Αναγνώστες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Toni & Guy Dry shampoo

Μέχρι πρόσφατα θεωρούσα τα ξηρά σαμπουάν απλα περιττά και μη αξιόπιστα.Από τότε που επιασα δουλειά όμως αποφάσισα για κάποιον λόγο να αρχίσω να χρησιμοποιώ κάποιο ώστε να διατηρώ τον επιθυμητό ογκο στα μαλλια μου για μία ακόμα ημέρα.Εδώ να πω οτι συνηθίζα να λούζω τα μαλλια μου μέρα παρα μέρα,είναι μακριά,πολλά και με χοντρή τρίχα οπότε το στέγνωμα και το φορμάρισμα?styling μου έπαιρνε πάντα πάνω από μισή ωρα.Οπότε πλέον πιστεύω οτι ο λόγος που θεώρησα οτι το χρειαζομαι είναι η έλλειψη χρόνου εξαιτίας της δουλειάς.
Είχα δει εδώ και λίγο καιρό το stand στα Hondos με τα προϊόντα της Toni & Guy και ήθελα πολυ να δοκιμάσω κάτι απο το brand.Έτσι όταν είδα οτι εχουν ξηρο σαμπουαν στη σειρα τους και μαλιστα εκεινες τις ημερες ετρεχε εκπτωση -30% αποφάσισα οτι έπρεπε να γίνει δικό μου.
Αρχικά να πω οτι ειναι στην κλασσικη συσκευασια σπρει σαν λακ και το αρωμα του είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Μυρίζει φρεσκάδα ανάμεικτη με μυρωδια λουλουδιών και διαρκεί σχεδόν για όλη τη μέρα στα μαλλιά μου!
Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή: το ψεκάζετε στις ρίζες των μαλλιών,περιμένετε μερικα δευτερόλεπτα να φύγει η αίσθηση υγρασίας που αφήνει στιγμίαια και κάνετε απαλό μασαζ με τα δαχτυλα ωστε να δώσετε τον μεγιστο όγκο στα μαλλιά σας.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να αναβάλλετε το λούσιμο είτε σε φρεσκολουσμένα μαλλιά για δώσετε έξτρα όγκο στο χτένισμα σας και υφή.





Μπορώ να πω οτι το εχω δοκιμάσει σε ελαφρώς λαδωμένα μαλλιά και η αίσθηση καθαριότητας δεν είναι παροδική,αντίθετα κρατάει και την επόμενη μερα τις ρίζες σας "καθαρες".Το μόνο αρνητικό σε αυτήν την περίπτωση όπως και στην περίπτωση υπερβολικής ποσότητας είναι ότι μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας ιδιαίτερα ξηρά όπως είναι λογικό.Ωστόσο είναι κάτι που διορθώνεται βάζοντας κάποιο λαδάκι στις άκρες.
Η ποσότητα που περιέχει είναι 147gr που τη θεωρώ σχετικά μικρή,όμως έχω την συσκευασία από τις γιορτές και με αρκετά συχνή χρήση μετά από δύο μηνες μου έχει απομείνει το ένα τρίτο της αρχικής ποσότητας οπότε μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένη.Η τιμή του είναι περίπου 9,80 ευρώ ωστόσο τα hondos κάνουν πάρα πολυ συχνά προσφορές και μπορείτε να το προμηθευτείτε ακομα και με 30% έκπτωση όπως κι εγώ (περίπου 6 ευρω και κατι δηλαδη).
Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένη απο το προϊον  κι ας είναι το μοναδικό που έχω δοκιμάσει και μόλις μου τελειώσει θα το ξανααγορασω σιγουρα.
Έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο;Πως σας φαίνεται;Εχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο ξηρό σαμπουάν;
φιλακια!




28 σχόλια :

  1. Θέλω να δοκιμάσω αυτό και το heat protector, ένα σαμπουάν που δοκίμασα μου άρεσε αρκετά. Εώ χρησιμοποιώ ένα της Garnier και μου αρέσει αρκετά αλλά δε με τρελαίνει η μυρωδιά οπότε με δελεάζεις με αυτό τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα το heat protector το θελω κι εγω αλλα πηρα της Loreal προσφατα που μου αρεσει πολυ οποτε θα καθυστερησει.αυτο παντως να το δοκιμασεις,εμενα με βολεψε αρκετα.

      Διαγραφή
  2. To είχα δει κι εγω πριν 1-2 μήνες...αλλά τα 10€ ήταν απαγορευτικά!!!!!!
    Ισως τώρα με 6-7€ να αξίζει!!
    Εχω δοκιμάσει το syoss και δεν μου άρεσε καθόλου!Το klorane ήταν πολύ καλύτερο!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα κι εγω αυτο πιστευα αλλα τα 6ε ειναι η τιμη που κυμαινονται τα περισσοτερα ετσι αποφασισα να του δωσω μια ευκαιρια.Για το syoss εχω διαβασει πολυ μετρια reviews κι ετσι δεν μπηκα καν στον κοπο.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Χτες τελείωσα το 1o μπουκάλι σκέψου!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά σίγουρα αν το βρω σε προσφορά :)
    Τέλειο review Στέλλα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτες τις μερες τρεχει παλι -30% οποτε καλη ευκαιρια!φιλακια κουκλα!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο review!
    Θα το συστήσω στη μαμά μου που έχει λιπαρά μαλλιά και ψάχνει ένα ανάλογο προϊόν!!!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι φυσικα να της το προτεινεις και μετα να μας πεις την αποψη της!

      Διαγραφή
  6. Είχα πάρει τη ξηρό της Syoss, το είδε η μαμά μου στο μπάνιο και έκτοτε δεν το ξαναδα εγώ :)

    Τα ξηρά σαμπουάν τα είχα ακουστά από τις διηγήσεις του μπαμπά μου για τα '60s , μιας και τότε είχαν πρωτοβγεί και τότε δεν καταλάβαινα γιατί να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο και να μην πας να κάνεις ένα μπανάκι. Πολλά χρόνια αργότερα, όταν ανακάλυψα πως δε μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας, άρχισα να ψάχνω και εγώ ένα ξηρό σαμπουάν για τις δύσκολες εκείνες μέρες που δεν προλαβαίνεις ούτε το αφτί σου να ξύσεις.

    Θα θεωρήσω σημάδι το ότι τώρα τρέχει προσφορά με -30% και θα πάω να πάρω ένα :)
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε το Σαββατο πλησιαζει καλη μου!τελικα η μαμα σου τι γνωμη ειχε για το συγκεκριμενο;πραγματικα κι εγω ετσι αυτης της αποψης μου ημουν,μα γιατι να μην θες να κανεις μπανιο;τελικα αλλαξα γνωμη και σε συνδυασμο με το ποσο κακο κανουν τα συχνα λουσιματα-στεγνωματα-ισιωματα στα μαλλια ειπα να δω τις επιλογες μου!φιλακιααα

      Διαγραφή
  7. Θα το έχω στα υπ'όψιν και βασικά θα είναι το επόμενο που θα πάρω όταν τελειώσει το Batiste που χρησιμοποιώ! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω Μαριαννα μου!αρχικα εψαχνα το batiste αλλα δεν βρηκα απο καπου αξιολογα να το παραγγειλω κι ετσι πηγα στη δευτερη επιλογη μου.να το δοκιμασεις και να μας πεις τι διαφορες εχουν!φιλια

      Διαγραφή
  8. κι εγω το εχω αυτο το προιον αλλα 2-3 φορες που το χρησιμοποιησα, δεν μου αρεσε καθολου...εχω λιπαρες ριζες και μουεδωσε την εντυπωση οτι μου τις βαρυνε ακομη περισσοτερο! δαβαζοντας το αρθρο σου λεω να του δωσω αλλη μια ευκαιρια-ισω;ς εφταιγε το σαμπουαν που ελουζα τα μαλλια μου εκεινες τις μερες, δεν ηταν πολυ καλο....
    κατερινα απο beautiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει δεν ταιριαζουν ολα τα προιοντα σε ολες μας δυστυχως.δοκιμασε να βαζεις λιγο λιγο και να το δουλευεις σταδιακα.μακαρι να δουλεψει και για σενα!

      Διαγραφή
  9. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά το θεωρώ αρκετά ακριβο για την ποσότητα που έχει...Εχω δοκιμάσει απο syoss και ήταν χαλια εχω γράψει και ποστ γιαυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα οπως ειπα εχει μεν λιγη ποσοτητα αλλα δεν χρειαζεται πολυ.επισης με την εκπτωση μια χαρα βγαινει και κοστιζει οπως και τα υπολοιπα που ειδα στα hondos και ειναι και ανωτερο τους.

      Διαγραφή
  10. Σκέφτομαι καιρό τώρα να αγοράσω ένα dry shampoo αλλά δεν έχω κάνει κάποια έρευνα αγοράς για dry shampoo αλλά μπορώ να σου πώ ότι με έπεισες και μόλις έχει ξανά το 30% σίγουρα θα το αγοράσω!!!!Οπότε θα δείς και δικό μου μελλοντικό review για αυτό το προιόν.χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει αυτες τις μερες παλι προσφορα οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να το δοκιμασεις!

      Διαγραφή
  11. εχω δοκιμασει από syos ξηρο σαμπουαν που είναι πιο οικονομικο και με εχει σωσει!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου αρεσε ε;χμμ εχω διαβασει αρκετα αρνητικα reviews για το συγκεκριμενο και δισταζω να το δοκιμασω.

      Διαγραφή
  12. A δεν το έχω δοκιμάσει. Καλό ε;
    Κάπου είχα διαβάσει ένα αρνητικό review. Σίγουρα είναι και θέμα οργανισμού.
    Ο κάθε άνθρωπος το δέχεται διαφορετικά.

    Εγώ είχα δοκιμάσει ένα το οποίο με βόλεψε σχετικά, αλλά δεν τρελάθηκα κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ναι ισχυει αυτο που λες.εμενα προσωπικα μου αρεσε.σιγουρα καποιο θα σε βολεψει αλλα κλασσικα αν δεν δοκιμασεις ομως πως θα ξερεις αν σου κανει;φιλια!

      Διαγραφή
  13. μυριζει υπεροχα αλλα δεν εκανε τιποτα στα μαλλια μου-εχω πολυ λιπαρα μαλλια (οταν βγαινει η ριζα ενα ξηρο σαμπουαν μου ειναι απαραιτητο.)
    Klorane δαγκωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το klorane δεν το εχω δοκιμασει.οταν το ψαχνω ειναι παντα σε ελλειψη στα φαρμακεια :p
      δεν με θελει.

      Διαγραφή
  14. Πρεπει οπωσδηποτε βα το δοκιμάσω! Εχω πρόβλημα με τη λιπαροτητα απο μικρή κ μη σου πω κάθε μέρα λούσιμο! Thanks για το review dear κ έψαχνα ενα καλο!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ!εγω τελευταια εμφανισα θεματακια.να το δοκιμασεις ειναι καλο και δεν αφηνει πολυ ασπριλα συγκριτικα με αλλα για εσενα που εισαι μελαχρινη.διορθωνεται με ενα βουρτσισμα στις ριζες.παρτο τωρα που τρεχει 30% και αν το δοκιμασεις περιμενω την γνωμη σου!

      Διαγραφή

Amazon