Αναγνώστες

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Cnd Vinylux Flora & Fauna collection!!

Πριν απο λιγο καιρο ελαβα δυο βερνικια Vinylux της νεας ανοιξιατικης συλλογης Flora and Fauna της εταιρειας CND.Η CND,για οσες δεν το γνωριζουν, ειναι η εταιρεια που δημιουργησε τα Shellac,τα πρωτα ημιμονιμα βερνικια.Αυτη τη φορα εκανε ενα νεο λανσαρισμα βερνικιων,τη σειρα Vinylux Weekly Polish..Τα Vinylux ειναι τα πρωτα βερνικια που υποσχονται αποτελεσμα που διαρκει μια εβδομαδα σε συνδυασμο με το αντιστοιχο top coat της σειρας χωρις να χρειαζεται ειδικη μεταχειριση η να γινει η εφαρμογη σε ινστιτουτο.Πολλα υποσχομενη η σειρα αυτη και φυσικα εσπευσα να τα δοκιμασω αμεσως μολις τα παρελαβα.
Συνηθως δεν κραταω τα νυχια μου πανω απο μερες με την ιδια αποχρωση γιατι βαριεμαι,αλλα αυτη τη φορα δοκιμασα κανονικα τα βερνικια για να μπορεσω να κανω αναλυτικο review! Η διαρκεια τους λοιπον με εξεπληξε ευχαριστα! Η υποσχεση για διαρκεια μιας εβδομαδας ισχυει και με το παραπανω και ειδικα η γκρι-μπλε αποχρωση εμεινε στα νυχια μου (με μια μικρη βοηθεια οπως θα δειτε παρακατω) πανω απο 10 μερες!!! Σε γενικες γραμμες δεν κανω πολλες δουλειες στο σπιτι(πχ πιατα) κι οταν κανω φοραω γαντια. Ετσι επιστρατευσα και την μαμα μου,η οποια ταλαιπωρει τρομερα τα χερια της και λογω δουλειας και στο σπιτι, οποτε στα νυχια της τα κλασσικα βερνικια αντεχουν μια-δυο ημερες το πολυ.Ε λοιπον τα συγκεκριμενα βερνικια αντεξαν για 5 ολοκληρες μερες πριν αρχιζουν να ξεφτιζουν.Εντυπωσιακο;





Οι αποχρωσεις που παρελαβα ειναι ακρως ανοιξιατικες και πολυ κοντα στις αποχρωσεις που φοραω συνηθως αυτη την εποχη.To Salmon Run ειναι ενα υπεροχο ροδακινι-σομον που ειδικα το καλοκαιρι πιστευω οτι θα κανει υπεροχη αντιθεση με το μαυρισμενο δερμα.Εβαλα 3 λεπτες στρωσεις αλλα πιστευω οτι θα μπορουσα να ειχα μεινει και στις 2.



Η επομενη αποχρωση λεγεται Thistle Thicket και ειναι η αποχρωση που χρησιμοποιησα περισσοτερο.Κρατησε στα νυχια μου πανω απο δεκα μερες,ωστοσο στις 6 μερες περιπου ειχα βαρεθει λιγο το χρωμα και αποφασισα να βαλω μια στρωση γκλιτερ για να το κανω λιγο πιο πολυχρωμο.Διαλεξα το A Cut Above της Essie,που ειναι ενα πολυ ομορφο ροζ γκλιτερ και ταιριαξε υπεροχα πανω στην γκρι βαση.




Τα δοκιμασα σε συνδυασμο με το top coat τους το οποιο στεγνωνει πολυ γρηγορα και προσφερει εξαιρετικη λαμψη,σε βαθμο που το χρησιμοποιω και με αλλα βερνικια και κανω απιστιες στο αγαπημενο μου Seche Vite.
Σε γενικες γραμμες εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη απο τα συγκεκριμενα βερνικια και οποτε μου ζητανε προτασεις για βερνικια μακρας διαρκειας προτεινω αμεσως τη συγκεκριμενη σειρα.Εχω ηδη εντοπισει 2-3 αποχρωσεις που θελω να ενταξω στη συλλογη μου,οπως και η μαμα μου που ενθουσιαστηκε με την ποιοτητα και τη διαρκεια τους.Μπορειτε να τα βρειτε σε επιλεγμενα ινστιτουτα νυχιων καθως και στην επισημη ιστοσελιδα τους εδω.
Εσεις τα εχετε δοκιμασει;Πως σας φαινονται;

6 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. εχω ενθουσιαστει με τη διαρκεια τους οσο και με το ποσες αποχρωσεις εχουν!

      Διαγραφή
  2. Ω ναι, κι εγώ τα αγάπησα! Τόσο που πήρα άλλα 2 χρωματάκια από τη συλλογή και σκέφτομαι να αποκτήσω περισσότερα. Αυτό το κίτρινο το παστελάκι που λέγαμε; Στην κορυφή της λίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν όλα! Πιο πολύ το ροδακινί! Είμαι καινούρια blogger θα χαρώ πολύ αν ρίξεις μια ματιά... http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα έχω δοκιμάσει (γενικά δεν έχω δοκιμάσει πολλά βερνίκια), αλλά το γκρι φαίνεται υπέροχο & η λάμψη τους μοναδική!

    Καλό απογευματάκι Στέλλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έχω δοκιμάσει και εγώ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση τους, το δε top coat το βρήκα εξαιρετικό. Πολύ όμορφος και ο συνδυασμός που έκανες με το glitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon