Αναγνώστες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Glov, το μαγικο γαντι ντεμακιγιαζ!

Πριν απο λιγο καιρο, ελαβα το καινοτομο προιον Glov για δοκιμη και review. Το Glov, για οσες δεν γνωριζουν, ειναι ενα γαντι ντεμακιγιαζ που δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για την αφαιρεση του μακιγιαζ μας περα απο νερο! Διατιθεται σε τρια διαφορετικα μεγεθη, το Comfort, το On-the-go και το Quick Treat. Σημερα θα σας μιλησω για το on the go που εχω δοκιμασει για αρκετο καιρο και εχω πλεον πληρη αποψη.
Συμφωνα με την εταιρεια, για το ντεμακιγιαζ χρειαζομαστε , μονο το γαντι και νερο.  Ειναι υφασμα μικροϊνων και μολις βραζει κι ερθει σε επαφη με το μακιγιαζ, απλα το απομακρυνει απο το δερμα και το εγκλωβιζει στις ινες του. Η αληθεια ειναι πως στη θεωρια, καταλαβαινεις πως λειτουργει, ωστοσο καθε φορα που το χρησιμοποιεις εντυπωσιαζεσαι απο το ποσο ευκολα καθαριζει την επιδερμιδα σου. Την πρωτη φορα που το δοκιμασα, ειχα σχετικα ελαφρυ μακιγιαζ και το απομακρυνε γρηγορα. Τις επομενες φορες ομως, εβαλα τα μεγαλα μεσα : τονους μασκαρα, σουπερ καλυπτικο foundation και concealer και ματ σταθερο κραγιον. Ε λοιπον τα καταφερε περιφημα, με λιγες παραπανω κινησεις.




Η διαδικασια χρησης ειναι υπερβολικα απλη, ακομα και για οσες σιχαινονται το ντεμακιγιαζ. Απλα βρεχουμε το γαντι και κανουμε απαλο μασαζ στο προσωπο μας. Συνηθως το καθαριζω με Dettol για να ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει μεινει καποιο υπολειμμα, παρολο που ειναι υποαλλεργικο και συστηνεται ακομα και για οσες εχουν ευαισθητο δερμα. Διαρκει για καθημερινη χρηση επι 3 μηνες και επειτα απλα παιρνουμε καινουριο.
Οπως καταλαβατε, εχω εντυπωσιαστει απο το Glov και σας το συνιστω ανεπιφυλακτα. Ειναι ιδανικο για τις διακοπες μας, οταν δεν θελουμε να κουβαλαμε πολλα προιοντα και θελουμε να αφιερωνουμε οσο το λιγοτερο χρονο γινεται, σε "βαρετες" διαδικασιες.
Μπορειτε να το βρειτε στο επισημο site του Glov και στα Hondos Center!
Πως σας φαινεται; Θα το δοκιμαζατε;
φιλια!

8 σχόλια :

  1. Το έχω κι εγώ, και μου αρέσει πολύ! Πλέον στα ταξίδια μου δεν παίρνω τίποτα μαζί, παρά μόνο το Glov για το ντεμακιγιάζ μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα δεν το περιμενα να μου αρεσει τοσο και να κανει το ντεμακιγιαζ τοσο ευκολο! ε ναι για τα ταξιδια ειναι ιδανικο!

      Διαγραφή
  2. Α τι ωραίο! πολύ δελεαστικό! σίγουρα θα το ψαξω γιατί είμαι κι εγω από αυτα τα κορίτσια που βαριουνται το ντεμακιγιαζ... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να το τσεκαρεις γιατι κανει δουλεια και δεν σε παιδευει με μπουκαλακια και βαμβακια!

      Διαγραφή
  3. Τέλειο φαένεται ..
    Έχω ακούσει και για απλά πανάκια με μικροίνες οτι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα αλλά δεν ρίσκαρα να το δοκιμάσω. Το glov θα το δοκιμάσω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρον και καινοτόμο προϊόν :) Αναλυτικότατο και το review :) αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ είμαι νέα blogger :) Και θα χαρώ να τα πούμε και εκεί :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα μου αρέσει που κάνει και μασάζ στο δέρμα και το τονώνει!ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση και σίγουρα θα το ψάξω να το βρω. Συνήθως κάνω το ντεμακιγιάζ μου με μαντιλάκια, αλλά κάποια από αυτά με τσούζουν, νομίζω με το glov θα βρω τη χαρά μου.
    Πολύ ωραία παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon