Αναγνώστες

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

big haul..again!


Κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω για να τελειώνω με τη σχολή αλλά λίγο ο ήλιος που επιτέλους εμφανίστηκε,λίγο οι παραλίες που ονειρεύομαι λίγο οι συνεχόμενες προσφορές των καταστημάτων καλλυντικών..ε δεν ήθελα και πολύ!!!







Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν υπήρχε μια προσφορά σε συγκεκριμένες εταιρείες(πχ. Clinique,Estee Lauder,κ.α.) αν αγόραζες ένα προϊόν σου επέστρεφαν το μισότης αξίας του σε δωροεπιταγή!Έτσι αποφάσισα να πάρω το Beyond Paradise της Estee Lauder.Το άρωμα έχει νότες από γιασεμί,υάκινθο και ορχιδέα(η τουλάχιστον αυτά μπορώ να αναγνωρίσω) και είναι όπως καταλάβατε ένα πολύ λουλουδάτο και ελαφρύ άρωμα!Είναι η πρώτη φορά που το αγοράζω και το επέλεξα καθώς ήθελα μια αλλαγή από το πολυφορεμένο και πολυαγαπημένο μου Light Blue!
Με την δωροεπιταγή πήρα το νέο make up της Estee Lauder το Invisible Fluid Makeup στην απόχρωση 2WN2.
Τι λέει η εταιρεία για το make up:
 Invisible Fluid Makeup
Οφέλη: το makeup που δεν φαίνεται.Το make up που δεν αισθάνεσαι.Τελειοποιεί την επιδερμίδα σας χωρίς να αφήνει σημάδια.Αψεγάδιαστη,φρέσκια,φωτεινή εμφάνιση.Ανάλαφρη σύνθεση,αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει,μη λιπαρό.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο πρόσωπο μου,πέρα απο την εφαρμογή στο κατάστημα κι έτσι δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα.
Αγόρασα επίσης το νέο λαδάκι Elvive Extraordinary Oil της L'oreal.Χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό ένα της Syoss όμως τελειώνει και είπα να πάρω αυτό να το δοκιμάσω.Ακόμα πήρα 2 πακέτα από τα αγαπημένα μου POM PON eyes expert που είναι από τα λίγα μαντηλάκια που δεν μου προκαλούν ερεθισμό στα μάτια.Τέλος,πήρα ένα τέλειο πετρόλ μολυβάκι από την Erre Due,το νούμερο 11,ένα ροζ τσιχλοφουσκί βερνίκι πάλι από την Erre due,το Last Minute no66 και ένα λιπ-γκλος από την Essence σε ροζ-nude απόχρωση το νούμερο 19 nude candy!




πάνω το makeup,κάτω το λιπ-γκλος και το μολυβάκι!
Επιπλέον,αυτές τις μέρες υπάρχει μια προσφορά στα πολυαγαπημένα Sephora όπου όλες οι αποκλειστικές μάρκες είναι με έκπτωση 40%!!!!!!Μερικές από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι : Too Faced,Make up for ever,OPI,Sally Hansen,Nails INC,Anastasia,Sephora και Bare minerals.Από εδώ λοιπόν πήρα το Shadow Incurance της Too Faced(είναι βάση για μεγαλύτερη διάρκεια στις σκιές,μπορείτε να βρείτε ένα φανταστικό review από τα κορίτσια του Our Walking Closet's Secrets   εδώ),δύο βερνίκια της OPI και ένα μίνι των sephora!Τα βερνίκια είναι τα εξής: OPI Gargantuan Green Grape,ένα πολύ όμορφο παστέλ πρασινάκι που μου θύμισε το Navigate her της Essie,το Pamplona Purple γιατί έλειπε μια τέτοια απόχρωση από τη συλλογή μου και το Sephora Purple Jewelry,το οποίο είναι αυτό που λέει και το όνομα του!Ένα διάφανο βερνίκι με πολύ όμορφους ροζ-μωβ ιριδισμούς!
Α πήρα και το Express nail polish remover που ουσιαστικά περιέχει ένα σφουγγαράκι εμποτισμένο με ασετον,στο οποίο βουτάς στο δάχτυλο και ξεβάφει τέλεια το νύχι!
Αυτά αγόρασα αυτές τις μέρες..Εσείς επωφεληθήκατε των προσφορών;Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;

φιλάκια

10 σχόλια :

  1. Θα το ευχαριστηθείς πολύ το shadow insurance
    Kαι το express nail polish! Όσο για το gargantuan green grape είναι τέλειο το έχω στα νύχα των ποδιών μου τώρα!
    Πολύ ωραία όλα όσα πήρες και ειδικά το μικρό sephora μου χτ'υπησε στο μάτι αμέσως!
    Σ' ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μετα απο εκεινο το ωραιο σας ποστ αποφάσισα να παρω τη βαση με την πρωτη ευκαιρια!Εχω ηδη βαψει τα νυχια μου με το gargantuan green grape και δεν χορταινω να τα κοιταω!Θεικο!Το μινι δεν το δοκιμασα ακομα.Προσπαθω να σκεφτω με τι θα το συνδυασω,ειχε ενα ακομα μινι με πρασινομπλε αποχρωσεις που σου αρεσουν!πρωτη φορα τα ειδα κι εγω τυχαια κιολας.τα ειχε εκει που εχει τα καλλυντικα sephora οχι στο stand με τα βερνικια τους.Αν τυχει να πας ριξε μια ματια! ;))))

      Διαγραφή
  2. το πράσινο της opi μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι παρα πολυ ομορφο χρωμα!πολυ ανοιξιατικο-καλοκαιρινο!

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου,ωραίες αγορές-βοηθάνε και την ψυχολογία για τη συνέχεια του διαβάσματος!!! Το shadow insurance δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά από όλες σας έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια οπότε είμαι σίγουρη πως θα μου αρέσει...Το OPI μου αρέσει πολύ, ασυνήθιστο χρώμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!ναι βοήθησαν αρκετά στην ψυχολογία μου μπορώ να πω ;)))
      από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησα τη βάση μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αποτελεσματική,τουλάχιστον σε σχέση με το mac prep and prime eyes που χρησιμοποιούσα ως τώρα..
      μα δεν είναι τέλειο το opi?δεν χορταίνω να κοιτάω τα νύχια μου,μου θυμίζουν πάρα πολύ άνοιξη!και έχει και μεγάλη διάρκεια!
      φιλια!

      Διαγραφή
  4. Αγόρασες τόσο ωραία πράγματα.
    Είμαι νέο μέλος στο blog σου.
    Αν θες πέρνα και από το δικό μου, έχω giveaway.
    http://www.beautyandthemist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!
      Νόμιζα οτι σε ακολουθούσα ήδη αλλα μάλλον έκανα λάθος!Πήρα μέρος και στο διαγωνισμό σου!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ, αλλά δε βλέπω το like σου στο facebook.
      Σε ακολουθώ επίσης στο bloglovin.

      Διαγραφή
    3. δεν το εβλεπες μαλλον επειδη ειχα ξεχασει να το πατησω ;) φιλακια

      Διαγραφή

Amazon