Αναγνώστες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Urban Decay Gwen Stefani palette : Review and swatches!

Αρχες Δεκεμβριου, κυκλοφορησε στα Ευρωπαικα online shops η υπεροχη παλετα- συνεργασια της Gwen Stefani με την Urban Decay. Ειναι το πρωτο μερος της συνεργασιας τους, μιας και μολις κυκλοφορησε η δευτερη συλλογη που περιλαμβανει μια παλετα ρουζ, κραγιον, μολυβια χειλιων κτλ.





Η παλετα με τις σκιες που πηρα, ειναι διαφορετικη απο οτι μας εχει συνηθισει η εταιρεια, μιας και εξωτερικα ειναι χρυση με ιδιαιτερο σχεδιο ενω εσωτερικα θυμιζει κατι απο τις 15απλες παλετες της Mac.


Οι σκες εχουν επιλεχτει απο την Gwen Stefani, συμφωνα με τα οσα η ιδια θεωρει ως αναγκαια χρωματα για το μακιγιαζ της, για αυτο και ισως καποιες σκουρες επιδερμιδες δεν θα βολευτουν την συγκεκριμενη παλετα. Παρολα αυτα, πιστευω πως σε γενικες γραμμες, οι γηινες επιλογες της παλετας ειναι ιδανικες για καθε κοπελα, ειδικα στην Ελλαδα.Η παλετα περιλαμβανει 15 αποχρωσεις, με τις 2 πρωτες σειρες να ειναι γηινα χρωματα, ενω η τελευταια εχει 3 πιο εντονες αποχρωσεις για οσες προτιμουν και μια δοση χρωματος στο μακιγιαζ τους. Οι περισσοτερες απο τις σκιες δεν εχουν κυκλοφορησει ξανα με εξαιρεση 3 : την Blackout (Naked 2) και οι Skimp και Stark ( Naked Basics).



Ας δουμε ομως τα swatches πιο αναλυτικα:

Blond : Μια απαλη μπεζ αποχρωση με ελαφρως ροζ frosty τελειωμα. Ιδανικη για λαμψη κατω απο το φρυδι ή για την εσωτερικη γωνια του ματιου.

Bathwater : Μπεζ αποχρωση με χρυσο περλε τελειωμα, συνδυαζεται υπεροχα με την 1987 για ενα χρυσο party μακιγιαζ.

Skimp : Μπεζ ξανα με ροδακινι σατινε τελειωμα αυτη τη φορα. Απο τις πιο αγαπημενες μου αποχρωσεις για ενα no-make-up look.

Steady : Ροζ-χρυση αποχρωση με μεταλλικο τελειωμα. Μου θυμιζει την All that glitters της Mac και αυτο αυτοματα την καθιστα αγαπημενη.

Punk : Καφε ματ σκια με κοκκινους υποτονους. Κλασσικη αποχρωση που δεν πρεπει να λειπει απο καμια συλλογη.


Baby : Ψυχρο μεταλλικο ροζ-χρυσο, ομοιο με την Naked Lunch της Mac.

Anaheim : Ματ ανοιχτη καφε-taupe σκια. Ιδανικη για την κογχη σε οποιοδηποτε μακιγιαζ.

Stark : Μπεζ-ροδακινι αποχρωση (την λες και ομοια με το δερμα) με ματ τελειωμα και απειρους τροπους χρησης.

Zone : Μεσαιο καφε ματ, επισης απαραιτητη σε καθε συλλογη μιας και ειναι το τελειο transition color.

Serious : Γκρι-καφε σκια με πολυ απαλο ιριδισμο. Την φανταζομαι ηδη σε smokey eyes, ως εναλλακτικη του κλασσικου μαυρου.



Pop : Μπεζ σκια με πολυ εντονο γκλιτερ. Νομιζω οτι η συγκεκριμενη ειχε τη χειροτερη αποδοση απο την παλετα, μιας και το γκλιτερ ειναι αρκετα χοντροκομμενο και δεν στρωνει ευκολα. Ωστοσο πανω απο αλλη σκια για εξτρα λαμψη ειναι μια χαρα.

Harajuku : Εντονη ροζ σκια με μπλε υποτονους και ασημι shimmer. Πολυ ομορφη αποχρωση για οσες αγαπανε το ροζ στο μακιγιαζ τους.

Danger : Η σκια σταρ,νομιζω, της παλετας. Βαθυ μεταλλικο μπλε με μπλε shimmer, υπεροχο ειτε για blue smokey, ειτε ως λεπτομερεια στο κατω βλεφαρο.

1987 : Χρυση αποχρωση, με θερμους υποτονους και frost τελειωμα. Σκεφτειτε την σε συνδυασμο με καποια μπρονζε σκια το καλοκαιρι.. Απλα πανεμορφη.

Blackout : Η απολυτη μαυρη σκια για μενα. Την εχω ηδη στην Naked 2 και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω αλλη μαυρη ματ σκια, που να εχει τοσο εντονη αποδοση και τοσο βουτυρενια αισθηση.



Η παλετα περιεχει σαν συνοδευτικο, δειγματα απο τα κραγιον που μολις κυκλοφορησαν στο δευτερο μερος της συνεργασιας. Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα, θα το κανω ομως συντομα!



Σε γενικες γραμμες, ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη απο την παλετα, καθως ακομα και η μια σκια που με δυσκολευει, εχει καλη ποιοτητα σε σχεση με αλλες εταιρειες. Οι αποχρωσεις που περιεχει την καθιστουν τρομερα ευκολοφορετη για καθε μερα και ιδανικη για οποιοδηποτε μακιγιαζ απο ελαφρυ ως βραδινο.
Την παλετα την πηρα απο το Feelunique και μου κοστισε περιπου 50 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Ειναι ακομα διαθεσιμη για οσες την θελετε και μπορειτε να την βρειτε εδω οπως και τα υπολοιπα κομματια της συλλογης.

Πως σας φαινεται;
Φιλια!

4 σχόλια :

  1. Τι μας κανεις;;!!!! Αχ... Δεν εχω λογια! Ειναι υπεροχη, να συνεχισεις να την απολαμβανεις και την κανω την αμαρτια να ξερεις εχεις μεριδιο ευθυνης 😉😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ειναι υπεροχη και πρεπει να την παρεις!!! Οποτε αναλαμβανω και ολη την ευθυνη χιχι <3

      Διαγραφή
  2. Φανταστικά χρώματα έχει η παλέττα! Και έκανες πολύ καλή παρουσίαση Στέλλα. Τα swatches υπέροχα ❤ Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώπω φαίνεται υπέροχη!! Και ειδικά οι αποχρώσεις Baby, Anaheim και Punk! Να την ευχαριστηθείς! Φιλιά!:)

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon