Αναγνώστες

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

maybelline vivids:910 shocking coral!!a review!

 Hello my beauties,τι κανετε;
Θα σας κανω review σημερα για ενα κραγιον που ηταν ερωτας με το πρωτο swatch!!Οχι δεν ειναι mac,ειναι το maybelline 910 shocking coral απο τη σχετικα νεα σειρα των vivids.H αποχρωση ειναι ενα  κοραλλοροζ με περισσοτερους ροζ τονους βεβαια,ενα ακρως καλοκαιρινο χρωμα!



Η διαρκεια του ειναι μετρια,δηλαδη κραταει γυρω στις 3 ωρες και μετα θελει ανανεωση.Ειναι αρκετα ενυδατικο σαν υφη αν και αν εχετε σκασμενα χειλη καλο ειναι να τα απολεπισετε πριν το χρησιμοποιησετε οπως και ολα τα κραγιον φυσικα.



 Το χρωμα του δεν ειναι μοναδικο κι ετσι αποφασισα να σας δειξω καποιες κοντινες αποχρωσεις για να δειτε πως γραφουν.Απο αριστερα προς δεξια: mac impassioned,maybelline shocking coral,mac costa chic και nyx angel.


με φλας


φυσικο φως
Οπως βλεπετε δεν μοιαζει με κανενα(ευτυχως δηλαδη γιατι δεν μου αρεσει να εχω ιδιες αποχρωσεις) και θα μπορουσε να ειναι πολυ κοντινο στο αποτελεσμα που θα παρουμε αν αναμειξουμε το impassioned και το costa chic.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το συγκεκριμενο κραγιον και σκεφτομαι να δοκιμασω και καποια απο τα υπολοιπα χρωματα οπως το vivid rose.Μπορειτε να τα βρειτε σε ολα τα καταστηματα καλλυντικων στην τιμη των 12ε αν θυμαμαι καλα αλλα και online στο www.feelunique.com αρκετα φθηνοτερα.

Εχετε δοκιμασει καποιο απο τα vivids?Πως σας φαινονται;
φιλια

ps.μην ξεχνατε να παρετε μερος στο mini giveaway μου εδω!!! 




32 σχόλια :

  1. είναι και το vivid rose πολύ ωραίο και το vibrant mandarin γενικά μου αρεσε πολύ αυτή η σειρά της maybelline

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχα σκοπο να παρω το vibrant mandarin αλλα αφου βρηκα το ablaze κρατιεμαι.ενω για το vivid rose δεν εχω κατι εντελως ιδιο :)

      Διαγραφή
  2. Το δικο μου αγαπημενο ειναι το Electric Orange, και το φορας παντα πανω απο ενα gloss για να το κανω λιγο πιο ροδακινι κ sheer. Εχουν πολυ καλη διαρκεια για κραγιον, κ ειναι πολυ pigmented.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εφεραν το electric orange ελλαδα;εμεις εδω δεν το εχουμε.ισχυει!ξεχασα να το αναφερω οτι εχουν πολυ καλη αποδοση!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχες αποχρώσεις.. Μου άρεσε περισσότερο της maybelline το shocking coral αλλά και τα ροζούλια είναι πολύ ωραία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ειναι ωραιο κι αν το παρεις online ακομη οικονομικοτερη επιλογη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφο χρώμα έχει.Θελω και εγω να πάρω κάποιο απο την σείρα απλά διστάζω γτ δεν φοράω και πολύ έντονα κραγιόν!
    Φιλιά Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατι;ευκαιρια να αρχισεις!σιγουρα θα βρεις καποιο να σου ταιριαζει!ενα εντονο κραγιον αμεσως φωτιζει το προσωπο!φιλακια!

      Διαγραφή
  6. Είναι υπέεεεεροχο το χρώμα, έχω το vibrant mandarin και μου αρέσει πάρα πολύ ποιοτικά, δεν θέλω πολύ να κάνω ένα τσακ και να παραγγείλω και αυτό και το fuchsia flash..προσπαθω να κρατηθω γιατι εχω πολλα παρομοια αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω x___x
    Αν ενδωσω εσυ θα φταις :P
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ μου το παινευετε το vibrant mantarin αλλα εχω ενα ιδιο χρωμα σε ματ υφη..λες να με παιρνει να παρω και το vivid???χαχαχα.το fuchsia flash θεωρειται dupe του candy yum yum.αν σου αρεσουν τα εντονα χρωματα και δεν θελεις mac ειναι αριστη επιλογη.το shocking coral ομως επιβαλεται να το παρεις!χιχιχι

      Διαγραφή
    2. Αν εχεις το ιδιο σε ματ τοτε μην το παρεις γιατι και το vibrant mandarin δειχνει σχεδον ματ μετα απο καποια ωρα, οποτε δεν εχει νοημα. Παρηγγειλα πριν απο asos το shocking pink απο barry m που το ηθελα καιρο τωρα και ειναι 100% dupe του candy yum yum , ενα υπεροχο ρουζ dainty doll(εχω αλλα 2 αλλα ηταν sold out αυτη η αποχρωση και την τσιμπησα απο ebay) και τωρα μολις εκανα παραγγελια στην sleek 2 παλετες και 3 ρουζ (μου αρεσει που προσπαθουσα να κρατηθω) οποτε γιοκ τα λεφτα στην καρτα...φοβαμαι πως μολις την ξαναγεμισω θα παρω και το shocking coral.Ας μου κοψει καποιος τα χερια!!

      Διαγραφή
    3. ο μονος λογος που θα το επαιρνα ειναι επειδη το mac ειναι limited edition.χαχαχα καλα εκανες.τα πηρες τελικα τα sleek?τι παρηγγειλες;εγω θελω πιο πολυ να δοκιμασω το contour kit αλλα κρατιεμαι γτ εχω ενα σωρο μπρονζερ!ε ενταξει στο feel unique δεν ειναι τοσο ακριβο σε παιρνει ακομα :)

      Διαγραφή
    4. Ήταν limited edition, πλέον το έχουν εντάξει στη μόνιμη σειρά τους!! Λοιπόν πήρα 3 ρουζ (suede, flamingo, life's a peach) και τις παλετες candy και sunset. Ηθελα σαν κολασμενη και την oh so special αλλα ειπαμε, κρατηθηκα με νυχια και δοντια για να κανω κρατη τρομαρα μου...Μου αρεσει που και καλα θα επαιρνα μονο την candy και γι'αυτην το σκεφτομουν! Αλλα δεν φταιω, ειδα οτι ξαναφεραν το life's a peach που ηταν out of stock και ηθελα απεγνωσμενα και μετα λεω τι ψυχη εχουν 2-3 πραγματακια ακομα.. :$ Μολις φορτισω την καρτα θα το παρω απο feelunique οπσδηποτε το κραγιον αλλιως θα αρχισω να το βλεπω στον υπνο μου!

      Διαγραφή
    5. Καλά το contour kit κι εγω το γλυκοκοιταω αιωνες τωρα.. Κι ακομα πιο πολυ το face form που εχει το περιεχομενο του 1ου plus ενα ρουζ, και δη το rose gold που ειναι dupe του nars - orgasm! Έλα ομως που αγορασα συμπτωματικα ενα απο dainty doll που είναι dupe του rose gold και κατ'επεκταση του orgasm.. :P

      Διαγραφή
    6. το διαβασες καπου το εγινε μονιμο;δεν το εχω δει πουθενα και μονο για το embrace me ακουγονται φημες.για ρουζ σου ειχα πει θελω ενα nars οποτε κρατιεμαι να μην παρω αλλα!ναι και το face form το κοιταζα αλλα επειδη το orgasm και ολα τα πιθανα dupe του με προβληματιζουν λογω χρυσου shimmer,κρατιεμαι!με γεια σου ολα και τσεκαρε και τα rimmel οπωσδηποτε στο feel unique!!!

      Διαγραφή
    7. Πολλάκις το είχα δει στο ίντερνετ, αν δεν ισχυε δεν νομιζω πως θα ηταν τοσο ευκολο να το βρεις πλεον..Αδικως σε τρομαζουν,ειναι πανεμορφα!Απο rimmel παρηγγειλα μονο ενα μπεζ μολυβακι :p Τι αλλο μου προτεινεις?

      Διαγραφή
    8. Μα δεν μπορεις να το βρεις εχει εξαντληθει :-( τεσπα.απο ριμελ εκτος απο το μολυβι που ειναι κορυφη,πολυ καλα reviews εχουν τα κραγιον της kate moss ματ και μη,η πουδρα stay matte και καποιες απο τις μασκαρα που εχω δει και τις pixiwoo να τις χρησιμοποιουν.εκανα μια παραγγελια στο ασος οπως καταλαβαινεις με το 30% και πηρα μερικα κραγιον την πουδρα και το μολυβι απο οσο θυμαμαι.

      Διαγραφή
  7. Κι εγώ το vibrant mandarin έχω αλλά μπορώ να πω ότι θέλω όλα τα χρώματα!! Με έχει βολέψει πολύ σαν σύσταση και σαν διάρκεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι σε καταλαβαινω!αν δεν ειχα παρομοιες αποχρωσεις θα τα ειχα παρει πιθανοτατα ολα!!!ειναι πετυχημενη αυτη η σειρα!

      Διαγραφή
  8. poluuu polu wraio!!!exw to fuchsia flash kai to latreuw!!!!!!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Einai to kalutero apo oli ti seira !!!!!!!
    To vazo akoma k ston ypno mou!!!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα οχι στον υπνο μου δεν το βαζω αλλα καθημερινα με μια καφε σκια ειναι τελειο!

      Διαγραφή
  10. Πολύ ωραίο χρώμα πραγματικά! Θα ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές κοπέλες!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι σε ολες ταιριαζει εκτος ισως απο αυτες με σχετικα σκουρο δερμα.

      Διαγραφή
  11. Είναι τέλειο! Να φανταστείς το αγόρασα με το που ήρθε στο Hondos εδώ, πριν καν το βγάλουν on display! Και τα άλλα χρώματα είναι καταπληκτικά και νομίζω ότι κι εγώ έχω ένα κόλλημα με το vibrant mandarin επίσης, αν και μου χαμογελάει και ένα μωβάκι που δε θυμάμαι πώς το λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τελειο χρωμα.Εχει ερθει και το μωβ ελλαδα;εμεις εδω στη θεσσαλονικη εχουμε μονο 5 αποχρωσεις.

      Διαγραφή
    2. Με προβληματίζεις... Δε θυμάμαι αν το μωβ το είχα δει από κοντά-πάντως είναι τέλειοοο!

      Διαγραφή
    3. εχω δει ποστς απο ξενες μπλογκερ με το συγκεκριμενο κραγιον.δυστυχως δεν φερνουν ολοκληρες τις συλλογες εδω και ειναι πολυ εκνευριστικο!

      Διαγραφή
    4. Tell me about it!!!Δε φτανει που δε φερνουν όλες τις σειρες (πχ τα Color Whispers, αν τα λένε ετσι, τα αντιστοιχα lip butters της Revlon), τις φερνουν και λειψές!!!

      Διαγραφή
    5. Ναι ουτε τα baby lips εχουν φερει,ουτε καποιες αποχρωσεις των color tatoo.τα βλεπω στο target.com και τα ζηλευω!!

      Διαγραφή

Amazon