Αναγνώστες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Love for Lashes with Lashionista!

Πριν απο λιγο καιρο η εταιρεια Lashionista μου εστειλε να δοκιμασω τα προιοντα της.Οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχε περιπτωση να αρνηθω οταν προκειται για βλεφαριδες!Η εταιρεια εχει την εδρα της στα Χανια και μπορειτε να παραγγειλετε απο τη σελιδα τους οποιο ζευγαρι σας αρεσει και να το εχετε μετα απο 2-3 ημερες στα χερια σας.
Οι βλεφαριδες ειναι χειροποιητες,απο 100% φυσικη τριχα,πολυ απαλες και ελαφριες στο ματι,με διαφανο band ωστε να μην ξεχωριζουν με ασχημο τροπο,καποιες φορες ετυχε να αποφυγω και το eyeliner με τις συγκεκριμενες και φυσικα επαναχρησιμοποιουμενες.Μπορειτε να βρειτε βλεφαριδες σε ολα τα σχεδια και μηκη που ταιριαζουν στο δικο σας βλεμμα,σε μαυρο η καφε καθως και μισες βλεφαριδες για οσες θελουν να δωσουν ενταση μονο στην εξωτερικη γωνια.Τα ζευγαρια που διαλεξα ειναι τα εξης: Shy Snowflake,Black Swan και Twilight Twinkle.Εχουν περισσοτερη ενταση στην εξωτερικη γωνια μιας και ετσι ανορθωνεται το βλεμμα και δειχνει πιο γατισιο και εντυπωσιακο!





Πρωτες λοιπον και οι πιο διακριτικες ειναι οι Shy Snowflake.Ειναι ακριβως στο μεγεθος του ματιου μου και παρολο που ειναι ψευτικες δεν μπορεσε κανεις να καταλαβει οτι τις φοραω κανοντας τες ιδανικες για καθε μερα!

shy snowflake


Επομενες ειναι οι Black Swan,λιγο πιο πυκνες και πιο μακριες απο τις προηγουμενες,ιδανικες για μια βραδυνη εξοδο!Οι καλυτεροι συνδυασμοι τους ειναι με κατακοκκινο κραγιον και μαυρο αιλαινερ η με ενα εκπληκτικο smokey μακιγιαζ!


black swan
Τελος,οι αγαπημενες μου απο τις τρεις ειναι οι Twilight Twinkle που ειναι και οι πλεον εντυπωσιακες με εντονο μηκος,ογκο,τα παντα!Θελουν βεβαια μια ιδιαιτερη περισταση για να φορεθουν αλλα κανουν το βλεμμα τοσο εντονο που ισως και να τις φορεσα και στο σπιτι κανα δυο φορες..!!


twilight twinkle
Μετα τη χρηση καθαριζουμε απαλα τα υπολειμματα κολλας με ενα τσιμπιδακι,αφου τις εχουμε αφαιρεσει απο το ματι με λιγο ντεμακιγιαζ και ποτε με τραβηγμα!Τις τοποθετουμε επειτα στο υπεροχο κουτι τους και ειναι ετοιμες για την επομενη φορα!Ολα τα ζευγαρια περιεχουν μια μικρη κολλα (χωραει και στο πιο μικρο τσαντακι!) η οποια ειναι αρκετα δυνατη και δεν περιεχει λατεξ (ιδανικη για καποιες που μπορει να εχουν αλλεργια).Για να καλυψετε τυχον υπολειμματα κολλας που δεν εχουν γινει διαφανα αλλα και για να εχετε μια γραμμη ως οδηγο για το που πρεπει να μπουν οι βλεφαριδες συμμαχος σας ειναι το eyeliner!
Αν σας ερχονται μεγαλες στο ματι,τις δοκιμαζετε χωρις κολλα για να τις μετρησετε και κοβετε λιγο με ενα ψαλιδακι απο την εξωτερικη γωνια.Δεν πειραζουμε ποτε την εσωτερικη πλευρα γιατι αλλιως θα δειχνει εντελως αφυσικο το αποτελεσμα καθως εκει παντα ειναι μικροτερο το μηκος ακομα και στις φυσικες μας.
Το καθε ζευγαρι κοστιζει 9,99 ευρω και οπως ειπα μπορει να χρησιμοποιηθει παρα πολλες φορες αρκει να τις φροντιζουμε και να τις καθαριζουμε μετα απο καθε χρηση.Προσωπικα δεν χρησιμοποιω πολυ μασκαρα οταν φοραω ψευτικες βλεφαριδες και ετσι ολα τα ζευγαρια μου,μου κρατανε πανω απο 10 χρησεις!
Τα μεταφορικα με κουριερ κοστιζουν 3,50 ευρω ενω αν επιλεξετε την αντικαταβολη σαν μεθοδο πληρωμης το κοστος ανερχεται στα 5,50 ευρω.Ωστοσο για ολοκληρο τον Οκτωβρη υπαρχει μια εξαιρετικη προσφορα οπου αγοραζοντας 3 ζευγαρια παιρνετε αλλο ενα δωρεαν!Μαζευτειτε λοιπον με τις φιλες σας και καντε μια ομαδικη παραγγελια ωστε να επωφεληθειτε απο αυτη την εξαιρετικη προσφορα!!!
φιλακια

7 σχόλια :

  1. Φαίνονται υπέροχες θα ήθελα πάρα πολύ να τις δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ .... τις έχω ζηλέψει και θέλω τρελά να τις δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τις δοκιμασεις,ηθελα να τις βγαλω φωτο και φορεμενες αλλα δεν μου εβγαινε καλα.ισως αν τα καταφερω να τις βαλω στη σελιδα μου στο fb.

      Διαγραφή
  3. Οι Black Swan θα είναι σίγουρα στην επόμενη παραγγελία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι τοσο ομορφες και καλοφτιαγμενες και αυτο το κουτακι τους κλεβει την παρασταση! Καλα που επεσημανες απο ποια πλευρα κοβουμε, ετοιμη ημουν να την κανω την πατατα παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon