Αναγνώστες

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Guest Post απο τις Make Up Project by Fashiulus:Τα 5 Απαραιτητα πινελα ενος Make Up Artist!!

Σημερα,εχω την χαρα να φιλοξενω στο blog μου δυο αγαπημενα μου κοριτσια που σιγουρα γνωριζετε ολες,την Ευη και την Μαρια απο τις Make up Project by Fashiulus! Το ποστ είναι το δευτερο μερος της συνεργασίας μας,το πρώτο είναι το βίντεο που γυρίσαμε με εμένα ως μοντέλο να απολαμβάνω τα μαγικά χέρια της Εύης!Μπορείτε να το δείτε στο κανάλι τους εδω!
Τα κοριτσια,λοιπόν,δεχτηκαν να μου αποκαλύψουν ποια θεωρούν τα 5 πλέον απαραίτητα πινέλα για εναν makeup artist (ή και για οσες απο εμας λατρεύουν το μακιγιάζ!).

Τα 5 απαραίτητα πινέλα ενός makeup artist


Είναι από τα πρώτα guest posts που γράοφυμε και δεν ξέρουμε πώς να ξεκινήσουμε… Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε όπως και στα βίντεό μας: Γειά σας, είμαστε η Εύη και η Μαρία από το Makeup Project by Fashiulous!

Σε ευχαριστούμε πολύ, Στέλλα, που μας φιλοξενείς, σήμερα στο blog σου! Ευκαιρία να μιλήσουμε για ένα αντικείμενο που μας αρέσει πολύ πολύ και ενδιαφέρει και όλα τα beauty junkies: Τα πινέλα!






Υπάρχουν πινέλα που βοηθάνε πολύ στο να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα ή να το πετύχουμε γρηγορότερα. Δεν είναι όλα τα πινέλα που κυκλοφορούν, απαραίτητα για όλους και εξαρτάται κατά πολύ, τι βολεύει τον καθένα. Θα σας πούμε δυο λόγια, για αυτά που βολεύουν εμάς περισσότερο!


Grimas 104

Εύη - Grimas 104
Ένα απλό πινέλο που με βολεύει πολύ για να τοποθετώ πούδρα κάτω από τα μάτια. Έχει το κατάλληλο πάχος, ώστε να μην ενοχλεί, είναι πολύ απαλό και έχει αποδείξει ότι αντέχει! :) Δεν έχει κάτι άλλο, ιδιαίτερο το συγκεκριμένο πινέλο, υπάρχουν πολλά αντίστοιχα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πολύ, είναι να είναι απαλό. Η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και το παραμικρό τσιμπηματάκι το θεωρώ πολύ ενοχλητικό!


Kryolan K3

Μαρία - Kryolan K3
Ίσως να σας φανεί περίεργο αλλά είναι δύσκολο να βρεις ένα πινέλο χειλιών να σε βολεύει στην εφαρμογή του κραγιόν σε όλους τους τύπους χειλιώνΤο συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου γιατί έχει λεπτή οβάλ μύτη για τις λεπτομέρειες, οι τρίχες του δεν είναι ούτε πολύ μακριές, ούτε πολύ κοντές, είναι σταθερό στην εφαρμογή, δεν πάει όπου θέλει και μετά από τόσο καιρό δεν έχει χάσει το σχήμα του και τις τρίχες τουΤέλος, κλείνει με την πίσω μεριά και δεν μου λερώνει τα υπόλοιπα.



Luise Young LY19

Εύη - Luise Young LY19
Ένα κοφτό πινελάκι, ούτε πολύ λεπτό, ούτε πολύ χοντρό, ούτε πολύ φαρδύ, σαν αυτό από Luise Young, είναι πολυχρηστικό και δεν λείπει ποτέ από τη θήκη μου! Μπορείς να γεμίσεις και να σχεδιάσεις τα φρύδια, να σετάρεις το μολύβι ματιών, να τοποθετήσεις eyeliner και να διορθώσεις το περίγραμμα των χειλιών. Είναι must!



Mac 130

Μαρία - Mac 130
Μπαίνει στη θήκη από τα πρώτα πρώτα, φροντίζω να είναι πάντα καθαρό για να το έχω εύκαιρο.  Duo fibre πινέλο αλλά σε μικρότερο μέγεθος από αυτά που έχουμε συνηθίσει, που το κάνει πολύ πιο εύκολο στη χρήσηΜπορώ να κάνω ολόκληρο το πρόσωπο μόνο και μόνο με αυτό το πινέλοΔιαχειρίζομαι όλα τα κρεμώδη προϊόντα με ακρίβεια στην εφαρμογή, κρεμώδες ρουζ, highlighter, bronzer αλλά και σε σκόνηΕίναι ιδανικό και για κοπέλες με μικρά πρόσωπα!!!   



Mac 217

Εύη - Mac 217
Το αγαπημένο μου πινέλο! Είναι επίσης πολυχρηστικό, αφού μπορείς να εφαρμόσεις σκιές, concelaer, να καλύψεις τοπικά σημαδάκια, αλλά το “φόρτε” του είναι το σβήσιμο! Blending, blending και πάλι blending με το 217! Κάνει τη δουλειά μόνο του! Επίσης, πολύ σημαντικό ότι είναι απαλό και δεν τσιμπάει! Το είπα πριν, θα το πω και παρακάτω, το προσέχω πολύ αυτό γιατί όσες φορές με έχουν μακιγιάρει με πινέλα που τσιμπάνε ή είναι σκληρά, μου δημιουργείται πολύ πολύ άσχημη αίσθηση και δεν θέλω να συμβεί αυτό όταν μακιγιάρω κι εγώ κάποιον!



Mac 168

Μαρία - Mac 168
Το ότι έχω 3 νομίζω πως τα λέει όλα!!! Μαλακό, κοφτό πινέλο που εφαρμόζει τέλεια στα ζυγωματικά και κάνει τη δουλειά μου πιο εύκοληΤο πρώτο μου το έχω πάρα πολλά χρόνια αλλά αντέχει ακόμαΈχει χάσει μερικές τρίχες αλλά είναι λογικό, σε σχέση με άλλα πινέλα δεν μαδάει, καθαρίζει και γίνεται πάλι λευκό χωρίς να απορροφάει χρωστικέςΓια μένα αυτό είναι σημαντικό καθώς δείχνει πως το πινέλο είναι καθάρο όταν πάω να μακιγιάρωΤο ιδανικό πινέλο για κάθε αρχάριο, που ξεκινάει τώρα να βάφεται!!!



Mac 239

Εύη - Mac 239
Πολύ βολικό σχήμα, με το οποίο επίσης μπορείς να τοποθετήσεις σκιά, concealer, να τονίσεις κόγχη και να σβήσεις το περίγραμμα των ματιών. Βέβαια, οι χρήσεις ένος πινέλου σταματάνε μόνο από τα όρια της φαντασίας μας, αλλά το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ συνήθως για αυτά που σας ανέφερα.


Mac 217


Μαρία - Mac 217
Δεν έχω να γράψω κάτι για αυτό το πινέλο, με κάλυψε η ΕύηΕίναι must have tool για όλους τους makeup artists και δεν γίνεται να λείπειΜε την σωστή φροντίδα κρατάει για πάντα!!!



Make up for Ever 128

Εύη - Makeup Forever 128
Η σειρά των πινέλων της Makeup Forever μου αρέσει πάρα πολύ! Θέλω να πάρω πολλά από τα πινέλα τους! Είναι πολύ καλής ποιότητας, με πολύ καλή, βολική λαβή και είναι απίιιιστευτα απαλά! Το συγκεκριμένο πινέλο, δεν κάνει κάτι παραπάνω από ένα πινέλο πούδρας, στην εφαρμογή, αλλά είναι τόσο απαλό “σαν χάδι”! Και μόνο για αυτό το λόγο, το προτιμώ στη δουλειά μου, από όλα τα άλλα πινέλα πούδρας που έχω!




Real Techniques Base Shadow Brush


Μαρία - Real Techniques Base shadow brush
Αγαπημένο πινέλο για κρεμώδη σκιές τις οποίες χρησιμοποιώ πολύ στη δουλειά μουΚαθώς είναι συνθετικό βοηθάει στην εφαρμογή και στο σβήσιμο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για concealer.  Το σχήμα του είναι ιδανικό για να εφαρμόζει το χρώμα και στην κόγχηΚαθαρίζει εύκολα και στεγνώνει γρήγορα μετά το πλύσιμοΓενικότερα τα real techniques είναι από καλύτερα συνθετικά πινέλα της αγοράς, απαλά και πολύ οικονομικά



Αυτά, λοιπόν είχαμε να σας πούμε. Πείτε μας κι εσείς, ποιο είναι το αγαπημένο σας πινέλο μακιγιάζ;

Και πάλι ευχαριστούμε πολύ, της Στέλλα για την φιλοξενία! Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο μας και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και στο κανάλι μας!

Να είστε καλά!
Εύη & Μαρία






Ευχαριστώ πάρα πολύ τα κορίτσια για αυτή τη συνεργασία,πέρασα υπέροχα οταν γυρίζαμε το βίντεο και έγραψαν και ένα υπέροχο ποστ για το blog μου!Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα..Σε λιγες μερες σκεφτομαι να σας ανεβασω και τα 5 δικα μου πιο αγαπημενα πινελα,αν σας ενδιαφερει,πειτε το στα σχολια!

φιλια!

4 σχόλια :

  1. Το 217 είναι και δικό μου αγαπημένο! Ή τουλάχιστον το Sigma dupe του που έχω, σίγουρα όμως θα πάρω και το MAC κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 217 δεν μπορείς να το εκτιμήσεις σωστά αν δεν το χρησιμοποιήσεις. Ακούς ότι είναι φοβερό αλλά αν δεν το πιάσεις στο χέρι σου και να δεις πως όντως πάει μόνο του και ως εκ θαύματος καταφέρνεις να κάνεις επιτέλους εκείνο το ρημαδοblending σωστά, δεν έχεις δει τπτ. Το δικό μου ήταν δώρο γιορτής από χέρι αγαπημένο και αυτό το κάνει ένα τσικ πιο σημαντικό ;)
    Πινέλα μέχρι και πριν λίγα χρόνια δε χρησιμοποιούσα, τα έκανα όλα με τα δάχτυλα. Μετά μπήκε στη ζωή μου το iherb και τώρα το μπάνιο μου έχει τρεις συλλογές real techniques. I rest my case...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο πρόσφατη μου προσθήκη σε πινέλα ήταν τα Heart Brushes, ωραία πινέλα σε πολύ οικονομική τιμή.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο κ ενημερωτικό post. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon