Αναγνώστες

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Memebox Mask #4 special edition!!!

 Πριν απο λιγο καιρο σας μιλησα για το νεο κουτακι του εξωτερικου (που ερχεται κανονικα Ελλαδα), το Memebox.Προκειται για ενα συνδρομητικο κουτι το οποιο περιλαμβανει ασιατικες μαρκες καλλυντικων και συνηθως περιεχει 4-7 full size προιοντα.Δεν περιμενεις το μηνιαιο κουτι,μπαινεις στο site,βλεπεις τι ειναι διαθεσιμο και αν  καποιο απο αυτα σου αρεσει το παραγγελνεις προτου εξαντληθει.Συνηθως οι ημερομηνιες αποστολης ειναι μετα απο ενα η δυο μηνες αλλα προσωπικα δεν με πειραζει μιας και το βλεπω σαν ευχαριστη εκπληξη!


Εχουν το κλασσικο μηνιαιο κουτι,ωστοσο το καλυτερο ειναι οτι κυκλοφορουν θεματικες εκδοσεις βασισμενα σε μυρωδιες,χρωματα,μαρκες η ακομα και στα καλυτερα προιοντα παλαιοτερων κουτιων.Οι τιμες κυμαινονται απο 15$ για τα μινι κουτια,τα περισσοτερα ειναι στα 23 η 29$ και υπαρχουν και πιο ακριβα,τα οποια ονομαζονται Superboxes και περιεχουν συνηθως και ακριβοτερα προιοντα η περισσοτερα.Τα μεταφορικα για καθε κουτι ειναι σταθερα στα 6,99$.
Το τελευταιο μου αποκτημα ειναι το Memebox Mask #4 edition,δηλαδη η 4η εκδοχη του κουτιου που περιεχει μονο μασκες!Το παρηγγειλα αρχες Ιουνιου αν θυμαμαι καλα και το παρελαβα τελη Ιουλη.Κανει περιπου 15 με 20 μερες να ερθει απο την ημερομηνια που οριζουν ως εναρξη των αποστολων και μετα απο δυο ημερες σου στελνουν τον αριθμο παρακολουθησης για να μπορεις να ξερεις ανα πασα στιγμη που βρισκεσαι το πακετο σου.Ερχεται συστημενο στο ταχυδρομειο και ειτε αφηνει ειδοποιητηριο ο ταχυδρομος για να το παραλαβεις εσυ η στο φερνει στο σπιτι.
Αυτα λιγο πολυ,παμε να δουμε τι εχει μεσα το κουτακι μου!






Φυσικα θα σας λεω τι περιεχει βασει της συνοδευτικης καρτας μιας και τα περισσοτερα ασιατικα προιοντα δεν εχουν αγγλικη επεξηγηση η εχουν πολυ λιγα πραγματα.Πρωτο πρωτο λοιπον ειναι το Sua Young Berristure,ενα full size προιον στο οποιο εχουν παιξει με τις λεξεις Berry( μουρο) και Moisture (ενυδατωση) για να τονισουν το ποσο ενυδατικη ειναι.Περιεχει διαφορα εκχυλισματα μουρων και κολλαγονο και χρησιμοποιειται σαν leave in μασκα πριν το υπνο η σαν απλη ενυδατικη μασκα απλωνοντας μια παχια στρωση.Εννοειται οτι θελω να το δοκιμασω πολυ!
Επομενες ειναι δυο μασκες,οι οποιες οπως σας ειχα πει και στο άλλο κουτί ειναι sheet masks,δηλαδη εμποτισμενα πανακια στο σχημα του προσωπου και εχουν γινει η νεα μου εμμονη!Οι συγκεκριμενες ειναι πιθανοτατα για επανορθωση η μια και η αλλη για ενυδατωση αλλα δεν παιρνω ορκο καθως δεν εχω καμια σχεση με τα κορεατικα.Και αυτες θεωρουνται full size προιον.




Επισης, μεσα στο κουτακι μου υπηρχαν αλλες τρεις sheet masks,απο την εταιρεια when οι οποιες αφορουν συγκεκριμενες καταστασεις υποτιθεται.Για παραδειγμα εγω ελαβα την Travelmate,η οποια υποστηριζει οτι βοηθαει το δερμα να επανελθει μετα την ταλαιπωρια ενος ταξιδιου και την 10am η οποια ειναι καταπραυντικη και ενυδατικη μασκα για χρηση πριν τον υπνο.Πωλειται σε συσκευασιες των 4 μασκων οποτε θα το θεωρησω μισο.


Τεταρτο προιον και αυτο που μου κινησε περισσοτερο το ενδιαφερον ειναι ενα πλαστικο κουτακι με εσωτερικο καπακι σαν κονσερβα το οποιο περιεχει pads για απολεπιση,ενυδατωση και τονωση του προσωπου!Ειναι το 7 Seconds Morning Sheet 7 in 1 το οποιο χρησιμοποιειται για 7 δευτερολεπτα και προσφερει μασαζ στο προσωπο,αντιγηραντικο σερουμ και απομακρυνει τα νεκρα κυτταρα.Ακουγεται εντυπωσιακο και νομιζω οτι κανει καποια δουλεια.Το χρησιμοποιησα μονο μια φορα για να το δοκιμασω (θα εσκαγα αλλιως να πω την αληθεια) και το δερμα μου ηταν πολυ λαμπερο και ενυδατωμενο χωρις να βαλω καποια κρεμα μετα.Ειναι full size και για την ακριβεια θεωρειται platinum προιον,δεν ξερω ακριβως πως τα κατατασσουν,παντως ειναι οντως καλο.Μπορειτε να διατηρηθει και στο ψυγειο και περιεχει τσιμπιδακι για να πιανεις τα πανακια,το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και στα φρυδια αργοτερα απο οσο λεει στις οδηγιες.Εδω να πω οτι μου αρεσε τρομερα η μυρωδια του καθως θυμιζει απιστευτα την αγαπημενη μου Chanel Chance!!!




Πεμπτο και τελευταιο ειναι παλι pads,τα Purederm Vitamin C Facial Pads,τα οποια καταπραυνουν και αναζωογονουν το κουρασμενο δερμα και βελτιωουν την ελαστικοτητα του.Μπορει να χρησιμοποιηθει και στην περιοχη των ματιων.Επισης περιεχει τσιμπιδακι και θεωρειται full sized.Δεν το δοκιμασα ακομα αλλα ανυπομονω.Ειναι σε σχημα και χρωμα φετας πορτοκαλιου και μυριζει ωραια πριν ακομα ανοιξεις το κουτακι!



 Αυτο λοιπον ειναι το κουτακι μου και οσα περιειχε.Κοστιζε 23$ συν 6,99$ τα μεταφορικα και η αξια των προιοντων φτανει τα 111$ συμφωνα με την συνοδευτικη καρτα.Οχι και ασχημα ετσι;
Αυτον τον καιρο μπορειτε να προπαραγγειλετε την πεμπτη εκδοση με μασκες πατώντας εδώ.
Επισης εχουν κυκλοφορησει και υπεροχα κουτια με θεμα αγαπημενες πριγκιπισσες της Disney οπως την Ραπουνζέλ που φυσικα θα περιέχει προιοντα για τα μαλλια,την Χιονάτη που περιεχει προιοντα για λαμπερο δερμα και την Ωραία Κοιμωμένη που περιεχει προιοντα για χρηση κατα τη διαρκεια της νυχτας!
Εννοειται πως πρεπει να βιαστειτε αν τα θελετε καθως εξαντλουνται σχετικα γρηγορα.Το επομενο κουτακι που περιμενω ειναι με θεμα τα Scrub και οπως καταλαβαινετε θα ειναι καλο!
Τελος μπορειτε να χρησιμοποιησετε και τον κωδικο BPS10E για επιπλεον εκπτωση 5$.
Πως σας φανηκε;Θα το παραγγελνατε;
φιλακια!


Υ.γ.Μην ξεχνατε τον διαγωνισμό με δωρο προιοντα της Avon!




17 σχόλια :

  1. Ειναι το πρώτο μου κουτί και μου αρέσουν όλα τα προϊόντα που είχε μέσα και οι sheet masks απλά υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα τις δοκιμασες;review παρακαλω!νομιζω οτι ειδικα αυτα με τις μασκες ειναι εθιστικα!ηδη πηρα και το επομενο!

      Διαγραφή
  2. Axxx...άλλο ένα υπέροχο κουτάκι!!Κι αφού σου αρέσουν τόσο τα προιόντα περιποίησης για το πρόσωπο,φαντάζομαι ότι θα τρελάθηκες με αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοειται οτι τρελαθηκα!που να δεις πως εκανα οταν ανοιξα το berristure και το μυρισα!

      Διαγραφή
  3. Ένα κουτάκι όλο μάσκες τέλειο! Πολύ ενδιαφέρουσες, μερικές δεν τις είχα ακούσει ξανά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχμ εγω δεν ειχα ακουσει καμια αλλα ολες μυριζουν τελεια κι εχουν καλα reviews.

      Διαγραφή
  4. Τι ωραίες που φαίνονται.. Αν και δεν έχω καλή σχέση με τις μάσκες (συνήθως βαριέμαι να βάλω χαχα) μου φάνηκε δελεαστική η τελευταία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εε κακως να μην το αμελεις.θα δεις οτι το δερμα σου θα σε αγαπαει πολυ μετα!

      Διαγραφή
  5. Αυτή η 7 Seconds Morning ακούγεται απίθανη. Όλο το κουτάκι είναι ωραίο αλλά αυτή η 7 Seconds μου έκανε πιο μεγάλη εντύπωση από όλες. Έχουν πιάσει το νόημα οι Κορεάτες, βγάζουν υπέροχα προϊόντα οι άτιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχουν πιασει απλα το νοημα,εχουν αναγαγει τον καταναλωτισμο σε επιστημη!νομιζω οτι τελικα το berristure και η φανταστικη μυρωδια του εκανε ολη τη δουλεια!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραια ολα!!! εχω παθει εθισμο με το memebox εχω παραλαβει ηδη 1 και περιμενω ακομη 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καταλαβαινω!εχω παραλαβει δυο και περιμενω αλλα δυο.ευτυχως που ειμαι σε φαση αυτο συγκρατησης αλλιως θα περιμενα πολλα παραπανω!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι ολες πρεπει να παρετε απο ενα κουτακι για δοκιμη,τουλαχιστον αυτα με τις μασκες!

      Διαγραφή

Amazon