Αναγνώστες

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Le Tif Event και μια αλλαγη!

Πριν απο λιγο καιρο οι Greek beauty bloggers σε συνεργασια με το κομμωτηριο le tif και την l'oreal professionel και την Kerastaseδιοργανωσαν ενα πολυ ωραιο event με σκοπο να ενημερωθουμε για τις νεες κυκλοφοριες προιοντων,το νεο site (http://letif.eu/) αλλα και τα μυστικα για υγιη μαλλια!
Ο υπευθυνος της εταιρειας Walk in the park που ανελαβε το στησιμο του νεου site μας εδειξε το νεο eshop και μας εξηγησε τον τροπο λειτουργιας του.


Επειτα η Μαγκι απο την Kerastase μας ειπε λιγα λογια για την ιστορια της εταιρειας,μας ενημερωσε οτι απο φετος η Kerastase θα αποκτησει "προσωπο" για πρωτη φορα,την πασιγνωστη Kate Moss και μας αποκαλυψε οτι συντομα θα λανσαρουν και σειρα styling!
Η μαγκυ απο την kerastase
H Ιζαμπελ,υπευθυνη χρωματων στο κομμωτηριο μας ανελυσε τις τασεις της μοδας και μας παρουσιασε την καινοτομα βαφη INOA η οποια δεν περιεχει αμμωνια!Επισης μας συμβουλευσε την καθε μια ξεχωριστα για το χρωμα που ταιριαζει στην καθε μια!Εννοειται οτι εκμεταλλευτηκα τις συμβουλες της καθως εδω και καιρο ηθελα μια αλλαγη στα μαλλια μου!


Πριν φυγουμε μας εδωσαν και μια σακουλιτσα που περιειχε τα καταλληλα για την καθε μια προιοντα για την περιποιηση των μαλλιων μας.
Τελος να ευχαριστησω τους ιδιοκτητες του κομμωτηριου,τις εταιρειες Kerastase και L'oreal και φυσικα την Demi απο τις Greek Beauty Bloggers για την αψογη διοργανωση του event!

καποιες απο τις bbloggers με τους ιδιοκτητες του κομμωτηριου.

με την Αννα απο το tickle me pink και τη Demi απο τις Greek beauty bloggers
μετα την αλλαγη την ημερα των γενεθλιων μου!
Στις παραπανω φωτογραφιες μπορειτε να με δειτε μαζι με αλλες blogger και να δειτε τα μαλλια μου πριν την αλλαγη που εκανα στο le tif καποιες μερες μετα το event και διπλα πως ειναι τωρα τα μαλλια μου μετα την αλλαγη στο χρωμα και το γενναιο κουρεμα που τους εκανα!
Πως σας φαινεται η αλλαγη;Εσεις κανετε συχνα αλλαγες στα μαλλια σας;
φιλια!
να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ανατολη απο το From An.ni With Love για την παραχωρηση των φωτογραφιων της!

15 σχόλια :

  1. Ααα....ωραία μαλλάκια!Σε βλέπω και μου υπενθυμίζεις ότι χρειάζομαι και κούρεμα και ανταύγειες!!Βαριέμαι αφόρητα στα κομμωτήρια, χωρίς πλάκα έχω αφήσει τις αντάυγειες μου ακόμα και έναν ολόκληρο χρόνο! Είχα ένα ωραιότατο ομπρε λουκ!Ευτυχώς πάντως δεν έχω ούτε πολύ σκουρόχρωμο μαλλί ούτε πολύ ανοιχτές αντάυγειες και κάπως το σώζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστωω!Κι εμενα πριν την αλλαγη ηταν τυπου ombre μονο που η ριζα ειχε κατεβει αρκετα.Καλα περναω κι εγω φασεις που βαριεμαι τρελα τις βαφες η τις συχνες ανταυγειες οπως τα τελευταια χρονια που προτιμησα το ombre.εμενα παλι και σκουρα ειναι τα μαλλια μου και πιο ανοιχτα τα θελω!χαχαχα αβυσσος η ψυχη της γυναικας!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου! Είσαι μία κούκλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ πόσο ζήλεψα....μεγεία υπέροχα μαλλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη η αλλαγή σου.. :)
    Αχ περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη την ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωω!ναι ηταν πολυ ωραια μακαρι να ξαναγινει συντομα και νεο event!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία η αλλαγή σου!
    Κι εγώ έκανα πριν ένα μήνα... έχω ανεβάσει και post... και την άπψη μου για τη σειρά Mythic Oil.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με γειααααα!πολυ ομορφα τα μαλλακια σου αν και δεν μπορω να δω το κουρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωωω!ειναι αρκετα πιο κοντα απο οτι βλεπεις και μου τα εκανε αρκετα φιλαριστα τα επανω (ξερεις απο αυτα που δεν ισιωνουν με τιποτα) γι'αυτο και τα εχω πιασμενα!

      Διαγραφή

Amazon