Αναγνώστες

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Spring 2015 wishlist!!!

Πριν απο μερικες μερες,με εκαναν tag στο instagram (αν δεν με ακολουθεις ακομα,θα με βρεις ως @Stellitsa88,δημοσιευω πολυ συχνα εκει) να δειξω τα καλλυντικα που εχω στην wishlist μου αυτον τον καιρο.Λογω εξεταστικης αμελησα να το κανω εκεινες τις μερες αλλα τωρα που τελειωσα ειπα να κανω ενα ποστ για να επανορθωσω!
Πρωτο προιον στη λιστα μου φυσικα ειναι το Cream Foundation Brush απο τον Tom Ford.Αν θυμαστε ηταν και σε παλιοτερη wishlist μου γιατι πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα πινελα για να απλωνουμε το foundation.Δυστυχως η τιμη του,ειναι απαγορευτικη προς το παρον,αλλα εχω γενεθλια τον αλλο μηνα και ισως καποιος να φιλοτιμηθει να μου το παρει!!
Θεση στη λιστα μου εχει επισης,οχι ενα προιον μεμονωμενο αλλα το look σαν συνολο προιοντων οπως το προτεινει η Charlotte Tilbury.Οι αποχρωσεις που ονειρευομαι ειναι απο τη σειρα Dolce Vita,που κινειται σε γηινους τονους με nude χειλη..




Φυσικα απο τη λιστα μου δεν θα μπορουσαν να λειπουν τα κραγιον ειδικα της Mac!Εννοειται λοιπον οτι θελω το νεο Viva Glam με την υπογραφη της Miley Cyrus,που αναμενεται να κυκλοφορησει απο μερα σε μερα και το nude Viva Glam II απο την μονιμη σειρα.Βεβαια τωρα που πια μπορουμε να βρουμε Tom Ford στην Αθηνα,θα ηθελα κι ενα κραγιον απο τη συλλογη του,κατα προτιμηση το Spanish Pink (ναι κι αλλο nude,ποιος να το πιστευε για μενα;;).



Προτελευταιο προιον στη λιστα μου ειναι η Lorac Pro Palette,την οποια ζαχαρωνω πολυ καιρο τωρα,αλλα ολο το αναβαλλω μιας και παντα κατι καινουριο κυκλοφορει που προηγειται ολως τυχαιως!



Τελος,δεν θα μπορουσα να μην εχω βερνικια στη λιστα μου και αυτα δεν ειναι αλλα απο τα Essie Cashmere Matte.Ναι ναι,θελω ολοκληρη την συλλογη με τα 6 βερνικια και ειναι μαλλον το πρωτο που θα βγει απο τη λιστα μου συντομα!
Αυτα λιγο πολυ ειναι στη wishlist μου αυτον τον καιρο!Πως σας φαινονται;Εχουμε καποιο κοινο;Εσεις τι εχετε στη λιστα σας;;
φιλακια!

Υ.Γ. Στη σελιδα μου στο Fb τρεχει διαγωνισμος!Για να παρετε μερος πατηστε εδω!!!! 

8 σχόλια :

  1. Λατρευω να ριχνω κλεφτες ματιες σε wishlists (αχ..λες κ δε θελω ηδη παααρα πολλα) αλλα ειδικα η δικη σου ειναι σκετη κολαση!!! Συμφωνω με ολα και... Σε ικετευω... Που μπορω να βρω τη lorac pro???? που;;; #sosbeautyaddictquestion 😜❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω!!!ε ναι μιας και η δικη σου λιστα δεν ηταν πειρασμος!την lorac μπορουμε να την παρουμε ειτε απο το amazon.com απο το επισημο καταστημα της Lorac ( http://amzn.to/1zrffkI ) ειτε λιγο πιο οικονομικα απο το ebay.σου βαζω links απο τους δυο πωλητες που εχω βρει και φαινονται πολυ αξιοπιστοι.
      http://ebay.to/1ANE4gO και
      http://ebay.to/1EujrDN

      Διαγραφή
  2. Την παλετα και εγω ττην γκυκοκοιταω καιρό! Καααααποια στιγμή! Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία λίστα, τα ct είναι σούπερ, να δοκιμάσεις και τα ματ κραγιόν, είναι τα καλύτερα ματ που υπάρχουν με διαφορά. Το δικό μου Miley viva glam δε πρόλαβα να το κάνω καν swatch είναι ακόμη κάπου στο σπίτι στη σακουλίτσα. Και γω τη lorac τη 2 την χρησιμοποιώ πάρα πολύ και η ποιότητα των σκιών είναι εξαιρετική. Τα χρώματα της 1 δε με συγκίνησαν αλλά θα τη χαρείς σίγουρα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ε;εμενα ξερεις μου αρεσουν και τα ματ της mac πολυ..αποφασισα οτι θα παρω την 1 μιας και αντιστοιχα την Naked 1 εχω βολευτει περισσοτερο με τους πιο θερμους τονους.το viva glam μολις κυκλοφορησε στην Ελλαδα και μαλλον θα ειναι το δωρο γενεθλιων που θα μου κανω!

      Διαγραφή
    2. και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα ματ από mac εχω άπειρα, είναι ίσως το αγαπημένο μου mac προϊόν.
      Αλλά είναι πολύ καλύτερα τα CT τα ματ

      Διαγραφή
  4. Πόσο υπέροχες συσκευασίες τα Charlotte Tilbury?! Ειδικά τα κραγιόν τους... τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon