Αναγνώστες

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Lush Bubblegum lip scrub!!

Hello my beauties,τι κανετε;
Σημερα θα σας πω την γνωμη μου για ενα προιον που απεκτησα πριν λιγο καιρο,ωστοσο το χρησιμοποιω πλεον καθημερινα και ετσι εχω σχηματισει αποψη για το αν μου κανει η οχι.Για το Bubblegum lip scrub της Lush ο λογος και το να πω οτι με εχει ενθουσιασει ειναι απλα λιγο!



Οπως βλεπετε ειναι σαν ζαχαρη,που ειναι και το κυριο συστατικο του,το απλωνουμε στα χειλη κανοντας μασαζ και οτι περισσεψει το γλειφουμε οπως λενε οι οδηγιες.Προσωπικα προτιμω να περναω τα χειλη μου με ενα πανακι για να καθαρισω τα υπολειμματα ωστοσο αν βιαζομαι το κανω και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,απαλα,βελουδινα χειλη στη στιγμη!

Δεν θα ελεγα οτι ειναι ενα προιον που πρεπει να αγορασουμε καθως το ιδιο αποτελεσμα μπορουμε να εχουμε αναμειγνυοντας μελι και ζαχαρη,ωστοσο σαν beauty junkie που νιωθει οτι πρεπει να δοκιμαζει οσα περισσοτερα προιοντα γινεται,θελησα να το δοκιμασω κι ετσι το προμηθευτηκα μεσω μιας φιλης που ταξιδεψε στο εξωτερικο.Η τιμη του στα lush Ιταλιας ειναι 7,35 ευρω για 25ml και μπορειτε να το παραγγειλετε καλυτερα απο το αγγλικο site εδω (5,50 λιρες) με τσιμπημενα ωστοσο μεταφορικα οποτε καλυτερα να συνδυασετε αρκετα προιοντα η ακομα καλυτερα να κανετε παραγγελια με τις φιλες σας ωστε να μοιραστειτε τα εξοδα αποστολης.


Τα κυριο συστατικα του ειναι η ζαχαρη και το λαδι jojoba οπως βλεπετε και στη φωτο κι επισης ειναι vegan,καταλληλο δηλαδη ακομα και για τους πιο σκληροπυρηνικους χορτοφαγους.Κατι που μου αρεσει στην εταιρεια ειναι οτι σε καθε συσκευασια υπαρχει αυτοκολλητο με το ονομα του υπαλληλου που το εφτιαξε,την ημερομηνια που συσκευαστηκε και φυσικα την ημερομηνια ληξης.Το συγκεκριμενο εχει διαρκεια ζωης 14 μηνες και συστηνεται να χρησιμοποειται φρεσκο!



Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο το απολεπιστικο αυτο,καθως τα χειλη μου σκανε με το παραμικρο και οσο το χρησιμοποιω παρολη την αλλαγη του καιρου τα χειλη μου παραμενουν απαλα και φυσικα τα κραγιον στρωνουν τελεια.Δεν θεωρω οπως ειπα οτι ειναι αναγκαιο προιον για αυτο και δεν ξερω αν θα το αγορασω και παλι οταν τελειωσει καθως μπορω να κανω κατι αντιστοιχο και στο σπιτι.Για οποια ομως θελει να δοκιμασει ενα τετοιο απολεπιστικο και μπορει να εχει προσβαση σε καποιο καταστημα lush το συστηνω ανεπιφυλακτα.
Εσεις εχετε δοκιμασει κατι απο την εταιρεια;Αν ναι πως σας φανηκε;
φιλακια


Υ.Γ.μην ξεχνατε το διαγωνισμο μου εδω!!


26 σχόλια :

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το κάνω σύντομα! Φαίνεται τέλειο! Πολύ ωραίο review Στελλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αν μπορεις να το βρεις δοκιμασε το ειναι πολυ καλο προιον!ευχαριστωωω :)

      Διαγραφή
  2. Είναι ένα από αυτά τα μικρά, γλυκά, περιττά πραγματάκια που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε. Συμφωνώ πως μπορεί εύκολα να το φτιάξει κανείς στο σπίτι, αλλά δεν έχει και τη γλύκα της μια μικρή πολυτέλεια για τονν εαυτό μας;
    Προσωπικά έχω τον κανόνα της "σαχλαμαρίτσας του μήνα με 10 ευρώ", κάτι που πολλές φορές έχει σώσει την κακή μου διάθεση και με έκανε να χαμογελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αυτη η σαχλαμαριτσα!ναι ετσι ακριβως σκεφτηκα για αυτα τα μικρουλικα beauty things..Τωρα σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην εχουμε κι εδω lush??ακομα και μια bath bomb μπορει να σου φτιαξει τη διαθεση!

      Διαγραφή
  3. και πανω που θα ρωτουσα που βρισκουμε τα Lush ειδα οτι το εχεις γραψει στο ποστ...ξερεις ποσα ειναι τα μεταφορικα?? θελω πολυ να το δοκιμασω..φαινεται υπεροχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως ειναι αρκετα κοστιζουν 7.95 λιρες μεχρι 1 κιλο και για μεχρι 2 κιλα 9,95 λιρες.αν παρεις μερικα πραγματακια η κανεις κοινη παραγγελια συμφερει περισσοτερο.περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να δεις εδω https://www.lush.co.uk/delivery

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω κ εγώ.Άσε που μ'αρέσει κ να το μυρίζω.. :) Γενικά ευτυχώς δεν υπάρχουν Lush εδώ....δεν θα άντεχα ΚΑΙ αυτό! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω καθομαι και το μυριζω σαν χαζη οποτε μου ρθει χαχαχα
      μα γιατι;εγω θελω να εχουμε!τα προτιμω απο τα body shop αν και δεν θελω να σκεφτομαι τι τιμες μπορει να εβαζαν :p

      Διαγραφή
  5. Φαίνεται υπέροχο!
    Σχεδόν μπορείς να το μυρίσεις από τις vivid φωτογραφίες σου!
    Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ακριβά μεταφορικά με έχουν κρατήσει μακριά απ'τα lush :( ! Το lip scrub ειναι no 1 στο lush wish list! Προς το παρόν κάνω απολεπιση στα χείλη με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, ειναι πολυ αποτελεσματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι ενας εντελως ανεξοδος τροπος και πολυ καλος!ναι ρε συ αυτα τα μεταφορικα με σκοτωνουν!πραγματικα δεν μου αρεσει να τα πληρωνω #τσιγκουνιες χαχα φιλια!

      Διαγραφή
  7. Τέλειο τουλάχιστον από εμφάνιση γιατί δεν το έχω δοκιμάσει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω :) αν τυχει να ταξιδεψεις η παει καποιος φιλος σου σε χωρα που εχει lush να το ζητησεις οπωσδηποτε!

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάλι που δεν είμαι τύπος diy λέω ξεκάθαρα ότι το θέλω! Και αυτό και το snow fairy και το γεγονός ότι σε ένα απόγευμα είδα το βίντεο της Smugnificent με τα lush και το ποστ σου το θεωρώ σημάδι και λέω να το ζητήσω από τον Αη Βασίλη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχ το snow fairy!το αγαπω!ναιι τα ειδα κι εγω τα lush της smug και ελιωσα!μα γιατι να μην εχουμε κι εδω ενα lush store,πολυ αδικια!να το ζητησεις οπωσδηποτε!φιλακια!

      Διαγραφή
  9. Eίναι τόσοοο περιττό..αλλά και τόσο απαραίτητο!Θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!Αλλά μάλλον θα καθυστερησει η δοκιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως ειναι ενα εντελως περιττο προιον αλλα τοσο ωραιο :)))

      Διαγραφή
  10. Φαίνετε τέλειο και ''ζουμερό'' το θέλωωωωω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ζουμερο δεν ειναι τοσο,ειναι σαν ζαχαρη η υφη του αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο προιον και κανει τη δουλεια του!

      Διαγραφή
  11. Οοο λαχταριστό πρέπει να είναι.. Εγώ προτιμώ (προς το παρών) να κάνω κάτι δικό μου στο σπίτι ή το κόλπο με την οδοντόβουρτσα αλλά ποτέ δε ξέρεις στο μέλλον ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κι εγω το εκανα αλλα τα ατιμα τα μακ ξηραινουν πολυ τα χειλη και ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο :)))

      Διαγραφή
  12. fainetai ontws teleio!!ew skeftomoun pws 8a htan an to ftiaxname me ladi karudas h kati tetoio!!!pw pw murwdies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε ενυδατικη βαση θελεις και ζαχαρη η αλατι για κοκκους!

      Διαγραφή
  13. to eixa agorasei kai egw ap ena taxidi st ekswteriko...kai simfwnw apolita!m aresei tooooso poli!

    http://pelisbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon