Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Kiko water eyeshadows : a review!

Ολες λιγο πολυ ξερετε τα Kiko,την ιταλικη μαρκα καλλυντικων που εχει γινει αναρπαστη σε ολες τις beauty addicts.Εβλεπα και ξαναεβλεπα ολες τις bloggers να λενε ποσο υπεροχα ειναι τα προιοντα τους και φυσικα ηθελα κι εγω να τα δοκιμασω.Δυστυχως δεν διατιθενται στην Ελλαδα και με το που πατησα το ποδι μου σε ενα εμπορικο περσι που ειχα παει στο Βερολινο,ενα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να βρω ενα καταστημα τους για να τσεκαρω την ποιοτητα τους.Η πρωτη εντυπωση ηταν ακρως θετικη και καταλαβαινετε τη χαρα που πηρα οταν εμαθα οτι πλεον το site τους στελνει Ελλαδα!!!
Ενα απο τα πιο φημισμενα τους προιοντα ειναι οι water eyeshadows η αλλιως νεροσκιες,δηλαδη σκιες που χρησιμοποιουνται και με στεγνο και με βρεγμενο πινελο.Φυσικα υπαρχουν και απο αλλες εταιρειες πιο ευκολα προσβασιμες σε εμας ομως οι συγκεκριμενες αξιζουν και με το παραπανω τη φημη που τις περιβαλλει!!Τι ειναι αυτο που τις κανει τοσο διαφορετικες;
Καταρχην η ποιοτητα τους.Δεν περιεχουν εντονα και χοντροκομμενα κομματια γκλιτερ που πολλες φορες ειναι δυσαρεστα στην εφαρμογη ωστοσο ειναι πολυ λαμπερες και βελουδινες στην αφη.Δευτερον η αποδοση τους.Με ενα απλο περασμα του πινελου εχετε πολυ καλη αποδοση του χρωματος και εντονη καλυπτικοτητα.Επισης δεν παρουσιαζουν εντονα fallouts,τη γνωστη και ακρως ενοχλητικη πτωση ποσοτητας της σκιας στο κατω βλεφαρο.Τελος οταν χρησιμοποιουνται με υγρο πινελο πραγματικα μεταμορφωνονται και γινονται οτι πιο εντονο εχω δει σε σκια μετα τα pigments της Mac (που ειναι καθαρο χρωμα σε μορφη loose σκιας).








Εχω εξι απο αυτες τις σκιες στη συλλογη μου,δυο απο το ταξιδι μου και οι υπολοιπες απο δυο παραγγελιες που εκανα τον τελευταιο καιρο.Οι αποχρωσεις ειναι αρχιζοντας απο την κοραλλι και δεξιοστροφα : 218, 201, 200, 214, 228, 207.Ενα μειονεκτημα που μπορω να βρω ειναι οτι οι συσκευασιες δεν εχουν ονοματα παρα μονο νουμερα ωστοσο στο site μπορειτε να δειτε και τα ονοματα τους.




Πρωτη σκια που θα σας δειξω ειναι η 200 Champagne.Ειναι χρυση-σαμπανιζε σκια και το ιδανικο highlighter αν αγαπατε αυτες τις αποχρωσεις.Αριστερα ειναι με στεγνο πινελο και δεξια μπορειτε να δειτε οτι γινεται σαν υγρος χρυσος μολις την τοποθετησετε με υγρο πινελακι.Απο τις πιο αγαπημενες μου καθως λατρευω τετοιες αποχρωσεις που δινουν εξτρα φως στο βλεμμα!Μπορει επισης να χρησιμοποιηθει και σαν highlighter στα ζυγωματικα.


water eyeshadow 200 (left dry-right wet)

Επομενη αποχρωση η 201 Rosy taupe,η πρωτη σκια που απεκτησα απο τα kiko και η πλεον αγαπημενη μου.Ειναι σε αποχρωση πολυ κοντινη στο δερμα μου με ροζ υποτονους και ελαφρως πιο ματ απο την 200.Ειναι διαφορετικες μεταξυ τους και τη συγκεκριμενη τη χρησιμοποιω με παρα πολλους τροπους καθως ειναι μια σκια πασπαρτου.


water eyeshadow 201 (left dry-right wet)


Τριτη αποχρωση η 218 Grapefruit pink,η δευτερη αγορα μου απο το Βερολινο,μια κοραλλι-πορτοκαλι σκια τελεια για το καλοκαιρι σε συνδυασμο με καφε μπρονζε σκιες για μακιγιαζ στα χρωματα του ηλιοβασιλεματος!Μπορω να πω οτι σε συγκριση με αντιστοιχη αποχρωση σκιας απο τη Mac νικαει κατα κρατος λογω αποδοσης!


water eyeshadow 218 (left dry-right wet)


Μια ακομα σκια ειναι η 207 sepia.Ειναι ενα πολυ σκουρο γκρι καφε με τονους του λαδι μεσα και οταν την παρηγγειλα περνουσα μια φαση που λατρευα τις πολυ σκουρες σκιες.Ε μετα ηρθε η ανοιξη και καπως παραμεριστηκε η συγκεκριμενη ομως με το που θα φθινοπωριασει θα βρει τη θεση της στην καθημερινη μου ρουτινα.Οπως βλεπετε υγρη μοιαζει πολυ με το χρωμα του τσιμεντου,οχι πολυ ελκυστικη θα ελεγα αλλα ειναι ιδανικη για ενα διαφορετικο smokey μακιγιαζ.


water eyeshadow 207 (left dry-right wet)

Η συγκεκριμενη μπλε σκια ειναι η 214 Teal και ηταν μια παρορμητικη αγορα της φιλης μου της Ελενης καθως ειχε αναλαβει να κανει την παραγγελια και τελευταια στιγμη την εντοπισε σε προσφορα με μονο 1 ευρω!Δεν γνωριζω αν ειναι απλα out of stock η την εχουν καταργησει παντως δεν υπαρχει στο site αυτη τη στιγμη.Γενικα δεν την εχω φορεσει ιδιαιτερα,μιας και το χρωμα ειναι λιγο δυσκολο παντως δινει πολυ ωραιο αποτελεσμα φορεμενη σαν liner και στο κατω βλεφαρο.Επισης ενα ακομα αρνητικο ειναι οτι μου ηρθε ελαφρως σπασμενη αλλα ευτυχως διορθωνεται.


water eyeshadow 214 (left dry-right wet)

Τελευταια στη συλλογη μου ειναι η 228 Taupe,η οποια ειναι μια μειξη της πασιγνωστης Satin taupe και της Shale απο τη Mac.Ειναι γκρι-καφε με μωβ τονους και ειναι απο τις αποχρωσεις που λατρευω καθως μονο με μια τετοια σκια κι ενα μαυρο μολυβι μπορειτε να κανετε εξαιρετικα eye looks που αναδεικνυουν το βλεμμα και το κανουν ιδιαιτερα σεξι!


water eyeshadow 228 (left dry-right wet)

Οι σκιες αυτες λοιπον ερχονται σε συσκευασια των 3 gr με ατομικο καθρεφτακι,χωρις καποιο πινελο (το οποιο προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου γιατι συνηθως τα πεταω) και κοστιζουν 8,90 ευρω ωστοσο πολυ συχνα μπορειτε να τις βρειτε με καποια προσφορα.Πολυ σημαντικη λεπτομερεια: οταν θελετε να την χρησιμοποιησετε με βρεγμενο πινελο καλο θα ηταν να εχετε μια συγκεκριμενη πλευρα της σκιας αποκλειστικα για αυτη τη χρηση.Αν δεν το κανετε το πιο πιθανο ειναι η σκια να πιασει κρουστα και να θελει τριψιμο με χαρτι για να επανελθει,αν επανελθει.
Το site της Kiko εχει τσιμπημενα μεταφορικα 12ε για παραγγελιες κατω των 50 και 7ε για πανω απο 50ε.Η καλυτερη λυση ειναι να συνεννοηθειτε με τις φιλες σας και να μαζευτειτε για καφε και online shopping κανοντας μαζικη παραγγελια.Καθε μηνα εχουν και μια στοχευμενη εκπτωση σε καποια κατηγορια προιοντων.Για παραδειγμα αυτο το μηνα εχει ολες τις μασκαρα σε προσφορα με 3,90 ευρω ενω τον προηγουμενο ειχε ολες τις σκιες σε προσφορα και συγκεκριμενα τις water eyeshadows με 5,90.
Θεωρω τις συγκεκριμενες σκιες απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει και τις συγκρινω ανετα με τις σκιες πολυ γνωστων εταιρειων.
Εσεις εχετε δοκιμασει κατι απο τα kiko; Πως σας φαινονται;

φιλακια!

37 σχόλια :

  1. Μου αρέσει η πορτοκαλί πάρα πολύ. Δε ξέρω αν θα τολμούσα να τη φορέσω,αλλά μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ κι εγω ετσι σκεφτομουν οτι μπορει να μην την φορεσω και πολυ αλλα τελικα συνδυασμενη με τα καταλληλα χρωματα τη λες και ευκολοφορετη!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία χρώματα & φαίνονται εξαιρετικές! :)
    Κάποια στιγμή θα τις τιμήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόδοσή τους με βρεγμένο πινέλο είναι απίθανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω δει καποια αλλη μαρκα να πετυχαινει τοσο εντονο αποτελεσμα!

      Διαγραφή
  4. Φαίνονται τέλειες! Δεν έχω δοκιμάσει ΚΙΚΟ επειδή δεν ήξερα που να τα βρω! Μιας και στέλνουν Ελλάδα πλέον θα τα δοκιμάσω σίγουρα! Τα 12 ευρώ μεταφορικά είναι κάπως, αλλά θα ρίξω μια ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε αυτο που κανω κι εγω,βρες μερικες φιλες σου,καντε μια ομαδικη παραγγελια και μοιραστειτε τα μεταφορικα!

      Διαγραφή
  5. Ωραία χρώματα! Είχα δοκιμάσει παλιά ένα κραγιόν που είχε η μαμά μου και ήταν αρκετά σταθερό. Κάποια στιγμή θα πάρω να δοκιμάσω και τις σκιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ με τα κραγιον τους δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια αλλα τις σκιες σου τις προτεινω ανεπιφυλακτα.

      Διαγραφή
  6. Η πορτοκαλί, η χρυσαφί και η μπρονζέ μου αρεσουν πιο πολύ για ανοιξούλα :) Αλλά οι άλλες ειναι ότι πρέπει για χειμώνα! Εχουν όλες πολύ ωραίες αποχρώσεις και φαινεται και καλή η απόδοση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως η αποδοση τους και η ποιοτητα τους ειναι εξαιρετικη!

      Διαγραφή
  7. τέλειες!έχω παρόμοιες της erre due, και όντως έχεις δίκιο θα πρέπει να βρω μια μεριά για κανονικά και μια για βρεγμένες! αν και ονειρεύομαι σύντομα να αποκτήσω kiko!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ εχω 3 απο την erre due και απο τη στγμη που δοκιμασα τις kiko καταλαβα οτι εχουν πολυ μεγαλη διαφορα!αν αποκτησεις εστω και μια θα καταλαβεις τι εννοω!φιλια!

      Διαγραφή
  8. Παίρνω χαρτί και μολύβι και σημειώνω νούμερα για την επόμενη φορά :)
    Ενώ ξέρω πως υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμόζεις σκιές με υγρό πινέλο δεν το έχω κάνει ποτέ, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτο. Βλέποντας τα swatches σου απορώ γιατί δεν το έχω ήδη κάνει. Όλες φαίνονται πολύ καλές με υγρό αλλά ειδικά η Champagne είναι κάτι το εξαιρετικό.
    Με το καλό να πάρουμε και άλλα καλούδια ΚΙΚΟ χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα δεν το δοκιμασες;;τι το πηραμε το fix+ χαχα??ειδες για την champagne?ουτε εγω της το ειχα!τρομερη αποδοση ενθουσιαστηκα!στην επομενη προσφορα τα εχουμε σηκωσει!

      Διαγραφή
  9. Πόσο όμορφεςςςςςςςς!Δεν τους το είχα!!!!!
    ΕΙδικά η ροδακινοροζ φανταστική!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι τέλειες που φαίνονται.. ειδικά η τελευταία!! :)
    Περιμένω να δω όμορφα μακιγιάζ Στελλίτσα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσες σκιές κι έχουμε μόνο μια κοινή. Άτιμη, θέω κι αυτές τώρα! Βασικά τις θέλω όλες τις water

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tοσες σκιές και μόνο μια κοινή. Και τώρα τις θέλω όλεςςςς, άτιμηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχμμμ λονδινοοοο,imatsss!!!μπορει να τις εχει και σε προσφορα παλι τοτε!κι εγω τις θελω ολες οποτε να κατι κοινο ακομα χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  13. Αν και δεν τις εχω δοκιμασει δε βλεπω την ωρα - μερικα απ'τα χρωματα στα swatches σου ειναι υπεροχα!!!
    Το post μαρκαρεται για future reference βεβαιως βεβαιως! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ :)
      να τις δοκιμασεις οπωσδηποτε ειναι πολυ καλες και ανωτερες απο πολλες high end!

      Διαγραφή
  14. Πραγματικά πόσο τέλειες αυτές οι σκιές, έχουν υπέροχη υφή! Έχω μόνο δυο 203 και 207 και όπως καταλαβαίνεις Στελλίτσα μου, με έκανες να πιάσω το μπλοκάκι και να σημειώνω αποχρώσεις!υπέροχες όλες, ξεχώρισα τη 214 και 218!! Τα φιλιά μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 218 εχει κλεψει τις εντυπωσεις τελικα!χμμ την 203 δεν την εχω παω να την τσεκαρω!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  15. Τέλειες πραγματικά! Θέλω να πάω σε κατάστημα ΚΙΚΟ και να τις αγοράσω όλες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους παρήγγειλα κι εγώ ΚΙΚΟ! Τα περιμένω πώς και πώς...
      Την σκιά #200 κάτι μου λέει ότι θα την κατευχαριστηθώ <3 Την πήρα και για highlighter, πιστεύω πως θα είναι ιδανική για το καλοκαίρι :)
      xxx

      Διαγραφή
    2. μα ναι εννοειται οτι θα την χαρεις πολυ!ασε που ειναι dupe για ενα le Highlighter της Mac αλλωστε!με το καλο να τα δεχτεις,με γεια!!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν! Αγαπώ kiko που την γνώρισα κι εγώ μέσα από ταξίδια στην Ιταλία και έχω αρκετά προϊόντα της- οι water όμως μου έχουν ξεφύγει!!! Τις σημείωσα στη wish list.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα πως σου ξεφυγαν;;ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο τους προιον!!!να τις δοκιμασεις συντομα λοιπον!

      Διαγραφή
  17. Πολύ ωραίες όλες! Και πολύ ωραίο το σχεδιάκι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. είναι υπεροχες!!! μου άρεσαν πολύ όλες... φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλω και εγώ Kiko πραγματικά !! αλλά δυστυχώς οι φίλες μου δεν θέλουν να παραγγείλουν οπότε μόνη μου 12 ευρώ μου φαίνονται πολλά ! ελπίζω να βρω άλλο τρόπο να αγοράσω και εγώ Kiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon