Αναγνώστες

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Huge 2014 HAUL!!!

Σήμερα θα πρωτοτυπήσω..Άλλες bloggers γράφουν για τα αγαπημένα τους προϊόντα για την προηγούμενη χρονιά,τι τους άρεσε και τι όχι..Εγώ θα σας γράψω για τα προϊόντα που αγόρασα όλο το 2014!Παρατήρησα πως ολόκληρη την περασμένη χρονιά δεν έκανα ούτε ένα haul post,πέρα από αυτά που αγόρασα στο ταξίδι μου,στο Λονδίνο.Εννοείται πως δεν μπορώ να σας δείξω όλα όσα αγόρασα,μιας και κάποια τα έχω ήδη χρησιμοποιήσει και τελειώσει,Επίσης δεν θα σας δείξω αναλώσιμα,όπως για παράδειγμα τις μάσκαρα που αγόρασα το 2014,μιας και για μένα που τελειώνω μια μάσκαρα ανά 2-3 μήνες είναι αρκετά δύσκολο να κρατάω τις συσκευασίες,εκτός αν πρόκειται να κάνω review.Πάμε να δούμε όμως τι αγόρασα;Σας θυμίζω πως ότι σας δείχνω είναι αγορές ή δώρα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου και ο στόχος είναι να με ενημερώσετε αν θέλετε review πάνω σε κάποιο προϊόν συγκεκριμένα και όχι να παινευτώ.




Από τις πιο αγαπημένες μου επιλογές σε δώρα είναι οι παλέτες.Σας έχω ήδη γράψει την γνώμη μου για την Vice 3 palette από την Urban Decay όπως και για την Nars Virtual Domination.Στο μεταξύ όμως είχα ήδη πάρει και την Naked 3 όπως και την Oh so Special απο την Sleek που είναι ιδανική και για δώρο.Θα σας ετοιμάσω σύντομα review και για αυτές τις παλέτες!Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε και την Hourglass Ambient Powder που πήρα από το τελευταίο μου ταξίδι.Έχω την απόχρωση Dim Light και δυστυχώς δεν την έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα γιατί μου φαίνεται λίγο σκουρη.


Τον περασμένο Φεβρουάριο κατάφερα να εντοπίσω ένα τελευταίο κομμάτι της υπέροχης Chanel Poudre de Signee,του ομορφότερου highlighter που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.Κυκλοφόρησε το 2012 στην Χριστουγεννιάτικη συλλογή και το πέτυχα με 40% έκπτωση στα Sephora.Επίσης από την Chanel πήρα επιτέλους το πρώτο μου κρεμωδες ρουζ μιας και κατά τη γνώμη μου είναι τα καλύτερα της αγοράς.


Το 2014 ήταν η χρονιά που πήρα 4 (ναι ναι 4) σφουγγαρακια για μακιγιάζ.Για το BeautyBlender σας έχω ήδη μιλήσει και είμαι τρομερά χαρούμενη που πλέον θα μπορούμε να το βρίσκουμε και στα Sephora!Σύντομα θα σας πω την γνώμη μου και για το Miracle Sponge από τα Real Techniques.Αυτό όμως που δεν περίμενα,ήταν να κυκλοφορήσει και ο Dior τέτοιου είδους σφουγγαρακι.Τελικά,με κάποια από τις γνωστές εκπτώσεις των Hondos,το Backstage Blender έγινε δικό μου.Σαν hint μπορώ να σας πω ότι δεν έχει πολύ σχέση με τα άλλα δυο.


Μαζί με την Ελένη του Tickle Me Pink κάναμε μερικές ατασθαλίες στα Kiko και εκτος από τις σκιές που ήδη σας έχω πει την γνώμη μου,πήρα και 2 σκιές σε μορφή μολυβιού.Επίσης,ενέδωσα στο trend που ξεκίνησε από την Kylie Jenner και πήρα το Soar της Mac!Έχει ήδη γίνει από τα αγαπημένα μου μολύβια και πιθανότατα σύντομα θα χρειαστώ καινούριο!Το "αδερφάκι" του το Beet είναι από τα πιο ωραία σκούρα κόκκινα μολύβια και όσες φοράτε συχνά μπορντω κραγιόν,νομίζω το χρειάζεστε.Από την Όλγα (το κανάλι της είναι το Vintagejewel) εμπνεύστηκα και πήρα 4 μολύβια χειλιών της Essence.Με 1,29 ευρώ το καθένα μάλλον θα επιστρέψω να πάρω και τα υπόλοιπα μιας και τα θεωρώ εξαιρετικά!Από την αγαπημένη Erre Due πήρα ένα μπλε μολύβι ματιών το οποίο και ευχαριστήθηκα τρομερά το καλοκαίρι!Εξαιτίας της PrincessePenny, ενέδωσα και πήρα το μολυβακι φρυδιών της Chanel.Δεν θα πω πολλά,απλά είναι τέλειο!Τέλος,το γνωστό Skinny Eyeliner της εταιρείας Eyekο έγινε δικό μου και ξαναγαπησα τα eyeliner σε μορφή στυλό.


Από πινέλα επίσης μπορώ να πω ότι πήρα αρκετά.Από το ταξίδι μου στο Λονδίνο,πήρα το φημισμένο Nars Ita brush και έχει γίνει πια προέκταση του χεριού μου,όταν θέλω να κάνω κοψίματα.Από την αγαπημένη Mac αυξησα την συλλογή μου με το 210 για eyeliner,ένα ακόμα 217 το οποίο λατρεύω,το 227 που αν και μεγάλο απλώνει τις σκιές με μια κίνηση,το 109 για ρουζ/κοψίματα,το duo fibre 187 που έχει διάφορες χρήσεις από το άπλωμα του foundation μέχρι ρουζ και highlighter!Τέλος από τα Real Techniques δεν θα μπορούσα να μην πάρω το σετακι με τις επιλογές της Nic.


Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι με τα δυο Chanel πιο πάνω και την παλέτα της Nars,έκλεισε το κομμάτι ρουζ;Όταν ο Κορρές κυκλοφόρησε σε προσφορά τα κρεμωδη ρουζ σε μορφή στικ,νομίζω πως όλες πήραμε από ένα σετ.Το ρουζ Harmony από την Mac είναι από τα καλύτερα για φωτοσκιάσεις που έχω βρει και η Prep and Prime Colour Correcting compact στην λιλά απόχρωση Illuminate είναι ιδανική για να σεταρει το Prolongwear και να δώσει παράλληλα λίγο φως στην περιοχή.Από τις αγαπημένες Essence και Catrice πήρα ένα πολύ όμορφο bronzer από την καλοκαιρινή συλλογή και από την Catrice αυτή την υπέροχη πούδρα λάμψης.Μα όχι δειτε τι τέλεια patterns έχουν!


Η περασμένη χρονιά μπορώ να πω ότι ήταν η χρονιά που τα βερνίκια νυχιών μου πολλαπλασιάστηκαν σαν γκρεμλινς!Ειλικρινά,δεν το είχα καταλάβει μέχρι που αποφάσισα να τα μετρησω για να κανω το ποστ.Δεν θα σας πω ολα τα ονοματα,δεν θα μου εφταναν ουτε τρια ποστς,οι εταιρειες ομως που τιμησα ηταν φυσικα η Essie και η Opi (ειδικα την τελευταια μπορειτε να την βρειτε σε εξαιρετικες τιμες στις εκπτωσεις των Sephora).Απο το Λονδινο προμηθευτηκα αρκετα Models Own και εκτος απο αυτα οι αλλες εταιρειες που γνωρισα και αγαπησα ηταν η Essence,η Golden Rose,η China Glaze και η Kiko.Μερικα βερνίκια από τον Κορρε και από την Flormar και νομιζω οτι θα κλεισω εδω το θεμα νυχια..


Απο σκιες,μεσω του προγραμματος Back2Mac πηρα τις Wedge,Club,Star Violet,Jest και Shroom.Νομιζω οτι πια εχω ολες οσες μου αρεσαν απο την Mac και δυσκολευομαι να επιλεξω.



To ιδιο εχω προσεξει οτι μου συμβαινει και με τα κραγιον κι ετσι τα χρωματα που επιλεγω ανηκουν στις συλλογες περιορισμενης κυκλοφοριας που λανσαρει συχνα.Τα ονοματα απο αριστερα προς τα δεξια στην πισω σειρα ειναι : Toying Around,Flat Out Fabulous,Hang Up,Honeylove,Fusion Pink.Στην μπροστά σειρα εχω τα Pleasure Bomb,Riri Woo,Roxo και Bad Girl Riri.Τα τρια από τα 4 ειναι από συλλογες της Rihanna και το Roxo ειναι απο την καλοκαιρινή συλλογή σε συνεργασία με τον Pedro Lourenco.Τελος το κραγιον αριστερα ειναι απο την εταιρεία Burberry και ειναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.Η απόχρωση που εχω ειναι η Claret no16 και πιστεύω ότι θα πάρω σύντομα κι άλλα από την εταιρεία μιας και εχω ενθουσιαστεί με το συγκεκριμένο.


Τέλος το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων ήταν φυσικα το Clarisonic.Εδώ και τρεις μήνες που το χρησιμοποιώ το δέρμα μου ειναι στα καλύτερα του.Μπορεί να ειναι μια ακριβή αγορά αλλά το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί!


Αυτά λοιπόν ψώνισα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε..Σίγουρα οσες με ακολουθείτε στο Instagram (@Stellitsa88) τα έχετε δει λίγο πολύ..Πως σας φαίνονται;Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο review μην ξεχάσετε να το γράψετε σε σχόλιο!
Φιλια!

7 σχόλια :

  1. Υπέροχα πράγματα πήρες! Όσα δεν έχω είναι στη wishlist μου. Παλέτες, περισσότερα κραγιόν mac και ας μην πιάσουμε τα βερνίκια γιατί δε θα τελειώσω ποτέ χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα μα γιατι ας μιλησουμε για βερνικια!εχει γινει το αγαπημενο μου θεμα τον τελευταιο καιρο!!!Thank youuu!!!

      Διαγραφή
  2. Τελεια ολα!!!Θα κανεις ενα ποστ με κραγιον mac!!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω!εχω ηδη κανει 3 αναρτησεις με τα κραγιον μου απο την MAC και συντομα ερχεται και το 4ο μερος!!!

      Διαγραφή
  3. Αγαπημένα τα μολύβια χειλιών της Essence :)

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια απολαυστική ανάρτηση, γεμάτη όμορφα καλλυντικά. Τα θυμάμαι όλα ένα ένα από τις φωτογραφίες στο instagram, Νομίζω πως θα ξεχωρίσω τα βερνίκια, αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνω η δόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon