Αναγνώστες

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Glowbox Products that I used up-empties!

Εδω και τρεις μηνες κυκλοφορει ενα συνδρομητικο κουτακι,το Glowbox, με το οποιο μπορεις να δοκιμαζεις καινουρια προιοντα με 12ε το μηνα.Σας εχω μιλησει για τα κουτακια των τριων προηγουμενων μηνων και μπορειτε να δειτε πιο αναλυτικα τι περιειχαν εδω.
Σημερα θα σας πω τη γνωμη μου για καποια απο τα προιοντα που τελειωσα ηδη.
Αρχικα ηθελα πολυ καιρο να δοκιμασω προιοντα των εταιρειων που περιεχονται στα κουτια αλλα στα περισσοτερα η υψηλη τιμη τους με απωθουσε.Ετσι οταν τα βρηκα στο κουτακι μου χαρηκα πολυ.Μου αρεσαν ομως αρκετα ωστε να ενδωσω στο υψηλο τους κοστος;Παμε να τα δουμε πιο αναλυτικα.






Τα προιοντα της εταιρειας Ahava τα ηξερα και ηθελα να τα δοκιμασω αλλα ειναι μια απο τις εταιρειες που προανεφερα με υψηλες τιμες.Η μασκα καθαρισμου Purifying mud mask που δοκιμασα ηταν μια καλη μασκα μεν,ωστοσο δεν εκανε μεγαλη διαφορα στο δερμα μου και σιγουρα δεν ηταν καλυτερη απο την αγαπημενη μου μασκα με ροζ αργιλο της Apivita.Η τιμη της ειναι 31,60 ευρω στο site του Glowbox για 100ml (24.5ε στο beautybay,αουτς!)Δυσκολα θα την αγορασω καθως οπως ειπα ειναι απλα μια καλη καθαριστικη μασκα που δεν συναγωνιζεται την αγαπημενη μου.
Η κρεμα χεριων της εταιρειας Mineral hand cream (17.5ευρω τα 100ml) ηταν μια απο τις καλυτερες κρεμες χεριων που εχω δοκιμασει και το πιο πιθανο ειναι καποια στιγμη να μπω στον πειρασμο να την αγορασω καθως και η αλλη αγαπημενη μου κρεμα (η wild rose του body shop) ειναι σχετικα κοντινης τιμης.Το αρωμα της προσωπικα μου θυμιζε γιασεμι και η μυρωδια εμενε στο δερμα,απορροφοταν πολυ γρηγορα χωρις ιχνος λιπαροτητας και ενυδατωνε πολυ καλα τα χερια μου!Γενικα,ειμαι ικανοποιημενη με τα προιοντα της εταιρειας και θα ηθελα να δοκιμασω και αλλα στο μελλον.
Το σαμπουαν της Fresh Line απευθυνοταν σε θαμπα,βαμμενα μαλλια και θεωρησα οτι ηταν ιδανικο για τα δικα μου που εχουν ξανθες ανταυγειες.Το μπουκαλι των 75ml μου εφτασε για 5 χρησεις,ιδανικο διαστημα για να βγαλω συμπερασμα.Θα αρχισω με αυτα που μου αρεσαν,πρωτα απο ολα η μυρωδια του!Περιεχει αιθερια ελαια απο νεραντζι,μανταρινι και πορτοκαλι τα οποια εδιναν μια υπεροχη μυρωδια φρεσκαδας,που δυστυχως δεν κρατουσε στα μαλλια μου.Επειτα,μου αρεσει που ειναι μια ελληνικη εταιρεια με φυσικα προιοντα και χωρις βλαβερα συστατικα.Ωστοσο το σαμπουαν δεν εκανε επαρκη αφρο για τα πολλα μαλλια μου (αν δεν κανουν αφρο τα σαμπουαν αισθανομαι οτι δεν καθαριζουν καλα) και φυσικα δεν βοηθησε ωστε να μαλακωσουν στο ελαχιστο(το χρησιμοποιησα μια μερα χωρις μαλακτικη η μασκα) και να ξεμπερδευτουν αργοτερα στο χτενισμα.Δεν θα το αγορασω ωστοσο θελω να δοκιμασω και αλλα προιοντα της εταιρειας.
Η Castalia ειναι γνωστη εταιρεια του φαρμακειου με προιοντα που απευθυνονται σε πολυ ευαισθητα δερματα.Το gel καθαρισμου που ελαβα στο κουτακι του Αυγουστου το χρησιμοποιησα στο σωμα κατα τη διαρκεια των διακοπων μου.Ειναι ενα αοσμο,διαφανο gel (μπορει να χρησιμοποιηθει και στο προσωπο-δεν το επιχειρησα) που καθαριζει καλα το δερμα χωρις να τραβαει αλλα λογω του οτι ειναι αοσμο δεν αφηνει μυρωδια στο δερμα κατι που αποζητω στα αφρολουτρα μου.Δεν θα το αγορασω σε full size.
Τα προιοντα της Nivea τα γνωριζουμε ολες.Το να δω προιοντα της στο κουτακι μου εκανε αρχικα εκπληξη καθως ειναι προιοντα που τα βρισκουμε πανευκολα,ωστοσο ταιριαζε με το θεμα του κουτιου κι ετσι δεν με πειραξε.Το αφρολουτρο που ελαβα ηταν το hawaiian flower και φυσικα μυριζε εξωτικα λουλουδια.Το αρωμα του εμενε στο δερμα και αφηνε μια αισθηση δροσιας και καθαριοτητας.Το πιο πιθανο ειναι να το παρω ειδικα αν το βρω σε καποια προσφορα.
Τα αφρολουτρα της Molton Brown ειναι πολυ γνωστα και τα προτιμουν πολλες Blogger του εξωτερικου.Φημιζονται για τα υπεροχα αρωματα τους και την αισθηση πολυτελειας που αφηνουν στο δερμα.Η σχεδον εξωφρενικη τιμη τους-23ευρω για 300 ml-ειναι αποτρεπτικη για πολλους κι ετσι χαρηκα οταν ειδα το δειγμα στο κουτακι μου.Το αρωμα που ελαβα ηταν το Heavenly Gingerlily και μυριζε αγριο τριανταφυλλο και τζιντζερ.Μου αρεσε παρα πολυ η μυρωδια του και το οτι εμενε στο δερμα ωστοσο η τιμη του ειναι πολυ υψηλη για ενα απλο αφρολουτρο κι ετσι δεν θα το αγοραζα.
Τελος,η Apivita ειναι πασιγνωστη και ολες εχουμε δοκιμασει προιοντα της.Το δειγμα του αντηλιακου με spf50 και θαλασσια λεβαντα απευθυνοταν σε ευαισθητα δερματα και ταιριαξε παρα πολυ καλα στο κανονικο προς ξηρο δερμα μου το καλοκαιρι.Δεν αφηνε λιπαροτητα και απορροφοταν αρκετα γρηγορα απο το δερμα.Επιπλεον αποτελουσε ιδανικη βαση για το οποιο μεικ απ εκανα.Σιγουρα θα ειναι το αντηλιακο που θα προτιμησω το επομενο καλοκαιρι.
Αυτα απο το glowbox,ενω περιμενουμε το επομενο.Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα τα προιοντα;Πως σας φαινονται;
φιλακια!

10 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. ουτε κι εμενα αλλα θα τα χρησιμοποιησω ολα τα προιοντα εκτος της κρεμας jane iredale.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ όχι τίποτα άλλο 15 ευρώ έδωσα! Πήρα και του Σεπτεμβρίου αν κινηθεί στα ίδια επίπεδα νομίζω θα είναι και το τελευταίο για εμένα. Κρίμα γιατί ξεκίνησε δυνατά. Μα Νιβεα;

      Διαγραφή
    3. ενταξει ταιριαζε με το θεμα του κουτιου να εχει αφρολουτρο και αποσμητικο-ηταν τα απαραιτητα για διακοπες.δεν με πειραξε παρα πολυ η μαρκα γιατι εμπιστευομαι τα προιοντα της και τα χρησιμοποιω.

      Διαγραφή
  2. xxmm apo auta exw dokimasei mono to antiliako!!
    pira mono to kouti tou Iouniou kai twra perimenw tou Septemvriou...den mporw na pw omws oti enthousiastika me auta pou eida apo ta koutia Iouliou-Augoustou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του ιουλιου ηταν το αγαπημενο μου!!κι εγω περιμενω του σεπτεμβρη που θα περιεχει 5 προιοντα θησαυρους οπως λενε!

      Διαγραφή
  3. Συνδρομητικό κουτί έχω πάρει μόνο το cherry box αλλά το Glowbox φαίνεται να συνεργάζεται με καλύτερες εταιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κατα τη γνωμη μου εχει τις καλυτερες εταιρειες και οτι και να βαλουν απο αυτες θα ηθελα να το δοκιμασω.

      Διαγραφή
  4. Νομίζω το glowbox είναι το αγαπημένο μου αλλά το beautytestbox δίνει χαντρούλες και ξυπνάει η Ινδιάνα μέσα μου χι χι . Μου αρέσουν πολύ αυτά τα κουτάκια, τα έχω βαφτίσει "η χαζομαριτσα των 10 ευρώ του μήνα" (οκ 12...) και δοκιμάζω προϊόντα που δε θα αγόραζα full size, πχ το αφρόλουτρο το molton δε νομίζω να το έπαιρνα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω δεν νομιζω να το επαιρνα εκτος αν ημουν η αθηνα-ξερεις η ωναση- το δοκίμασα ομως κι ετσι εχω και αποψη πια!δεν εχω παρει καποιο αλλο κουτι-δεν με αφηνουν και τα μακ να αγιασω καταλαβαινεις-παρολα αυτα μου αρεσει το glowbox και τσιμπησα την τριμηνη συνδρομη αυτη τη φορα.αντε να δουμε αν θα συνεχισουν εξισου καλα και δεν θα κλαιω τα λεφτα μου!

      Διαγραφή

Amazon