Αναγνώστες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Guerlain Les Tendres Collection Spring 2015

H αγαπη που εχω στον οικο Guerlain απο την στιγμη που δοκιμασα τους Meteorites,ειναι δεδομενη..Οταν ομως ειδα τις πρωτες εικονες απο τη συλλογη του οικου για την Ανοιξη 2015 απλα ερωτευτηκα!H Les Tendres λανσαρεται σαν ονειρο μιας ανοιξης πασπαλισμενης με απαλοτητα!Το προσωπο της καμπανιας ειναι η Natalia Vodianova φυσικα.. Η συλλογη εχει ως στοχο την επαναφορα μιας φρεσκιας,ξεκουραστης και αγγελικης λαμψης με την βοηθεια της μαγειας των Meteorites.Συμφωνα με τον Creative Director του οικου,Oliver Echaudemaison : Ολες οι γυναικες,ανεξαρτητα απο την ηλικια τους, ονειρευονται την επιδερμιδα ενος αγγελου και η συλλογη αυτη δινει τεραστια εμφαση στην επαναφορα της λαμψης..









 Η συλλογη περιλαμβανει δυο νεες παλετες ματιων Ecrin 4 Couleurs Eyeshadow Palette,τις
Les Nuees (18) που ειναι και περιορισμενης εκδοσης και Les Precieux (504).
 

Η κλασσικη μασκαρα Cils D'Enfer Maxi Lash ντυνεται στα μπλε για να εναρμονιστει με το υπολοιπο μακιγιαζ της συλλογης.

H καινοτομια της συλλογης αυτης ειναι η μεταφορα της μυθικης λαμψης των Meteorites σε ενα υγρο προιον.Το Baby Glow ειναι ενα διαφανο foundation με spf 25,η συσταση του γλιστραει πανω στο δερμα σαν ενα φωτεινο,τελειοποιητικο πεπλο που αποκαλυπτει τη νεανικοτητα και την φυσικη λαμψη της επιδερμιδας σας.Διατιθεται σε 3 αποχρωσεις, 02 Clair, 03 Medium, 04 Dore και ειναι ελαφρα αρωματισμενο με το κλασσικο αρωμα της βιολετας που βρισκουμε στους Meteorites.



Το σταρ προιον της συλλογης αυτης δεν ειναι αλλο απο την compact εκδοχη των Meteorites.Οι περλες εχουν συμπιεστει και εχουν δημιουργησει ενα υπεροχο μωσαικο με φωτεινες και διορθωτικες αποχρωσεις που δινουν ενα απαλο και φυσικο αποτελεσμα στην επιδερμιδα σας.Διατιθεται σε τρεις αποχρωσεις 02 Clair, 03 Medium, 04 Dore.
Εχουμε ξαναδει compact εκδοση σε μια Χριστουγεννιατικη συλλογη και φυσικα υπαρχουν και οι Meteorites Voyage με την απλα πανεμορφη συσκευασια τους και την υψηλη τιμη τους..Αν και τα δυο αυτα προιοντα δεν υπαρχουν στη συλλογη σας τοτε τα νεα ειναι ευχαριστα μιας και η νεα αυτη εκδοχη θα προστεθει στην μονιμη σειρα.




Ενα ακομα νεο προιον που δυστυχως ειναι limited edition, ειναι το νεο ρουζ Meteorites Perles de Blush.Βασισμενο στην λογικη των Meteorites,εχει τρια διαφορετικα χρωματα περλες για να δωσει ενα απαλο και φωτεινο ροζ χρωμα στην επιδερμιδα πασπαλισμενο με ανοιξιατικη φρεσκαδα!Το φουξ χρωμα στις περλες τονιζει το φυσικο χρωμα στα μαγουλα σας,το ιριδιζον σαμπανι φωτιζει τις καμπυλες των ζυγωματικων σας και το απαλο ροζ αναζωογονει την επιδερμιδα σας.




Τελος,η συλλογη περιλαμβανει και δυο νεα συλλεκτικα κραγιον καθως και ενα μανο.Tα κραγιον ανηκουν στη σειρα KissKiss και οι αποχρωσεις ειναι οι 540 Peach Satin και 560 Rosy Silk, ενω το βερνικι ειναι το 368 Baby Rose.




Πως σας φαινεται;Δεν ειναι απο τις ομορφες ανοιξιατικες συλλογες που εχουμε δει τα τελευταια χρονια;
φιλακια!

Υ.Γ. Στη σελιδα μου στο Fb τρεχει διαγωνισμος!Για να παρετε μερος πατηστε εδω!!!! 

7 σχόλια :

  1. Είναι πανέμορφα όλα τα προιόντα. Τα χαζεύεις και ονειρεύεσαι την άνοιξη και το καλοκαιράκι. Μακάρι να καταφέρω να αποκτήσω έστω κι ένα απο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως ειναι πανεμορφη συλλογη!Σου ευχομαι να αποκτησεις οσα θελεις :)

      Διαγραφή
  2. Το ρουζ φαίνεται εκπληκτικό και η συσκευασία του αλλά και τα χρώματα που έχει πιστεύω θα έχουν άψογο αποτέλεσμα. Μπαίνει στη wish list

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πανεμορφο,επαξια την κερδιζει τη θεση στη wishlist!!!

      Διαγραφή
  3. ΛΑτρευω meteorites.. εχω ηδη 3 συλλεκτικες και τις χρησιμοποιώ κιολας..το προβλημα ειναι οτι θελω και αυτό το LE. Η compact μου αρεσει τρελλα, αλλα επειδη τα χρησιμοποιώ όλα τα καλλυντικά μου συλλεκτικα και μη, ε, το σκεφτομαι να δωσω σχεδον 100€ για μια compact ακομα και για αυτη την συγκεκριμενη!!!
    Πολύ ωραια παρουσιαση!! φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η νεα εκδοχη δεν θα εχει πανω απο 55-60 ευρω ενω η Les Voyages ειχε 180 και 60-70 ευρω το ανταλλακτικο!το ρουζ ειναι πανεμορφο οποτε αν μπορεις γιατι να μην το παρεις;;

      Διαγραφή
  4. δε μου άρεσε καθόλου η συλλογή συγκριτικά με άλλες. Μου φάνηκε πολύ επαναλαμβανόμενη και το ρουζ έχει πολύ φτηνή συσκευασία με πολύ λεπτό χαρτόνι, απογοήτευση. Μόνο οι compacts μου αρέσουν αλλά είμαι καλυμμένη. Γενικά με ενοχλεί που άλλαξαν τους Meteorites. Αυτή τη season δε θα τα πάρει τα λεφτά μου ο Guerlain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon