Αναγνώστες

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

my spring wishlist!

Μιας που μπήκε η άνοιξη,αυριο ειναι και τα γενεθλια μου(οποτε ιδεες για δωρα..) και πλησιαζει και το καλοκαιρακι ειπα να σας δειξω τα προιοντα που ειναι στη wishlist μου και θελω να δοκιμασω συντομα!Φυσικα η λιστα μου απαρτιζεται απο καλλυντικα και μονο!Για αρχη να σας πω οτι στις 21 του μηνα κυκλοφορει επισημα η ανοιξιατικη συλλογη της mac που ειναι εμπνευσμενη απο το γνωστο κομικ archie!Ξερετε αυτον που ηταν αναμεσα σε δυο κοριτσια..την Betty και την Veronica!Απο αυτην την πανεμορφη συλλογη λοιπον θελω το σετ πινελων και το κορραλι κραγιον Betty Bright!Απο τη mac παλι εχω και δυο κραγιον απο τη μονιμη σειρα,το up the amp ενα πολυ ομορφο μωβ και το please me,ενα ματ ροζ ιδανικο για καθε μερα!




Η εταιρεία nars για την άνοιξη κυκλοφόρησε μια καινούρια παλέτα που περιέχει το πασίγνωστα ρουζ orgasm και το μπρονζερ laguna καθώς και 4 σκιές..Ε μόλις την είδα ήξερα ότι πρέπει να την αποκτήσω!Δυστυχώς τα nars είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μόνο μέσω internet οπότε δυσκολεύει λίγο η απόκτηση της καθώς μ'αρέσει να δοκιμάζω ένα προϊόν πριν το αγοράσω.Επίσης από την ίδια εταιρεία θέλω πολύ να δοκιμάσω το ρουζ deep throat,ένα γλυκό ροζ που ταιριαζει στα περισσοτερα δερματα!Για τους ιδιους λογους με πριν,καθυστερει και αυτη η αγορα!Εχω διαβασει τοσα θετικα reviews για τα προιοντα moroccanoil και ειδικα για τη μασκα και τη σουπερ ενυδατωση που προσφερει οποτε δεν γινοταν να μην μπουν στη λιστα μου.
Τελος εχω ερωτευτει αυτη τη φουστα απο ta bsb,η οποια εχει μεγαλες πιθανοτητες να γινει δικη μου συντομα σε μαυρη αποχρωση(ακους μαμα;;;)

Αυτα τα λιγα απο εμενα,εσεις τι εχετε στη wishlist σας και θελετε να δοκιμασετε συντομα;
φιλια!
πηγη φωτογραφιων:google,bsb

14 σχόλια :

  1. ola einai superrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! kai epeidi eisai gata stis agores ,otan breis tin paleta nars an mporeseis pes mou gt kai ego ti thelo poli :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωω!την παλετα μπορουμε να την παρουμε απο το site της nars η το hqhair.εχω ενα λινκ αν θες http://www.narscosmetics.eu/color/artist-palettes/~/the-happening-palette

      Διαγραφή
  2. το συγκεκριμένο κραγιόν από την ανοιξιάτικη συλλογή της MAC το θέλω κι εγώ! Είναι υπέροχο κοραλί!! Τα μοροκαν όιλ να τα πάρεις οπωσδήποτε! είναι ονειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τελειο!αν το θες πανε τωρα στα mac κοντα σου γτ κανουν προκρατησεις,ενω κυκλοφορουν στις 21 και στη Θεσσαλονικη εχει ηδη εξαντληθει στο κεντρικο καταστημα!

      Διαγραφή
  3. axxaxa!!euxomai na ta apoktiseis ola!!
    to up the amp einai teleio!!!opws episis kai i kasetina nars!


    AAA...kai XRONIAAAAAAAA POLLA!!!!!!!na ta ekatostiseis kai oti epi8umeis na to apoktiseis!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυυ κι εσυ οτι επιθυμεις!!!!αχ ναι το up the amp το εχω ερωτευτει και θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια.μακαρι να μπρεσω να παρω και την παλετα πριν εξαντληθει!φιλια

      Διαγραφή
  4. Νομίζω ότι τα χρώματα της παλέτας είναι πολύ ωραία και σούπερ καλοκαιρινά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και ειναι και απο τα χρωματα που μου αρεσουν πολυ!!

      Διαγραφή
  5. Αυτή η συλλογή της mac νομίζω θα εξαντληθεί πριν καν κυκλοφορήσει! Πολύ όμορφη και η φουστίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21-3 κυκλοφορει και ηδη καποια κομματια εχουν εξαντληθει απο τις προκρατησεις.Σ'ευχαριστω!

      Διαγραφή
  6. Μόλις ερωτεύτηκα!Αυτό το κοραλλί κραγιόν από τα Archie's Girls φαίνεται πανέμορφο! :)

    Σε tagαρα Στέλλα μου! :D
    http://thewillbyds.blogspot.gr/2013/03/tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα κι εγω καπως ετσι αντεδρασα οταν το πρωτοειδα!ευχαριστω για το tag παω να το δω!φιλια!

      Διαγραφή
  7. Η παλέτα της nars φαίνεται τέλεια.. Ελπίζω να την αποκτήσεις!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon