Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Fall Haul

Επειδη δεν γινεται αντικειμενικα να σας δειχνω εδω στο blog καθε τι που αγοραζω,εχω σκεφτει να κανω ανα 3-4 μηνες καποιο ποστ και να τα βλεπετε μαζεμενα.Ετσι θα εχετε μια γενικοτερη αποψη για το ποια προιοντα θα ακολουθησουν σε reviews συντομα.Επισης να πω οτι ολα αυτα που θα δειτε ειναι αγορασμενα σε διαστημα 5 και πλεον μηνων και φυσικα με τις συνηθισμενες προσφορες-εκπτωσεις και καποια δωρα.
Αρχικα απο τη Mac πηρα ενα καινουριο καφε μολυβακι το Teddy που εχει υπεροχους ιριδισμους μεσα και μια τιρκουαζ σκια την Aquadisiac γτ αν δεν το εχετε καταλαβει λατρευω το τιρκουαζ για το καλοκαιρι!!Για να τη συνδυασω επελεξα μια πολυ σκουρη καφε ματ σκια τη Smut και για αλλαγη ειπα να αφησω το αγαπημενο μου μολυβι της erre due και να δοκιμασω το So there jade απο τη Mac μια που εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη απο τα μολυβια τους.






Καποια στιγμη κατα τον Μαιο χρειαζομουν μια καινουρια bb creme γιατι η παλια μου τελειωνε.Ετσι ειπα να δοκιμασω την κρεμα της Loreal και εκεινες τις μερες ειχαν παραλαβει τα νεα κραγιον-balm σε μορφη μολυβιου οποτε πηρα και ενα απο αυτη τη σειρα.Με καποιο ποσο αγορων σου εδιναν δωρο μια μινι Elnette,τα stickers νυχιων και καποια δειγματα.Επισης απο την Erre due επελεξα ενα πολυ κοντινο χρωμα με το Essie naughty nautical αλλα χωρις το shimmer!


Σε ενα διαγωνισμου του Beautybay στο instagram κερδισα αυτα τα πραγματακια απο την καλοκαιρινη σειρα της Stila!Ειναι ενα κραγιον σε μορφη μολυβιου,ενα τιρκουαζ eyeliner και ενα ιδιο μολυβι ματιων καθως και μια τριπλη σκια!Εννοειται πως τα εχω αγαπησει ολα αφου ειναι στο αγαπημενο μου χρωμα!!!



Οπως σας εχω πει και σε προηγουμενο ποστ,ειχα μετανιωσει που δεν ειχα αγορασει το ablaze απο τη σειρα fashion sets της Mac κι ετσι οταν με πληροφορησαν οι αγαπημενες smugnificent και scrapgalgr οτι ειχαν κανει νεα παραλαβη ετρεξα να το παρω!!Ε αφου ειχα κατεβει στο κεντρο ειπα να παρω και δυο ακομα απαραιτητα,το ιαματικο νερο της Avene για την τσαντα και μια νεα ενυδατικη της Garnier για ξηρο δερμα.



Στα γνωστα presales που γινονται πριν τις εκπτωσεις,βρηκα τα βερνικια opi απο παλιοτερες συλλογες με 5ε στα sephora!!Ηταν η ιδανικη ευκαιρια για να δοκιμασω τα Liquid sands και ετσι επελεξα δυο αποχρωσεις απο τη σειρα της Mariah Carey τα The Impossible(κοκκινο) και Stay the night(μαυρο με κοκκινο γκλιτερ),επισης ειχε 25 η 35% στα benefit και ειπα να παρω μια μινι συσκευασια απο την αγαπημενη μου μασκαρα την They're real!Το ρουζ της Mac ειναι το Fleur power και τα κοσμηματακια ειναι απο τα Accessorize και ολα ειναι δωρακια.


Εκανα καποιες παραγγελιες απο το ebay γιατι χρειαζομουν ενα λαδακι για τα πετσακια και καποια πιο καλοκαιρινα χρωματα.Ετσι επελεξα ενα σετ με την βαση της opi nail envy και το λαδακι avoplex,τα essie Penny talk και Fiji καθως και το Opi Strawberry margarita.Οι θηκες για το κινητο μου ηταν σε πολυ καλη τιμη 4ε και οι 3 και ειναι ολες σε υπεροχα χρωματα και σχεδια!


Για μεγαλο χρονικο διαστημα προσπαθουσα να βρω το ιδανικο ψαλιδακι για τις βλεφαριδες αφου αυτο που επαιρνα χρονια απο τα hondos μαλλον ειχε καταργηθει.Δοκιμασα διαφορα,αλλα πιο οικονομικα και αλλα λιγο πιο ακριβα αλλα κανενα δεν μου εκανε.Ετσι αποφασισα να δοκιμασω το διασημο Shu uemura για το οποιο θα σας πω μονο οτι εχω εθιστει και οτι γυρνω τις βλεφαριδες μου ακομα και οταν ειμαι στο σπιτι (τραγικο το ξερω)!Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα αν θελετε ενα καλο ψαλιδακι που θα κρατησει για πολυ καιρο και θα σας κανω review συντομα!


Εβλεπα σε πολλα βιντεο στο youtube να χρησιμοποιουν καποιες σκιες της mac και οταν τις βρηκα επιτελους σε στοκ (λεμε τωρα γιατι τις ειχαν μονο στην κανονικη συσκευασια και οχι στο ανταλλακτικο που προτιμω) αποφασισα να τις παρω.Ειναι τα χρωματα Sketch,Embark και Woodwinked.Χρειαζομουν επισης ενα μολυβακι για τα φρυδια και πηρα το μηχανικο στην αποχρωση  lingering και στην προσπαθεια μου να κανω το studio finish concealer να δουλεψει πηρα και μια ακομα αποχρωση για να τις χρησιμοποιω συνδυαστικα μπας και καλυφθουν επιτελους οι δυσχρωμιες κατω απο τα ματια.Θα σας πω μονο οτι η διαδικασια ευρεσης του ιδανικου κονσιλερ συνεχιζεται..




Προς το τελος του αυγουστου ελαβα ενα sms απο τα sephora για κλιμακωτη εκπτωση με την αγορα 2,3 και 4 προιοντων που εφθανε το 40% και αφορουσε ολα τα προιοντα!Οποτε σε συνδυασμο με μια δωροεπιταγη που ειχα αποφασισα οτι ειχε ερθει η ωρα να δοκιμασω την νεα πουδρα της Chanel τη Les beiges και για να πετυχω την εκπτωση πηρα ακομα μια bb creme αυτη τη φορα της Maybelline αφου της Loreal τη μισησα και ακομα μινι They're real.Τελος,εκεινη την ημερα ειχαν παραλαβει στα Mac τη νεα συλλογη Tropical Taboo απο την οποια ηθελα ενα υπεροχο κοραλλοροζ-μπεζ highlighter στην αποχρωση Adored και το κραγιον Fanfare το απεκτησα με back2mac.



Απο το Ebay παλι προμηθευτηκα το κραγιον Heaux απο τη συλλογη της Rihanna με την Mac,μου εφεραν δωρο το κραγιον Fixed on Drama απο τη σειρα Retro mattes και απο την ιδια σειρα επελεξα τα All fired up και Relentlessly red καθως και τα μολυβια Dynamo και In anticipation.





Με μια σπανια προσφορα του Hqhair για τα προιοντα Nars αποφασισα να παρω το ρουζ Deep throat για το οποιο ειχα ακουσει τα καλυτερα και μια μασκα εντατικης ενυδατωσης για τα πολυ ξηρα μαλλια μου λογω των ανταυγειων που κανω απο την Kerastase.




Πριν κανενα μηνα συνειδητοποιησα οτι οι σκιες μου δεν χωρανε πια στην παλετα της Mac που ειχα και αποφασισα να παρω μια καινουρια.Εδω να σας πω οτι οι μονες παλετες εχουν 29,90 αρχικη τιμη ενω οι διπλες 34ε για το διπλασιο χωρο και φυσικα στην Αμερικη οι ιδιες παλετες κοστιζουν 8$ προ φορων.Καποιος μας κοροιδευει θα ελεγα..Πηρα ακομα το πινελο 187,το ρουζ Harmony για contouring,το νεο prolongwear paintpot στην αποχρωση perky,το κοκκινο μολυβι cherry,τη βαση χειλιων prep and prime,μια σκια τη jest και το μαγικο στυλο του Ysl touche eclat.Τελος,την ιδια μερα εκανα και τη χειροτερη αγορα των τελευταιων χρονων τη μασκαρα φρυδιων της maybelline.Οσες την εχετε πειτε μου σας παρακαλω πως την χρησιμοποιειτε γτ μπορει να κανω κατι λαθος εγω και να μην με βολευει.


Τα επομενα ειναι δωρακια και ειναι το expert face brush απο τη real techniques,ενα κοκκινο ρουζ για το υπεροχο snowhite effect και μια σκια που εχει γινει η αγαπημενη μου τελευταια για βραδυνο μακιγιαζ η cranberry.




Απο το ebay παλι πηρα δυο σετακια της opi,ενα με προιοντα περιποιησης για μανικιουρ και ενα μινι σετ βερνικιων απο τη σειρα Bond girls που ειναι ολα Liquid sands!Απο την essie πηρα τις αποχρωσεις Chinchilly και No more film που φωναζουν φθινοπωρο θα ελεγα!


Τελος,απο το beautybay πηρα την παλετα Naked της Urban Decay που ηταν καιρο στη wishlist μου κι ενα μινι σετ με τα βερνικια απο τη φθινοπωρινη σειρα της Essie.Το κοκκινο μπουκαλακι ειναι ενα τζελ για ογκο απο την εταιρεια big sexy hair και ειναι δειγμα.Εδω να πω οτι η παραγγελια μου εκανε εναμιση μηνα να ερθει!!!Ο λογος ηταν αρχικα απο δικη μου βλακεια καθως οι Αγγλοι εχουν πλεον τα βερνικια νυχιων στα επικινδυνα υλικα και οποιο πακετο τα περιεχει δεν τα στελνουν αεροπορικως αλλα οδικως.Οποτε οσες θελετε να κανετε παραγγελια απο Αγγλια τσεκαρετε ποια προιοντα θεωρουνται επικινδυνα για να μην εχετε προβληματα με την παραλαβη τους.


Αυτα απο μενα και να πω οτι ο σκοπος των haul posts δεν ειναι να προκαλεσει αλλα να δειξει τι καινουριο εχει προστεθει στη συλλογη μου και θα ερθει review μετα τη δοκιμη τους.Ειναι ολα αγορασμενα με δικα μου χρηματα εκτος απο αυτα που αναφερω ως δωρα και ειναι σε βαθος 5 μηνων με τη "βοηθεια" των συνεχων εκπτωσεων στα καταστηματα καλλυντικων.
Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα;;Πως σας φαινεται;
φιλια!
Υ.Γ. Μην ξεχνατε να παιρνετε μερος στον διαγωνισμο μου με δωρο ενα κραγιον Mac!! 



40 σχόλια :

  1. wow!! Ευτυχώς διευκρίνισες ότι είναι σε διάστημα κάποιων μηνών.. :P
    Με γεια σου όλα κοπέλα μου!! Τα κραγιόν που επέλεξες φαίνονται τέλεια :) Και τα χρώματα τον βερνικιών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ναι ειναι για καποιους μηνες αλλα και παλι ακομα κι εγω νομιζω οτι ειναι πολλα και πρεπει να περιοριστω επειγοντως!Ευχαριστω κουκλα :)))

      Διαγραφή
  2. arxika me geia sou kaloforeta kane ena xamo trelo!! deuteron exw pesei patwma meto sxolio girnao tis blefarides mou sto spiti kai mono g auto tha parw k egw to psalidaki! me epeises! kai tha rthw na paizoume kallintika! filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αφου εχω τρελαθει με το ποσο καλα τις γυρναει!καμμενη beauty blogger εδω τι περιμενεις;;;Ευχαριστω και ναιιιι να ερθεις να παιξουμε!!!

      Διαγραφή
  3. πωωωω!! Η χαρά των ματιών μιας Beauty Addict!!!
    Με'γειά σου όοοοοολααα!! Να τα χαρείς και να μας πεις τις απόψεις σου για ό,τι ξεχωρίσεις!!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω κοπελα μου να σαι καλα!οντως χαρα για τα ματια τελικα ειναι το ποστ!!ετοιμαζω ηδη καποια reviews,φιλακια!

      Διαγραφή
  4. εγω τα εχω ξαναδει ΟΛΑ!!!!Γιατί μας το ξανακάνεις αυτό???χαχαχα Μας βασανίζεις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα με συγχωρειτε τοτε! Οντως τα εχω και στο instagram αλλα απο την αλλη σας δινω ιδεες για τη wishlist σας!!

      Διαγραφή
    2. Η wishlist μου είναι Full!!!!Δεν χωράει άλλα!!αχχαχα
      Πλάκα κάνω Στέλλα μου...να τα χαρείς όλα!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Το καταλαβα καλε, σ'ευχαριστω! Ε κι εμενα καπως ετσι ηταν και ειπα να σβησω μερικα πραγματακια..χαχα φιλια!

      Διαγραφή
  5. Τι υπέροχα όλα!
    Ακόμη και εγώ που δεν χρησιμοποιώ γενικά πολλά μακιγιάζια ζήλεψα!
    Να τα χαρείς όλα!!!!
    φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει έχω μείνει άφονη!!!!!!Τι να σχολιάσω????Τα φοβερά προιόντα από MAC που πήρες?Μου άρεσαν όλα!!Και τα OPI και τα Essie,και φυσικά η παλέττα Naked φοβερή και το πινέλο από Real techniques!!!!!!Όλα μα όλα όμως είναι τέλεια!!!!!!!!Να τα χαρείς κορίτσι μου!Να είσαι καλά και να αποκτήσεις ακόμη περισσότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ με γεια σου! Είναι όλα τέλεια και περιμένουμε και reviews!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο που να ξεκινησω!! Ειναι καταπληκτικααα όοοοολα! Τα κραγιόν της mac όλα υπέροχα! Τη naked τη σκεφτομουν κι εγώ αλλά πηρα τη naked2! Τα πραγματάκια απο τα accessorize καταπληκτικάαα! να τα χαρεις ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η naked 2 δεν με βολεψε τοσο πολυ και ετσι ειπα να δοκιμασω την πρωτη..καλα τα κραγιον ειναι ερωτας-εμμονη :))) Σ'ευχαριστω πολυυ!

      Διαγραφή
  9. Ωχ, με κολάζεις!!! Περιμένω review για το harmony, όλο λέω να το πάρω και όλο το ξεχνάω! Α, η Aquadisiac ήταν η πρώτη σκιά mac που πήρα ever φαντάσου πόσο μου άρεσε. Αν σου αρέσουν τα τυρκουαζ πολυ ωραία ειναι και η steamy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι καλε εγω ειμαι αγγελος χαχα!αα δεν ειχα σκεφτει να κανω για το harmony και γενικα για τα ρουζ!τωρα μπηκαν πρωτα στη λιστα γιατι ειναι ευκολα να γινουν!ημουν αναμεσα σε αυτες τις δυο και τελικα πηρα την πρωτη αλλα λογικα θα παρω καποια στιγμη και την αλλη ετσι οπως το παω!

      Διαγραφή
  10. πω πω πολλάάά πραγματάκια!να τα χαρείς όλα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα υπέροχα να τα χαρείς κούκλα!!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχεις βραβειάκι! Πέρνα από μένα να στο δώσω! Φιλιά πολλά! :)

    http://yoursnatty.blogspot.gr/2013/11/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα ένα κι ένα, περιμένω περισσότερο το review για την πούδρα της chanel :)
    να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. merciii!ααα ναι θελω να τη χρησιμοποιησω λιγο ακομα και θα το γραψω συντομα!φιλιαααα

      Διαγραφή
  14. ωωωω εσύ εκανες ψώνια, όχι αστεία!!! προβλεπω και περιμενω ενα σωρο ριβιουζ!
    με γεια σου, τα λιμπιζομαι ολα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @mata ευχαριστωωω!ναι τα βλεπω μαζεμενα καμια φορα και συγχιζομαι για το ποσα πηρα χαχαχ!ναι ναι ετοιμαζω αρκετα!

      Διαγραφή
  15. Απολαυστικότατο ποστ!! Δεν είναι λίγα αλλά δε θέλω καν να σκεφτώ τι έχω πάρει τους τελευταίους 5 μήνες οπότε δε μιλάω. Η ΒΒ της L'Oreal δε σου άρεσε, ε; Γιατί σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαν κρεμα ειναι καλη αλλα το light ειναι πολυ σκουρο για μενα-nw20 σκεψου και οξειδωνεται κιολας οποτε...τσεκαρε την απο το τεστερ στο χερι σου για να δεις το χρωμα και αν σου κανει.πραγματικα εχω ξεσαλωσει και πρεπει να μαζευτω επειγοντως!φιλιαα!

      Διαγραφή
  16. Υπέροχα όλα, με γεια! Δεν ξέρω τι μ'άρεσε περισσότερο χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OMG!!!ΟΥΑΟΥ!!! Λιώνω.. τί άλλο να πω... με γεια σου όλα! Δε ζηλεύω απλά..σκάω, μία και μία οι επιλογές σου!! ;-)
    H NARS βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της wishlist μου και δεν έχει τύχει να δοκιμάσω.. Τρελάθηκα με το σετάκι από Essie που πλέον δεν το βρίσκουμε Ελλάδα.. Και με προβλημάτισες με τη μάσκαρα φρυδιών γιατί σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω. Τί ακριβώς σου φταίει; Να μην το κάνω το βήμα;;

    Απολαυστική ανάρτηση ♥
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα τι ωραια επιφωνηματα ;))) σ'ευχαριστω πολυ πολυ!Nars ειχε μια μικρη εκπτωση στα hqhair και ειπα ευκαιρια ειναι!οσο για τα essie το μαγικο ebay θα γινει ο καλυτερος σου φιλος πραγματικα!η μασκαρα τωρα επειδη μου αρεσει να γεμιζω τα φρυδια μου μιας και εχουν κενα,τονιζει κυριως το χρωμα τους και τα σεταρει.δεν καλυπτει δηλαδη τις αναγκες μου.κατα τα αλλα αν δεν χρειαζεσαι γεμισμα ειναι μια χαρα!

      Διαγραφή
  18. megiasou kai na te eyxaristithis efxome.... lipon na sou pw ti mou kana klik sto mati proti apo ola h masca ths kerastase pou einai agapimeni.. egw pernw epagelmatiko megethos giati exw poli poli makri mali... an kai prospathw na pernw prohonta pou na mhn kanoun piramata se zwa kai pou na einai fitika tis maskes tis kerastase einai pws na to pw narkotikomou??? h blaberimou ekstasi?? kati tetio... kanoun h alithia tromeri doulia.... kai tis fresh line thn nectar eperna palia polu... ligo thn eixa ksexasi alla prosfata thn ksanapira... twra apla bazw maska analoga ti xriazonte ta malia mou kathe fwra... mia ali eteria pou xrisimopiw einai h chi.. meta ithela na sou pw gia to psalidi giatis blefarides den to xw dokimasi afto pou les alla egw exw tis talika ena pou thermenete me exei bolepsi poli den xrisimopiw sixna psalidi kathos mia maskara mou einai arketi alla otan xrisimopiw afto tis talika mou kanei polu wrea doulia epidi thermenete.. paliotera eixa ena tis oriflame pou xa parei polu paliotera alla espase to koumpi pou anige opote kai pira tis talika genikos nomizw h thermansi kani doulia den kserw an blapti bebea tis blefarides an kai na sou pw den exw diafora sthn piknotita se emena alla afto mpori na ne epidi enidatono kala ths blefarides kathe fora pou ksebafome... kai telefteo pou mou kane klik einai h paleta ths urban decay.. oti exw pari apo too faced kai urban decay se paletes to xw kanei defterw soma... einai tromeres eteries kai prokaloun akoma pio polu to oti den kanoun piramata se zwa to tonizw giati gia emena einai basiko kai xerome na xrisimopio ena prohon pou den me kanei na exw tipsis opote mprabosou gia aftin idika thn agora... thn paleta thn sigekrimeni den thn exw exw omws alles apo aftes tis eteries.. kala mac den to sizitw kan.. kragion exw 3 apo thn sira ts rihhana sthn silektiki siskebasia... htan xrwmata pou ithela na parw kai lew giati oxi as ta parw sthn silektiki ekdosi... nars kai esse den exw dokimasi pote kserw ntropimou... opi pali ta agapimenamou... an kai apo bernikia exw arketa kai apo avon opws kai kragion exoun poli kalo apotelesma.. h skies den maresoun apo thn sigekrimeni eteria kai kapia apo ta molibiatis oxi ta mixanika ta alla mou xan kanei alergia... genikos alergies sta matia pathenw sixna edw exw pathi kai me ths mac kai me este lauder kai me tis clinique me tis avon den tha pathena... xaxaxa.. mac me exoun bolepsi ta pro molibakia den mou kanoun alergia kai se periptosi pou pathw alergia apo kati allo kai arxisw ta dakria meni ekei... na dwso mia idea?? na mas kaneis ena thema me proionta apo eteries me kalintika pou den kanoun piramata se zwa? px too faced h urban decay? kai na mas peis an kai pia einai kala? pia exeis dokimasi? pistebw oses apo emas exoun zwakia h agapane ta zwa kai thn idia thn zwh.. tha mas arese polu san thema..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που μπορεί να βρει κανείς το ψαλίδι βλεφαρίδων shu uemura στην Ελλάδα?? Στο e-bay που κοίταξα, κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα. Αν θες να εισαι 100% σιγουρη μπορεις να το παραγγειλεις απο το space nk που ειναι στην Αγγλια. Παντως με λιγο ψαξιμο μπορεις ευκολα να ξεχωρισεις τις διαφορες αναμεσα στην απομιμηση και στο αυθεντικο ψαλιδακι στο ebay.

      Διαγραφή

Amazon