Αναγνώστες

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Online shopping part 3: I-herb 101-εισαγωγη!

Εδω και αρκετο καιρο σας εχω γραψει καποια ποστ για το online shopping τα οποια μπορειτε να δειτε εδω.Σημερα θα προσθεσω ενα ακομα στη λιστα αυτη και θα σας μιλησω για ενα αγαπημενο μου καταστημα συγκεκριμενα και σε επομενο ποστ θα σας δειξω τι εχω παρει απο αυτο.
Ο λογος λοιπον για το I-herb το οποιο διαθετει απειρα προιοντα απο καλλυντικα μεχρι καθαριστικα σπιτιου και ειδικευεται σε οτι εχει σχεση με υγιεινη διατροφη και cruelty free προιοντα.Μπορειτε λοιπον να βρειτε απο μια συγκεκριμενη μαρκα η οποια δεν διατιθεται στην Ελλαδα μεχρι και γνωστες σε εμας εταιρειες που ομως ειναι αρκετα φθηνοτερες λογω της διαφορας νομισματος.
Τα προιοντα του επεκτεινονται και στον τομεα της σιτισης διαθετοντας πολλα ειδη τσαγιου,φυτικων ελαιων και καφεδων οπως επισης και σε προιοντα για μωρακια εχοντας πασιγνωστες (και πανακριβες,να πουμε την αληθεια,εδω) μαρκες σε πολυ συμφερουσες τιμες.
Επισης διαθετει πληθωρα αιθεριων ελαιων και συμπληρωματων διατροφης καθως και ειδη για οσους αθλουνται εντατικα.Ενα παραδειγμα ειναι οι γνωστες σε ολες μας βιταμινες της solgar οι οποιες εδω ειναι απο τις πιο ακριβες ενω απο το site παιρνεις με λιγοτερα χρηματα τις διπλασιες συσκευασιες.Επισης σε γνωστο online φαρμακειο προσεξα τελευταια προιοντα της εταιρειας now foods τα οποια πωλουνται σε τριπλασιες τιμες απο οτι στο Iherb!!!!
Εχοντας λοιπον τοσες πολλες δυνατοτητες επιλογης ειναι απολυτα φυσικο να χανεσαι στο site και να μην ξερεις τι να πρωτοαγορασεις.Αν εχεις χρονο αφιερωνεις στο να το "σκαλιξεις" παραπανω και να δεις τι μπορεις να βρεις.Αν δεν εχεις απλα γραφεις στο πεδιο της αναζητησης τι ακριβως ψαχνεις και σου εμφανιζει ολα τα σχετικα αποτελεσματα.


Φυσικα ο κυριοτερος λογος για να μπεις στο I-herb αν εισαι beauty addicted ειναι τα πινελα Real Techniques!!!Θα κανω συντομα αναλυτικο ποστ με ολα οσα διαθετω ( και ναι ειναι τα περισσοτερα της συλλογης τους!) και θα σας πω τη γνωμη μου για το καθενα ξεχωριστα.
Παμε τωρα σε καποια πολυ βασικα θεματα.
Η εδρα του Iherb ειναι στην Αμερικη και ετσι πληρωνουμε σε δολλαρια,ωστοσο στο κατω μερος στο καλαθι μας αναφερει το ποσο και σε ευρω πλεον.Τα μεταφορικα ειναι στα 4$ στανταρ για καθε παραγγελια και μπορουμε να παραγγειλουμε μεχρι το πακετο μας να ζυγιζει 1.8 κιλα.Πανω απο αυτο το βαρος δυστυχως δεν στελνουν και θα πρεπει να σπασουμε την παραγγελια μας σε δυο η τρεις αναλογα με τα προιοντα που θελουμε.
Επισης πολυ βασικο και μειονεκτημα θα ελεγα ειναι οτι δεν δεχεται paypal.Θελει να βαλεις κανονικα τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας σου ωστοσο νομιζω οτι δεχεται και απλες χρεωστικες καρτες.Σε γενικες γραμμες αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο απο αποψη ασφαλειας,απο την αλλη ουτε εγω ειχα ποτε καποιο προβλημα αλλα ουτε και εχω ακουσει ποτε απο κανεναν κατι τετοιο.
Τα πακετα κανουν να φτασουν απο 3 βδομαδες μεχρι εναμιση μηνα αν και εχει τυχει να παραλαβω στις δυο εβδομαδες.Οποτε αυτο εξαρταται κυριως απο το ποσες αργιες μεσολαβουν οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Αμερικη.Επιπλεον,σου παρεχουν εναν κωδικο για να μπορεις να εντοπιζεις το πακετο σου χωρις επιπλεον χρεωση οπως σε αλλα sites.
Ακομα,σου δινουν τη δυνατοτητα αν εισαι νεος πελατης να εχεις εκπτωση στην παραγγελια σου χρησιμοποιωντας τον κωδικο DZT084. Η εκπτωση κυμαινεται στα 5$ αν η παραγγελια σου ειναι κατω των 40$ ενω αν ξεπερναει αυτο το ποσο ειναι στα 10$.Οποτε και στις δυο περιπτωσεις γλιτωνεις τα μεταφορικα.
Τελος, σε καθε παραγγελια μπορεις να συμπεριλαβεις καποια προιοντα σε αρκετα μειωμενη τιμη πχ lip-balms με 0,5 δολλαρια! (αναλυτικα εδω). Καποτε τα επαιρνες δωρεαν,εχει αλλαξει ομως το συστημα λογω τελωνειων.
Αυτα με το Iherb,συντομα θα ακολουθησει και το δευτερο μερος με τι εχω δοκιμασει και σας προτεινω και φυσικα τα reviews για τα αγαπημενα μου Real Techniques!

13 σχόλια :

  1. Ααα δεν δέχονται paypal?? Και ότι έλεγα να ψωνίσω σύντομα!! :/
    Αν το κάνω με άλλη κάρτα θα χρησιμοποιήσω τον κωδικό σου κοπέλα μου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δυστυχως και δεν καταλαβαινω γιατι..παντως δεν νομιζω οτι συντρεχει θεμα ασφαλειας.

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο άρθρο πραγματικά .Για κάποιον που δεν έχει αγοράσει από I herb τα μαθαίνει όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δοκιμάσω πολλά προιόντα από iherb, κρίμα που δε δέχονται paypal όμως :)
    Πολύ καλό άρθρο, θα ήταν καλό να μας κάνεις ένα ακόμα post με το να προτείνεις κάποια καλά προιόντα που έχεις και σου αρέσουν-εκτός από τα πινέλα Real Techniques που όλες ξέρουμε πόσο wow είναι.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ χρησιμο αρθρο για ενα πολυ χρησιμο site :)
    Εχω κανει πολλες αγορες και εζω μεινει απολυτα ικανοποιημενη.Μονο που κατηργησαν τα freebies λιγο με χαλασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I know και να ξερεις οτι με παρασερνεις στα περισσοτερα του site!!!καλα ναι χαζομαρα τους!

      Διαγραφή
  5. Πολύ χρήσιμο ποστ...ειδικά για κάποιον που δεν έχει ξαναψωνίσει από iherb!
    Εμένα πλέον πάει το χέρι μου κατευθείαν..από τις τόσες φορές που έχω παραγγείλει!!χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα κι εμενα αλλα και παλι υπαρχουν καποια κοριτσια που τους δυσκολευει!Εστω και λιγο αν βοηθαω με κανει περηφανη :)

      Διαγραφή
  6. Τα freebies τα κατήργησαν τελείως; Πριν λίγες μέρες μου ήρθε παραγγελία και είχα κάτι sheet masks δωρεάν μέσα. Στο θέμα της κάρτας να πω ότι εγώ χρησιμοποιώ κανονικά visa debit card και φυσικά prepaid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα μόλις το είδα, τα lipbalms και οι μάσκες είναι στο μισό δολλάριο. Κρίμα! Όχι ότι δε θα τα παίρνω, απλά για τη χαρά του δώρου που χάνουμε :)

      Διαγραφή
    2. οι μασκες ηταν δωρο η απο τα freebies?ναι κι εγω σημερα που εκανα ακομα μια παραγγελια δεχτηκε κανονικα την προπληρωμενη και φυσικα δεχεται την πιστωτικη.Αφου ομως λες οτι χρησιμοποιεις και χρεωστικη τοτε ολα μια χαρα!

      Διαγραφή

Amazon