Αναγνώστες

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Online Shopping part2:Επιστροφη χρηματων!!

Γεια σας!Σε προηγουμενη αναρτηση σας ειχα μιλησει για τα αρχικα σταδια που απαιτουνται για να μπορουμε να ψωνισουμε απο online stores του εξωτερικου (μπορειτε να το δειτε εδω)
Σημερα θα σας εξηγησω πως λειτουργουν τα sites μεσω των οποιων μπορουμε να κερδισουμε επιστροφες χρηματων απο τις αγορες μας κι ετσι να ειμαστε διπλα κερδισμενοι.

Αρχικα να σας πω οτι τα site που γνωριζω και χρησιμοποιω ειναι δυο: το IzoCard και το Bazando.
Η διαδικασια ειναι πολυ απλη:κανεις εναν λογαριασμο σε αυτα τα sites και οταν εχεις αποφασισει τι ακριβως θελεις να ψωνισεις απλα επιστρεφεις στο εκπτωτικο site που εχεις διαλεξει,βρισκεις το καταστημα που σε ενδιαφερει και κανεις κλικ μεσω του συνδεσμου που υπαρχει προς το καταστημα ωστε να καταγραφει η επισκεψη σου και απλα ολοκληρωνεις την αγορα σου.Απλο θα ελεγα σωστα;;
Οι επιστροφες που λαμβανουμε ποικιλουν:για τα sites των καλλυντικων που μας αφορουν κυμαινονται στο 5% ωστοσο μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε για καθε ειδων αγορες και να κερδισετε περισσοτερα συστηνοντας τα σε φιλους σας!Μαζευοντας λοιπον επιστροφες μπορειτε να κερδισετε αμεσα χρηματα στον τραπεζικο σας λογαριασμο η στο paypal σας!



Το Izocard εχει 75000 συνεργαζομενα καταστηματα οπως το Asos.com, Hqhair.com, Feelunique.com και για να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις τα χρηματα που εχεις μαζεψει πρεπει να εχεις φτασει το ποσο των 30ε.
Το Βazando απο την αλλη περιλαμβανει sites οπως το eshop,melinamay,spartoo,brandsgalaxy κτλ.Σε αυτο το site το ποσο που πρεπει να εχεις μαζεψει για να πληρωθεις μεσω paypal ειναι στα 15ε ενω για τον τραπεζικο σας λογαριασμο ειναι στα 20ε!
Σε γενικες γραμμες η χρηση τετοιων sites στο εξωτερικο ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενη με κυριοτερο το ebates που χρησιμοποιουν ολες οι Αμερικανιδες και κερδιζουν απιστευτα ποσα λογω των επιστρφων απο τις αγορες τους.Επειδη ακριβως η χρηση τους και η εγγραφη ειναι δωρεαν πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ακομα κι αν οι αγορες σας ειναι μικρης αξιας γιατι αλλωστε οπως λενε φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι.Τα χρηματα δεν "ληγουν" κι ουτε υπαρχει καποια επιπλεον υποχρεωση προς το site μεσω του οποιου κανατε την αγορα.Περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε στις ιστοσελιδες για τον τροπο λειτουργιας τους και τα συνεργαζομενα καταστηματα!
Εχετε χρησιμοποιησει καποιο αντιστοιχο site?Πως σας φαινεται σαν ιδεα;
Συντομα θα γραψω και το αρθρο για το paypal με οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω να δωσω οπως και για το ebay.Αν εχετε κατι αλλο σχετικο με online shopping το οποιο σας δυσκολευει ρωτηστε με στα σχολια κι αν μπορω θα γραψω και κατι αντιστοιχο για να σας βοηθησω!
φιλακια!

22 σχόλια :

  1. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο τέτοιο site γι'αυτό και βρήκα το ποστς σου εξαιρετικά ενδιαφέρον!
    Ευχαριστούμε γι αυτά τα ποστς!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι παρα πολυ χρησιμα ειδικα αν ψωνιζουμε απο τα μεγαλα sites!Σ'ευχαριστω πολυυ!

      Διαγραφή
    2. Περιττό να σου πω ότι μετά τα άρθρα σου έχω ξανοιχτεί πολύ στο online shopping! :)
      Καλή χρονιά με υγεία κορίτσι!!!

      Διαγραφή
  2. Ααααααα δεν το ήξερα!!!!!!Ευχαριστούμε Στέλλα!!!!Θα το διαδώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(στις φίλες μου)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι ειδικα αν παραγγελνεις συνεχεια οπως εγω θα σε βολεψει παρα πολυ!!φιλιααα

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλή ιδέα και θα το έχω στα υπόψιν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα ήξερα αυτα τα sites!!Σίγουρα θα φτιάξω λογαριασμό γιατί συχνά ψωνίζω από το ιντερνετ!!Οπότε όσες ψωνίζουμε από το ιντερνετ δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!!Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι καλη λυση και ακριβως δεν χανεις τιποτα μονο κερδισμενη μπορεις να βγεις!

      Διαγραφή
  5. Πάω να φτιάξω λογαριασμό!! Τέλειο! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε εγώ τα ήξερα αυτά! Εντάξει, οι επιστροφές δεν είναι μεγάλες αλλά με τόσα ψώνια που κάνουμε σίγουρα θα μαζευτούν τα λεφτά σε χρόνο dt! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα ετσι ακριβως σκεφτηκα κι εγω!ξερεις αφορμη για λιγο παραπανω Online shopping!!!

      Διαγραφή
  7. θα το ψαξω γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται..,πολυ ενδιαφερον το ποστ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου τι δεν καταλαβες να δω αν μπορω να σου το εξηγησω καλυτερα :)

      Διαγραφή
  8. Μπραβο στελα πολλη καλω post ....help us a lot...λογω εργασιας δεν προλαβενουμε την εξέλιξη. ..αλλα καλα που υπαρχετε εσεις για τα ομορφα review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουάουυυ!!! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Δεν γνώριζα τίποτα από όλα αυτά!! Εννοείται πως συμφέρει κι ας είναι λίγες οι αγορές μας!! Σιγά σιγά όλα γίνονται!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σαι καλα και χρονια πολλα!ακριβως αυτη ειναι και η δικη μου λογικη!φιλια!

      Διαγραφή
  10. Και ότι έλεγα να ρίξω μια ματιά στο assos :D
    Μπράβο κοπέλα μου που μας ενημερώνεις για όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι ακριβώς όπως το λες, δεν έχουμε τπτ να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Δεν τα ήξερα αυτά, θα τα σκαλίσω και θα κάνω την εγγραφή μου. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλή ιδέα, θα το ψάξω...Δεν κάνω συχνά αγορές μέσω ίντερνετ, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί!
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon