Αναγνώστες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

September Glowbox!!

Εχθες γυρνωντας απο ενα πολυ κουραστικο τριημερο βρηκα το glowbox του σεπτεμβριου να με περιμενει!Ειχα ηδη δει τι περιεχει απο αλλες κοπελες καθως στη Θεσσαλονικη ειμαστε απο τις τελευταιες που το παραλαμβανουμε αν δεν εχουμε κανει συνδρομη.Τελοσπαντων,για οσες δεν θυμουνται το glowbox ειναι ενα μηνιαιο συνδρομητικο κουτακι που σου δινει την δυνατοτητα να δοκιμασεις προιοντα που ειτε ειναι νεα στην ελληνικη αγορα ειτε ειναι σχετικα δυσκολο να τα βρεις!Για περισσοτερες πληροφοριες τσεκαρετε το site του και αν θελετε να δειτε τι περιειχαν τα προηγουμενα κουτακια πατηστε εδω!
Αρχικα οπως παντα υπαρχει η καρτουλα με τα περιεχομενα!Αυτον τον μηνα λοιπον το κουτακι ειχε θεμα Glow fall και περιειχε 5 μικρα στολιδια οπως ελεγε το ενημερωτικο email.Τα στολιδια λοιπον ειναι 5 προιοντα σε μινι μεγεθος-ευτυχως κανενα σε φακελακι- ολα απο high end εταιρειες που οσο να πεις κοστιζουν αρκετα ακομα και τις συνεχεις εκπτωσεις.Ας δουμε λοιπον πιο αναλυτικα τα προιοντα:




Αρχικα στο κουτακι ειχε ενα δειγμα 2ml της νεας μασκαρα του Yves saint laurent,της faux cils babydoll.Χαρηκα παρα πολυ οταν το ειδα γιατι ηθελα να τη δοκιμασω,αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαι mascara-junkie.
Επομενα προιοντα ειναι της εταιρειας Kiehls,το σαμπουαν Amino Acid 30ml για ενυδατωση και η πασιγνωστη κρεμα σωματος-και αγαπημενη πολλων celebrities- Creme de Corps 30ml.Φυσικα η kiehls ηταν ενας απο τους λογους που μου αρεσει αυτο το κουτακι,καθως μου αρεσει η νοοτροπια του brand και θελω να δοκιμασω οσα περισσοτερα προιοντα μπορω.Το μονο αρνητικο;Δεν εχουμε καταστημα της εταιρειας στη Θεσσαλονικη οταν στην Αθηνα εχουν 7!!!!
Επισης στο κουτακι εχει κι ενα μινι ορο της Lancome 7ml για αντιγηρανση,τον Genifique.Ενθουσιαστηκα οταν ειδα το δειγμα καθως περσι το χειμωνα χρησιμοποιουσα εντατικα τον αλλο ορο της εταιρειας τον Visionnaire απο πολλα δειγματα που ειχα μαζεψει και ηθελα να δοκιμασω και κατι ακομα,χωρις ομως να δωσω τα 70ε που κοστιζει το full size πριν δω οτι μου ταιριαζει.
Τελευταιο προιον η ενυδατικη της Biotherm,Aquasource 15ml για κανονικα-μεικτα δερματα.Δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτην την εταιρεια και ανυπομονω!



Πολλες κοπελες δυσαρεστηθηκαν με το κουτακι αυτου του μηνα για ακομη μια φορα.Δεν ειμαι απο αυτες -φυσικα η αποψη τους ειναι δεκτη και σεβαστη- ωστοσο θα πω κι εγω τα αρνητικα που βρηκα.Αρχικα η κρεμα ηταν δωρο σε καποιο περιοδικο τον προηγουμενο μηνα,επειτα τα προιοντα ηταν μονο 5 κι αυτα σε μικρο μεγεθος,δηλαδη κανενα full size.
Παρολ'αυτα εμεινα αρκετα ικανοποιημενη απο το κουτακι του μηνα,καθως ολα τα προιοντα ηταν απο εταιρειες high end που το ιδανικο ειναι να τις δοκιμαζεις πριν αγοραζεις.Αυτος ειναι φυσικα και ο σκοπος αυτων των συνδρομητικων κουτιων,η δοκιμη νεων προιοντων.Πιστευω οτι γενικα μεχρι στιγμης,ισως με εξαιρεση το κουτι του αυγουστου που δεν με ξετρελανε,το glowbox εχει πετυχει το σκοπο του και θα συνεχισω να το παιρνω.

Εσεις εχετε δοκιμασει το glowbox?Ποια ειναι η γνωμη σας;Θα το αγοραζατε;
φιλια!

24 σχόλια :

  1. Πάνω που σχολίαζα στο facebook για το δικό μου κουτάκι είδα την ανάρτηση σου. Χμμ ναι, συγκριτικά με τα κουτιά του εξωτερικού τα ελληνικά κουτιά είναι πολύ καλύτερα. Όμως επειδή έκαναν πολύ δυνατό ξεκίνημα και μας καλόμαθαν. Θα τα χρησιμοποιήσω όλα τα δείγματα και θα τα χαρώ, αλλά ναι και εμένα μου κακοφάνηκε που δεν ήταν περισσότερα.
    Τα Kiehls είναι πικρή ιστορία, θέλω έναν ορό, τον θέλω πολύ αλλά δε μου πάει το χέρι χωρίς πρώτα να τον μυρίσω, να τον δω λιγάκι. Πφφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο εναν ορο θες; συντηρητικη σε βρισκω! Εγω θελω να τα δοκιμασω ολα και μου αρεσει πολυ που η πολιτικη τους ειναι παρε πρωτα το δειγμα και ξαναελα! Οταν πας στη γερμανια ψαξε να τα βρεις οπωσδηποτε και παρε οσα περισσότερα δειγματα μπορεις.Μέχρι στιγμής κι εγω χρησιμοποιω τα περισσοτερα απο οσα εχω λαβει κι οσα εχουν μεινει κλειστα ειναι επειδη περιμενουν τη σειρα τους.αν ειχαν εστω ενα ακομα προιον θα ηταν τέλειο!

      Διαγραφή
  2. Μ'αρεσε πάρα πολύ το all star κουτάκι! το καταευχαριστήθηκα!!!
    beautyintl.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον ορο της Lancome τον ειχα...ειναι καταπληκτικος...περιμενα να ειναι μικρο το δειγμα αλλα οχι και ετσι,,,αυτο ειναι μια σταλιτσα..χαχa

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μικρο το δειγμα.μικρα ειναι αυτα σε φακελακια.αυτο παλι ειναι το 1/4 του κανονικου προιοντος οποτε τρωγεται και μπορεις να αποφασισεις λιγο πολυ αν σου αρεσει η να δεις αν σου προκαλει πχ σπυρακια πριν το αγορασεις! Φιλια

      Διαγραφή
    2. το δείγμα δεν είναι καθόλου μικρό, άνετα βγάζεις 1,5 βδομάδα

      Διαγραφή
    3. Ναι και ειδικα αν το χρησιμοποιεις στοχευμενα οπου εχεις προβλημα μονο σε παει ακομα περισσοτερο.και φυσικα επειδη ειναι ορος δεν βαζουμε πολυ.

      Διαγραφή
  4. Egw gia th mascara 8elw na ma8w!!!Ti elege?! (enta3ei eimai mikrh gia ta misa proionta tou koutiou alla kala fainontai)

    http://spotlightsontheredhead.blogspot.com

    ~Anna~
    Spotlights on the Redhead

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο για τον ορο ειμαστε μικρες-η κρεμα ειναι μια απλη ενυδατικη.αλλα εγω θα το χρησιμοποιησω ακομα και προληπτικα.δεν τη δοκίμασα τη μασκαρα ακομα εχω πολλες ανοιχτες.θα κανω review μολις την ανοιξω.εχω κανει ποστ για την απλη faux cils αν σε ενδιαφερει! Φιλια!

      Διαγραφή
  5. Τέλεια τα προιοντα, όχι δεν εχουμε δοκιμασει glowbox, ωστόσο περιμένουμε το review γiα YSL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα την ανοιξω οταν τελειωσω καποια απο τις ανοιχτες και θα κανω review συντομα!

      Διαγραφή
  6. εγώ και πάλι δεν το πρόλαβα,αλλά ειδικα το γεγονός με την κρέμα θεωρώ πως είναι λάθος.επίσης θεωρώ πως είναι λάθος το γεγονός ότι όλα τα κουτιά είχαν τα ίδια προιόντα...από την άλλη ναι οκ,και τα δείγματα είναι δυσεύρετα πλέον,εδώ ψωνίζεις και δε σου δίνουν...αλλά όχι και όλα,πιστεύω πως είναι λάθος...!!!και συν του ότι δεν υπήρχε κανένα προιόν μακιγιάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μασκαρα καλε τι ειναι; και μαλιστα ειναι απο τα πιο προσφατα entries στην κατηγορια της.καλα αυτο με την κρεμα πιστευω οτι ηταν τυχαιο γεγονος και ισως κακη συννενοηση.δεν με πειραξε προσωπικα γτ και το περιοδικο 5ε ειχε ενω με 12 πηρα και ολα τα υπολοιπα.προτιμω να εχουν ολα λιγο πολυ τα ιδια απο το να γινονται αδικιες στις ποσοτητες και στα προιοντα οπως πχ στο εξωτερικο. αν θες να το προλαβαινεις οι συνδρομες ανοιγουν συνηθως την πρωτη παρασκευη καθε μηνα κατα τις 9 το πρωι.

      Διαγραφή
  7. Mου άρεσε το κουτί αν και λίγο σπάστηκα απο τον ορό γιατί είμαι μόλις 20 χρονών και σίγουρα δεν τον χρειάζομαι απο τώρα!(Αλίμονο αν τον χρειαζόμουν) Γενικότερα, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο συνδρομητικό κουτί απο άποψη εταιρειών αλλά θα έπρεπε να δίνει περισσότερη βάση στο προφίλ ομορφιάς που έχουμε συμπληρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα κι εγω 25 ειμαι αλλα χρησιμοποιω ορους λογω ξηρης επιδερμιδα προληπτικα σε συγκεκριμενα σημεια.αυτο με το ερωτηματολογιο πιστευω οτι ειναι εντελως ενδεικτικο και δεν ξερω αν μπορουν να λαβουν υποψη τις προτιμησεις της καθε κοπελας ξεχωριστα κι ετσι ισως θα ηταν καλυτερο να μην υπηρχε.

      Διαγραφή
  8. σε σύγκριση με τα κουτιά που έχουμε εδώ είναι πολύ καλό. Το κακό είναι ότι κάναν εντυπωσιακό ξεκίνημα για να τραβήξουν κόσμο και πολλοί πίστεψαν ότι θα είναι πάντα έτσι. Εγώ πάντως προτιμώ ένα deluxe sample από high end προϊόν παρά να είχε ένα αποσμητικό super market full size για παράδειγμα. Από την άλλη είναι λυπηρό το ότι ποτέ δεν τσεκάρουν τα profiles και στέλνουν πάντα τα ίδια αλλά αυτό το κάνουν παντού όχι μόνο στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω κι εγω προτιμω τα high end γιατι αυτος ειναι και ο σκοπος,να δοκιμαζεις.ε πιο πολυ σε συμφερει να δοκιμασεις ενα ακριβο προιον πριν τα σκασεις κανονικα παρα να παρεις ενα full size drugstore που οσο και να πεις δεν θα λυπηθεις και τοσο αν δεν σου κανει αν το αγορασεις χωρις δοκιμη.ναι ειναι γενικο φαινομενο,ο μονος λογος που υπαρχουν πιστευω ειναι για να δουν απλα σε τι κοινο απευθυνονται γενικα.

      Διαγραφή
  9. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες ζήλεψα τα high end προϊόντα αλλά τώρα που βλέπω ότι είναι όλα travel size απογοητεύτηκα λίγο. Ωραία προϊόντα και καινούρια αλλά μάλλον τελικά το συγκεκριμένο κουτάκι δε μου ταιριάζει σαν φιλοσοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν με πειραξε τοσο το μεγεθος,ειναι ιδανικο για δοκιμη και φυσικα πολυ καλυτερο απο τα φακελακια.ναι δεν γινεται να αρεσουν ολα σε ολους,ισως καποια στιγμη στο μελλον να βρεις κατι να σου αρεσει!φιλακια!

      Διαγραφή
  10. Νομίζω τελικά το γεγονός ότι είμαι αναποφάσιστη και δεν αγοράσω κουτάκι το οφείλω στην καχυποψία μου.. ή στο ότι έχω ήδη πολλά πράγματα να δοκιμάσω και να τελειώσω!! χαχα
    Πάντως το παραδέχομαι, είχε πολύ καλά προϊόντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα καλα κανεις και εισαι αναποφασιστη απο τη μια γιατι εγω που δεν ειμαι εχω περασει σε αλλο σταδιο το ταπι και οχι ψυχραιμη.χαχαχαχα φιλακια

      Διαγραφή
  11. Πολύ καλές εταιρίες πραγματικά, αλλά ούτε ένα προϊόν σε normal size....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχως δεν ειχαν full size αλλα τουλαχιστον ηταν καλυτερο απο του αυγουστου.ελπιζω το επομενο να ειναι ακομα καλύτερο!

      Διαγραφή

Amazon