Αναγνώστες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

collective haul post!

Γεια σας my beauties,τι κανετε;
Αποφασισα να σας δειξω τι εχω αγοράσει με τις συνεχόμενες προσφορές στα καταστήματα καλλυντικών τον τελευταίο καιρό.Θα αρχίσω με το σετ σαμπουάν-μάσκας μαλλιών από τη L'oreal professionnel  όπου στα κομμωτήρια Arriane με κάθε αγορά μάσκας σου έδιναν δώρο το σαμπουάν..Η μάσκα από τις λίγες φορές που την έχω δοκιμάσει είναι φανταστική,για το σαμπουάν θέλω να το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμη γιατί έχω ανάμεικτες εντυπώσεις και έπειτα θα σας κάνω full review και για τα 2.Η τιμή του σετ ήταν στα 22 ευρω και πιθανότατα να υπάρχει ακόμα σε κάποιο κοντινό σας κομμωτήριο.




Σε κάποια από τις προσφορές του cheapsmells βρήκα αυτά τα 2 essie από την περσινή φθινοπωρινή συλλογή σε πολύ καλή τιμή.Να πω εδώ για όσες δεν το γνωρίζουν πως τα essie στην Ελλάδα πωλούνται προς 12 ευρώ το ένα.Στην συγκεκριμένη προσφορά λοιπόν είχε κάποιες αποχρώσεις στην τιμή των 3,27 ευρώ και μαζί με τα μεταφορικά τα 2 χρώματα μου κόστισαν 9 ευρώ!Όχι και άσχημα..Α οι αποχρώσεις που επέλεξα είναι η glamour purse(αριστερα) και το carry on(δεξια).


Όλες θα θυμάστε την καταπληκτική προσφορά των Sephora με την έκπτωση -35% στις πουδρες και στα foundations.Εγώ επωφελήθηκα της προσφοράς και απόκτησα το πρώτο μου Chanel foundation το maty lumiere στην αποχρωση clair καθώς και ένα backup στην αγαπημένη μου πούδρα του dior.Προτιμώ τη διάφανη απόχρωση καθώς απλά σετάρει χωρίς ιδιαίτερη κάλυψη.



Την αμέσως επόμενη εβδομάδα τα sephora είχαν -35% στις αποκλειστικές μάρκες κι έτσι απέκτησα δύο βερνίκια από την OPI skyfall collection,τα casino royale και the world is not enough όπως και ένα από την germany collection το my very first knockwurst το πιο τελειο nude-ροζ που έχω δει!



Πριν περίπου δέκα μέρες πήρα την απόφαση να παραγγείλω από το ebay το γνωστό seche vite topcoat καθώς και την κόλλα duo για τις βλεφαρίδες που λένε ότι είναι η καλύτερη!Αυτά ήρθαν σήμερα και δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω ακόμη για να έχω άποψη! 



Τέλος θα σας δείξω τι μου πήραν κάποιοι φίλοι δώρο για την γιορτή μου.Είναι το σετάκι love sweet love  της χριστουγεννιάτικης σειράς της too faced!Περιέχει μια παλέτα 6 σκιών,2 ρουζ και 2 λιπγκλος,μια μάσκαρα,ένα μαύρο μολυβάκι,τη γνωστή βάση για σκιές της εταιρείας,ένα primer καθώς και ένα πινέλο,όλα αυτά σε ένα υπέροχο γαλάζιο νεσεσέρ!


Εσείς αγοράσατε κάτι κατά τη διάρκεια όλων αυτών των προσφορών;Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;Το επόμενο μου ποστ θα είναι για όλα όσα αγόρασα κατά τις ημέρες που η mac είχε -35%!Μέχρι τότε φιλιά!


15 σχόλια :

  1. Ανάρτηση-κόλαση, είναι όλα απίστευτα! Γκλουπ, πόσο είπες πήρες τα essie??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα τι ωραιος τιτλος!ευχαριστω!3.27 τα ειχε το ενα!γραψου στο newsletter τους και στο fragrance direct τωρα τελευταια κανουν κατι τρελες προσφορες στα βερνικια!

      Διαγραφή
  2. καλο μηνα

    εγω εχω παρει την too faced bon bons απο την εορταστικη συλλογη τους.
    αν θες μπορεις να βρεις Review στο blog μου: marakicious.blogspot.gr

    το seche vite πραγματικα ειναι θαυματουργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις διαβασα το review σου!θα κανω κι εγω αναλυτικοτερο ποστ για το σετακι συντομα.την ειχα δει κι εγω την παλετα και μου αρεσε,αλλα αποφασισα να μην την αγορασω γιατι εχω ηδη αρκετες σκιες.αληθεια;θα φανει στην πορεια αν μου ταιριαζει το seche σημερα το χρησιμοποιησα πρωτη φορα!

      Διαγραφή
  3. καταπληκτικες οι επιλογες σου!το seche vite θελω πολυ να το δοκιμασω.Κανε ενα review οταν μπορεσεις.Καλοφορετα ολα και να τα χαρεις με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ!ναι θα κανω συντομα,να το δοκιμασω απλα για 2-3 βδομαδες να δω διαρκεια κτλ.απο πρωτη εντυπωση παντως που το χρησιμοποιησα πριν λιγο σε μανικιουρ 3 ημερων ειναι οτι στεγνωσε πολυ γρηγορα και η λαμψη του ειναι μοναδικη σαν γκλος!φιλακια

      Διαγραφή
  4. Όλα υπέροχα!! Εντάξει με τις εκπτώσεις έχουμε ξεπαραδιαστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο κι ολες εχουμε παραψωνισει..κριση κατα τα αλλα χιχιχιχι!

      Διαγραφή
  5. πολύ ωραία όλα Stella μου. Και γω πήρα το set mythic γιατί είχα ήδη τη μάσκα και μ αρέσει πάρα πολύ. Το Channel πως σου φαίνεται εγώ προτίμησα perfection lumiere γιατί δεν ήθελα ούτε πολύ ματ ούτε πολύ dewy τελείωμα. Θέλω σίγουρα review για το primer προσώπου της Too Faced :-) Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα η μασκα θεικη,το σαμπουαν ετσι κ ετσι,δεν ξερω.κι εγω για το perfection πηγαινα αλλα πωλητριες στα sephora...δεν ειχαν δειγμα για την αποχρωση μου κι απο το να παρω στο ασχετο πηρα αυτο και μετα ειδα οτι ειναι υπο καταργηση.δεν ειναι πολυ ματ,καλυπτει αρκετα καλα και απλωνεται σαν ονειρο!ναι οταν το δοκιμασω θα κανω review αν και μου φαινεται καπως αδεια η συσκευασια και θα τελειωσει γρηγορα!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου :)
    Τέλεια τα μανό που επέλεξες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια όλα! είμαι μέλος στο blog σου με το όνομα όλγα κόνιαρη! θα χαρώ πολύ αν θελήσεις κι εσύ να γίνεις μέλος στο δικό μου! www.beautywitholga.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λατρεύω τη Too Faced και ιδικά τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές της! Με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon