Αναγνώστες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Urban Decay Naked Palette: a review!

Γεια σας,γεια σας!
Σας ελειψα;;Επεστρεψα (δεν ξερω για ποσο) στο αγαπημενο blogακι μου με ενα review για μια απο τις αγαπημενες μου παλετες!Ο λογος για την πασιγνωστη Naked palette απο την Urban Decay,η οποια εφερε στο προσκηνιο τις γηινες αποχρωσεις και τις καθιερωσε ως το πιο ευκολο μακιγιαζ για ολες τις ωρες,ειδικα την στιγμη που η εταιρεια εχει τα σκηπτρα στις υπεροχες χρωματιστες σκιες
( βλεπε Electric και Vice palette τα τελευταια χρονια και παλαιοτερα τα Book of shadows )
Η παλετα αυτη πρωτοκυκλοφορησε το 2010 και απο τοτε εχουν βγει αλλες δυο εκδοχες (την δευτερη μπορεις να την δεις εδω ,για την τριτη wait for it soon!) καθως και δυο ακομα εκδοχες μικροτερης παλετας με αποκλειστικα ματ αποχρωσεις,οι Naked Basics 1 και 2.
Η Naked 1 αποτελειται απο 12 σκιες,2 ματ και οι υπολοιπες σε satin η shimmery υφη και οι αποχρωσεις κινουνται απο τα πιο ανοιχτα χρωματα προς τα πιο σκουρα για ενα smokey μακιγιαζ!





Το εξωτερικο της παλετας ειναι απο καφε βελουδο με χρυσα γραμματα,το οποιο προσδιδει μια αισθηση πολυτελειας αλλα δυστυχως φθειρεται και λερωνεται πανευκολα.Βλεπετε και στη δικη μου που ειναι περσινη αγορα οτι ηδη υπαρχουν εμφανη σημαδια φθορας.Οι επομενες εκδοχες ειναι συσκευασμενες σε μεταλλικη κασετινα και δεν εχουν αυτο το προβλημα.Ανοιγοντας την παλετα βλεπετε ενα σχετικα μικρο καθρεπτη,τις σκιες και τη θεση του πινελου.Προσωπικα δεν αφηνω ποτε πινελα μεσα στις παλετες,ωστοσο σε περιπτωση ταξιδιου βαζω καποιο μολυβι στο κενο αυτο.


Ας μιλησουμε ομως για τις σκιες!Η πρωτη εξαδα αποτελειται απο τις:

Virgin:Ενα ανοιχτο μπεζ,στο χρωμα του δερματος.Περιεχει λιγο shimmer και τη θεωρω ιδανικη για λαμψη στο κοκκαλο του φρυδιου και στην εσωτερικη γωνια.

Sin:Ακομα μια μπεζ,αυτη τη φορα σε πιο ροζ αποχρωση με περισσοτερο shimmer.Μου θυμισε την Naked Lunch απο την Mac,ωστοσο ειναι πιο ανοιχτη κι επισης ιδανικη για highlighter.

Naked: Η μια απο τις δυο ματ σκιες της παλετας.Ειναι μπεζ-καφε και μπορω να πω οτι ειναι εναν τονο πιο σκουρο απο τα βλεφαρα μου.Τη χρησιμοποιω σε συνδυασμο με την Buck οταν θελω ενα no-make up look.

Sidecar:Ανοιχτη καφε-μπρονζε αποχρωση με αρκετο shimmer.Αναλογως τον φωτισμο αλλαζει και η αποχρωση της.

Buck:Η δευτερη ματ σκια.Ενα-δυο τονους πιο σκουρη απο την Naked ιδανικη επισης για μεταβατικη αποχρωση στο βλεφαρο σε ολα τα μακιγιαζ.

Half Baked:Υπεροχη μεταλλικη χρυση σκια.Enough said!




Smog:Μπρονζε αποχρωση,τελεια για καθημερινη χρηση.Ταιρια της πολυ συχνα στο μακιγιαζ μου ειναι η Half Baked και η Darkhorse.

Darkhorse:Σκουρη σοκολατι αποχρωση με μπρονζε και χρυσους ιριδισμους.Αγαπω πολυ τη συγκεκριμενη σκια και την χρησιμοποιω ακομα και σαν eyeliner με πιο ανοιχτες αποχρωσεις οπως η Patina της Mac.

Toasted:Ροζ-καφε σκια,αρκετα ιδιαιτερη και αλλη μια απο τις πολυφορεμενες μου.Εχει ενα ελαφρυ shimmer και συνδυαζεται υπεροχα με τις Darkhorse και Hustle.

Hustle:Μωβ-καφε σκια επισης με shimmer.Ενας τελειος τροπος για να βαλεις λιγο μωβ στο μακιγιαζ σου οταν κινεισαι σε γηινες αποχρωσεις.

Creep:Απο τις λιγοτερο φορεμενες σκιες της παλετας.Πολυ σκουρη σκια,σχεδον μαυρη.H temptalia λεει οτι ειναι μπλε-μαυρη,προσωπικα δεν θα το ελεγα οτι εχει μπλε.

Gunmetal:Επισης απο τις σκιες που εχω φορεσει λιγο,ωστοσο το γκρι-μπλε χρωμα της την κανει πολυ ιδιαιτερη και πολλες φορες την εχω χρησιμοποιησει πανω απο σκουρο smokey μακιγιαζ για να δωσει ενα touch διαφορετικοτητας!


Η παλετα συνοδευεται απο ενα μονο πινελο,το οποιο ειναι απο συνθετικες τριχες.Προσωπικα,μου αρεσε περισσοτερο απο το διπλο της Naked 2,το βρισκω πιο "παχυ" και λογω αυτου εφαρμοζει καλυτερα τις σκιες.Δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη βεβαια,αλλα απο την αλλη εχω και πολλα πινελα :p
Επισης η παλετα εχει σαν συνοδευτικο μια μινι συσκευασια του γνωστου Primer Potion,μιας βασης για τις σκιες,την οποια καπου εβαλα και δεν μπορεσα να βρω για να τη φωτογραφισω.Λιγο καιρο αφοτου την αγορασα,η εταιρεια αλλαξε τις εξωτερικες συσκευασιες,κανοντας τες χαρτινες απο πλαστικες και πλεον δινει 4 δειγματα-φακελακια των εκδοχων που κυκλοφορει το Primer Potion.Δεν θα το ελεγα και καλο νεο.



Την παλετα μου την αγορασα απο το Beautybay.com γυρω στα 44 ευρω αν θυμαμαι καλα ισως και φθηνοτερα λογω μιας εκπτωσης και περιεχει 12 σκιες του 1,3 γραμμαριου.Σας εχω κανει αναλυση για το ποσο συμφερει σε σχεση με τις σκιες της Mac στην αναρτηση μου για την Naked 2.Πλεον κοστιζει 47,60 ευρω με δωρεαν μεταφορικα.Μπορειτε επισης να βρειτε προιοντα της Urban Decay στα Hqhair.com και Lookfantastic.com,επισης με δωρεαν μεταφορικα.

ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ URBAN DECAY ΣΤΑ SEPHORA!!!

Η ποιοτητα των σκιων ειναι εξαιρετικη,το ιδιο και η αποδοση τους.Η υφη τους ειναι τοσο απαλη, σχεδον βουτυρενια,το οποιο καμια φορα οδηγει στο να τριβεται η σκια η να εχει λιγο fallout,κατι το οποιο ομως διορθωνεται με μια καλη βαση και να κανετε πρωτα το μακιγιαζ των ματιων σας.
Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο την παλετα και την θεωρω πιο ευκολοφορετη σε σχεση με την Naked 2,μιας και οι αποχρωσεις αυτες ταιριαζουν περισσοτερο στο χρωμα των ματιων μου.Πολλες φορες ωστοσο εχω χρησιμοποιησει συνδυαστικα σκιες και απο τις δυο παλετες,αλλα αν επρεπε να διαλεξω μια,αυτη θα ηταν η 1.Η αποφαση για το ποια θα επιλεξετε πρεπει να ληφθει βασισμενη σε διαφορους παραγοντες,οπως το χρωμα του δερματος,των ματιων,τι σκιες φορατε συνηθως κτλ.
Εσεις εχετε καποια απο την σειρα Naked?Πως σας φαινονται;Ποια θα αγοραζατε;

φιλακια!

Υ.γ. Ισως να εχω συντομα στα χερια μου και την Naked 3 και εννοειται πως θα ακολουθησει συγκριτικο review!


19 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίο review! Μου αρέσουν πολύ οι σκιές της Urban Decay, αν και δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να τις δοκιμάσω :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω Λιλα!Σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα την πρωτη σου παλετα και να την χαρεις πολυ πολυ!

      Διαγραφή
  2. Τις έχω και τις 3...Μακραν η αγαπημενη μου είναι η πρώτη. Έχω τελειώσει την sin και την half baked , και τελειώνω και τις virgin/toasted. Οπότε γενικά έκανε απόσβεση! Η συσκευασία δεν με ενοχλει, αντίθετα μου αρέσει πάραπολύ γιατί είναι ελαφριά και επίσης οι σκιές δεν σπάνε αν σου πέσει απ τα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ που χαθηκες εσυ;Δεν με ενοχλει η συσκευσια,απλα στεναχωριεμαι που χαλαει τοσο ευκολα ενω ειναι ομορφη.Καλα εσυ μπορεις να μπεις στο πανθεον των γυναικων αφου εχεις τελειωσει τοσες σκιες,χεχεχε.Οταν παρω και την 3 θα σας πω ποια ειναι η αγαπημενη μου τελικα!

      Διαγραφή
    2. Χαθηκα δυστυχώς...πολλή δουλεια! Λοιπόν, σκέφτομαι ακόμα και να την ξανααγοράσω την naked , τόοοσο πολύ που την χρησιμοποίησα και με βόλεψε! Δεν είναι τυχαίο που μόλις κυκλοφόρησε είχε κάνει πάταγο! Χεχε...Την 3 πάντως την προτιμώ απ΄την 2...!

      Διαγραφή
    3. Καλα ναι αν σε βολεψε να την ξαναπαρεις,δεν το συζητω.Αχ ελπιζω να με βολεψει κι εμενα η 3,για να δουμε.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review και ωραίες φωτο! Αχ, έχω και τις τρείς και την basics και τώρα σκέφτομαι αν θα πρέπει να πάρω την basics2. Είναι τέλειες σκιές με φοβερή απόδοση! Η αγαπημένη μου είναι η πρώτη γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω τις περισσότερες σκιές απο την παλέττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!Νομιζω οτι η basics 2 ειναι πολυ ωραια παλετα και ειναι και στη δικη μου λιστα!ναι ακριβως αυτο πιστευω κι εγω οτι ολες τις σκιες θα τις χρησιμοποιησω λιγο πολυ!

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραίο review!!!ετοιμαζω τώρα κι εγω για την naked3 που εχω!!!εχω και την παλέτα της mua που ειναι dupe για την naked2!θελω όμως να αποκτήσω και την naked1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα να το κανεις γτ μαλλον θα την εχω πολυ συντομα στα χερια μου!να σου πω την αληθεια,αρχικα περιμενα οτι η 2 θα μου αρεσε περισσοτερο αλλα τελικα με κερδισε η πρωτη!

      Διαγραφή
  5. εξαιρετικο review!
    αν και δεν εχω καμια απο τις παλετες αυτες, πολυ θα ηθελα να αποκυησω μια... η και δυο... και τρεις!!!!!
    Κατερινα For Beautiful Girls blog http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα σε καταλαβαινω.Αξιζουν πολυ ομως και μακαρι να ενδωσεις στον πειρασμο συντομα!

      Διαγραφή
  6. υπέροχο post και πολύ καλές οι φωτογραφίες που το παρουσιάζεις! :) δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια, αλλά θα ήθελα πολύ! έχω δημιουργήσει πρόσφατα ένα νέο blog ομορφιάς, έχει λίγα posts βέβαια ακόμα, αλλά αν ήθελες να το τσεκάρεις και να εγγραφείς θα χαιρόμουν πολύ! :) http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Καλως ηρθες στο blogακι μου!!

      Διαγραφή
  7. Δεν ειναι τυχαιο πως αυτη η παλετα εχει αντιγραφει κατα κορον. Ειναι τα χρωματα που ταιριαζουν στις περισσοτερες γυναικες. Δεν εχω καμια απο τις τρεις αλλα νομιζω πως αν επρεπε να διαλεξω μονο μια,θα ηταν αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω κι εγω οτι η πρωτη θα σου ταιριαζε.μηπως να την ζητησεις απο τον Αγιο Βασιλη;;;

      Διαγραφή
  8. όχι άδικα χιλιοπαιγμένη σε clopy paste!!!πολύ ωραίο review και swatches!!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon