Αναγνώστες

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Nars Virtual Domination Blush and Bronzer Palette

Πριν απο μερικες μερες ειχα την γιορτη μου και φετος ελαβα τα δωρα μου αρκετα νωρις!Ενα απο τα δωρακια λοιπον ηταν και η ,περιορισμενης κυκλοφοριας, παλετα με τα ρουζ που κυκλοφορει για τις γιορτες η εταιρεια Nars τα τελευταια χρονια.Η φετινη εκδοση κυκλοφορει με 3 ρουζ,ενα highlighter και ενα bronzer, δηλαδη 5 προιοντα ενω μεχρι περσι περιειχε 6 αποχρωσεις.
Η συσκευασια ειναι υπεροχη, σε λευκο χρωμα με σχεδια τυπωμενα αντιθετα με την κλασσικη συσκευασια της εταιρειας,η οποια ειναι rubberized και λερωνεται και πανευκολα.Ανοιγοντας την, βλεπουμε εναν μεγαλο καθρεπτη και τα ρουζ.




Αρχικα,οταν δεν μπορεσα να παρω στα χερια μου την περσινη εκδοχη,ειχα στεναχωρηθει πολυ.Ετσι οταν μου δοθηκε η ευκαιρια να αποκτησω ενα προιον που ειναι αρκετα δυσκολο να βρουμε για εμας στην Ελλαδα, δεν υπηρχε περιπτωση να το ξανασκεφτω.Βοηθησε και το γεγονος οτι τις αποχρωσεις που περιεχει ηθελα να τις δοκιμασω εκτος απο το Deep Throat,το οποιο εχω ηδη σε κανονικη συσκευασια και το αγαπω!


Πρωτη αποχρωση λοιπον,πανω αριστερα, ειναι το highlighter Miss Liberty, απο την μονιμη σειρα.Ειναι ενα απαλο ροδακινι με αρκετα εντονη λαμψη.Θα ελεγα οτι λογω του πολυ shimmer που περιεχει ειναι ιδανικο για το βραδυ,ωστοσο με ελαφρυ χερι ισως μπορει να φορεθει και το πρωι.

Ακριβως διπλα,ειναι το Deep Throat, ενα υπεροχο ροζ-ροδακινι ρουζ απο την μονιμη σειρα,που οπως ειπα εχω ηδη στην συλλογη μου και δεν με πειραζει να το εχω διπλο μιας και ειναι απο τα πιο πολυφορεμενα μου ρουζακια!Θεωρειται το "ησυχο" αδερφακι του πασιγνωστου Orgasm επειδη δεν περιεχει τοσο χρυσο shimmer και ειναι πιο ροζ.


Απο κατω βρισκουμε το Sex Fantasy,κυκλοφορησε περσι το Γεναρη εντος μιας περιορισμενης συλλογης μαζι με το Final Cut και 2 ακομη ρουζ.Ειναι ενα πολυ απαλο ματ ροζ με μωβ τονους,παρομοιο με το Well Dressed απο την Mac,το οποιο ειναι το πιο πολυφορεμενο μου ρουζ (και μαλλον το πρωτο το οποιο εχω τελειωσει!). Καταλαβαινετε λοιπον οτι αγαπω τετοιες αποχρωσεις,ωστοσο το συγκεκριμενο με απογοητευσε ελαφρως.Οπως βλεπετε απο την φωτογραφια,ειναι πολυ πουδρενιο και τριβεται ευκολα.Παρολ'αυτα θα το παραβλεψω μιας και ειναι πανεμορφο χρωμα!

Προτελευταιο χρωμα ειναι το Final Cut,επισης περιορισμενης κυκλοφοριας απο την ιδια συλλογη με το Sex Fantasy.Ειναι ενα ματ κοραλλι χρωματακι,απο αυτα που με φοβιζουν πολυ,μιας και στο δερμα μου μπορει να δειξουν πολυ πορτοκαλι.Ευτυχως το συγκεκριμενο αποτελει εξαιρεση και πιστευω πως το καλοκαιρι θα το ευχαριστηθω πολυ!


Για το τελος αφησα το Laguna,ισως το πιο διασημο Bronzer της Nars και αναμεσα στα πιο γνωστα High End προιοντα.Ειναι μετριο προς σκουρο καφε με ελαφρυ shimmers το οποιο ομως δεν θα ελεγα οτι φαινεται στην επιδερμιδα.Θελει προσοχη και ελαφρυ χερι ωστε να μην βγει σκουρο στην επιδερμιδα μου και το μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι οτι δεν πορτοκαλιζει,αρα ειναι ιδανικο για κοψιματα.

Η συγκεκριμενη παλετα κυκλοφορησε ως αποκλειστικη στα Sephora και στο SpaceNk στην Αγγλια.Δυστυχως το SpaceNk δεν στελνει Nars στην Ελλαδα κι ετσι η μονη μου επιλογη ηταν να την βρω απο αλλου.Ετσι,επιστρατευσα τους συγγενεις μου στο εξωτερικο και η παλετα ηρθε στα χερια μου μεσω των Γαλλικων Sephora οπου κοστιζει 55 ευρω.Τα Sephora Γαλλιας και Ιταλιας στελνουν Ελλαδα,ωστοσο τα μεταφορικα ειναι πανακριβα στα 35 ευρω.
Σιγουρα δεν ειναι μια φθηνη παλετα αλλα αν υπολογισουμε τις ποσοτητες και τις τιμες των αποχρωσεων που περιεχει θα δειτε οτι ειναι τρομερη ευκαιρια.Για παραδειγμα,η κανονικη συσκευασια των ρουζ περιεχει 4.8gr προιοντος ενω η παλετα 4,5gr ενω το bronzer ειναι 10gr σε αντιθεση με την κανονικη συσκευασια που περιεχει 8gr,οποτε εδω ειμαστε κερδισμενες.Για τις τιμες τωρα,τα μεμονωμενα ρουζ κοστιζουν απο 26-30 ευρω (αναλογα απο το που θα τα παρετε) και το bronzer ειναι στα 37 ευρω στο επισημο site.Καταλαβαινετε λοιπον οτι το κοστος της παλετας στα 55 ευρω ειναι πραγματικη ευκαιρια!
Για οσες θελουν να την προμηθευτουν εκτος απο τα ευρωπαικα sephora,υπαρχει και η λυση του ebay με το κοστος της παλετας να εχει φτασει τα 80-100 δολλαρια!Δεν θα ελεγα οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα ομως,παρολ'αυτα θεωρησα οτι επρεπε να κανω το review για την περιπτωση που καποια στιγμη θελησετε μια απο τις αποχρωσεις που περιεχονται στην παλετα.
Προιοντα της εταιρειας μπορουμε να βρουμε στο επισημο ευρωπαικο site,στο Hqhair και στο Lookfantastic.

Πως σας φανηκε;Εχετε δοκιμασει κατι απο την εταιρεια Nars??


19 σχόλια :

  1. πολύ όμορφη παλέτα, θα την σκεφτόμουν σίγουρα αν δεν είχα την περσινή αλλά το μόνο που με τράβηξε πολύ είναι το final cut (φυσικά και το deep throat αλλά έχω ήδη 2). Η συσκευασία είναι στολίδι μακάρι να είναι πιο συχνά τόσο ωραίες οι συσκευασίες από Nars γιατί τις κανονικές ομολογώ πως τις απεχθάνομαι λίγο. Πάντως αγαπώ όλα τα Nars προϊόντα μου και είδα πρόσφατα ότι άρχισαν να φέρνουν όλη τη συλλογή Ζυρίχη και όχι μόνο τη μόνιμη σειρά οπότε yay! Σίγουρα θα την χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αν ειχα κι εγω την περσινη δεν θα το σκεφτομουν.Φετος βολεψε τρομερα μιας και μου την εφεραν on time!αφου σας εφεραν την συλλογη προβλεπονται ψωνια!εμενα παλι ολα τα ρουζ μου αρεσαν και νομιζω πως θα με βολεψουν γτ εχουν το ροζ σαν βαση.οντως η κανονικη συσκευασια ειναι μαγνητης για τις δαχτυλιες αλλα με καποια μαντηλακια καθαριζει (θα τα βρεις οταν ερθεις με το καλο Ελλαδα!) φιλιααα

      Διαγραφή
  2. Η συσκευασία είναι killer!!! Και εγώ την προτιμώ από την κλασσική των Nars...Για την παλέτα τώρα να σου πω την αλήθεια επειδή έχω πιο σκούρη επιδερμίδα και φοβήθηκα πως δεν θα μου γράφουν καλά τα blushes έχει πάνω από μήνα τώρα που μπαινοβγαίνει στη wish list μου...ακόμα και τώρα δεν ξέρω αν θα την πάρω τελικά μάλλον τελευταία στιγμή θα αποφασίσω. Με εξαίρεση το Sex Fantasy που παραείναι ανοικτό για το δικό μου γούστο τα υπόλοιπα χρώματα είναι πολύ όμορφα! Το Laguna δε από τα καλύτερα bronzers! Εσύ αφού είναι στις αποχρώσεις που προτιμάς σίγουρα θα την χαρείς!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομιζω οτι εχεις πολυ πιο σκουρη επιδερμιδα βρε αγαπη.Ενταξει το Sex Fantasy ισως να μην δειχνει,αλλα μπορεις να το βαλεις σε συνδυασμο με καποιο αλλο και να δωσεις επιπλεον φως!Πιστευω οτι αξιζει να την παρεις,εκτος αν του χρονου βαλουν διαφορετικες αποχρωσεις.Φιλιααα

      Διαγραφή
    2. Σε σύγκριση με εσένα έχω πολύ παραπάνω...Χαχχχα καλά μέχρι του χρόνου βλέπουμε... ;o))

      Διαγραφή
    3. αντε καλε αποκλειεται.αν του χρονου ειναι εξισου καλη,θα την παρουμε παρεα!χεχεχε!

      Διαγραφή
  3. Πανεμορφη παλεττα και αυτο το packaging τοσο ομορφο, μου θυμιζει Χριστουγεννα και χιονι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι!Οντως ειναι πανεμορφη,τον πρωτο καιρο την εβγαζα απο το κουτι και την κοιτουσα!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφη παλετα!
    Φαινεται πολυ πρακτικη και συμφερουσα γιατι εχεις πολλες αποχρωσεις μαζι αλλα στη συγκεκριμενη φαση εγω δεν θα εδινα τοσα λεφτα :p
    Να την χαρεις!
    Θα χαιρομουν πολυ αν εριχνες μια ματια στο ολοφρεσκο blog μου!
    Φιλια! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι προφανως παμε αναλογα με το budget μας.Ειναι ομως αρκετα ομορφη και τα αξιζει τα λεφτα της γιατι η ποιοτητα ειναι υψηλη!

      Διαγραφή
  5. Τη θέλω απελπισμένα!
    Κρίμα που δεν έχω κανέναν στο εξωτερικό!
    Να τη χαρείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καταλαβαινω!κι εγω καπως ετσι ημουν το Σεπτεμβρη που την πρωτοειδα.Μολις βρηκα ευκαιρια την πηρα χωρις δευτερη σκεψη.Μην αγχωνεσαι,θα βγαλουν και του χρονου και ποτε δεν ξερεις!

      Διαγραφή
  6. πόσο υπέροχη φαίνεται! Τα έχεις όλα μέσα σε μια παλέτα ^^. Απορώ πως δεν είχα ανακαλύψει το blog σου τόσο καιρό :) Σε περιμένω και στο δικό μου! Φιλιά πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως ειναι και ομορφη και πρακτικη :)) Καλως ηρθες στο blogακι μου λοιπον!

      Διαγραφή
  7. Την έβλεπα εδώ και λίγο καιρό στις αγγλίδες youtubers και τη ζήλευα πάρα πολύ! Είναι υπέροχη! Πάντως προσωπικά δεν νομίζω πως θα έδινα τόσα λεφτά για μία παλέτα αλλά ότι τα αξίζει τα αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ κι εγω καθε χρονο ετσι τα εβλεπα απο τις ξενες και ειπα φετος θα την αγορασω οτι κι αν γινει!

      Διαγραφή
  8. Πανέμορφη παλέτα! Πάντα ήθελα να δοκιμάσω κάτι από Nars αλλά δεν έχει τύχει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμασεις οπωσδηποτε,ειναι εξαιρετικα προιοντα!Τωρα εχω βαλει στο ματι τα νεα κραγιον τους!

      Διαγραφή

Amazon