Αναγνώστες

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

12 for 2012 (better late than never..)

Hello my beauties,τι κάνετε;Επιτέλους η εξεταστική μου τελειώνει οπότε είμαι πιο χαλαρή και κατάφερα επιτέλους να γράψω το πρώτο ποστ για το 2013!!!Όπως καταλάβατε από τον τίτλο αφορά τα 12 πιο αγαπημένα μου προϊόντα για το 2012!Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πολύ να καταλήξω σ'αυτα γιατί μέσα στην περασμένη χρονιά δοκίμασα πολλά νέα προϊόντα, τα περισσότερα από τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ!Ξέρω η φωτογραφία δεν είναι και η καλύτερη,αλλά δείχνει ακριβώς τις αποχρώσεις των προϊόντων!!Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:




Diorskin nude tan in 003 cinnamon
Mac blush in well dressed
Mac fluidline in blacktrack
Mac Studio finish concealer
Mac e/s in haux,malt,sable
Mac l/s in speak louder,creme cup
Benefit they're real
Opi nail envy
Opi Thrill in Brazil

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το 2012..Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν μέσα στην περασμένη χρονιά;
φιλακια..

38 σχόλια :

  1. Great favs hun!! I was lemming so bad that Dior bronzer last summer, I didn't get it though, I got Mac's and I deeply regret it! Can't wait to see if they'll come up with some great ones this summer!! Now that I'm seeing Creme Cup l/s I wonder if it's smilar to my HG Way to Love, it was LE and I'm looking for a dupe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωω!λοιπον το εψαξα λιγο στο google γιατι δεν το ηξερα καν το κραγιον που λες :(
      μοιαζει αν και το creme cup εχει πιο πολυ ροζ χρωμα δες και αυτο που βρηκα μπορει να σε βοηθησει,http://www.thebeautylookbook.com/2009/10/mac-dsquared-nude-rose-lustre-lipstick.html
      απο τη mac ποια αποχρωση εχεις;πηρα κι εγω προσφατα τη bronze για κοψιματα κυριως και δεν ξερω,δεν ειμαι εντελως σιγουρη για την επιλογη μου.οσο για το dior κυκλοφορει ακομα αν το θες.

      Διαγραφή
    2. Ααα σ'ευχαριστω πολυ Στέλλα, να'σαι καλά!! Εχω το Refined Golden, καλη αποχρωση εχει αλλα δεν ειναι πολύ blendable, και μαλλον με πείραξε, μου προκάλεσε σπυράκια.

      Διαγραφή
    3. εμενα παλι μου εδωσαν το bronze και δεν ξερω κατι δεν μου καθεται καλα μεχρι τωρα.δεν με εχει πειραξει,ειναι blendable,αλλα δεν ξερω τι με ενοχλει.μαλλον δεν εχω βρει το σωστο πινελο.εσυ ποιο χρησιμοποιεις;

      Διαγραφή
    4. Ααα χρησιμοποιώ ένα τεράστιο απο τα Sephora, αυτό: http://www.sephora.fr/Accessoires/Visage/Pinceaux-teint/IT-Brush-Pinceau-Poudre/P105658, είναι πολύ fluffy, μ'εχει βολέψει απίστευτα, γιατί δεν χρησιμοποιώ το bronzer για contouring ωστε να το βάλω με ενα μικρό πινέλο. Με αυτό το πινέλο το bronzer δείχνει πιο φυσικό, δίνει ένα ηλιοκαμμένο look.

      Διαγραφή
    5. ααα αυτο σκεφτομουν να το παρω για να απλωνω τους meteorites!το πινελακι του dior αν αποφασισεις να το παρεις τελικα,να ξερεις ειναι αρκετα fluffy και μαλακο παρα το μικρο του μεγεθος και βοηθαει για all over bronzing.

      Διαγραφή
  2. Ωραία αγαπημένα!! Ειδικά τα κραγιόν έχουν τέλειο χρώμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Κλεονικη μου!ναι ειναι παρα πολυ ωραια ειδικα το creme cup ειναι το τελειο ροζ για ολες τις ωρες!

      Διαγραφή
  3. Αυτές οι σκιές είναι στην wish list μου, ελπίζω η Mac να ξανακάνει κανένα 35%! Το bronzer θεϊκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι 2 πρωτες σκιες ταιριαζουν με τα παντα!αχ με τοσες προσφορες θα καταστραφουμε σε λιγο,χιχιχι.ναι το μπρονζερ ειναι παρα πολυ ωραιο και το καλυτερο δεν δινει την αισθηη του "λερωμενου" ουτε το χειμωνα που ειμαι πιο ασπρη!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα!Την haux τη θέλω πολύ καιρό, αλλά από τότε που πήρα την naked2 ψιλοκρατιέμαι γιατί μοιάζει αρκετά με την tease!H sable είναι από τις αγαπημένες μου!To blacktrack δεν το έχω πάρει ποτέ, γιατί δεν φοραω συχνά μαύρο, αλλά έχω δοκιμάσει to fluidine σε άλλα χρώματα και απλά το λατρέυω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι οντως μοιαζουν εκπληκτικα και η μονη διαφορα που βλεπω αναμεσα τους ειναι οτι η haux ειναι πιο ανοιχτη κι οχι τοσο καφε.τη sable τη φορουσα συνεχεια το καλοκαιρι!σοβαρα δεν φορας μαυρο;εγω παλι δεν εχω φορεσει ποτε αλλο χρωμα σε αιλαινερ.τι αποχρωσεις εχεις δοκιμασει;τον τελευταιο καιρο σκεφτομουν κατι σε μπλε η μωβ!

      Διαγραφή
    2. Το blitz&Glitz που ειναι μαύρο-αλλά όχι κατάμαυρο- με λίγο shimmer μέσα, μου άρεσε πάρα πολύ και το τελείωσα!Έχω χρησιμοποιήσει πολύ και το waveline που είναι πολύ ωραίο μπλε- απλά ήταν πιο ζουμερό από τα άλλα(2χρόνια τωρα δεν έχει ξεραθεί!) και καμιά φορά χρειαζόταν να ξαναπεράσω την γραμμή,χωρίς βέβαια να εννοώ ότι δεν έγραφε καλά! Α και το added goodness που ηταν limited!Από το waveline και το μωβάκι που έχουν, νομίζω το waveline γραφει καλύτερα πάντως!

      Διαγραφή
    3. καλα αν ξεραθουν υποθετω με λιγο fix+ επανερχονται οπως και τα paint pots.πωπω με εβαλες σε σκεψεις τωρα.δεν ξερω τι να πρωτοδοκιμασω!μαλλον για το waveline με κοβω!αν εβγαζαν και κανενα τιρκουαζ σε καμια collection καλα θα ταν.εχω τρελα με το χρωμα!

      Διαγραφή
  5. Βλεπω μια τρελα με την mac και ομολογω εχω την ιδια ακριβως!!!ειναι ολα τελεια...το creme cup ειναι καινουργιο μου αποκτημα κ το εχω λατρεψει οπως και to well dressed!! μολις εγεινα μελος σου αν θελεις ελα απο το δικο μου http://irinoyla1youchoose.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το ομολογω ειμαι mac addicted!αυτα τα δυο ειναι τα πιο πολυφορεμενα μου και αισθανομαι οτι συντομα θα χρειαστω καινουρια!

      Διαγραφή
  6. Ενα και ένα τα αγαπημένα σου! Είμαι και εγώ fellow MAC addict και σε καταλαβαίνω!!! Αν δεν την εχεις θα σου προτείνω να δοκιμάσεις και την e/s Patina της MAC που είναι τέλεια! Φιλάκια x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!οχι δεν την εχω δοκιμασει ειναι στις επομενες αγορες μου αυτη και η expensive pink!

      Διαγραφή
    2. Και η Expensive Pink είναι τέλεια! ;)

      Διαγραφή
    3. με την επομενη εκπτωση θα γινει δικη μου :)

      Διαγραφή
  7. Πώς κατάφερες και διάλεξες μόνο 12;;; Εγώ δε μπορούσα με τίποτα!! Τα κραγιόν και το βερνίκι είναι πολύ όμορφα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα καλα ξερεις ποσες μερες σκεφτομουν ποια να επιλεξω;;αφησα τοσα εκτος λιστας!Σ'ευχαριστω ναι ειδικα το βερνικι ειναι το αγαπημενο μου all time γιατι συνδυαζει χρωμα,εξαιρετικη διαρκεια και λαμψη σε ενα!

      Διαγραφή
  8. Το κόκκινο βερνίκι είναι όλα τα λεφτά!
    Έχεις tag: http://ginaikologies.blogspot.gr/2013/01/tag.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poly omorfa pragmatakia!!!!!!!!!!!! :) eimai to neo soy melos, ela k apo dw an 9es ..... na deis k ta dika m agaphmena!
    http://beauty-inpink.blogspot.gr/2012/12/he-12-favorites-of-2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to diko mou agapimeno einai ta mpotakia pou pira prin liges meres.den einai tou 2012 alla emena mou aresan trela!! :D
    http://allaboutwomenbylissie.blogspot.gr/2013/01/happy-purchases.html an theleis na ta deis auto einai to link!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μποτακια ε;;οριστε επρεπε να βαλω και τις γοβες μου στη λιστα!

      Διαγραφή
  11. Φανταστικά όλα!
    Μόλις ανακάλυψα το blog soy και έγινα μέλος,
    θα χαρώ αν δεις κ εσύ το δικό μου :)

    toothfairygardy.blogspot.gr
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα Στέλλα μου!!!Οι σκιές είναι θεικές!!!!Τα κραγιόν δεν τα έχω δοκιμάσει ,αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ και θα πάω να τα τσεκάρω!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο μηνα γλυκια μου!ειναι ιδανικες και για καθε μερα οταν δεν θες πολλα πολλα αλλα και οταν θες να κανεις κατι πιο grande!δεν εχεις δοκιμασει το creme cup??οπωσδηποτε να το τσεκαρεις!φιλακια!!

      Διαγραφή
    2. οχι δεν το δοκίμασα,τελικά αυτά τα χρώματα της Mac είναι ανεξάντλητη,πάντα βρίσκεις κάτι που σου αρέσει και δεν έχεις δοκιμάσει!

      Διαγραφή
    3. ισχυει ενω λες οτι τα εχεις ολα,παντα υπαρχει κατι αλλο που σου τραβαει την προσοχη!

      Διαγραφή
  13. teleio post...se proskalw k egw sto diko mas blog
    Hugs, http://laviestsuperbe.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ όμορφα όλα τα πραγματάκια που πήρες! Με γεια σου! Αχ θέλω και εγώ να δοκιμάσω την σκιά sable!! Και το creme cup φαίνεται υπέροχο!! φιλιά! Έλενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη sable τη λατρευω!τονιζει ιδανικα τα ματια μου το καλοκαιρι!

      Διαγραφή

Amazon