Αναγνώστες

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Mac Bare my soul quad:a review!

Σημερα θα σας μιλησω για μια παλετα που μου εχει κλεψει την προσοχη απο την ημερα που την αγορασα!Δεν μπορω να πω οτι μολις την ειδα ειπα πρεπει να την παρω οπωσδηποτε,το αντιθετο θα ελεγα...Ωστοσο διαβαζα συνεχεια καλα reviews και ετσι μια μερα αποφασισα να την τσεκαρω απο κοντα..Ε αυτο ηταν..Με το που αγγιξα τις σκιες και ειδα την αποδοση τους κα την υφη τους ενθουσιαστηκα!Παλι ομως δεν την αγορασα ωσπου πηγα και ζητησα να με βαψουν χρησιμοποιωντας κυριως την πρασινη αποχρωση που με προβληματιζε περισσοτερο.Το αποτελεσμα οπως ηταν αναμενομενο με ενθουσιασε κι ετσι η παλετα εγινε δικη μου!!!
Η συγκεκριμενη τετραδα που ονομαζεται Bare My Soul  ανηκει στην καλοκαιρινη συλλογη Temperature Rising της Mac (η προηγουμενη απο αυτη που κυκλοφορησε μολις και λεγεται Tropical Taboo) και πολυ πιθανον να υπαρχει ακομα στο κοντινο σας καταστημα παρολο που πρωτοκυκλοφορησε πανω απο δυο μηνες πριν..
Οι σκιες που περιεχει ειναι ολες περιορισμενης κυκλοφοριας(δεν υπαρχουν δηλαδη στην μονιμη σειρα της mac) και ειναι οι εξης: (απο πανω αριστερα clockwise)
Romantico(veluxe pearl)
Bare My soul(lustre)
Friendly (Veluxe pearl) ή Summer Indulgence στο site
When in Rio (frost)




Η συσκευασια ειναι απο καφε bronze μαλακο πλαστικο,μοιαζει με τα nars οσες τα εχετε δοκιμασει και εχω κρατησει το εξωτερικο κουτι γιατι μαζευει σκονη αρκετα ευκολα.Οι σκιες ειναι μικροτερες απο το κλασσικο μεγεθος των σκιων της Mac,δηλαδη 1,4gr η καθεμια αντι του 1.5gr και η τιμη της παλετας ηταν στα 43.5 ευρω αν θυμαμαι καλα.



Τα swatches απο αριστερα προς δεξια:
When In Rio: Ενα πρασινοκαφε duochrome που θυμιζει την γνωστη σκια club της mac,στο ματι δειχνει πολυ πιο σκουρο απο οτι στη συσκευασια.Τελειο για ενα εντυπωσιακο smokey σε πρασινες αποχρωσεις.Ειναι η σκια που με εξιταρε περισσοτερο για την εφαρμογη της.
Summer Indulgence η Friendly (στο site εχει την πρωτη ονομασια,δεν ξερω γιατι): Σκουρο μπρονζε καφε με κοκκινους υποτονους,κλασσικη αποχρωση που γρηγορα εγινε μια απο τις αγαπημενες μου.
Bare my soul: η σκια που εδωσε το ονομα της στην παλετα.Ειναι χρυση με κιτρινους τονους και η λιγοτερο αγαπημενη μου αλλα πολυ καλη για την εσωτερικη γωνια!!!
Romantico: Η αγαπημενη μου σκια απο την τετραδα.Ειναι μια γκρι-καφε-taupe αποχρωση η οποια ταιριαζει υπεροχα στα καστανα ματια και τα φωτιζει.Εχω ερωτα με τετοιες αποχρωσεις και τις χρησιμοποιω συνεχεια!



Η υφη ολων των σκιων ειναι παρα πολυ απαλη,buttery θα ελεγα και η αποδοση τους εξαιρετικη.Γενικα πιστευω οτι η Mac με τις καλοκαιρινες συλλογες της παντα "τα δινει ολα" και η ποιοτητα τους ειναι πολυ καλη.Επισης απο τη σειρα αυτη πηρα και το feel my pulse,ενα μωβ-ροζ κραγιον που ελειπε απο τη συλλογη μου.Swatches μπορειτε να δειτε εδω και εδω!
Εσεις πηρατε κατι απο αυτη τη συλλογη;Πως σας φανηκε;
φιλακια!


Υ.Γ. μην ξεχνατε το giveaway μου εδω!



19 σχόλια :

  1. αγαπω ολα τα προιοντα της mac αλλα ειναι λιγο ακριβα για μενα! :/ ωστοσο ειχα δοκιμασει και εγω αυτην την παλετα και πραγματικα την ειχα λατρεψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι την αγαπω ;) με το σχεδον συνεχομενο 25% γινονται αρκετα προσιτα,τωρα για τα limited edition ειναι τσιμπημενες οι τιμες και δεν συμμετεχουν και στην εκπτωση :/

      Διαγραφή
    2. με το δικαιο σου! :D εγω δεν βαφομαι και πολυ και οι σκιες μου μενουν σχεδον καινουργιες.οποτε και με 25% να τα παρω θα τα εχω μονο για την συλλογη μου και ειναι κριμα τοσα λεφτα!

      Διαγραφή
    3. εε ενταξει αν δεν τα χρησιμοποιεις δεν αξιζει να δωσεις χρηματα απλα για να τα βλεπεις οσο ομορφα κι αν ειναι :)

      Διαγραφή
  2. αχ ποσο σε καταλαβαινω,εγω εχω την temperature rising και ειναι πραγματικα υπεροχη!!!ξερεις ποτε ερχεται η νεα συλλογη της Mac;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια ηταν κι εκεινη αλλα ειχα ηδη πολυ κοντινες αποχρωσεις...ενω αυτο το πρασινακι..χιχι.αν εννοεις την tropical taboo εχει ηδη κυκλοφορησει απο την πεμπτη!!!

      Διαγραφή
  3. αυτη εννοω αλλα μαλλον δεν θα προλαβω τιποτα μιας κ θα επιστρεψω μετα τον 15 Αυγουστο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα κριμα..ε κοιτα ειναι και καλοκαιρι κι επειδη εχει κυριως σκιες και skinfinishes και οχι κραγιον le που συνηθως φευγουν αμεσα κατι θα βρεις πιστευω.

      Διαγραφή
  4. Κυκλοφόρησε και η Tropical taboo?? Έχω χάσει την μπάλα τελευταίως! Πρέπει να επανέλθω στο beauty shopping! Αλλά κάτι που έχει ζέστη, κάτι που ψιλοβαριέμαι, βάλε και ότι το δέρμα μου είναι χάλια τον τελευταίο μήνα....έχω μείνει πίσω!! :) Η πράσινη απόχρωση μου θυμίζει την club, η οποία παρόλο που μου αρέσει τη φοράω σπάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι πολυ κοντινες και ενω σκεφτομουν να παρω και την club συνειδητοποιησα οτι εχω ηδη κατι παρομοιο και κρατηθηκα!ναι ναι την πεμπτη κυκλοφορησε,πηρα και το adored που ηθελα.αα η ζεστη δεν με πτοει πλεον-beauty maniac χαχα

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η παλέτα σου και νομίζω είναι και πολύ ταιριαστή με τα χρώματα σου γενικά.Είναι λίγο αλμυρή η τιμή αλλά όντως με αυτά τα -25% γίνεται λίγο πιο προσιτή. Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστωωω!Δυστυχως τα limited edition δεν συμμετεχουν στις εκπτωσεις παρα μονο οτι εχει απομεινει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα απο οσο εχω παρατηρησει (τουλαχιστον ενα μηνα μετα την κυκλοφορια).Φιλιααα

      Διαγραφή
  6. δεν την εχω δοκιμασει αλλα εχει πολυ ομορφα χρωματα!
    iwannaja.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ομορφα χρωματα και του γουστου μου. Δεν την εχω δοκιμασει δυστυχως!Bisous doll!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!!!κριμα ηταν ωραια παλετα,αλλα εχει πολλες παρομοιες σκιες η μακ!φιλια!

      Διαγραφή
  8. Μου την έχει σπάσει λιγάκι που βγάζουν τόσο ωραίες συλλογές αλλά είναι πιο ακριβές από τα κανονικά προϊόντα και εξαφανίζονται πριν πεις MAC! Στόχος μου είναι να αυξήσω λιγάκι τη βασική μου συλλογή και δεν έχω κανένα παράπονο, είσαι η αιτία που έχω προσθέσει κάμποσα κραγιόν στη λίστα μου χαχαχα
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο τα κραγιον ειναι ακριβοτερα απο τα κανονικα προιοντα οταν ειναι σε συλλεκτικη συσκευασια και συνηθως ειναι αυτα που εξαντλουνται πριν πεις κυμινο :( χαχαχα κι εγω σε φαση αυξησης της λιστας μου ειμαι (μονιμα :p) ποια πηρες και πως σου φαινονται;;ααα αν θες οποιαδηποτε πληροφορια ρωτας εννοειται!φιλιαα

      Διαγραφή

Amazon