Αναγνώστες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Too Faced Natural Eye palette

Μια απο τις πολλες φορες που τα πολυαγαπημενα Sephora ειχαν τη γνωστη εκπτωση 35% στις παλετες αποφασισα να αγορασω την πασιγνωστη πια Natural Eye της Too Faced.Οι παλετες της εταιρειας φημιζονται για την αψογη αποδοση τους και για τη σχεση τιμης-ποιοτητας-ποσοτητας.Ερχεται σε συσκευασια απο χαρτονι (αν και εχω δει οτι οι νεες που κυκλοφορει η εταιρεια κατα καιρους βγαινουν σε μεταλλικη κασετινα) και περιεχει 9 σκιες σε γηινες αποχρωσεις.



Στο επανω μερος της κασετινας υπαρχει μια μικρη εσοχη με 3 καρτες με προτεινομενα λουκ απο την εταιρεια,τις οποιες ομως ξεχασα να φωτογραφισω!Μπορω να σας πω ομως οτι τα χρωματα χρησιμοποιηθηκαν κατα οριζοντια φορα ανα 3 :)




Οπως βλεπετε οι 3 πρωτες σκιες καθετα ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο τις υπολοιπες κι αυτο επειδη θεωρουνται βασικα χρωματα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ολο το βλεφαρο μεχρι και κατω απο το φρυδι για highlighter.



Απο αριστερα προς δεξια εχουμε τις Nude beach,Silk Teddy και Heaven.Απο τις 3 αυτη που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η Heaven και αυτη που μου αρεσει λιγοτερο ειναι η Nude Beach και νομιζω μπορειτε να δειτε το γιατι.Δεν εχει καλη αποδοση,περιεχει μεγαλα κομματια γκλιτερ και πολλες φορες μου αφηνει την αισθηση οτι γδερνει ελαφρως το βλεφαρο.Απο την αλλη,οι αλλες δυο εχουν πολυ καλη αποδοση με την Silk Teddy να ειναι shimmery σαμπανι-ροζ αποχρωση και η Heaven μπεζ ματ.


Nude Beach-Silk Teddy-Heaven

Παμε στην επομενη τριαδα.Εχουμε τις σκιες Honey Pot,Push Up και Velvet revolver.Απο την τριαδα αυτη η αγαπημενη μου ειναι η Push up καθως εχει ενα υπεροχο χρωμα με shimmer,χαλκινο μπρονζε θα το ελεγα το οποιο το λατρευω!Επομενη ειναι η Velvet revolver η οποια ειναι ματ και μου θυμιζει πολυ την omega απο την mac.Τελος η honey pot ειναι χρυση σκια και περιεχει εντονο shimmer.Ειναι η λιγοτερο αγαπημενη μου καθως νομιζω οτι τα τοσο εντονα χρυσα δεν μου ταιριαζουν.


Honey pot,Push up,Velvet revolver

Τελος,η τριτη στηλη εχει τα χρωματα Sexspresso,Erotica και Cocoa Puff.Η σκια Sexspresso ειναι ματ σκουρη καφε κλασσικη αποχρωση για την γωνια δηλαδη.Η Erotica ειναι παλι σκουρη taupe θα ελεγα και περιεχει shimmer και η cocoa puff ειναι ενα ζεστο καφε παλι με shimmer.Απο αυτην την τριαδα δεν μπορω να ξεχωρισω καμια γιατι μου αρεσουν και οι 3 εξισου!

Sexspresso-Erotica-Cocoa puff


Γενικα ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενη απο αυτην την παλετα και πιστευω οτι σου δινει αμετρητες επιλογες για το μακιγιαζ των ματιων.Η αποδοση των σκιων με εξαιρεση την nude beach ειναι εξαιρετικη,η υφη τους ειναι πολυ απαλη και η διαρκεια τους ακομα και χωρις primer πολυ καλη.
Η τιμη της παλετας στην Ελλαδα ειναι στα 35 ευρω,μπορειτε ομως παντα να την παρετε οταν κανουν 35% εκπτωση τα sephora.Οι ποσοτητες των σκιων ειναι για τις 3 ανοιχτοχρωμες 2gr η καθεμια και οι υπολοιπες απο 0,9gr..Οχι κι ασχημα σε σχεση με την τιμη της ειδικα αν σκεφτειτε οτι μια σκια της Mac εχει 17 ευρω αρχικη τιμη για ποσοτητα 1,5gr.!!!Τελος,στο κουτι υπηρχε ενα δειγμα απο το διασημο Too Faced Shadow Insurance το οποιο ομως και χαρισα γιατι εχω ηδη το κανονικο μεγεθος.
Οι επομενες παλετες που θα ηθελα να δοκιμασω καποια στιγμη απο την εταιρεια ειναι η Boudoir Eyes και η Summer eyes.
Εσεις εχετε καποια παλετα απο την εταιρεια;Πως σας φαινεται;
φιλακια!



20 σχόλια :

  1. Έχω την matte eye και την υπεραγαπώ! Τόσο η συσκευασία όσο και το περιεχόμενό τους είναι σούπερ! Καλοφόρετη κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!!Σκεφτομουν να παρω την matte eye αρχικα αλλα εχω αρκετες ματ σκιες οποτε η natural ηταν καλυτερη επιλογη.μου αρεσαν και τα χρωματα της περισσοτερ

      Διαγραφή
  2. η συσκευασια ειναι φοβερη!σαν διακοσμητικο εινια :)πρεπει να εχουν πολυ καλη αποδοση και υφη.αγαπησα την silk teddy! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ολες οι παλετες της too faced εχουν τελεια συσκευασια και πολυ καλη αποδοση.ειναι μια απο την αγαπημενες μου!

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσουν πολύ οι Too Faced παλέτες.
    Δεν έχω τη συγκεκριμένη αλλά είναι από τις αγαπημένες μου σκιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη!τα αγαπώ πολύ αυτά τα χρώματα.έχω την summer eye και είναι από τις πιο πολυχρησιμοποιημενες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμενα μ'αρεσουν πολυ,ειναι τελεια για ολες τις ωρες.αχ θα την παρω καποια στιγμη και την summer eyes που θα μου παει!

      Διαγραφή
  5. Υπέροχη!τα αγαπώ πολύ αυτά τα χρώματα.έχω την summer eye και είναι από τις πιο πολυχρησιμοποιημενες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχη!τα αγαπώ πολύ αυτά τα χρώματα.έχω την summer eye και είναι από τις πιο πολυχρησιμοποιημενες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια είναι!! Με γεια σου! Υπέροχα χρώματα με τρομερή απόδοση!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες και πολύ καλής ποιότητας οι too faced! Έχω την glamour on the go και μια μονή ροζ-χρυση που λατρεύω! Πολύ όμορφη φαίνεται και αυτή η παλέτα.... Πολύ όμορφα χρώματα! Να την χαρείς λοιπόν...
    φιλιά
    Μαιρη

    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εχουν πολυ ωραια χρωματα και θελω κι αλλες!σ'ευχαριστω!

      Διαγραφή
  9. δεν έχω καμία,αλλά θέλω κολασμένα τη συγκεκριμένη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την εκπτωση ειναι ιδανικη ευκαιρια να την αγορασεις και νομιζω θα την ευχαριστηθεις παρα πολυ!

      Διαγραφή
  10. Αντιστέκομαι εδώ και πολύυυυ καιρό να αποκτήσω κάποια παλέτα της εταιρίας γιατί οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για μένα.. Αλλά στο μέλλον θα αποκτήσω σίγουρα κάποια γιατί είναι όλες μία και μία.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει με την εκπτωση βγαινει καλη η τιμη της.σκεψου οτι παιρνεις και 9 σκιες μεγαλουτσικες!το καλυτερο;;;ζητα την για δωρο γενεθλιων :) φιλιαα

      Διαγραφή

Amazon