Αναγνώστες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γυαλινες λιμες,αξιζουν τελικα;

Πριν απο λιγο καιρο σας ειχα δειξει τα προιοντα που χρησιμοποιω για την περιποιηση των νυχιων μου (δειτε τα εδω).Σε γενικες γραμμες χρησιμοποιω χαρτινες λιμες καθως οι μεταλλικες με ανατριχιαζουν τρομερα εκτος του οτι ειναι πολυ "σκληρες" για τα νυχια.Ηθελα ομως εδω και πολυ καιρο να δοκιμασω μια γυαλινη λιμα,για τις οποιες ακουγονται τα καλυτερα οσον αφορα το οτι δεν προκαλουν επιπλεον φθορες στα νυχια πχ ξεφλουδισματα και εχουν και εγγυηση μιας ζωης-εκτος αν σας πεσουν και σπασουν!!!Το σκεφτομουν αρκετο καιρο αλλα το υψηλο τους κοστος (καπου γυρω στα 20ε απο τις μεγαλες εταιρειες πχ opi η leighton denny στο beautybay.com)

Εκεινο το διαστημα λοιπον ελαβα απο την εταιρεια Mont Bleu δυο γυαλινες λιμες* για να τις δοκιμασω.Η μια ειναι σε κανονικο μεγεθος και η αλλη σε μινι και οπως βλεπετε ειναι διακοσμημενες με υπεροχα κρυσταλλακια Swarovski σε ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,το τιρκουαζ!Ερχονται μεσα στη βελουδινη θηκη τους που τις προστατευει απο γρατζουνιες ειδικα αν σαν κι εμενα κι εσεις θελετε να εχετε μια λιμα στην τσαντα σας!



Αφου λοιπον τις εχω χρησιμοποιησει σχεδον 3 μηνες τωρα ειμαι ετοιμη να σας πω τη γνωμη μου.Πιστευω λοιπον οτι κανουν οτι υποσχονται!Το ενα απο τα δυο προβληματα των νυχιων μου ειναι οτι καποιες φορες ξεφλουδιζαν.Ε με τις γυαλινες λιμες εχω δει διαφορα και φυσικα πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος θα εχω ακομα μεγαλυτερη βελτιωση.Ενα μεγαλο ατου τους ειναι οτι απολυμαινονται πανευκολα χωρις το φοβο οτι θα χαλασουν οπως με τις χαρτινες απλα με καθαρο οινοπνευμα (ειναι προσωπικες και ετσι δεν νομιζω να χρειαζονται εξτρα απολυμανση με καποιο πιο εξειδικευμενο προιον).




Οι λιμες αυτες ειναι απο τις πιο οικονομικες επιλογες της αγορας με το full size να κοστιζει μολις 10 ευρω ενω το travel size 4ε και φυσικα εχεις την επιλογη να διαλεξεις οποιο συνδυασμο χρωματων σου αρεσει!
Γενικοτερα ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο τις λιμες και τις συνιστω ειδικα αν εχετε νυχια που ξεφλουδιζουν και το μονο μειονεκτημα οπως ειπα παραπανω ειναι οτι λογω υλικου ειναι ευκολο να σπασουν αν πεσουν κατω-αν ειστε σαν κι εμενα -ατσουμπαλες- πανευκολο θα ελεγα κι ετσι χρειαζεται λιγο προσοχη!
*pr sample 

16 σχόλια :

  1. ενδιαφέρον θέμα!! το χειμώνα αγόρασα γυάλινες λίμες από ebay σε εξευτελιστιική τιμή (1 ευρώ οι τρεις λίμες χωρίς μεταφορικά). τις χρησιμοποιήσα μία φορά έκαστη επειδή η επιφάνειά τους γινόταν λεία μετά από μία μόνο χρήση! αρχές καλοκαιριού πήρα παρόμοια λίμα απ το Jumbo, που είχε,αν θυμάμαι καλά 1,5ευρω. την έχω χρησιμοποιήσει 10 φορές περίπου και παραμένει ακμαία. το μόνο μου θέμα είναι ότι και οι μεν και η δε (του τζαμπο), είναι αρκετά 'παχιές' και με δυσκολία μπαίνουν κάτω απ το νύχι στα πλάγια. όχι κάτι ακατόρθωτο, αλλά ναι. οι mont bleu πώς είναι από θέμα πάχους; όσο για το σπάσιμο, καλά λες, θέλει προσοχή. τη μία την έσπασα κι εγώ πφφφ Κι όπως είπες σε αντίθεση με τις χάρτινες, τα νυχια δε ξεφλουδιζουν καθόλου! μόνο γυάλινες πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ ομολογω οτι στο ebay δεν ειχα ψαξει καθολου.οχι δεν εχω προβλημα ειναι μια χαρα τοσο καιρο.στα jumbo δεν εχω δει κατι αναλογο ποτε.δεν ξερω ποσο παχιες ειναι αυτες που εχεις παντως κι αυτες δεν τις λες ιδιαιτερα λεπτες.προσπαθησα να βγαλω φωτο αλλα δεν εστιαζει σωστα και φαινονται τεραστιες.στο πλαι μπαινουν στα δικα μου νυχια με λιγο προσοχη παντα.αν και συνηθως κοβω με το πενσακι την πλαινη ακρη τους γτ ειναι ευαισθητη και σπαει.παρολο που και οι χαρτινες ειναι καλες σαν τις γυαλινες δεν εχει!

      Διαγραφή
  2. Μμμ γυάλινες ε; Όλο τις βλέπω και όλο τις αποφεύγω. Για κάποιο λόγο με απωθούν, δεν ξέρω όμως γιατί. Οι συγκεκριμένς είναι πολύ όμορφες βέβαια και με δελεάζουν. Θαρρώ πως γυάλινες έχει και η Essence, πρέπει να τις έχω δει στο Idea της Ερμού. Μάλλον θα μπουνε και αυτές στη λίστα της black Friday, χι χι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η essence? Δεν εχω δει οποτε δεν ξερω παντως εχει διαφορα απο τις απλες χαρτινες οποτε τσεκαρε τες.αααχ αυτη η λιστα της black friday εχει γινει τεραστια!

      Διαγραφή
  3. Κι εγώ παρατήρησα μεγάλη βελτίωση όσον αφορά το σπάσιμο/ξεφλούδισμα των νυχιών με τη χρήση γυάλινης λίμας. Τη δικιά μου την πήρα από τα Sephora όταν είχε -40%, δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή όμως. 2 μήνες άντεξε πριν πέσει από το νεσεσέρ και σπάσει στα 2 :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρε πολυ ατυχια να σπανε τοσο ευκολα ενω αξιζουν σαν προιοντα.ηταν καλη και των sephora ε; εκεινη ειχα σκοπο να παρω αρχικα.

      Διαγραφή
  4. Αγόρασα μία από κρύσταλλο Βοημίας πολύ πρόσφατα και νομίζω είναι πολύ καλή. Είμαι προς το παρόν πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κανουν δουλεια! Τοσο ακριβές να μην ηταν θα ηταν ακομη καλυτερα βεβαια!

      Διαγραφή
  5. Αυτοί είναι πανέμορφα λίμες για τα νύχια! : D
    Είμαι νέος οπαδός του blog σας :)
    www.artevolve.blogspot.ca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ειναι πολυ ομορφες! Καλως ηρθες στο blogακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααχ τι ωραίες που ειναι;;;;; πραγματικό κοσμημα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιι και σκεψου να τις βλεπεις και καθε φορα που κανεις μανικιουρ!ερωτας!!

      Διαγραφή
  8. μου είχε φέρει τέτοια λίμα ο αδελφός μου απο τον Πράγα, και δεν έχω δοκιμάσει κάτι καλύτερο. την είχα για λίγα χρόνια μέχρι που έσπασε. δε ξέρω πόσο ακριβώς έχει αλλά αξίζει.. θα ήθελα να μάθω απο πού αγόρασες τσέχικη λίμα mont bleu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!Τι κριμα που σου εσπασε,ειναι πραγματικα εξαιρετικες.Τη συγκεκριμενη μου την εστειλε η εταιρεια και μπορεις να τις βρεις στο eshop τους (http://www.design-glassware.com/10-nail-files).Κοστιζουν 10ε +3ε τα μεταφορικα.Αλλιως μπορεις νομιζω να βρεις παντου τετοιου ειδους λιμες,ακομα και στα jumbo η στα sephora!

      Διαγραφή
  9. μπα, είχε τύχει να βρώ παρόμοια, αλλά καμία σχέση με τη τσέχικη..ηταν μοναδική και θα τη ξαναπάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ε;δεν εχω παραπονο,ειναι πολυ καλες και οι 2 που εχω!

      Διαγραφή

Amazon