Αναγνώστες

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Glowbox Νοεμβριου

Μολις παρελαβα το Glowbox του Νοεμβριου και παμε να σας δειξω τα περιεχομενα!Για οσες δεν ξερουν ακομα τι ειναι το Glowbox δειτε το αναλυτικα στο site τους και για τα προηγουμενα κουτια δειτε εδω!

Αρχικα εχουμε παλι μονο 5 προιοντα και ολα σε travel size η ακομα πιο μικρο δειγμα.Το πρωτο προιον που μου αρεσε τρελα με το που το ειδα στο κουτακι ειναι φυσικα το Moroccan Οil treatment το οποιο ηθελα να δοκιμασω εδω και πααααρα πολυ καιρο αλλα δισταζα λογω της τιμης του στα κομμωτηρια και επειδη τα αγγλικα site (που το εχουν φθηνοτερα) δεν το στελνουν Ελλαδα!!!Ειναι 25ml και ειναι η μικροτερη συσκευασια που κυκλοφορει απο την εταιρεια.
Επομενα προιοντα ειναι απο την εταιρεια Molton Brown.Ειναι ενα μινι αφρολουτρο Heavenly Gingerlily το οποιο και εχω παραλαβει ξανα στο κουτακι του Αυγουστου και μια μινι κρεμα σωματος Ultrasmooth Coco de Mere που υποτιθεται μυριζει καρυδα αλλα πιο πολυ σε λουλουδια και κυριως γιασεμι μου φερνει η μυρωδια του.Και τα δυο ειναι 30ml το καθενα.



Επισης,μεσα στο κουτι υπαρχει και ενα προιον απο την εταιρεια Neal's Yard,το Rose facial wash.Ειναι ενας αφρος καθαρισμου που απευθυνεται σε κανονικες και ευαισθητες επιδερμιδες με αλοη και τριανταφυλλο.Σε γενικες γραμμες δεν με ενθουσιαζει η μυρωδια των προιοντων της εταιρειας αλλα θα το δοκιμασω και θα σας πω την γνωμη μου.Ειναι 50ml σε πολυ καλο μεγεθος για να αποφασισω αν μου ταιριαζει.
Τελος,το πεμπτο προιον αυτου του μηνα ειναι ενα δειγμα αρωματος απο την Annick Goutal,το Petite Cherie.Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε που το ειδα στο κουτακι μου και η μυρωδια του μου θυμιζει πολυ τα αρωματα της Lancome,δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο.


Αυτο ηταν το τελευταιο κουτακι της τριμηνης συνδρομης που ειχα κανει..Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα απογοητευμενη απο την εταιρεια και την αντιμετωπιση της προς τους πελατες της καθως και αυτο το μηνα ειχαμε μια δυσαρεστη αλλαγη στο θεμα των ποντων που κερδιζεις απο τις αγορες σου.Παλιοτερα μπορουσες να τους χρησιμοποιησεις για αγορα συνδρομης ενω τωρα δεν γινεται και επιπλεον και βασικοτερο αυξησαν απο 200 σε 300 τους ποντους που απαιτουνται για μια εξαργυρωση.
Επιπλεον,με την αυξηση της τιμης που εκαναν περιμενω περισσοτερα απο το κουτακι.Δεν ξερω αν θα το  παρω τον επομενο μηνα,παρολο που εμεινα αρκετα ικανοποιημενη απο το κουτακι απο τα 4 προιοντα φυσικα κι ας εχω ξαναπαρει το αφρολουτρο.
Ποια ειναι η γνωμη σας για το glowbox?Πως σας φαινεται το κουτακι αυτου του μηνα;
φιλακια!

Υ.Γ. Μην ξεχνατε το διαγωνισμο μου εδω!!!


46 σχόλια :

  1. Και εγω ημουν απογοητευμενη με την εταιρεια γιατι καταλαβα οτι δεν λαμβανουν υποψη τους το προσωπικο προφιλ της καθε κοπελας! Να φανταστεις ειμαι 19 και μου εστειλαν 2 φορες αντιγηραντικα προιοντα. Δεν εκανα συνδρομη τον μηνα αυτο και βλεποντας τα δειγματα ορθως επραξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως ειπα για τα 12ε που μου κοστισε λογω της συνδρομης που ειχα πριν τις αλλαγες ειναι μια χαρα..αλλα για 14-15ε εεε δεν ξερω περιμενα κατι παραπανω!

      Διαγραφή
  2. Γενικά φαίνονται ωραία.. ειδικά το λαδάκι πιστεύω θα το καταχαρείς!! Αλλά κρίμα που κατέληξαν εκεί, γιατί είχαν ξεκινήσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισχυει αυτο που λες το εχουμε ξαναπει..τουλαχιστον ειναι απο τα καλα κουτακια που εβγαλαν!

      Διαγραφή
  3. Να τα χαρείς κοπέλα μου και με μαλλί μετάξι!
    Κάτσε να γκρινιάξω τώρα...Με άφησε πολύ δυσαρεστημένη η εταιρία. Για τα μεταφορικά θέλεις, για το ότι δεν αξιοποιούν τα προφίλ, για το ότι αλλάζουν τους όρους χρήσης χωρίς ενημέρωση, τι να πρωτο-πώ... Για εμένα το αποκορύφωμα ήταν το υγρό κολλαγόνο (που ο ΕΦΕΤ απαγορεύει την πώλησή τους εκτός φαρμακείων αλλά με την "μαντίλα" του δειγματισμού κάνουμε ότι δε μας αφορά). Anyway, με εξαίρεση το λαδάκι για τα μαλλιά, πάλι τίποτε το διαφορετικό, προϊόντα που έχουν ήδη δοκιμαστεί (μέγα φάουλ να σου στείλουν το ίδιο προϊόν και μάλιστα στο ίδιο άρωμα).
    Θα μου πεις έδωσα 14 ευρώ και πήρα ένα full size προϊόν που κάνει 16ευρώ. Οι ίδιοι όμως λένε ότι δεν πρέπει να βλέπουμε την υπηρεσία τους ως κάτι που θα καλύψει τις ανάγκες μας αλλά για να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα. Σε αυτή τη περίπτωση, ας έβαζαν μικρότερη ποσότητα λαδιού και περισσότερα προϊόντα από διαφορετικές εταιρίες.
    Τίποτα, επαγγελματισμός μηδέν. Τα'πα, γκρίνιαξα και ησύχασα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα το λαδακι θεωρειται full size οποτε δεν θα γκρινιαξω αλλωστε το ηθελα πολυ..για την εταιρεια με αυτες τις ..αλλαγες.. δεν θα πω πολλα το θεωρω το λιγοτερο απαραδεκτο το οτι το περνανε στα μουλωχτα ολο αυτο.τελευταια στιγμη παντα.το προηγουμενο κουτακι ηταν κατω του μετριου δεδομενης της τιμης.αν ειχε κι αλλα προιοντα θα ηταν πολυ καλο το κουτι.τουλαχιστον δεν εμοιαζε με τα προηγουμενα που ηταν απογοητευτικα..για τα προφιλ οπως εχω ξαναπει,δεν τα κοιτανε ουτε στο εξωτερικο που απο εκει ξεκινησε οποτε δεν κολλαω σε αυτο.

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνω τι λες αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει αν το κάνουν άλλες εταιρίες ή όχι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν αποφασίζεις να δώσεις κάποια ευρώ σε μια εταιρία, το κάνεις με την προϋπόθεση και ότι η εταιρία θα είναι τυπική σε αυτά που εκείνη υπόσχεται. Γράφουν ότι τα κουτιά είναι προσωποποιημένα; Το γράφουν. Ε τους πληρώνουμε και γι'αυτό! Αυτό που λέω είναι ότι αφού δεν τα κοιτάνε τα προφίλ, ας το γράψουνε στους όρους τους να ξέρουμε για τι πράγμα πληρώνουμε.
      Σόρρυ μωρέ για την πολυλογία, εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια...

      Διαγραφή
    3. οχι βρε σε καταλαβαινω κι εχεις δικιο σε αυτο που λες.απλα σου αναφερω οτι ειναι μια συνηθισμενη τακτικη και το εχω πει οτι ειναι περιττα περα απο στατιστικους λογους-για να δουν το κοινο τους και να το προωθησουν αναλογα.κι οτι εχουν ενα θεμα με τους ορους ε το εχουν αλλωστε τους αλλαζουν χωρις προειδοποιηση!

      Διαγραφή
  4. Φοβερό κουτί!!! Περιμένω πως και πως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς...εχεις tag!!
    http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOduuL_F0U

    κατα δεύτερον...μεγειάααααα!!Πολύ ωραία προιόντα και ειδικα το λαδάκι που θέλω κι εγώ πολύ να το δοκιμάσω!

    Τρίτον,εχω ξενερώσει απίστευτα από την ύπουλη τακτική της εταιρίας!Δεν μπορούν να αλλάζουν τιμή πακέτου αλλά και το σύστημα των πόντων έτσι στα μουλοχτά χωρίς ούτε μία ενημέρωση μέσω fb,email κλ...Επίσης δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι αλλαγές!επρεπε από την αρχή να είχαν υπολογίσει κάποια πράγματα...τι να πω??Δεν το βλέπω να παραγγέλνω ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ δεν ξερω αν θελω να δειξω ολα οσα εχω στο μπανιο ειναι παααρα πολλα!χαχαχα
      πλακα κανω ευχαριστω πολυ και θα το κανω συντομα!
      αχ αυτο το λαδακι νομιζω τους εσωσε αυτη τη φορα.
      οσο για την τακτικη τους...ε τελευταια στιγμη που ανοιγουν οι παραγγελιες αλλαξαν την τιμη οσο για τους ποντους..ουτε καν μια ενημερωση..για να δημοσιευουν φωτο στο fb καθε μερα μπορουν,να ανακοινωσουν τις αλλαγες οχι;χωρια που στα σχολια δεν δινουν σωστη απαντηση περαν της αυτοματης-κοιταξτε εδω για πιο αναλυτικους ορους μπλα μπλα μπλα..

      Διαγραφή
    2. Α γεια σου!!!!Αυτό ήθελα να πω!!Να συντηρούνε το fb τους,το instagram με φωτογραφίες κλπ ξέρουν!Κάτι που αφορά τα χρήματα των πελατών τους..ούτε λόγος!πφφ...
      Ασε τα είδα τα σχόλια και φρίκαρα..ειδικά στην Ελενα απαντούσα αλλα ντ'άλλων!

      Τίποτααααααα...θα χαρώ πολύ να δω τι έχεις στο μπάνιο σου!!χιιχ!!

      Διαγραφή
    3. μα ειναι τουλαχιστον κοροιδια αυτο που εκαναν..τι να πεις..θα το κανω μεχρι την επομενη εβδομαδα αρκει να μας βοηθησει ο καιρος για να βγουν καλες οι φωτο!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  6. Ωραία προϊόντα αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
    Νομίζω είναι απαράδεκτο να αλλάζουν πολιτικές και λοιπά χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
    Δεν έχω κάνει συνδρομή ποτέ στο Glowbox αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εταιρία στα συνδρομητικά κουτιά με την έννοια ότι συνεργάζεται με πολύ καλές εταιρίες.
    Σε φιλώ! Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως επειδη συνεργαζονται με καλες εταιρειες εχουν θεσει απο μονες τους τον πηχη ψηλα και καταληγουν να μας απογοητευουν..φιλακια!

      Διαγραφή
  7. Ακούω γενικά μικτές κριτικές, τουλάχιστον θα δοκιμάσεις το Moroccan Oil! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιι επιτελους αν και θα τελειωσω πρωτα ενα απο τα ανοιχτα κι επειτα θα το ανοιξω!

      Διαγραφή
  8. Και μόνο για το λαδάκι άξιζε.. Αλλά τα υπόλοιπα δεν με ενθουσιάζουν :( Μεγεια σου και να τα χαρείς ολά (και περιμένουμε review φυσικά κυρίως για το τζελ καθαρισμού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμε θα το δοκιμασω και θα σας πω!ναι τελικα αυτο συμπεραινουμε ολες για αυτο το κουτι!!

      Διαγραφή
  9. Μόλις το παράγγειλα! Το λαδάκι κάνει 16 ευρώ και κάτι στο lookfantastic και το ήθελα, εδώ με 2 ευρώ λιγότερα θα πάρω και τα molton brown που μου αρεςουν και το Neal's yard που δεν έχω δοκιμάσει και ήμουν περίεργη! Thanks girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στελνει το lookfantastic εδω;;ναι μωρε ηταν καλο αυτο το κουτι και συμφερει αν εχεις σκοπο να δοκιμασεις το λαδακι!δεν κανει τπτ :)))

      Διαγραφή
  10. Δεν έλαβα ακόμα το δικό μου αλλά έχω απογοητευτεί, πέντε προϊόντα από τα οποία τα τέσσερα δείγματα; Έχω κάνει 6μηνη συνδρομή και αυτό θα είναι το τέταρτο που λαμβάνω, δεν πρόκειται να ανανεώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποτε δεν ειπαν οτι θα ειναι ολα full size να πουμε την αληθεια,αλλα τουλαχιστον το κοστος του κουτιου ειναι παραπανω απο την αξια που πληρωσαμε...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ότι το κόστος είναι παραπάνω αλλά το δειγματάκι του αρώματος είναι κοροϊδία! Υποτίθεται ότι θα περιέχουν κάθε μήνα 5 ως 7 προϊόντα σε travel ή κανονικό μέγεθος, δε νομίζω ότι το 1.5ml δειγματάκι (sample) ικανοποιεί την παραπάνω περιγραφή!

      Διαγραφή
    3. προφανως και δεν την ικανοποιει.οσο για το αρωμα οπως εγραψα και αλλου αν ηταν το 6ο η 7ο προιον δεν θα με πειραζε καθολου..και ουτε μου αρεσει που βαζουν μονο 5 προιοντα.τουλαχιστον ομως τους αναγνωριζω οτι βαζουν προιοντα απο ιδιατερα ακριβες εταιρειες πχ τωρα η molton brown που προσωπικα δεν θα εδινα ποτε 25ε για να παρω ενα αφρολουτρο τους!

      Διαγραφή
  11. Έχεις βραβείο!
    http://beautyintl.blogspot.gr/2013/11/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ok, μπορω να πω οτι σοφα δεν το παρηγγειλα αυτον τον μηνα! Το Moroccanoil το εχω ηδη δοκιμασει, οποτε απο ολο το κουτι μονο το καθαριστικο απο Neal's Yard μου φαινεται ενδιαφερον, αν και σιγουρα μαλλον δεν αξιζει τον κοπο μεσω Glowbox (ξανα απαραδεκτη η νεα αλλαγη παλι απ το πουθενα)!

    Κριμα γενικα παντως... ξεχωριζαν απο ολες τις πλευρες και με 2-3 κινησεις φαουλ επεσαν παρα πολυ...!

    Δεν πειραζει, πλεον τα 14 ευρω θα πηγαινουν σε ενα full size προιον της wishlist!

    Σε ευχαριστουμε για το post! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως εχουν κανει μερικα σοβαρα λαθη και θα εχουν απωλειες..παραδειγμα το οτι οι συνδρομες εμειναν ανοιχτες τρεις μερες ενω πριν εξαντλουνταν αμεσα!καλα αν εχεις δοκιμασει τα προιοντα τοτε οντως δεν σου κανει διαφορα το κουτι..κι εγω ετσι θα αισθανομουν αν το εβλεπα!

      Διαγραφή
  13. Ελπίζω να τα χαρείς όλα!!!!!Θα περιμένουμε να μας πείς πως σου φάνηκε το Moroccanoil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!ναι ναι προηγουνται μερικα αλλα αλλα θα ερθει συντομα και η σειρα του!

      Διαγραφή
  14. Oreo fenete alla na sou pw den me enthousiazi h timi. An ekseresis to moroccanoil pou einai to pio akribo ta ipolipa den me enthousiazoun kai den briskw to logo na dwso twsa gia na ta dokimasw.. mikres diafores tha me kanan na to thelw kai egw opws to digmataki na tan miniatoura? Tha me trabouse me xilia.. genikos mou fenonte poli liga.. an ebazan kai merika digmatakia isos enthousiazomoun pio polu.. protimw na kratisw ta xrimata kai na parw kati pou tha mou aresi kai tha to xrisimopihsw... an mionan thn timi h an bazan kana duo akoma prointa tha mou arese... parola afta wreo post pragmatika eixa psithi na to parw alla otan ida afta pou exei mesa apogohteftika.. wrea den lew alla arketa ftoxo na to pw? Se sxesi me afta pou perimena.. enohte odi den perimena kamia dekaria proionta alla perimena 5-6 kai to aroma sigoura se miniatoura kai oxi se aplo digmataki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι λιγα τα 5 προιοντα που βαζουν σχεδον μονιμα τον τελευταιο καιρο..και φυσικα ειναι ακριβο σαν κουτι και φτωχο σαν παρουσιαση.οσο για το αρωμα απλα αδιαφορησα οποτε το μετραω σαν να εχει 5 προιοντα τα οποια δοκιμασα με την τιμη που εχει το λαδακι..εε κατι ειναι κι αυτο οποτε ειμαι ικανοποιημενη απο το κουτι σε γενικες γραμμες.Σ'ευχαριστω για το σχολιο σου :)

      Διαγραφή
  15. Αν και σε γενικές γραμμές, μου άρεσε το κουτί του Νοεμβρίου, είμαι τόσο απογοητευμένη απο την εταιρία ,που μάλλον, η είναι η τελευταία φορά που το παίρνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ πιθανον να συμβει κατι τετοιο για μενα καθως η πολιτικη τους δεν μου αρεσει καθολου τελευταια!

      Διαγραφή
  16. Εμένα το δικό μου κουτί δεν περιείχε το λαδάκι αλλά ένα oil cream της kerastage.Μήπως έγινε κάποιο λάθος?(!!).Όλα τα προϊόντα ήταν δείγματα. Σε σχέση με το cherry box που είχα πάρει είναι πολύ κατώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι απο οσο εχω καταλαβει ειναι το πασιγνωστο λαδακι της Kerastase σε μορφη κρεμας που το λανσαρε η εταιρεια αυτη τη βδομαδα και προφανως ειναι ισαξιο του moroccanoil.Δεν νομιζω οτι εγινε λαθος απλα το κουτι σου ετυχε να εχει την κρεμα.Αυτο το οτι ειναι δειγματα το ξερουμε κι αν δεις και τις προηγουμενες αναρτησεις μου το λεω καθαρα.τωρα για το μεγεθος απο το να παρω ενα full size προιον απο μια αγνωστη εταιρεια..ε προτιμω το δειγμα απο μια γνωστη που οσο να πεις θελω να τη δοκιμασω περισσοτερο.

      Διαγραφή
  17. Νομίζω πως το γεγονός ότι οι συνδρομές έμειναν ανοιχτές 3 ολόκληρες μέρες τα λέει όλα. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από το προ προηγούμενο κουτί και δε βλέπω να ιδρώνει το αφτί τους. Δε μου αρέσει η όλη τους συμπεριφορά και μάλλον δε θα πάρω άλλο κουτάκι από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως το οτι εμειναν τοσες μερες ανοιχτες οι συνδρομες δειχνει και κατα τη δικη μου γνωμη ποσο ενοχλημενοι ειμαστε απο τις τελευταιες αλλαγες που εγιναν εις βαρος των πελατων παντα..Ισως παρω ενα ακομα τελευταιο θα δω.. :*

      Διαγραφή
  18. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κουτί είναι από τα καλύτερα μεν.. αλλά πραγματικά ακόμα δεν έχω πειστεί ώστε να μπω στη διαδικασία να δεσμευτώ σε κάποιο. Είναι μεν καλή η ιδέα του να δοκιμάζεις αρκετά πράγματα με κάποιο (σχετικά) χαμηλό κόστος αλλά η μικρή ποσότητα και η τυχαιότητα με προβληματίζουν ακόμα.. Προτιμώ για να πω την αλήθεια να διαγράψω από τη wishlist μου άλλο ένα full size προϊόν της επιλογής μου παρά να "ρισκάρω"..

    Πολύ ωραίο ποστ και ελπίζω να τα χαρείς όλα!!! Moroccanoil λατρεύω ♥

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!να σου πω την αληθεια πλεον μετα απο εξι κουτια και μονο τα μισα να με εχουν ικανοποιησει απολυτα πιστευω κι εγω οτι δεν αξιζει τοσο τον κοπο..αυτο το κουτι ηταν πολυ καλο σε μια σειρα 3 μετριων..μετα λοιπον και τη φαση της δοκιμης οσων περισσοτερων γινεται ε εχω καταληξει οτι η wishlist μου πρεπει να εχει προτεραιοτητα!φιλακιααα

      Διαγραφή

Amazon