Αναγνώστες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

my big fat collective haul!

Απο τη γιορτη μου κι επειτα το μονο που εκανα ηταν να μαζευω δωρα απο φιλους και συγγενεις και φυσικα ψωνισα παρα πολυ!Αρχικα να σας πω οτι κερδισα στο διαγωνισμο της Εφης απο το Beautydiaries ολη τη χειμερινη συλλογη της essie!Δεν μπορειτε λοιπον να φανταστειτε τη χαρα μου οταν τα ελαβα!
essie winter collection



Επειτα εχω καποια δωρα απο τα accessorize,τη mac φυσικα(καποιοι με ξερουν τοοοσο καλα!) και ενα ζευγαρι υπεροχες γοβες απο το κεντρο της Θεσσαλονικης που ειχα πρωτοδει στο blog do you speak gossip.
accessorize bag,ballet flats and wallet

lipsticks in kinda sexy,ruby woo and spiked pumps
Μεσα στο Γεναρη ειχαμε παλι τις γνωστες προσφορες στα καλλυντικα οποτε ποια μπορουσε να αντισταθει;Ετσι ψωνισα κι εγω μερικα(;) πραγματακια..
i don't give a rotterdam,pedal faster suzi,hawaain orchid

meteorites,mac pallete,fix+,perfection lumiere,vibrancy eye primer,porcelain pink,bronzing powder,l/s craving,e/s scene,lash # 36,brush #109
Απο τις προσφορες για τη black friday πηρα επιτελους το πολυδιαφημισμενο tangle teezer και καποια καινουρια πινελα ματιων απο τη sigma!


tangle teezer
sigma brushes e25,e30,e05,e55,e55 mini
Λογω κρυου τα χειλη μου σκανε τρομερα οποτε επρεπε να βρω κατι πιο ισχυρο απο τα κλασσικα λιπ-μπαλμ που κυκλοφορουν.Ε οσα ζητουσα τα βρηκα στο chapstick!
chapstick
Απο το ebay πηρα μερικα βερνικια,βλεφαριδες καθως και μια πολυ ομορφη θηκη για το κινητο μου!


essie set in stones& a cut above,ardell demi wispies,new phone case
suzi's hungary again,essie navigate her & playdate
Απο το strawberrynet.com πηρα επιτελους το μπρονζερ της chanel και την πουδρα-ρουζ της mac που επρεπε να εχω παρει περσι και χτυπουσα το κεφαλι μου που δεν το εκανα!Τα δυο γκλος ηταν δωρα με την παραγγελια!
chanel soleil tan de chanel,mac crew,ck lip gloss,lip fusion infatuation
Τελος την προηγουμενη εβδομαδα αποφασισα να δοκιμασω τις color tattoo της maybelline που ολες λατρευετε κι ετσι πηρα για αρχη τη ροζ-χρυση αποχρωση pink gold!


color tatto-pink gold


Αυτα αγορασα τους τελευταιους μηνες με τις προσφορες και απο online sites..Εσεις αγορασατε κατι τον τελευταιο καιρο;Εχετε καποιο απο αυτα;Αν θελετε καποιο review μπορειτε να το γραψετε στα σχολια και πολυ ευχαριστως να το κανω συντομα!

φιλια!

28 σχόλια :

  1. πολύ όμορφα όλα, love the spiked pumps, εγώ όοοοοοοοοχι κλασσικά δεν αγόρασα τίποτα τελευταία :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωω!σ'αρεσαν τα fake lubies μου ε;η μαμα μου τα μισησε :(
      ελααα εχεις καθε δικαιολογια τοσα ταξιδακια πηγες,επρεπε να παρεις κι απο κατι..και φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρουμε κατι απο τα archie!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφα όλα... αυτό το lip balm το έχω και εγώ, θα το αγαπήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!Ηδη το αγαπω γιατι με λιγα λεπτα χρησης κανει ακομα και το πιο ξηρο ματ κραγιον μου να στρωνει τελεια!

      Διαγραφή
  3. wow!! Αυτό είναι μεγάλο haul :)
    Με γεια σου κοπέλα μου.. Όλα είναι ένα και ένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω κοπελα μου να σαι καλα!ναι ολα ενα και ενα και τα αγαπω :)

      Διαγραφή
  4. Mε γεια!! Τέλεια όλα φαίνονται. Πάντα τέτοια τυχερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααααα μιλάμε για πολυ πράγμα!!Μεγειές και καλοφόρετα όλα!! Το crew το έχω κι εγώ και είναι τέλειο, χειμώνα καλοκαίρι το φοράω ως ρουζ! Για πες μου τη γνώμη σου:ποιο προτιμάς το soleil tan de Chanel ή το Dior bronzer που μας έχεις δείξει πιο παλιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!ναι το θυμαμαι οτι το εχεις,βεβαια εσυ ησουν τρελα τυχερη γτ το ειχες παρει απο το μπαζααρ αν δεν κανω λαθος!!θα σου πω το chanel το χρησιμοποιω πριν βαλω το foundation τωρα που δεν εχω καθολου μαυρισμα κι απο πανω το μπρονζερ της mac αν θελω εντονο αποτελεσμα.το dior το ειχα παρει σε σχετικα σκουρη αποχρωση οποτε τωρα το χειμωνα δεν μπορω να το φορεσω.φανταζομαι ομως οτι το καλοκαιρι θα το φορεσω παρα πολυ οπως περσι γτ φορουσα μονο αυτο,μασκαρα,κονσιλερ,γκλος κι εξω απο την πορτα!!ελπιζω να σε καλυψα!

      Διαγραφή
    2. Ναιιι το είχα πάρει απίστευτα φτηνά στο μπαζαρ, και το περίεργο είναι ότι το γλυκοκοίταζα ακόμα και όταν ήταν στο καταστημα σε full price!!Δεν είχα σκεφτεί ότι το chanel μπορεί να πάει και κάτω από το foundation... Ναι δυστυχώς με κάλυψες, το θέλω ακόμα το dior... ;)

      Διαγραφή
    3. ναιιι το θυμαμαι!δεν ξερεις ποσο το ειχα ζηλεψει τοτε!!!κι εγω το γλυκοκοιταζα στο καταστημα αλλα τελικα δεν το ειχα παρει.ουτε εγω το ειχα σκεφτει ωσπου ψαχνοντας γενικα στο ιντερνετ για το chanel επεσα πανω σε αυτο το βιντεο της essiebutton http://www.youtube.com/watch?v=zIgOxVNgoUo και μου αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα!ααχ αν το θες τοτε με την πρωτη εκπτωση παρτο,θα το λατρεψεις!

      Διαγραφή
  6. τέλειο ποστ! μεγειές σου, να τα ευχαριστηθείς σου εύχομαι! Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε εμένα, http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/, θα χαρώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. teleiaaaaaaaaaa ola!!
    eidika to mac kinda sexy (to exw ki egw k to latreuw) kai to bronzer apo chanel!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!το kinda sexy εχει γινει ενα απο τα αγαπημενα μου nude!

      Διαγραφή
  8. Την πήρα κι εγώ την color tattoo σε αυτό το χρώμα και την έχω αγαπήσει ήδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμενα μου αρεσε πολυ αν και αποδιδει στο ματι μου μονο πανω απο paintpot!

      Διαγραφή
  9. Para poli omorfa ola, me geia sou!
    S'euxaristw para poli gia tin anafora sou sto blog mou! :)

    Call me M @ Do You Speak Gossip?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!ε επρεπε να το πω αφου απο σενα τις ειδα φορεμενες και τις ζηλεψα!φιλια!

      Διαγραφή
  10. Υπέροχο haul!!! Πραγματικά το ευχαριστήθηκα!!!! Με γεια σου και καλοφόρετα!!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ!χιχι εγω να δεις ποσο το ευχαριστηθηκα!φιλια!

      Διαγραφή
  11. Kalispera...tha i thelw na se rwtisw ti gnwmi exeis gia to perfection lumiere...eimai anamesa sto na parw auto h' ths mufe HD..poio exeis na mou proteineis??? :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!λοιπον αρχικα τι δερμα εχεις;αν εχεις κανονικο προς ξηρο και θελεις ενα φωτεινο-λαμπερο αποτελεσμα τοτε να δοκιμασει το chanel,αν ομως το δερμα σου εχει τασεις λιπαροτητας τοτε το mufe ειναι καλυτερο για σενα!Προσωπικα επειδη το δερμα μου ειναι ξηρο αγαπω το chanel αλλα για περισσοτερη καλυψη και διαρκεια φοραω το mufe!ελπιζω να βοηθησα κι αν χρειαστεις κατι ακομα ρωτα με εννοειται :)

      Διαγραφή

Amazon