Αναγνώστες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

5 products tag!!!

Εδω και πολυ καιρο βλεπω αυτο το tag να κυκλοφορει στο youtube και στα blogs και μπορω να πω πως μου αρεσε να το βλεπω και με ιντριγκαρε να σκεφτω τι θα χρησιμοποιουσα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση.Οταν λοιπον η γλυκια μου smugnificent (τη βρισκετε στο yt εδω και το blog της εδω) με εκανε tag ηταν η ιδανικη ευκαιρια για να το παρω στα σοβαρα..
Το συγκεκριμενο tag σε "αναγκαζει" να κανεις το μακιγιαζ σου μονο με 5 προιοντα!Οσες με ξερετε καταλαβαινετε οτι κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο για μενα εκτος απο τις περιπτωσεις που εχω σχετικα κακη διαθεση!!!!
Τελικα αποφασισα να αφησω αρκετα απο τα προιοντα που χρησιμοποιω εκτος της διαδικασιας και μπορω να πω οτι αποδειχτηκε διασκεδαστικο!Εδω να πω οτι πολλες κοπελες θεωρουν τα πινελα ως εξτρα προιοντα ωστοσο εδω θα "κλεψω" λιγο καθως δεν μπορω να βαφτω αγγιζοντας το προσωπο μου (ελαττωμα-ενθυμιο απο την περιοδο που περασα ασχημη ακμη).






Παμε να δουμε ομως τι χρησιμοποιησα:
Αρχικα εκανα κανονικα τη βαση μου με το Make up for Ever Hd foundation με το sigma f80 και εβαλα και concealer το Mac prolongwear κανονικα με τα δαχτυλα (ειπα να μην κλεψω πολυ και χρησιμοποιησα πινελο μονο για το make up).(review εδω)
Στα ματια περασα μια στρωση απο το paintpot της mac στην αποχρωση painterly και μερικες στρωσεις απο την Extended Play lash mascara παλι απο την mac.Τελος στα μαγουλα εβαλα απο το νεο μου κρεμωδες ρουζ της εταιρειας Nyx στην αποχρωση Rose petal απο οποιο εβαλα και λιγο στα χειλη για χρωματακι.
Το αποτελεσμα ηταν ενα φρεσκο νεανικο λουκ ιδανικο για πρωι,που με μερικες προσθηκες πχ μαυρο μολυβι και κανονικο κραγιον αναβαθμιζεται αυτοματα!!!
Εχετε προσπαθησει να κανετε κατι αντιστοιχο;Αν ναι εσεις τι χρησιμοποιησατε;Οσες δεν εχετε κανει το tag καντε το να δω και τις δικες σας απαντησεις!!!
φιλακια!

14 σχόλια :

  1. Το έκανα και είναι δύσκολοοοοοοο χαχαχ
    Ωραίες οι επιλογές σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε συ δυσκολακι ειναι αλλα το καταφεραμε!!!και οι δικες σου δεν πηγαν πισω!φιλιααα

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά! Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου δύσκολο όταν το έκανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε ειμαι απο αυτες που βαζουν πολλα πραγματα για αυτο και η δυσκολια :)))

      Διαγραφή
  3. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
    Το creme blush της NYX πρέπει να το δοκιμάσω μου φαίνεται!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το δοκιμασεις δινει παρα πολυ ωραιο ροζ χρωμα της υγειας και το αποτελεσμα ειναι πολυ φυσικο!

      Διαγραφή
  4. είμαι σίγουρη πως θα ναι πολύ πολύ καλό :) χαίρομαι που το κανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μια χαρα ειναι ετσι κυκλοφορω δυο τρεις μερες τωρα :) ευχαριστω για το tag!!φιλια!

      Διαγραφή
  5. ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τόλμησες και χρησιμοποίησες πινέλο;;; Σε κόβουμε ά-με-σα! Disqualified τώρα! Καλέ ο καθένας το κάνει όπως θέλει καλέ, απλά 5 πράγματα να ναι, μην αγχώνεστε! Πως σου φαίνεται το Hd της MUFE; Ευχαριστημένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα οχι μηηη με κοψετε σας παρακαλω!χαχαχαχα...εχω μερικα μικρα ελαττωματακια μωρε μην το κανουμε θεμα!ναι μ΄αρεσει πααααρα πολυ,ειναι καλυπτικο αλλα οχι στοκος και μπορεις να βαλεις και δευτερη στρωση αν χρειαστει.εχει τρομερα πολλες αποχρωσεις και το καλυτερο..ΔΙΑΡΚΕΙ!ακομα και σε ζεστη χωρις primer.ενταξει οχι τρελα πραγματα αλλα ενα 6 το εχει ανετα χωρις να γυαλιζει η μυτουλα μου.θα κανω ακομα πιο αναλυτικο review συντομα!

      Διαγραφή
  6. Μα τι ετερον θα ησουν αν δεν ειχαμε παλι τοσοα κοινα!3 στα 5 προιοντα!πηρα και γω πρόσφατα μετα απο οσα μου ειχες πει το hd και είναι σούπερ!επίσης rose petal αγαπημένο κρεμώδες ρουζ και όσο για painterly σταθερή αξία αν και πρόσφατα πήρα το soft ochre και μου αρέσει εξίσου πολύ!φιλάκια Στέλλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ταιρι μου ειναι φανταστικο το hd οτι τυπο δερματος κι αν εχεις.το ρουζακι ειναι προσφατο αποκτημα και το εχω καταευχαριστηθει μεχρι να ερθουν τα chanel θα το εχω λιωσει!Τα χρωματα μου τα ξερεις το soft ochre δεν θα μου παει αλλα εχω βαλει δυο χρωματακια στο ματι!φιλιααα

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετικές επιλογές όπως πάντα Στέλλα!! Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται αντικειμενικά αν και εγώ είμαι σαν εσένα..βάφομαι καθημερινά μεπερισσότερα από 5 αλλά για καλοκαιράκι μια χαρά μου βγήκε ;-)
    Το ρουζάκι φοβερό!!!

    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι πολυ καλο και με εβαλε στον πειρασμο να παρω και καποιο απο τη σειρα της chanel μολις ερθουν Ελλαδα!Δυσκολο δεν ειναι,πολλες κοπελες δεν χρησιμοποιουν ουτε αυτα αλλα οταν εχεις επιλογες..εε αμαρτια να μην τις χρησιμοποιεις!φιλακια!!

      Διαγραφή

Amazon