Αναγνώστες

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

My first Memebox : Memebox Milk Edition!

Τι κανετε;Εχθες παρελαβα απο το ταχυδρομειο το πρωτο μου Memebox!Για οσες δεν το γνωριζετε να σας πω οτι ειναι συνδρομητικο κουτι του εξωτερικου με κορεατικα προιοντα το οποιο στελνει Ελλαδα με σχετικα οικονομικα μεταφορικα (6,99$) .Το καλο με το συγκεκριμενο κουτι ειναι οτι μπορεις να παραγγειλεις ανα πασα ωρα και στιγμη ενα μηνιαιο κουτι η καποια σπεσιαλ εκδοχη του τα οποια ειναι διαθεσιμα στο site.Θελει λιγο προσοχη ομως οσον αφορα το ποτε θα σταλουν.Για παραδειγμα το δικο μου ηταν διαθεσιμο τον Μαιο και η αποστολη γινοταν 4/7.Ειχε διαθεσιμα κουτια που θα μπορουσα να τα παραλαβω πολυ νωριτερα,ωστοσο το θεμα του συγκεκριμενου με ενδιεφερε περισσοτερο καθως μου αρεσει το γαλα :p Σε αντιθεση με τα ελληνικα δεν εξαντλουνται τοσο γρηγορα και μπορω να πω οτι το Memebox υπερτερει τρομερα των δικων μας κουτιων.




Υπαρχουν λοιπον τα μινι κουτια που κοστιζουν 15$,οι κανονικες μηνιαιες εκδοσεις που περιεχουν 4-7 full size και deluxe samples προιοντα και κοστιζουν 23$ και επειτα τα θεματικα κουτια και τα Superboxes και Luckyboxes που περιεχουν τα καλυτερα προιοντα απο περασμενα κουτια που οι τιμες τους κυμαινονται απο 23$ ως 75$.Εχουν ενα πολυ ενδιαφερον συστημα ποντων οπου 1 ποντος αναλογει σε 1$ εκπτωσης και μπορειτε αν εχετε αρκετους να παρετε ακομα και δωρεαν το κουτι.Κατα διαστηματα κανουν προωθητικες ενεργειες στη σελιδα τους στο facebook και δινουν ποντους οποτε μην ξεχασετε να κανετε like αν σας ενδιαφερει.
Αυτα σε γενικες γραμμες οσον αφορα το κουτακι,για περισσοτερες πληροφοριες καθως και για να εγγραφειτε πατηστε εδω!





 Παμε να δουμε τι ειχε ομως το δικο μου κουτι το οποιο οπως ειπα ειχε ως θεμα το γαλα και αρα ολα τα προιοντα το εχουν σαν κυριο συστατικο τους.Περιεχει 7 full size προιοντα μιας και οι μασκες ακομα ειναι μονοδοσεις.



Ευτυχως υπαρχει η συνοδευτικη καρτα και ειναι στα αγγλικα αλλιως θα ειχαμε προβλημα μιας και σε κανενα προιον δεν εχει αγγλικες λεπτομερειες παρα μονο στα κορεατικα!Πρωτο προιον λοιπον συμφωνα με την καρτελα ειναι ενα σακουλακι των 25g με μια σκονη την οποια αδειαζεις στην μπανιερα για ενα χαλαρωτικο και ενυδατικο αφρολουτρο.Περιεχει αμυγδαλελαιο,χαμομηλι και εκχυλισμα δενδρολιβανου τα οποια σιγουρα βοηθανε στην χαλαρωση οπως και το ηπιο αρωμα βανιλιας που εχει.Φαινεται πολυ ενδιαφερον και θα το δοκιμασω συντομα.
Επομενο ειναι ενα body lotion το οποιο εχει ως βαση το οργανικο γαλα κατσικας και περιεχει aloe vera,μελι και εκχυλισματα λεμονιου και δυοσμου.Η καρτελα λεει οτι ειναι πολυ απαλο προς το δερμα,ενυδατικο και απορροφαται γρηγορα.Η αληθεια ειναι οτι μολις το ανοιξα καθε αλλο παρα ενθουσιαστηκα με την μυρωδια του,ωστοσο βαζοντας λιγο στο χερι μου κανει αυτα που υποσχεται και ευτυχως η μυρωδια δεν ειναι τοσο εντονη και θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω.


Τριτο ειναι ενα απολεπιστικο για τα χειλη το οποιο ηταν σε δυο διαφορετικα αρωματα.Σε εμενα ετυχε το Peach milk.Δεν το εχω ανοιξει ακομα μιας και χρησιμοποιω το Bubblegum της Lush ωστοσο ανυπομονω.Περιεχει ζαχαρη,εκχυλισμα ροδακινου,γαλακτος,χαμομηλιου και κερι μελισσας.Αφαιρειται με πετσετα η χαρτι σε αντιθεση με το Lush το οποιο απλα ετρωγες.
Τεταρτη ειναι μια Sheet mask,οι αγαπημενες ασιατικες μασκες που ουσιαστικα ειναι ενα κομματι πανι κομμενο στο σχημα του προσωπου με τρυπες για τα ματια,μυτη και στομα και ειναι εμποτισμενες με διαφορα ενυδατικα κυριως συστατικα.Ειμαι ενθουσιασμενη με τις συγκεκριμενες μασκες και εχω χρησιμοποιησει ηδη μερικες με τη συμβολη των αγαπημενων Cel και Ασπας που με εχουν "μυησει" στα ασιατικα καλλυντικα.Η συγκεκριμενη λοιπον περιεχει πρωτεινες γαλακτος για ενυδατωση και για εξισορροπηση του δερματος.



Επομενο προιον ειναι μια Steam cream που τωρα τελευταια αποτελει πολυ ταση στα blogs.Η συγκεκριμενη ειναι απο γαλα γαιδουρας και Argan oil και υποσχεται βαθια ενυδατωση χωρις κανενα "κακο" συστατικο.
Προτελευταιο προιον ειναι ενα καθαριστικο προσωπου με ρυζι και (τι αλλο;) γαλα που υποσχεται βαθυ καθαρισμο των πορων προσφεροντας παραλληλα ενυδατωση και αφηνοντας το δερμα λαμπερο.Εννοειται οτι θα το δοκιμασω συντομα.




Τελευταιο προιον ειναι μια Sheet μασκα χειλιων.Ναι ναι καλα διαβασατε,ειναι μασκα χειλιων σε μορφη patch το οποιο τοποθετουμε σαν αυτοκολλητακι πανω στα χειλη μας και τα ενυδατωνει.Επισης πολυ ενδιαφερον και ασυνηθιστο για τα ελληνικα δεδομενα.


Αυτο λοιπον ηταν το κουτακι μου και καπου εδω να σας πω οτι η αρχικη αξια του κουτιου ηταν 23$ + 6,99$ τα μεταφορικα.Συμφωνα με την καρτα η αξια των προιοντων φτανει τα 91$ και εγω πληρωσα μολις 2$ εξαργυρωνοντας τους ποντους που μαζευα.Οχι και ασχημα ετσι;;
Τελος μπορειτε να χρησιμοποιησετε και τον κωδικο BPS10E για επιπλεον εκπτωση 5$.
Πως σας φαινεται το κουτι;Θα το αγοραζατε;Εχετε δοκιμασει κατι παρομοιο;
φιλακια!

Υ.γ. μην ξεχνατε το διαγωνισμο εδω!

22 σχόλια :

  1. Ax το έχουμε βάλει και εμείς στο μάτι! Είναι πολύ ωραία όλα! Να τα χαρείς! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο φαίνεται.. Και τόσο ωραία τα θεματικά κουτάκια, το αντίστοιχο με σοκολάτα θα είναι εξίσου τέλειο πιστεύω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κακαο νομιζω εχει βγει.αλλα μπορει να κανουν και με σοκολατα,ικανους τους εχω!

      Διαγραφή
  3. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να συγκρατηθώ και να μην κάνω μια αγορά από το memebox και κάτι τέτοιες αναρτήσεις καθόλου δε με βοηθάνε! χαχαχα

    Νομίζω πως από τη στιγμή που μπορούν αυτά τα κουτιά να φτάσουν Ελλάδα δεν αξίζει να χαλάσουμε χρήματα σε κανένα ελληνικό συνδρομητικό πλέον. Ναι, κοστίζουν σχεδόν τα διπλάσια χρήματα αλλά είσαι σίγουρη πως δε θα έχει χαζά δείγματα, ούτε οδοντόκρεμες, λίμες, τσίχλες. Αξίζει τα λεφτά του και την αναμονή.

    Θα περιμένω με ενδιαφέρον τη γνώμη σου για την ατμόκρεμα μόλις τη δοκιμάσεις , πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ μία και νομίζω πως μου αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπαμε!θα μαζεψουμε ποντους και θα το παρεις πολυ οικονομικα!Συμφωνω απολυτα μαζι σου,τα ελληνικα κουτια ειναι εντελως χαλια μπροστα τους.
      εγω παλι δεν ειχα δωσει καμια σημασια για καποιο λογο σε αυτο το trend και ομολογω οτι δεν ηξερα καν τι ειναι!ντροπη μου ξερω!

      Διαγραφή
  4. Με την τελευταία παραγραφούλα με έστειλες!
    Βουρ στο Memebox όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχχχχ ζηλεύω!!!!!!!!Μπήκα πριν λίγο διάστημα στο site και δεν ήξερα ποιο να επιλέξω!!Θα το ψάξω λίγο παραπάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμβαινει γιατι βγαζουν συνηθως πολλα ωραια μαζεμενα και δεν μπορεις να επιλεξεις!

      Διαγραφή
  6. Περιμένω με μεγάλη αγωνία το cacao-box μου! Το δικό σου είναι πολύ καλό, προϊόντα καθημερινά που θα χρησιμοποιήσεις σίγουρα αλλά και κάποια πρωτότυπα, με εντυπωσίασε! Πώς στο καλό όμως πλήρωσες μόνο 2$?? Εγώ χρησιμοποίησα τα αρχικά 10 memepoints και ένα κουπόνι (και παλι ευχαριστημένη είμαι εννοείται), χάνω κάτι μήπως; Όχι τίποτα άλλο, να ξέρω για το επόμενο που σίγουρα θα πάρω χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχα κανει αρχες του χρονου τον λογαριασμο μου και τον ειχα αφησει.τοσο καιρο κανανε προωθητικες ενεργειες και μοιραζαν ποντους και ετσι οταν αποφασισα να παραγγειλω διαπιστωσα οτι ειχα 25 memepoints!ποιο πηρες τελικα;

      Διαγραφή
    2. Αυτό με το κακάο, ελπίζω να μυριζει σοκολατένια! Θέλω και το floral και αυτό με τις μάσκες! Και 6-7 ακόμα χαχαχα

      Διαγραφή
    3. αυτα με τις μασκες ειπαμε ειναι κορυφαια.εχω φαει κολλημα με τα skincare και τα antiageing.τα θελω ολα!!!!

      Διαγραφή
  7. Πλάκα κάνεις? μόλις 2 € ? ααα πρέπει να το ψάξω λίγο παραπάνω το θέμα!!!! πολύ ωραίο το κουτάκι σου!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 δολλαρια βασικα και το πετυχαινεις απλα μαζευοντας ποντους οταν δινουν κατα καιρους.

      Διαγραφή
  8. Αν και το θέμα του -milk- δεν είναι το αγαπημένο μου you know my problem, το κουτί είναι υπέροχο. Το πόσο σου κόστισε δε εξαιρετικό!!! Να το χαρείς!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα το ποσο μου κοστισε με τρελανε κι εμενα!ναι τελικα ηταν καλο κουτι.να δουμε και τα επομενα!

      Διαγραφή
  9. είναι βολικές οι steam creams γιατί είναι καλές για κάθε χρήση. Εγώ έχω τη δική μου στο γραφείο μιας και η ανάγκη για περιποίηση είναι παντού το ίδιο έντονη χαχα. Ωραία προϊόντα πιο πολύ με τράβηξε το cleanser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου! ειναι πολυ ενδιαφεροντα αυτα τα κουτια, οντως!!! μπορεις να μου πεις κατι παραπανω για τους ποντους που συλλεγεις;;; δηλ, τους δινουν χωρις καποιο ανταλλαγμα μεσω facebook? σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ακριβως.οταν κανουν προωθητικες ενεργειες δινουν καποιους ποντους η ακομα και με διαγωνισμους επειδη ειναι σχετικα νεο κουτι.αυτη την στιγμη αν κανεις εγγραφη σου δινει 2 ποντους.οταν εκανα εγω ηταν 8 και μετα απο λιγο καιρο ηταν 10.επισης αγοραζοντας καποια συγκεκριμενα κουτια παλι σε ανταμειβει με καποιους ποντους.

      Διαγραφή

Amazon