Αναγνώστες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

black pencils review!

Πριν καποια χρονια χρησιμοποιουσα μολυβια ματιων μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις.Ως χρηστρια φακων επαφης τα απεφευγα,παρολο που μου αρεσε το αποτελεσμα, γιατι μετα απο καποιες ωρες χρησης ενιωθα τους φακους μου λερωμενους καθως και τα συνεχη δακρυα αλλοιωναν το αποτελεσμα με επακολουθο τις γνωστες μουντζουρες.Παρολ'αυτα πλεον φοραω κανονικα τα μολυβακια μου(εχω κανει λειζερ στα ματια μου) με περηφανια κι εχω και αρκετα ειδικα μαυρα!Αυτα που θα σας δειξω σημερα ειναι τα εξης:
Mac in feline
Too faced waterproof eyeliner(ηταν σε σετακι και ειναι μινι)
Αvon supertrend
Βiolife extreme
Dior απλο (το χρυσο) και σε ασημι ειναι η αδιαβροχη εκδοχη του.




Τα αγαπημένα μου ειναι το mac και της too faced,για διαφορετικους λογους το καθενα.Το mac αν και κρεμωδες ειναι παρα πολυ σταθερο στο waterline ενω της too faced απλωνεται σαν μεταξι(ειναι τοσο μαλακο) αλλα δυστυχως μουντζουρωνει πολυ γρηγορα αν και ειναι αδιαβροχο.Ωστοσο εγω το χρησιμοποιω στο πανω βλεφαρο σαν βαση για smokey η για να κανω μια γραμμη την οποια σβηνω απαλα με σκιες.Το avon ειναι απο τα χειροτερα μολυβια που εχω δοκιμασει.Ειναι πολυ σκληρο,δεν γραφει καθολου καλα και γδερνεις το ματι σου μεχρι να βγαλει λιγο χρωμα.Το biolife ειναι ενα καλο μολυβακι,σχετικα σταθερο και παρα παρα πολυ οικονομικο(2 ευρω αν δεν κανω λαθος).Τελος τα dior τα προτιμουσα οταν ακομα φορουσα τους φακους μου γιατι δεν μου προκαλουσαν καμια ενοχληση ωστοσο η ποιοτητα τους δεν ειναι αναλογη της τιμης τους.Την ιδια δουλεια δηλαδη εκανε και το biolife!Εδω ειναι τα swatches με την σειρα που φαινονται πιο πανω.


Εδω σκεφτηκα να περασω το χερι μου με ενα βαμβακακι που εριξα λιγο bioderma για να δειτε τη διαρκεια.Οπως βλεπετε το mac και το too faced εχουν την καλυτερη διαρκεια!



Εσας ποιο ειναι το αγαπημενο σας μολυβι ματιων;Εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα;
φιλακια!!!


16 σχόλια :

  1. Να δοκιμάσεις το l'oreal Infallible!!! είναι τέλειο!
    http://beautyintl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. l'oreal ε;δεν εχω δοκιμασει ποτε τα μολυβια τους!

      Διαγραφή
    2. το Infallible όμως, πρόσεξε! είναι καλύτερο και από το αδιάβροχο της Lancome

      Διαγραφή
    3. Θα το εχω υποψη μου!!ευχαριστωωω ;-)

      Διαγραφή
  2. stella exo agapo poli ta molibia apo biolife. einai oikomiko kai poli kala stin poiotita,exo ena kafe kai to agorazo kathe fora pou mou teleionei. Os pros tin diarkeia tora exo simbibastei pos kanena d krataei toso oso tha to ithela gt kai bazo gel eyeliner stin kato igri grammi kai me exei sosei poli :)

    p.s. poso kanei to molibi tis mac?(an kai d agorazo akriba moibia,exo mono 1 akribo):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω κι εγω οταν θελω εξτρα διαρκεια βαζω το blacktrack της mac και ισως απο πανω και το μολυβι!!παντως εχεις δικιο τα biolife ειναι παρα πολυ καλα και οικονομικα!τωρα της mac εχει 15 ευρω αν δεν κανω λαθος,το ειχα παρει με το 35% οποτε συνεφερε σχετικα.

      Διαγραφή
  3. το mac μ' αρεσει γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω το tightline χωρίς να ξεριζώσω τα ματια μου :P
    Δυστυχώς το Too faced δεν είναι πολύ σταθερό και μενα μου τη δίνει
    Από drugstore μ' αρεσει πολύ και το I love rock collection της essence γιατί είναι glossy κατάμαυρο κι απλώνει αρκετά καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει διαρκεια το essence?γιατι μουντζουρωνομαι και πανευκολα :p

      Διαγραφή
  4. Εγώ είχα ένα φοβερό Paris Berlin από την σχολή αλλά δυστυχώς δεν πωλείτε στην Ελλάδα. Δοκίμασα της Kryolan καθώς είναι επαγγελματικά αλλά δυστυχώς ήταν υπερβολικά σκληρό και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο δυνατό. Τώρα μάλλον θα πάω για το MAC μιας και το προτίνετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λατρεύω τα erre due! Και τα απλα και τα χρυσά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. erre due παιρνω συνηθως τα χρωματιστα τους,αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα το μαυρο τους!

      Διαγραφή

Amazon