Αναγνώστες

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Memebox #38 Special My Mask Box

Νεα μερα,νεο Memebox!!!
Πριν απο μερικες μερες παρελαβα το τελευταιο κουτακι Memebox που παρηγγειλα,για αλλη μια φορα με θεμα τις μασκες!Για οσες δεν γνωριζουν προκειται για ενα συνδρομητικο κουτι το οποιο περιλαμβανει ασιατικες μαρκες καλλυντικων και συνηθως περιεχει 4-7 full size προιοντα.Δεν περιμενεις το μηνιαιο κουτι,μπαινεις στο site,βλεπεις τι ειναι διαθεσιμο και αν  καποιο απο αυτα σου αρεσει το παραγγελνεις προτου εξαντληθει.Συνηθως οι ημερομηνιες αποστολης ειναι μετα απο ενα η δυο μηνες αλλα προσωπικα δεν με πειραζει μιας και το βλεπω σαν ευχαριστη εκπληξη!

Εχουν το κλασσικο μηνιαιο κουτι,ωστοσο το καλυτερο ειναι οτι κυκλοφορουν θεματικες εκδοσεις βασισμενα σε μυρωδιες,χρωματα,μαρκες η ακομα και στα καλυτερα προιοντα παλαιοτερων κουτιων.Οι τιμες κυμαινονται απο 15$ για τα μινι κουτια,τα περισσοτερα ειναι στα 23 η 29$ και υπαρχουν και πιο ακριβα,τα οποια ονομαζονται Superboxes και περιεχουν συνηθως και ακριβοτερα προιοντα η περισσοτερα.Τα μεταφορικα για καθε κουτι ειναι σταθερα στα 6,99$.
Κανει περιπου 15 με 20 μερες να ερθει απο την ημερομηνια που οριζουν ως εναρξη των αποστολων και μετα απο δυο ημερες σου στελνουν τον αριθμο παρακολουθησης για να μπορεις να ξερεις ανα πασα στιγμη που βρισκεσαι το πακετο σου.Ερχεται συστημενο στο ταχυδρομειο και ειτε αφηνει ειδοποιητηριο ο ταχυδρομος για να το παραλαβεις εσυ η στο φερνει στο σπιτι.
Αυτα λιγο πολυ,παμε να δουμε τι εχει μεσα το κουτακι μου!


Για ακομα μια φορα,το κουτι μου περιειχε μονο full size προιοντα και μαλιστα αυτη τη φορα η ποικιλια με εξεπληξε πολυ θετικα.Πρωτο προιον ειναι μια μεγαλη συσκευασια με 5 sheet masks απο την Pure Smile,οι οποιες ειναι ενυδατικες και χαλαρωτικες και περιεχουν βιταμινη Ε και κολλαγονο.Για οσες δεν ξερουν οι sheet masks ειναι εμποτισμενα πανακια στο σχημα του προσωπου τις οποιες αφηνουμε στο προσωπο για 15-20 λεπτα και αφου την αφαιρεσουμε,κανουμε μασαζ στο προσωπο και στο λαιμο με το υπολοιπο προιον.Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στην ιδια συσκευασια περιεχονται και οι 5 μασκες και στην περιπτωση που την ανοιξω ανησυχω οτι αν δεν ειναι ατομικα συσκευασμενες θα αρχισουν να ξεραινονται.Ειναι full size και οι 5 μασκες κοστιζουν 6$.




Επομενο προιον ειναι μια μασκα για το στηθος,σε μορφη patch για ενυδατωση και ανορθωση (!) της περιοχης.Συμφωνα με την αναλυτικοτατη καρτα το τοποθετειτε στο στηθος σας,κατω απο το εσωρουχο και ιδανικα το ξεχνατε για τις επομενες 8 ωρες η ακομα και ολη τη νυχτα.Φαινεται αρκετα ενδιαφερον και σαν κοπελα με "πλουσιο εσωτερικο κοσμο" (chic) πιστευω θα μου φανει και χρησιμο!Full size επισης και κοστιζει 14$.
Τριτο προιον ειναι η Pro You pore control facial mask.Την εχω ηδη δοκιμασει και μπορω να πω πως εχω ενθουσιαστει.Ειναι,οπως λεει και το ονομα,για τους πορους και νομιζω οτι το αποτελεσμα της συγκρινεται με την πολυ γνωστη μασκα Glamglow καθως εχουν παρομοιο τροπο λειτουργιας.Περιεχει επισης και συστατικα για ενυδατωση,ωστοσο δεν ειδα κατι τετοιο.Το αντιθετο θα ελεγα μιας και το δερμα μου ειναι ξηρο.Βεβαια απο την αλλη ειναι καλο το οτι ειναι ισχυρη μιας και θα ημουν ικανη να τη χρησιμοποιω ακομα και καθε μερα (ναι τοσο καλα αποτελεσματα ειχε!) Ειναι full size και κοστιζει 53$.


Για να επανελθει η ενυδατωση στην επιδερμιδα σας,το κουτι περιειχε το Milky Dress Aqua Sleeping Pack.Ειναι μια μασκα που προσφερει αμεση ενυδατωση,θρεψη,λαμψη και απαλυνει τις λεπτες γραμμες,την οποια απλωνουμε στο δερμα μετα τον βραδινο καθαρισμο και το επομενο πρωι ξεπλενουμε τα υπολειμματα με ζεστο νερο.Εχω δοκιμασει αντιστοιχες μασκες και μου αρεσουν τρομερα τα αποτελεσματα τους.Ειναι full size και κοστιζει 23$.
Πεμπτο προιον ειναι η Tosowoong Help Me Neck patch,αλλη μια μασκα για συγκεκριμενη περιοχη,αυτη τη φορα για το λαιμο.Ειναι ιδανικη αν ανησυχειτε για το ξηρο δερμα στην περιοχη καθως και για την χαλαρωση.Ειναι sheet mask και ειμαι περιεργη να δω πως χρησιμοποιειται και τι αποτελεσμα θα εχει.Ειναι full size και κοστιζει 30$.


Προτελευταιο προιον ειναι τα Purederm Reducer Gel patches,τα οποια ειναι ειδικα για την περιοχη των ματιων και καταπολεμουν τις λεπτες γραμμες και τις ρυτιδες στην περιοχη.Τα τοποθετουμε στην περιοχη για 30 λεπτα η και ολη τη νυχτα και μετα ξεπλενουμε με νερο.Αυτο ειναι στα υπο δοκιμη για αυριο που εχει οριστει σαν ημερα beaute.Ειναι full size,περιεχει 6 κομματια και κοστιζει 12$.
Τελευταιο προιον ειναι το Elizavecca Green Piggy Collagen Jella Pack το οποιο εχει μια ιδιαιτερη υφη σαν ζελε και μεγιστοποιει την ελαστικοτητα και τη λαμψη της επιδερμιδας.Επισης full size και κοστιζει 30$.


Αυτο λοιπον ηταν το κουτακι μου,η αξια του συμφωνα με την καρτα φτανει τα 168$ και σε εμενα κοστισε 23$ συν τα 6,99$ των μεταφορικων.Αυτη τη στιγμη κυκλοφορουν διαφορες εκδοχες και εχω ξεχωρισει καποιες οπως το Wish Upon A Mask, φυσικα παλι με θεμα τις μασκες, το Princess edition Tinkerbell  και τα δυο πιο προσφατα που μου κινησαν την προσοχη, το Cleopatra που εχει προιοντα περιποιησης βασισμενα στη ρουτινα της και το Wonderwoman ,το οποιο θα εχει προιοντα περιποιησης οπως και μακιγιαζ για αψεγαδιαστο αποτελεσματα κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες.Τελος,μπορειτε να χρησιμοποιειτε τον κωδικο BPS10E για εκπτωση 5$ στις παραγγελιες σας!
Πως σας φανηκε το κουτι;
φιλακια! 

15 σχόλια :

  1. Νομίζω πως τα κουτιά με τις μάσκες είναι πάντα ανάμεσα στα καλύτερα τους. Και μου αρέσει που δε βάζουν μόνο face masks ή μόνο sheet masks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα πραγματικα νομιζω πως στο τελος μονο τα κουτια με τις μασκες θα παιρνω!!

      Διαγραφή
  2. Τη μάσκα με το γουρουνάκι φοβόμουν να τη χρησιμοποιήσω, έχει και ένα χρώμα... αλλά τη δοκίμασα και μυρίζει πολύ όμορφα και έχει όντως ιδιαίτερη υφή!! Έβαλα και τη bust mask, κοιμήθηκα και με αυτή, αμέ, πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. τώρα το είδα, είναι σε ατομικά φακελάκια οι sheet masks καλέ!

      Διαγραφή
    2. Ααα τις δοκιμασες ε;χαιρομαι που ειναι σε ατομικα φακελακια,ανησυχησα ετσι οπως το ειδα,λεω δεν μπορει να ειναι ολες μαζι.λογικα θα δοκιμασω τπτ και σημερα και μαλλον θα ειναι αυτη με το γουρουνακι!ειχε αποτελεσμα η bust μασκα;

      Διαγραφή
    3. Καλέ ναι, τύφλα να 'χει ο Φουστάνος! χαχαχα ούτε καν, δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έκανα 1 φορά τη βδομάδα αλλά με μία εφαρμογή δεν είδα καμία διαφορά

      Διαγραφή
    4. χαχαχα οταν το διαβασα χαρηκα πριν διαβασω το τελος!κριμα περιμενα να εχει εστω μια μικρη συσφιξη στο δερμα κατι βρε παιδι μου!

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραιο κουτακι!!! Το κουτακι της Κλεοπατρας με εξιταρει λιγο και το παρηγγειλα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εκανες,εγω ηθελα ενα αλλο που ειχε,το Empress.φαινοταν εξισου καλο!μαλλον παλι το κουτι με τις μασκες θα παρω αν δεν καταφερω να κρατηθω!

      Διαγραφή
  4. Για αλλη μια φορα μενω εντυπωσιασμενη απο το περιεχομενο του κουτιου.
    Νομιζω πως απο ολα πιο πολυ θα ηθελα να δοκιμασω τη μασκα για τους πορους, αν και θα ηθελα να μας πεις και πως σου φανηκε η μασκα για το στηθος (μα τι πανε και βγαζουν; ).
    Οσο για την πενταδα που φοβασαι μην ξεραθουν, στον επομενο καφε μας θα μαζευτουμε πεντε και θα τις κανουμε ολες μαζι χαχαχα ουτε γατα,ουτε ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα λες να κανει δουλεια η μασκα για το στηθος;πακετα θα παραγγειλω!η μασκα για τους πορους ειναι εξαιρετικη αν και ισχυρη.χαχαχα ναι δημοσια επιδειξη sheet mask!

      Διαγραφή
  5. τα κουτάκια με τις μάσκες είναι τέλεια, αλλά και αυτό με την Κλεοπάτρα φαίνεται ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι ολα οσα εχουν skincare προιοντα ειναι εξαιρετικα.το μακιγιαζ τους δεν το εχω δοκιμασει ακομα,αλλα θελω σιγουρα να δοκιμασω μασκαρα!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο κουτί το Memebox...Με τόσα ωραία προιόντα που βλέπω να περιέχει δε νομίζω πως θα αντισταθώ!
    (Μάσκα για το στήθος? Μου φάνηκε λίγο αστείο...)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα επειδη εισαι μικρη ακομα δεν τα εχεις αναγκη!κυκλοφορουν γενικα και στην Ελλαδα μασκες για το στηθος στην κλασσικη μορφη μασκας-κρεμας.Αξιζει πραγματικα να παρεις εστω ενα και μαλιστα απο αυτα με τις μασκες,θα το λεω συνεχεια.Παιρνεις το λιγοτερο τα λεφτα σου πισω μιας και ειναι ολα full size και τα προιοντα που παιρνεις αξιζουν γτ κανουν δουλεια!καμια σχεση με τα ελληνικα κουτια που επαιρνες ψιχουλα.

      Διαγραφή

Amazon