Αναγνώστες

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

My Mac Lipsticks part 4!!!

Σαν σημερα πριν απο 3 χρονια αποφασισα να ξεκινησω το δικο μου Blog!Και τι καλυτερος τροπος να σας ευχαριστησω εκτος απο το να γραψω για το θεμα που αγαπατε τοσο πολυ στο blogaki μου..Φυσικα μιλαω για τη συλλογη των MAC κραγιον μου και το γεγονος οτι ειναι απο τα δημοφιλεστερα ποστ μου σημαινει οτι επιβαλλοταν να ακολουθησει και τεταρτο μερος.Αν θελετε να δειτε τα προηγουμενα πατηστε πανω στο αντιστοιχο part: part 1 , part 2, part 3.



Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Cnd Vinylux Flora & Fauna collection!!

Πριν απο λιγο καιρο ελαβα δυο βερνικια Vinylux της νεας ανοιξιατικης συλλογης Flora and Fauna της εταιρειας CND.Η CND,για οσες δεν το γνωριζουν, ειναι η εταιρεια που δημιουργησε τα Shellac,τα πρωτα ημιμονιμα βερνικια.Αυτη τη φορα εκανε ενα νεο λανσαρισμα βερνικιων,τη σειρα Vinylux Weekly Polish..Τα Vinylux ειναι τα πρωτα βερνικια που υποσχονται αποτελεσμα που διαρκει μια εβδομαδα σε συνδυασμο με το αντιστοιχο top coat της σειρας χωρις να χρειαζεται ειδικη μεταχειριση η να γινει η εφαρμογη σε ινστιτουτο.Πολλα υποσχομενη η σειρα αυτη και φυσικα εσπευσα να τα δοκιμασω αμεσως μολις τα παρελαβα.
Συνηθως δεν κραταω τα νυχια μου πανω απο μερες με την ιδια αποχρωση γιατι βαριεμαι,αλλα αυτη τη φορα δοκιμασα κανονικα τα βερνικια για να μπορεσω να κανω αναλυτικο review! Η διαρκεια τους λοιπον με εξεπληξε ευχαριστα! Η υποσχεση για διαρκεια μιας εβδομαδας ισχυει και με το παραπανω και ειδικα η γκρι-μπλε αποχρωση εμεινε στα νυχια μου (με μια μικρη βοηθεια οπως θα δειτε παρακατω) πανω απο 10 μερες!!! Σε γενικες γραμμες δεν κανω πολλες δουλειες στο σπιτι(πχ πιατα) κι οταν κανω φοραω γαντια. Ετσι επιστρατευσα και την μαμα μου,η οποια ταλαιπωρει τρομερα τα χερια της και λογω δουλειας και στο σπιτι, οποτε στα νυχια της τα κλασσικα βερνικια αντεχουν μια-δυο ημερες το πολυ.Ε λοιπον τα συγκεκριμενα βερνικια αντεξαν για 5 ολοκληρες μερες πριν αρχιζουν να ξεφτιζουν.Εντυπωσιακο;



Amazon