Αναγνώστες

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

CND Vinylux Contradictions, review and swatches!

Πριν απο λιγες μερες, ελαβα το φθινοπωρινο κιτ της συλλογης Contradictions απο την εταιρεια Cnd. Οι αποχρωσεις που εχω ειναι οι Couture Covet, ενα ακρως φθινοπωρινο teal και η Poison Plum, ενα πολυ ομορφο σκουρο δαμασκηνι με κοκκινο γκλιτερ.





To Couture Covet ειναι κρεμωδες, απλωνεται πανευκολα, αλλα οπως και με ολα τα μπλε ή πρασινα βερνικια, καλο θα ειναι να χρησιμοποιειτε μια βαση ωστε να μην εχετε θεμα με λεκεδες.Το φανταζομαι ηδη σε καποιο nail art συνδυασμενο με χρυσο!



To Poison Plum απο την αλλη, ειναι σχετικα διαφανο σαν συσταση και δυστυχως το χρωμα δεν αποτυπωνεται οπως στο μπουκαλι, που φαινεται υπεροχο. Παρολ'αυτα, με τρεις στρωσεις και δυο απο το τοπ της εταιρειας, τα νυχια μοιαζουν με σκουρο γυαλι που ανα στρωσεις περιεχει γκλιτερ! Ειναι εντυπωσιακα στο φως της μερας, δυστυχως δεν μπορεσα να το αποτυπωσω στις φωτογραφιες (ισως το βλεπετε λιγο καλυτερα στη δευτερη φωτογραφια με το φλας).




Τη γνωμη μου για τα βερνικια της σειρας Vinylux σας την εχω αναφερει και παλαιοτερα. Κρατανε το λιγοτερο μια εβδομαδα οπως υποσχονται και ακομα και αν ειστε απο αυτες που ταλαιπωρειτε αρκετα τα χερια σας, θα εκπλαγειτε απο την μεγαλη διαρκεια τους σε σχεση με αλλες εταιρειες.Μπορειτε να τα βρειτε στο επισημο site της E-creative group καθως και σε επιλεγμενα κομμωτηρια και nail salons!
Πως σας φαινονται;
φιλακια!

2 σχόλια :

  1. Πολυ ωραια αναρτηση! Και μενα με δυσκολεψε αρκετα το Poison Plum αλλα τελικα ειναι πολυ ομορφο στο φως! Αγαπω τα Vinylux γιατι μου κρατανε το λιγοτερο 5 μερες και αυτο, για τα δικα μου νυχια, ειναι άθλος. :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη κανω ημμονιμο η φθορα ειναι μεγαλη,ευχομαι να τα δοκιμασω καποια στιγμη,f/b Aggelos Antonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon