Αναγνώστες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Heart Beauty Brushes : A review!!

Την Μαιρη του MadeInHeart την γνωρισα περιπου εναν χρονο πριν ενω το blog της ηταν απο τα πρωτα ελληνικα που διαβασα.Οταν λοιπον εκανε μια νεα αρχη στο χωρο,λανσαροντας πινελα ματιων με το ονομα της,η χαρα και η περηφανεια που ενιωσα ηταν απεριγραπτη καθως πλεον την θεωρω φιλη μου.
Τα πινελα λοιπον,απευθυνονται και σε αρχαριες στο μακιγιαζ και σε επαγγελματιες.Ειναι φτιαγμενα απο συνθετικη τριχα,κανοντας τα ιδανικα για οποιαδηποτε χρηση και λογω της τριχας ειναι πανευκολο να καθαριστουν.Το σετ περιλαμβανει 5 πινελα : για eyeliners,ενα κοφτο,ενα πλακε για να απλωνουμε τη σκια,ενα pencil και ενα για blending.





Το κοφτο πινελο ειναι ιδανικο για τα φρυδια και φυσικα για σκιες.Προσωπικα δεν με βολευει για τα φρυδια,αλλα για να τοποθετω τη σκια στο ανω βλεφαρο και κυριως στο κατω μιας που εφαρμοζει τελεια στις ριζες των βλεφαριδων!



Το pencil brush ειναι πυκνο και η χρηση του κανονικα ειναι για να τοποθετουμε σκιες και για να "μουντζουρωνουμε" η να κανουμε πιο απαλες τις γραμμες απο τα μολυβια μας.Η αγαπημενη μου χρηση ωστοσο ειναι να τοποθετω σκιες στην κογχη του ματιου και μετα με ενα blending brush να τελειοποιω το αποτελεσμα.Ειναι το πλεον αγαπημενο μου πινελο απο το σετ.



Επομενο ειναι το πινελο για το eyeliner.Εχω συνηθισει με τα gel eyeliners μου το πινελο 210 απο την MAC,το οποιο ειναι αρκετα πιο λεπτο κι ετσι δυστυχως το συγκεκριμενο δεν με βολεψε ιδιαιτερα.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι κακο πινελο,το αντιθετο.Ειναι μακρυτριχο που σημαινει οτι κανει πιο γρηγορα τις γραμμες,απλα ξερετε τη σχεση που εχουν ολες οι γυναικες με το πινελο του eyeliner.Αν βρεις αυτο που σε βολευει δεν το αλλαζεις ποτε!


Το σετ περιλαμβανει φυσικα και ενα πινελο για να απλωνουμε τις σκιες.Θεωρω οτι ειναι πολυ βασικο πινελο για ολες μας και καλο θα ηταν να εχουμε τουλαχιστον 2-3 στη συλλογη μας,ειδικα αν ειναι και οικονομικα.Το συγκεκριμενο λοιπον εχει σχετικα μικρο μεγεθος,ειναι πλακε και ευκαμπτο και βολευει για να απλωνουμε τις σκιες στο βλεφαρο.Προσωπικα,προτιμω καποιο σε μεγαλυτερο μεγεθος καθως τα ματια μου ειναι αρκετα μεγαλα και θελω να τελειωνω με λιγοτερες κινησεις.Παρολ'αυτα το χρησιμοποιω συχνα,ειδικα οταν θελω να βαλω σκια στην εσωτερικη γωνια η ειδικα με τις λιγο πιο γκλιτερατες σκιες,τις οποιες τοποθετει τελεια λογω της συνθετικης τριχας.



Τελευταιο πινελο και το δευτερο πιο αγαπημενο μου απο το σετ,ειναι το blending brush.Ειναι tapered το σχημα του.δηλαδη πιο μυτερο στην ακρη,κανοντας το ιδανικο να απλωνεις σκια και να την σβηνεις ταυτοχρονα με τις πλαινες τριχουλες.Η αγαπη μου για το Mac 217 ειναι δεδομενη,ωστοσο αυτο δεν μοιαζει καθολου με το Mac λογω σχηματος και για αυτο το εχω ευχαριστηθει τοσο πολυ.




Στην επομενη φωτο σας δειχνω τα δυο πιο αγαπημενα μου πινελα απο το σετ διπλα διπλα,ωστε να καταλαβετε το σχημα τους καλυτερα.Οπως βλεπετε το blending ειναι πιο φουντωτο απο το pencil και μεγαλυτερο σε μεγεθος.Τελος υπαρχει και διαφορα στις τριχουλες καθως το pencil ειναι πιο κοφτα κομμενο για μεγαλυτερη ακριβεια ενω το blending εχει διαφορα μηκη για να κανει τις μειξεις των χρωματων παιχνιδακι.



Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο το σετ και το θεωρω must have σε καθε συλλογη ειδικα αν ειστε αρχαριες η μικρες σε ηλικια και δεν θελετε να δωσετε πολλα λεφτα για πινελα αλλα θελετε κατι ποιοτικο.Παρολο που η τιμη του ειναι πολυ χαμηλη δεν υστερει σε τιποτα σε σχεση με ακριβοτερα πινελα και πιστευω οτι ειναι καλη αγορα.
Τα πινελα μπορειτε να τα βρειτε ως σετ στα 12 ευρω μεσω του BeBeauty και φυσικα στην επισημη σελιδα τους εδω οπου πωλουνται και μεμονωμενα με τιμες που κυμαινονται μεταξυ 2,50 ως 4 ευρω.Τα μεταφορικα για το επισημο site ειναι 4 ευρω για τις παραγγελιες εκτος Αττικης και 3 ευρω εντος Αττικης και οι τροποι πληρωμης ειναι μεσω Paypal η με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.
Μεχρι το τελος του μηνα ωστοσο,το σετ ειναι σε προσφορα με μολις 10 ευρω και τα μεταφορικα δωρο!
Πως σας φαινονται;Θα τα δοκιμαζατε;
φιλακια!



16 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφη η παρουσίαση σου και χρήσιμα τα tips που δίνεις! Τα πινέλα τα έχω και εγώ και πράγματι θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή και οικονομική αγορά. Εγώ πάλι, έχω ξεχωρίσει το κοφτό πινέλο, ειδικά για χρήση στα φρύδια. Με έχει βολέψει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμασε το και για πιο ακριβη τοποθετηση της σκιας..θα σου αρεσει και για αυτη τη χρηση!φιλακιαααα

      Διαγραφή
  2. Έκανες πολύ ωραία παρουσίαση & χαίρομαι πραγματικά που βλέπω τόσο αξιόλογες προσπάθειες από Ελληνίδες beauty bloggers! Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω, ειδικά το blending brush φαίνεται τόσο τέλειο <3
    Εννοείται ότι σε ακολουθώ μέσω GFC, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει πολύ που το πινελάκι για άπλωμα της σκιάς πιάνει τόσο καλά τις shimmery σκιές! Δεν το έχω δοκιμάσει με cream shadows, αν τις πιάνει και αυτές τόσο καλά, θα πάρω 10 χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το δοκιμασα με shimmery και glitter σκιες,θα το εχω στα υποψη..Αμα δουλευει και με τις κρεμωδεις να μου πεις παντως!

      Διαγραφή
  4. Φαίνονται πάρα πολύ ωραία και είναι και πολύ οικονομικά! Θα τα κοιτάξω σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι πολύ ωραία, τα ήρα και εγωώώώώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon