Αναγνώστες

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

My Mac lipsticks part3!!!!

Οσες με ακολουθειτε καιρο εχετε καταλαβει τον ερωτα που εχω με τα κραγιον και ειδικα της Mac!!!Σημερα σας εχω το τριτο μερος της συλλογης μου και τελευταιο προς το παρον καθως δεν μου εχει κινησει καποιο αλλο χρωμα την περιεργεια εδω και καιρο εκτος απο τα limited edition.Μπορειτε να δειτε τα αλλα δυο parts εδω και εδω!

Απο αριστερα: Fixed on Drama,Fanfare,Silly,Relentlessly red,Riri Woo,Feel my pulse,All fired up,Ablaze,Heaux






Η μπροστινη σειρα περιλαμβανει τα εξης απο αριστερα προς δεξια:

Fixed On Drama (le): Ειναι απο τη σειρα retro matte που κυκλοφορησε προσφατα,ειναι ματ και το retro matte σημαινει οτι ειναι απο τα πιο ξηρα κραγιον που θα συναντησετε αλλα και απο αυτα με την μεγαλυτερη διαρκεια!!Στο καταστημα μου ειπαν οτι θα ειναι μερος της μονιμης συλλογης,ωστοσο οι ξενες Bloggers λενε οτι αυτο κι ενα ακομα απο αυτη τη σειρα θα ειναι περιορισμενης κυκλοφοριας.

Fanfare: Ειναι cremesheen,δηλαδη κρεμωδες και με μετρια διαρκεια ωστοσο βρισκω οτι το συγκεκριμενο κραταει λιγο παραπανω απο τα αλλα της κατηγοριας του και ειναι ιδανικο για καθε μερα.Αποδειξη οτι το προτιμουσα τελευταια σε συνεντευξεις για δουλεια καθως ειναι ενα ροζ με λιγο καφε μεσα που δινει το εφε your lips but better!

Ablaze (le): Ενα απο τα τεσσερα κραγιον της συλλογης Fashion Sets που κυκλοφορησε τελη Μαιου εδω και ενα που χτυπουσα το κεφαλι μου που δεν το αγορασα μολις το βρηκα!!Ευτυχως ομως εκαναν και δευτερη παραλαβη στα συγκεκριμενα οπως με ενημερωσαν fellow bloggers στο twitter και ετσι μετα απο λιγες μερες το αγορασα.Ειναι Matte αλλα ευτυχως οχι ιδιαιτερα ξηρο κι ενα απο τα αγαπημενα μου για το καλοκαιρι καθως ειναι το ιδανικο κοραλλο-πορτοκαλι για την επιδερμιδα μου!

Τελος,το Heaux (le)  ηταν μερος της πρωτης συλλογης που εκανε η Rihanna με την Mac και δεν κυκλοφορησε ποτε στην Ελλαδα.Το δικο μου το προμηθευτηκα απο το Ebay με οχι και τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη απο οτι θα το επαιρνα εδω ευτυχως!Ειναι retro matte αλλα οχι υπερβολικα ξηρο οπως αλλα της σειρας και ειναι το αγαπημενο μου χρωμα αυτον τον καιρο!





Η πισω σειρα περιλαμβανει τα εξης:

Silly (le): Το αλλο κραγιον απο τα Fashion Sets που αγορασα και ειναι πολυ κοντινο με το Candy yum yum απλα πιο ανοιχτο,με περισσοτερο μπλε μεσα και barbie-ροζ θα ελεγα.Επισης ματ.

All Fired Up: Μερος της συλλογης Retro Matte και αν δεν το βρισκετε μην στεναχωριεστε θα ειναι πλεον μονιμο κραγιον οποτε περιμενετε μεχρι να το φερουν!Ειναι αρκετα ξηρο επισης ωστοσ διαρκει πολυ και ειναι ενα υπεροχο κοκκινο-φουξ χρωμα που ταιριαζει στις περισσοτερες!

Riri Woo (le): Το διασημο κοκκινο που δημιουργησε η Rihanna με τη Mac βασισμενο στο πασιγνωστο Ruby Woo με το οποιο ειναι σχεδον πανομοιοτυπα στα χειλη!Ο κυριοτερος λογος που το αγορασα ειναι η συσκευασια του καθως λατρευω οτιδηποτε σε ροζ χρυσο και φυσικα αυτο δεν θα αποτελουσε εξαιρεση!Ειναι retro matte,εχει χαραγμενη την υπογραφη της Riri και αν δεν προλαβατε να το αποκτησετε αναμενεται να επανακυκλοφορησει στην τελευταια συλλογη που θα λανσαρει η Rihanna (αγνωστο προς το παρον αν θα ερθει εδω) κι επισης οπως ειπα και πριν ειναι ιδιο με το ruby woo απο την μονιμη σειρα.

Feel my pulse (le): Ηταν μερος της καλοκαιρινης σειρας Temperature Rising και το πηρα επειδη δεν ειχα κανενα παρομοιο χρωμα σε μωβ αποχρωσεις.Ειναι Cremesheen και εχει πολυ ωραια συσκευασια καφε χρωματος και ειναι απο rubberized υλικο-δεν μπορω να θυμηθω πως λεγεται στα ελληνικα με τιποτα!

Relentlessly Red : Επισης μερος απο τα retro matte,τα αγαπω τα ματ πολυ τελικα!Ειναι πολυ κοντινο με το All fired up και σιγουρα δεν τα χρειαζεστε και τα δυο παρα μονο οποιο σας ταιριαζει καλυτερα.Ειναι ελαφρως πιο ανοιχτο σαν χρωμα και φυσικα αρκετα ξηρο προς οσες δεν τα εχετε συνηθισει.Προσωπικα δεν με ενοχλουν καθολου πλεον και λατρευω το οτι μενουν για ωρες στα χειλη!

με φλας

Εδω μπορειτε να δειτε καλυτερα τα χρωματα και την αποδοση τους με ενα μονο περασμα σε φυσικο φως!








Οπως ειδατε οι νεες προσθηκες απο τη συλλογη μου αφορουν κατα κυριο λογο σε χρωματα που βγαινουν σε συλλογες και παρολο που καποια δεν ειναι διαθεσιμα πια,υπαρχουν πολυ κοντινες αποχρωσεις στη μονιμη σειρα.
Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα;Πως σας φαινονται;;
φιλακια!
ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ LE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ LIMITED EDITION,ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΑ.

Υ.γ. Μην ξεχασετε να παρετε μερος στο διαγωνισμο μου για ενα Mac κραγιον της μονιμης συλλογης  εδω!!!

42 σχόλια :

  1. Θα ορμήσω καλεεεεέ!!!Μόλις ανακάλυψα 2 χρώματα που πρέπει να δω από κοντά!!ουάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ποια;;;αχ κι εγω ορμαω καθε φορα και ολο και μεγαλωνει η συλλογη!!!

      Διαγραφή
  2. Θέλω τα Relentlessly Red και το Ablaze!! :) Αλλά μάλλον μόνο το πρώτο θα μπορώ να βρω ε??
    Ααααχχχ θέλω ψώνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κουκλιτσα μονο το πρωτο οταν το ξαναεχουν σε αποθεμα :(
      καλα αυτο με τα ψωνια το εχουμε ξαναπει χιχιχι!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ομορφα όλα!μετάνιωσα που δεν πήρα το Feel my pulse!!Ευτυχώς υπάρχουν dupes!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωωω!ναι μωρε δεν ειναι κατι που δεν βρισκεται.ακομα και το up the amp με το καταλληλο μολυβακι μπορεις να το κανεις να μοιαζει!

      Διαγραφή
  4. Τέλεια όλα! Εγώ πήρα σχετικά πρόσφατα το Ruby Woo και το λατρεύω τελικά. Δε μένει τόσο πολύ στα χείλη (το Russian Red μένει περισσότερο ας πούμε πάνω μου) αλλά το λατρεύω το χρώμα του σε συνδυασμό με το τέλειο ματ αποτέλεσμά του! Άσχετο, για back to Mac θέλει και τις χάρτινες συσκευασίες; Γιατί εγώ τις πετάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω παρατηρησει διαφορα στη διαρκεια μεταξυ τους να σου πω την αληθεια.αλλα το χρωμα του ειναι τοσο διαφορετικο απο το russian red και μπορω να το φοραω ολες τις ωρες της ημερας ενω το rr πιο πολυ για βραδυ μου βγαινει.οχι ρε συ μονο το προιον θελει ειτε αδειο ειτε γεματο-πχ κατι που μισησες.απλα τσεκαρε στο site οτι οντως μπορει να παει για b2m.

      Διαγραφή
  5. ενταξει αυτη ειναι η καλυτερη φουρνια που έχεις δείξει!Όπως ακριβως μου αρέσουν! Ματ και με εντονη αποδοση! Τι ωραίο το heaux! Κρατιεμαι να μη παρω καποιο διότι σύντομα θα κανω back to mac!Μακαρι να συμπεριλαμβανονται και τα retro matte στα b2m!Ζηταω πολλά ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα ευχαριστωωωω!ναι ρε συ ειναι παρα πολυ ωραιο!πολυ βλακεια που δεν τα εφεραν ελλαδα αυτα!ναι αφου ειναι μονιμα θα μπορεις να τα παρεις με b2m.γενικα νομιζω οτι ακομα και τα le μπορεις να τα παρεις αν ειναι στην κλασσικη συσκευασια.απλα πριν πας τσεκαρε οτι τα εχουν φερει ξανα σε στοκ γτ εδω εχουν τελειωσει.

      Διαγραφή
  6. Υπέροχο review, υπέροχα χρώματα και φυσικά πήρα πρώτη πρώτη μέρος στο giveaway σου κορίτσι όμορφο!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Silly και το Ablaze είναι υπέροχα!Προτιμώ κι εγώ τα ματ κραγιόν,όπως καταλαβαίνεις!Σου εύχομαι να τα χαρείς πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!το εχει το ονομα φαινεται :))) μακαρι να τα επαναφερουν καποια στιγμη!

      Διαγραφή
  8. Λατρεύω κραγιόν από mac!!!!! Είναι όλα τους υπέροχα!!! Πεθαίνω για την συσκευασία του riri woo!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα δεν ειναι τελεια;;;ειναι ο κυριοτερος λογος που το αγορασα!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία και τα κραγιόν του τρίτου μέρους! Έχεις πολύ καλό γούστο και μ' αρέσει που δεν έχεις χρώματα που μοιάζουν μεταξύ τους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!εε ενταξει να πουμε την αληθεια εχω αρκετα που μοιαζουν η ειναι κοντινα απλα το δικο μας ματι ειναι εκπαιδευμενο στις διαφορες :)))))

      Διαγραφή
  10. Πολύ χρήσιμο post! Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ''ευχαριστω!σιγα σιγα με τον καιρο κανεις μια συλλογη οπως κι εγω :)

      Διαγραφή
  11. Το fanfare μου αρέσει πολύ και δεν το είχα ξαναδεί! Μου έδωσες ιδέα για το επόμενο b2m :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα κι εγω τυχαια το ανακαλυψα!ειναι ιδανικο για καθε μερα :))) αααχ b2m πως ξανατελειωνεις αλλα 4 προιοντα που μου μενουν;

      Διαγραφή
  12. Αααχ αυτά τα mac!! Λατρεία μεγάλη!! Καταπληκτικά όοολα τα χρώματα!:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!!!ναι λατρεια,για εμενα βεβαια ειναι πλεον εθισμος!

      Διαγραφή
  13. The colors are gorgeous!! =]

    http://2ferocious.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ πολύ ωραία όλα, νομίζω έχω ήδη όσο ήθελα. Το relentlessly red ϊσως το πάρει κάποια στιγμή αμα είναι στα μόνιμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι πρεπει να ειναι να το παρεις,ακου εμενα και τη θωμη :))) πολυ με εκνευριζει που δεν εχουν μια σταθερη απαντηση!Αχ ειναι νομιζω το αγαπημενο μου ποστ γτ ολα σχεδον ειναι ματ και εντονα :)))

      Διαγραφή
  15. can i cry???cos i cant understand a thing D: love the swatches though <3 http://azwaa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Why you didn't turn on the google translation?It would sure help you cause greek is a difficult language!!Thanks for the comment :)

      Διαγραφή
  16. Πω πω είναι το ένα πιο όμορφο απο το άλλο! Σήμερα δοκίμασα το All fired up και το ερωτεύτηκα! Μπήκε και αυτό στη wishlist μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!ειναι υπεροχο!με την πρωτη ευκαιρια να το παρεις :)

      Διαγραφή
  17. Γειά σου είμαι η Μάρω και είμαι νέο μέλος του blog σου!!!!Ένα έχω να πώ τα ερωτεύτηκα όλα!!!!!!Βρήκα τι θα ζητήσω από τον Αγιο Βασσίλη!
    Εάν θέλεις μπορείς να επισκεφτείς το blog μου και ελπίζω να τα λέμε συχνά!

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ αυτος ο Αη βασιλης ελπιζω σε μενα να ερθει με ενα μεγαλο τσουβαλι δωρα!χαχα!καλως ηρθες στο blog μου :)

      Διαγραφή
  18. πω πω όλα είναι φανταστικά!περισσότερο μου άρεσαν το fell my pulse και το fanfare!άνετα μπορείς να χαρακτηριστείς συλλέκτης των mac κραγιόν έτσι?!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ισχυει κανω συλλογη αλλα υπαρχουν κοριτσια που εχουν σχεδον καθε κραγιον της mac!

      Διαγραφή
  19. Τρελάθηκα...δεν ήξερα ποιό να διαλέξω.Καλά θα πρέπει να τρελαίνεσαι κάθε φορά που θέλεις να βαφτείς, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοφορέσεις!!!!!Αν κέρδιζα, θα ήθελα να κερδίσω σαν πρώτη επιλογή το Heaux

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon