Αναγνώστες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

the rainbow tag!!!

Αποφασισα,εστω και πολυυυ καθυστερημενα,να κανω το rainbow tag που εχω σε παρα πολλες bloggers και μου αρεσει πολυ να διαβαζω τις απαντησεις τους.Στo tag αυτο λοιπον πρεπει να δειξεις τα αγαπημενα σου προιοντα βασει των χρωματων του ουρανιου τοξου δηλαδη ενα ροζ,ενα κοκκινο κτλ.
Παμε να δουμε τα δικα μου;

κοκκινο: Δεν ηταν και πολυ δυσκολο για μενα να διαλεξω ενα προιον σ'αυτο το χρωμα παρολο που ειναι το αγαπημενο μου.Ετσι λοιπον εβαλα το λατρεμενο μου ruby woo το οποιο εχω ερωτευτει τοσο για την διαρκεια του οσο και για το χρωμα του!!!






ροζ: Σ'αυτο το χρωμα διαλεξα την τελεια χτενα μαλλιων tangle teezer,η οποια εχει βοηθησει τρομερα τα μαλλια μου καθως δεν τα σπαει οταν τα χτενιζω και φυσικα το βουρτσισμα γινεται παιχνιδακι!



πρασινο : Χμμ εδω η καμερα μου δεν βοηθησε και πολυ.Το μολυβι ειναι της erre due,ενα υπεροχο τιρκουαζ που φοραω πολυ συχνα το καλοκαιρι συνδυασμενο με μια απλη καφε σκια και τονιζει πολυ ωραια τα καστανα ματια!






γαλαζιο-μπλε: Σ'αυτο το χρωμα επελεξα να βαλω το πιο ωραιο baby-blue βερνικι νυχιων που εχω χρησιμοποιησει!!Ειναι το bikini so teeny απο την περσινη καλοκαιρινη συλλογη της essie.




βιολετι: Αυτο το χρωμα με δυσκολεψε καθως δεν ηθελα να βαλω κατι σκουροχρωμο.Οποτε διαλεξα παλι ενα βερνικι το play date της essie.



πορτοκαλι: Εδω η αρχικη μου επιλογη ηταν το καινουριο μου κραγιον το ablaze απο τη mac.Ομως μετα θυμηθηκα οτι εχω χρησιμοποιησει πολυ αυτη την κοραλλι-πορτοκαλι σκια απο την kiko.Δενει υπεροχα με καφε σκιες.Η συγκεκριμενη ειναι η Water eyeshadow στην αποχρωση 218 grapefruit pink.





κιτρινο : Αν και το εχω μολις λιγες ημερες το εχω λατρεψει.Ειναι το λαδακι για παρανυχιδες της opi,το avoplex.Περιεχει λαδι αβοκαντο ομως εμενα το αρωμα του μου θυμιζει καρπουζι κατι που με εχει ξετρελανει!



indigo: Επισης με δυσκολεψε λιγακι αυτο το χρωμα γιατι δεν νομιζω οτι εχω κατι σε ακριβως αυτη την αποχρωση.Το πιο κοντινο που βρηκα λοιπον ειναι η νεα μασκαρα της maybelline η the rocket.




multicolored-πολυχρωμο: Τελος,για το πολυχρωμο διαλεξα το mineralize skinfinish της mac στην αποχρωση lightscapade για τα υπεροχα νερα που κανει η αποχρωση του!




Αυτα απο εμενα,οσες δεν το εχετε κανει,καντε το και αφηστε μου τα links απο τα ποστ σας για να δω τις απαντησεις σας!Ααα και μην ξεχνατε το giveaway μου!!!
φιλακια!









13 σχόλια :

  1. Άμα σε πω πως δεν το είχα πετύχει ποτέ αυτό το tag; Πολύ μου άρεσε, θα το κάνω και εγώ.
    Αχ τι καλούδια είναι αυτά που μας δείχνεις... έχουν και τις προσφορές τώρα τα sephora και κολάζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια;ειναι απο τα αγαπημενα μου!ναι ναι καντο θελω να δω τι θα βαλεις.τι σου αρεσε και σκεφτεσαι να παρεις απο τα sephora?αν εννοεις τα opi δεν πολυσυμφερει γιατι απο το ebay βγαινουν πιο οικονομικα.οσο για τις προσφορες..εχω βαλει στο ματι το bumble&bumble surf spray μια που περιλαμβανεται στην προσφορα :)

      Διαγραφή
  2. poluuuuu omorfa ta proionta sou!!
    to moluvaki erre due to exw ki egw se auto to xrwma! :D
    teleia kai ta mano apo essie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν ειναι τελειο το μολυβι;;;γενικα εχω λατρεια με το τιρκουαζ σαν χρωμα και αυτο το μολυβι δεν θα ηταν εξαιρεση!σ'ευχαριστω πολυυυ!

      Διαγραφή
  3. poli oraia ola . ta mac mineralize skin finish ta agapo , an mporoysa ua ta eixa ola . orai post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ακριβως αυτο ελεγα κι εγω σημερα!καλα αν οχι ολα τουλαχιστον οσα ταιριαζουν στις αποχρωσεις μου!καντο κι εσυ αν θελεις!φιλια!

      Διαγραφή
  4. Tα μολύβια αυτά της erre due είναι τα μόνα που χρησιμοποιώ! Ή αυτά ή κάποιο gel liner από την MAC! Ότι άλλο είχα σε μολύβι/eye liner το δρομολόγησα! Άψογη ποιότητα, υπέροχα χρώματα και καλή διάρκεια! Φιλιά κορίτσι!! Πολύ ωραίο tag!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικα κι εμενα μου αρεσουν πολυ.ειδικα το συγκεκριμενο.αλλιως χρησιμοποιω καποιο απο mac η fluidline.καντο κι εσυ θελω πολυ να δω τις απαντησεις σου!!!

      Διαγραφή
  5. Nice Post !!
    Aha μαρέσει, θα το κάνω κι εγώ :)
    Θα σε αναφέρω φυσικά -να ξέρουν πού το είδα.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε σιγα κυκλοφορει παντου σε ολα τα blogs..δεν θα παρεξηγηθω :) θα περιμενω να δω τις απαντησεις σου :)))

      Διαγραφή
  6. Όμορφο tag και ωραία προϊόντα!!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon