Αναγνώστες

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Essie Collection day 17 : Mint Candy Apple

Το συγκεκριμενο χρωμα το ηθελα απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησα την ενασχοληση μου με το beauty blogging,αρχικα σαν αναγνωστρια και κατοπιν με το δικο μου blog.Ο λογος για το πιο γνωστο ισως βερνικι της Essie,το Mint Candy Apple.Πρωτοκυκλοφορησε ως μερος συλλογης και η επιτυχια του ηταν τοσο μεγαλη ωστε ενταχθηκε στην μονιμη συλλογη.
Δυστυχως η συσταση του δεν ειναι τοσο καλη και χρειαζεται δυο με τρεις στρωσεις για να εχουμε ομοιομορφο αποτελεσμα.Ακομα κι ετσι ομως παραμενει ενα υπεροχο χρωμα και το αγαπω!


Ανηκει στην μονιμη συλλογη της εταιρειας και μπορειτε να τα βρειτε οπου πωλουνται βερνικια Essie (κομμωτηρια,ινστιτουτα μανικιουρ κτλ),στην επισημη σελιδα της εταιρειας,στα γνωστα ευρωπαικα sites και φυσικα στο ebay.
Πως σας φαινεται;

φιλια

4 σχόλια :

  1. Αχ αυτό το χρώμα το φλερτάρω πάρα πολύ καιρό τώρα..Και το fiji που είχες σε άλλο ποστ...Αναρωτιέμαι πως και δεν τα έχω πάρει ακόμα! Πραγματικά! Ομολογουμένως όμως με προβλημάτισες με τη σύσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα αν εχεις καλο χερι και εισαι προσεκτικη τοτε δεν θα σε πειραξει η συσταση.επισης δεν θελει παντα 3 στρωσεις,αναλογα ποσο προσεκτικη εισαι μπορει να γλιτωσεις και με δυο.προσωπικα επειδη λατρευω τα χρωματα αυτα,θα τα ξαναπαρω ετσι κι αλλιως.μην παρεις το candy apple απο αμερικη ομως γιατι εχει αλλο χρωμα που μοιαζει στο borrowed and blue και αντιστοιχα η ευρωπαικη εκδοχη του fiji ειναι ενα ψιλοαδιαφορο χρωμα.

      Διαγραφή
  2. Νομίζω σε έχω συνδέσει στο μυαλό μου με τα παστέλ, ειδικά αυτό και το ροζ φωνάζουν από μακριά "Στέλλα". Δεν ξέρω αν θα το επέλεγα, όποτε όμως το βλέπω στα νύχια σου μου αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το συγκεκριμενο το εχω φορεσει κι εγω τοσες φορες που εχει σχεδον τελειωσει,οποτε λογικο να με συνδεσεις με αυτο!παντως ειναι καποια συγκεκριμενα χρωματα απο την essie οπως αυτο,που νομιζω πρεπει να τα δοκιμασεις στην ζωη σου :)

      Διαγραφή

Amazon