Αναγνώστες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

my nail care routine products!

Οσες με ακολουθειτε στο instagram και με ξερετε προσωπικα,εχετε καταλαβει οτι μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι με τα νυχια μου και να τους αλλαζω πολυ συχνα χρωμα γιατι βαριεμαι ευκολα!
Αποφασισα λοιπον να σας δειξω τα προιοντα που χρησιμοποιω για να τα διατηρω σε καλη κατασταση καθως οπως ολες ξερουμε το συνεχες βαψιμο αλλα και οι δουλειες του σπιτιου τα αποδυναμωνουν με αποτελεσμα να σπανε και να ξεφλουδιζουν.Τον τελευταιο καιρο παρολο που δεν τα εβαφα τοσο τακτικα,τα νυχια μου ειχαν αρχισει να ξεφλουδιζουν παρα πολυ και τα πετσακια ηταν σε πολυ κακη κατασταση οση κρεμα χεριων και να χρησιμοποιουσα.
Ετσι αποφασισα να τα αφησω αβαφα για οσο περισσοτερο μπορω(καλα δυο εβδομαδες αντεξα,σημερα θα τα βαψω χιχι) και να εφαρμοσω την θεραπεια νυχιων opi nail envy.Πιθανοτα ολες εχετε ακουσει για αυτο το τοσο πολυσυζητημενο προιον και εδω να σας πω οτι ολα οσα λενε ειναι αληθεια!Σ'αυτες τις δυο εβδομαδες χρησης,τα νυχια μου δυναμωσαν και δεν εχουν ξεφλουδισει η σπασει καθολου.Ο τροπος χρησης ειναι πολυ απλος:περνατε δυο στρωσεις απο τη βαση σε καθαρα νυχια και επειτα μερα παρα μερα απο μια ακομα.Αν θελετε μπορειτε να περασετε και χρωμα απο πανω,να το χρησιμοποιεισετε σαν κλασσικη βαση δηλαδη,απλα εγω προτιμησα να μην το κανω για να δω αν θα εχω τα μεγιστα αποτελεσματα.Εννοειται οτι θα συνεχισω τη χρηση και το επομενο χρονικο διαστημα.






Πριν το nail envy χρησιμοποιουσα παλι ενα προιον της opi απο τη σειρα nail envy,το soft and thin.Εχω μεινει εξισου ικανοποιημενη και απο αυτο το προιον γι'αυτο κι εχω ηδη αλλα δυο κλειστα μπουκαλια(ατιμες εκπτωσεις των sephora!!).
Για τα πετσακια τωρα χρησιμοποιω το opi avoplex nail and cuticle replenishing oil.Περιεχει λαδι αβοκαντο αλλα οπως σας ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ μου μυριζει καρπουζι!Το χρησιμοποιω καθε βραδυ αλλα και καθε φορα που κανω μανικιουρ στις περιοχες γυρω απο το νυχι και μετα απο δυο εβδομαδες συνεχους χρησης τα πετσακια ειναι τοσο απαλα που δεν χρειαζονται το ειδικο εργαλειο για να τα σπρωξεις προς τα πισω.Σε γενικες γραμμες αν δεν εχουμε γνωσεις μανικιουρ δεν συνισταται να κοβουμε τα πετσακια,καθως μπορει να προκαλεσουμε καποιον τραυματισμο η μολυνση,παρολ'αυτα αν εξεχουν πολυ μπορειτε με το ειδικο κοπτακι (το δικο μου ειναι απο τα jumbo),και πολυ προσεκτικα να απομακρυνετε οτι περισσευει.Οι λιμες που χρησιμοποιω ειναι χαρτινες καθως οι μεταλλικες με ανατριχιαζουν υπερβολικα και τωρα τελευταια δοκιμαζω και τις γυαλινες.Τελος το μπαφερ (το τετραγωνο φελιζολ με διαφορες πλευρες) χρησιμευει ωστε να απομακρυνετε τυχον κιτρινιλες απο τα εντονα χρωματα καθως και για να εξομαλυνετε την επιφανεια του νυχιου.
Οσον αφορα τις κρεμες χεριων σιχαινομαι τις λιπαρες κρεμες που δεν απορροφωνται απο το δερμα γι'αυτο και χρησιμοποιω συνηθως την κρεμα wild rose των body shop(εχει τελειωσει γι'αυτο δεν ειναι στη φωτο) η οποια αφηνει μια τελεια μυρωδια τριανταφυλλου στα χερια.Ωστοσο απο τοτε που ηρθε το glowbox ιουλιου,χρησιμοποιω την κρεμα ahava που ηταν στο κουτακι κι εχω ενθουσιαστει με το ποσο γρηγορα απορροφαται ,την ενυδατωση που προσφερει αλλα και απο το αρωμα της που μου θυμιζει κατι σαν γιασεμι.
Τελος,ενα μανικιουρ δεν ειναι ολοκληρωμενο χωρις το απαραιτητο χρωμα και το καλυτερο topcoat που εχω δοκιμασει ως τωρα.Το Seche vite στεγνωνει τα νυχια μου αμεσα,αφηνει μια υπεροχη γυαλαδα που διαρκει και η μυρωδια του δεν ειναι παρα πολυ εντονη (για τα δικα μου δεδομενα παντα).Τα μειονεκτηματα που μπορω να βρω ειναι οτι απο τη στιγμη που θα φτασει στη μεση κι επειτα,γινεται πολυ πηκτο και σχεδον ανα 3 χρησεις πρεπει να χρησιμοποιεις το seche restore(η καποιο αλλο thinner βερνικιων) ωστε να το επαναφερει στην αρχικη του συσταση!
Το χρωμα που διαλεξα για να βαψω τα νυχια μου ειναι το essie where's my chauffeur απο την χριστουγεννιατικη συλλογη.Η εταιρεια περιγραφει το χρωμα ως tiffany's blue και ειναι εμπνευσμενο απο το γνωστο κοσμηματοπωλειο.Βεβαια δεν ειχε και πολυ σχεση με τις υπολοιπες αποχρωσεις της συλλογης,αλλα αυτο ηταν που το εκανε και να ξεχωριζει.
Τα περισσοτερα προιοντα τα εχω παρει απο το ebay,αλλα μπορειτε να τα βρειτε και στα sephora η σε ινστιτουτα μανικιουρ.
Εχετε χρησιμοποιησει καποιο απο αυτα;Ποιο ειναι το αγαπημενο σας προιον για μανικιουρ;
φιλακια!

12 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίο post! Τα κάνεις όλα αυτά ε;Μόνο εγώ βαριέμαι τόσο πολύ τη διαδικασία του μανικιούρ; :S
    XOXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω.ναι τα κανω,μ'αρεσει παρα πολυ!το μονο δυσκολο ειναι να διαλεξω χρωμα :))))

      Διαγραφή
  2. Υπέροχο το χρώμα της Essie πραγματικά!
    Και εγώ βαριέμαι πάντως τη διαδικασία του μανικιούρ οπότε πάω και κάνω ένα υβριδικό και όλα καλά :)

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω!Τοσο συχνα που μου αρεσει να αλλαζω χρωμα νομιζω δεν με συμφερει να τα κανω εξω χιχι :))))

      Διαγραφή
  3. κανονικη ιεροτελεστια!
    πολυ ομορφο το essie σου!! εγω εχω καταργησει τελειως τη λιμα κ χρησιμοποιω μονο το buffer με βολευει πολυ κ δεν με ανατριχιαζει..
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!χρησιμοποιεις το buffer και για να τα κονταινεις;δεν το εχω δοκιμασει ποτε :)

      Διαγραφή
  4. έχουμε πάρα πολλά κοινά όπως ξέρεις και γω εννοείται πως έχω μανία και τα κάνω όλα μόνο κοπτάκι δεν έχω χρησιμοποιώ ψαλιδάκι αν χρειαστεί. Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω καλη σχεση με τα ψαλιδια,ειμαι επικινδυνη οταν τα χρησιμοποιω..χιχιχι!φιλια!!!

      Διαγραφή
  5. Το Nail Envy το αγαπώ! Πραγματικά έσωσε τα νύχια μου! Αναζήτησε στο φαρμακείο την κρέμα χεριών της Ducray! Απορροφάται στη στιγμή! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι παρα πολυ καλο!!!ducray ε?εχει η μαμα μου μια κρεμα για τις παναδες και οντως απορροφαται γρηγορα.θα το τσεκαρω!

      Διαγραφή
  6. This nail polish Essie is very beautiful :)


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon