Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Essie Virgin Snow : Shall we Chalet και Haute Tub, review and swatches!

Η χειμωνιατικη συλλογη της Essie με το πολυ ομορφο ονομα Virgin Snow, κυκλοφορησε πριν λιγο καιρο και φυσικα ηθελα να τα δοκιμασω ολα!Περιλαμβανει 6 αποχρωσεις το Haute Tub, ενα μαυρο με μωβ ιριδισμους, το Apres Chic, ενα πανεμορφο λευκοχρυσο, το Peak Show, που ειναι ροζ της πουδρας, το Altitude Attitude, ενα κλασσικο γιορτινο κοκκινο, το Shall we Chalet, ενα πολυ ομορφο βαθυ κοκκινο και φυσικα το ομωνυμο Virgin Snow, ενα υπεροχο ψυχρο λιλα στις αποχρωσεις της λεβαντας!



Εχω στα χερια μου δυο απο τις αποχρωσεις της συλλογης, το Shall we Chalet και το Haute Tub για να σας δειξω σημερα.. Φυσικα μολις ειδα το Haute Tub το ερωτευτηκα, μιας και λατρευω για το χειμωνα τετοιες σκουρες αποχρωσεις που δεν ειναι σκετο μαυρο χρωμα!


Το πρωτο ειναι το Shall we Chalet λοιπον. Η εταιρεια δηλωνει οτι ειναι κοκκινο του ρουμπινιου, εγω θα πω οτι ειναι ενα κλασσικο βαθυ κοκκινο που ταιριαζει με καθε περισταση και ηλικια. Ειχε εξαιρετικη διαρκεια για κοκκινη αποχρωση, μου κρατησε γυρω στις 8 μερες με ελαχιστο chipping την τελευταια μερα, οποτε και αποφασισα να το βγαλω. Αν ψαχνετε μια τετοια αποχρωση σας την προτεινω ανεπιφυλακτα μιας και ειναι must για καθε συλλογη.


Το επομενο χρωμα ειναι το Haute Tub. Η εταιρεια λεει οτι ειναι μαυρο με φλογερη βιολετι λαμψη αμεθυστου και δεν θα διαφωνησω ιδιαιτερα. Σας εχω πει πολλες φορες οτι λατρευω τετοιου ειδους βερνικια - σχεδον μαυρα αλλα οχι σκετα μαυρα- και φυσικα το συγκεκριμενο δεν θα μπορουσε να ειναι εξαιρεση! Ειναι ενα υπεροχο μαυρο με χρυσους και μωβ ιριδισμους που πραγματικα κανουν το μανικιουρ σας τρομερα ενδιαφερον μιας και αλλαζουν χρωμα αναλογα με το φως.Κραταει αρκετα,γυρω στις 5 μερες, που ειναι συνηθως και ο χρονος που απλα εγω φρεσκαρω το μανικιουρ μου, και η αποδειξη οτι το λατρεψα ειναι οτι το φορουσα επι 3 εβδομαδες συνεχομενα! Αν σας αρεσουν τα σκουρα βερνικια, ριξτε μια ματια και σε αυτη την πανεμορφη και ιδιατερη αποχρωση και θα με θυμηθειτε!


Γενικα αγαπω τα Essie και αυτη η συλλογη δεν θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση! Το αντιθετο,θα ελεγα, με εκανε να ανυπομονω να δω τι καινουριο μας ετοιμαζουν για την ανοιξη και το καλοκαιρι!Τα βερνικια της Essie μπορειτε να τα βρειτε στα περισσοτερα κομμωτηρια και ινστιτουτα.
Πως σας φανηκε; Εχετε δοκιμασει καποιο απο την καινουρια συλλογη;
φιλακια

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Amazon