Αναγνώστες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

mac prolongwear concealer:a review

Εδώ και πολύ καιρό θέλω να σας γράψω την άποψη μου για ένα από τα αγαπημένα μου κονσιλερ, το mac prolongwear concealer.Όπως ξέρετε έχω πολύ λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια με αποτέλεσμα να φαίνεται και η πιο μικρή φλέβα και φυσικά να έχω έντονες δυσχρωμιες και κύκλους.Οπότε απαιτώ από το κονσιλερ που θα χρησιμοποιήσω να είναι έξτρα καλυπτικο,να διαρκεί και φυσικά να μην αλλοιώνεται με το πέρασμα της ώρας.Το prolongwear έχει λεπτόρρευστη σχετικά υφή που δεν στεγνώνει αμέσως και αρα σου επιτρέπει να το δουλέψεις μέχρι να πάρεις την επιθυμητή κάλυψη.Η mac ισχυρίζεται ότι διαρκεί 15 ώρες και είναι μέτριας προς πληρης κάλυψης.Να πω την αλήθεια έχει τύχει να το φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ και όντως το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ελαφρύ πέρασμα με λίγη πούδρα όπως περνάω κάποιες φορές και το πρόσωπο μου.Δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές έκφρασης που έχω και καλύπτει αρκετά καλά τους μαύρους κύκλους.Σε συνδυασμό με το bobbi brown corrector (review εδω) η κάλυψη που προσφέρει είναι τέλεια αλλά δυστυχώς μειώνει την διάρκεια του.Έχω δυο αποχρώσεις την nw20 και την nw25 που τις χρησιμοποιώ εναλλάξ η και αναμεμειγμένες ανάλογα με την εποχη.
Ερχεται σε γυαλινο μπουκαλακι με αντλια (πολυ καλο για λογους υγιεινης άλλα κακο για εμενα που δεν ειμαι πολυ προσεκτικη και μου πεφτουν πραγματα..) και δυστυχως η αντλια αν δεν προσεξετε πως θα την πατησετε βγαζει υπερβολικα πολυ προιον για μια χρηση.Η τιμη του να πω εδω ειναι στα 17 ευρω αν θυμαμαι καλα και η ποσοτητα ειναι 9ml
Το εχω χρησιμοποιησει με διαφορους τροπους και πινελα,απο το κλασσικο blending brush πχ mac 217,226 η sigma e25,e35,με το κλασσικο concealer πινελο που ειναι πλακε με συνθετικες τριχες και με το sigma p86.Οι αγαπημενοι μου τροποι ειναι με το πινελο της mac το 226 και φυσικα με τα δαχτυλα μου!
Το μονο μειονεκτημα που μπορω να βρω στο συγκεκριμενο,ειναι οτι επειδη ακριβως ειναι υγρο θελει περισσοτερη ωρα για να το δουλεψεις σωστα και να πετυχεις το επιπεδο καλυψης που θες.Απο τη στιγμη που θα στεγνωσει ομως θα μεινει εκει!

nw20 και nw25


nw25 και nw20
ελαφρως απλωμενα για να δειτε την καλυψη

εδω μετα απο 5 ωρες χρησης
Στην τελευταια φωτογραφια βλεπετε πως ειναι μετα απο 5 ωρες χρησης.Σχεδον αθικτο οπως τη στιγμη που ειχα βαφτει.Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο αυτο το κονσιλερ και θα συνεχιζω να το αγοραζω μεχρι φυσικα να βρω κατι ακομα καλυτερο!
Εσεις εχετε δοκιμασει το συγκεκριμενο;Ποιο ειναι το δικο σας αγαπημενο κονσιλερ;
φιλια!

33 σχόλια :

  1. Φαίνεται πολύ καλό! Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το studio finish και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το θυμαμαι!το εχω κι εγω και μ'αρεσει εξισου..θα κανω και review συντομα!

      Διαγραφή
  2. Για να το τσεκάρω...! Ευχαριστώω

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σου άρεσει και για το υπόλοιπ πρόσωπο Στέλλα ή μόνο για την περιοχή κάτω από τα μάτια? To εχω στα υπόψη για το μέλλον γιατί είμαι αρκετά πλήρης από concealers αλλά έχω ακούσει απ' όλους τέλεια λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για κοκκινιλες και σπυρακια εννοεις;ετσι κι ετσι επειδη εχω και το studio finish ααααν βγαλω ποτε σπυρακι χρησιμοποιω εκεινο γτ καλυπτει καλα την κοκκινιλα που συνηθως εχει και ειναι σταθερο.τωρα γυρω απο τη μυτη πχ το χρησιμοποιω κανονικα μ'αρεσει πολυ.εχω ακουσει οτι το χρησιμοποιουν και για μεικ απ αλλα δεν το εχω δοκιμασει!

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται υπέροχο Στέλλα πάνω σου και μετά απο τόσες ώρες μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα και μονο οτι καλυπτει κατω απο τα ματια μου φτανει!ευχαριστωωω!

      Διαγραφή
  5. Αχ το θέλω πολύ καιρό το συγκεκριμένο! Μου το είχε δοκιμάσει βέβαια μια κοπέλα στη Mac και μάζεψε στις γραμμούλες, αλλά μπορεί να φταίει το ότι μου είχε τοποθετήσει μια άλλη κρέμα πριν το concealer με δική της πρωτοβουλία!Δεν χρησιμοποιώ πάντως ποτέ concealer, τα πάντα τα καλύπτω με το estee lauder maximum cover το οποίο είναι foundation αλλά σε κάλυψη ξεπερνάει τα πάντα! Άλλα κάτω απ΄τα μάτια δυσκολέυομαι, ή θα μου γκριζάρουν οι κύκλοι ή θα μαζεύεται το προιον στις γραμμούλες, που το θεωρώ ακόμα χειρότερο από τον μάυρο κύκλο!Φαύλος κύκλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα κι εγω κρεμες της mac χρησιμοποιω αλλα δεν μου μαζευει.αντε να μαζεψει μια φορα στις δεκα μετα το απλωμα το οποιο διορθωνεται αμεσα και μετα δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα.αν δεν εχεις θεμα με κυκλους δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι αμαν και πως.οσο για το el το εχω ακουσει και απο αλλου οτι το βαζουν για κονσιλερ και θελω πολυ να το δοκιμασω!!δεν σ'αρεσει εσενα ε;

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν προιόν,το έχω πάρει ήδη 3 φορές και όταν είχα βαριά ακμή το φόραγα και ως foundation σε όλο το πρόσωπο. Ειλικρινά παρόλο που σίγουρα δεν φαίνεται ελαφρύ, για την κάλυψη που προσφέρει, δεν θα έλεγα ότι και τόσο βαρύ και απλώνεται και έυκολα!Πλέον το ανακατεύω με καμια bb cream ή το βάζω μόνο τοπικά στα σπυράκια!Κάτω απ'τα δικά μου μάτια όμως μπαίνει στις γραμμούλες- κάτι που συμβαίνει σχεδόν με όλα τα προιόντα!

      Διαγραφή
    3. το επαιρνα παλια η μαμα μου και το ειχα δοκιμασει απο εκεινη αλλα μου τη σπαει αν μπαινει στις γραμμες το προιον.χμμ μπορει να παω να το τεσταρω στο καταστημα!

      Διαγραφή
  6. Καλά εννοείται αγαπώ mac για concealer, τώρα χρησιμοποιώ το Studio Sculpt αλλά καταργήθηκε :-(( Οπότε θα γυρίσω στις "παλιές αγάπες".. Το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά απλά για κάτω από τα μάτια θεωρώ ότι δεν ήταν το ιδανικό, για εμένα, γιατί πάνω σου φαίνεται άψογο!
    Πολύ ωραία παρουσίαση ;-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ :) ναι το ειδα οτι καταργηθηκε.μηπως το επαναλανσαρουν ομως με βελτιωμενη συνθεση;κοιτα στην αρχη κι εμενα δεν μου πολυαρεσε μεχρι να συνηθισω την υφη του και να μαθω να το απλωνω σωστα!

      Διαγραφή
  7. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στην φωτογραφία φαίνεται πραγματικά άθικτο!!! Όταν τελειώσει το Double Wear της Estte Lauder που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή θα το δοκιμάσω σίγουρα!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι πανε να σου κανουν τα κοριτσια μια εφαρμογη να δεις αν σ'αρεσει!!!φιλια!

      Διαγραφή
  8. Πολυ ωραιο review Στελλα! Πραγματι ειναι πολυ σταθερο concealer, και τωρα που το σκεφτομαι μακαρι να ειχα παρει το NW20 αντι για το NC20, μαλλον την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω :) ααα αυτο με τα χρωματα πολυ παγιδα!το nw25 ειναι σκουρο για μενα αλλα μου το εδωσαν σαν ιδανικο.πρεπει να το τσεκαρεις σε φυσικο φως για να δεις αν οντως ειναι το χρωμα σου!

      Διαγραφή
  9. ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΩΔΕΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΓΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ . http://beauty-stardust.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κι εγω εχω δυο,ενα κρεμωδες και αυτο που ειναι πιο υγρο για εναλλαγη!

      Διαγραφή
  10. Τέλειο review, νομίζω το συγκεκριμένο θα με βολέψει κι εμένα μιας και θέλω κάλυψη αλλά χωρίς να μαζεύει στις γραμμές. Θα το βάλω στη wishlist :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι με την πρωτη ευκαιρια δοκιμασε το ειναι αρκετα καλυπτικο!

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραίο φαίνεται στα μάτια σου. Αλλά μεγάλο μπέρδεμα τα NC και ΝW. Εμένα μου επέμενε η κοπέλα να πάρω το Nw 20 select moisture cover, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη και χρωματικά και ποιοτικά.Προσπαθώ να το τελειώσω με διάφορες χρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!τα nc(natural cool) σε γενικες γραμμες απευθυνονται σε επιδερμιδες με κιτρινους υποτονους ενω τα nw(natural warm) σε επιδερμιδες με ροζ χωρις ομως να ειναι απολυτο.το select cover up καποιοι το χρησιμοποιουν και σαν μεικ απ απο οσο εχω δει.κριμα παντως που δεν σου αρεσε!

      Διαγραφή
  12. αγαπημένο μου κονσίλερ είναι της radiant αλλά από Μαc έχω studio fix δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα ονομασία αλλά ένα είναι σε συσκευασία σαν των σκιών και ένα άλλο σε μικρό σωληνάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον εχεις το studio finish και το select cover up.απο radiant δεν εχω δοκιμασει.ειναι καλυπτικο;

      Διαγραφή
  13. Φαίνεται πολύ καλό!!! Εγώ τώρα είμαι στην φάση αναζήτησης ενός καλού οπότε θα το έχω στα υπόψιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι δοκιμασε το με την πρωτη ευκαιρια!ειναι αρκετα καλυπτικο!

      Διαγραφή
  14. Eίναι το αγαπημένο μου concealer!!!!!!! απλά το λατρεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ligo arga sxoliazw alla twra to ida...fobero prohon.. pistebw prosopika den exw na kalipsw pola to xrisimopio kirios gia na fotisi ta matia alla to exw bali sthn miteramou kai sthn kolitimou pou einai poli pio skoures apo emena kai h apoxrosi pou pernw tha mprouses na pei oti den kalipti ths pio skoures (nw20) tespa pernaw mia strosi apo afto kai apo panw doulebw ligo to meikap kai to apotelesma einai telio sthn kolitimou to doulebw ligo parapanw.. me bolebi na to aplono me 282se se sindiasmo me to 130se ths mac h kai me to 131 mac (exeis dokimasi kapio apo afta gia concealer? an xi dokimase na mas peis an thes..) genikos den me boleboun ta idika pinela gia concealer h kopela sta mac mou to xe dokimasi me to 191 alla den mporw na pw pws enthousiastika... to concealer kanei poli kalei doulia kai meni ekei wres prosopika den thelw kati pio bari theoro me kalipti pliros sthn kolitimou omws pou xei entonous kiklous prepi aparetita na doulepsw kai to meikap apo panw fisika tha fteh kai h apoxrosi pou exw alla den mporw na exw duo apoxrosis mono kai mono gia tous alous den eimai epagelmatias apla xrisimopiw xronia mac kai bafome kai bafo files apo ta 15 opote oti theloun edw... xaxaxaxa... h kolitmou pleon opote erxete ferni kai enan neseser mazitis me ta kalintika na thn bapsw..concealer sto neser tis den exei genikos diladi den exei den kserw giati alla enw exei thema me mabrous kiklous den perni genikos den theli pola pola panotis.. twra to corrector pou les den to xw dokimasi pote giati mou fenete arketa liparw gia emena den to xw dei na to dokimasw na dw an ontws einai etsi san ifi alla etsi opws to blepw kai apo afta pou exw akousi den mou fenete pws tha kanei gia emena... prosopika an exw kourasmena matia kai xriazome kati pio kaliptiko apla bazw mia krema mation tis clinique me elafri xrwma kai afou aporofithi pernaw kai to consealer kai isos kai to makeup elafra apo panw gia omiomorfia .. sthn mama mou pou oso na peis ritidoules exei katw apo ta matia mporw na pw oti einai poli kalo kathos den mazebi sths ritides kai bolebi...ena allo prohon pou xrisimopio san consealer pou gia mena pefti bari kai ws consealer kai to xw gia poli pio akrees katastasis einai ths estee lauder double wear maximum to make up... kala gia to prosopo gia mena oute kan einai poli bari alla sta matia se poli akrees katastasis mpori na to balw.. an to xa se pio skoura apoxrosi tha to xa mono san consealer gia thn mamamou kai gia thn kolitimou pou exoun pio pola na kalipsoun kai afto mono an pragmatika to xriazonte.. alla einai h pio anixti apoxrosi akoma kai gia mena einai aspro pou me xionati.. xaxaxaxa.. poly wreo to themasou gia ena polu wreo prohon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eixa dokimasei deigma apo to 15 k to 20 , sympathitiko alla den trelathika... to double wear tis este lauder to exeis dokimasei? an nai ti gnomi exeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα παλι με εχει βολεψει απιστευτα,σε σημειο που ορισμενες φορες χρησιμοποιω μονο αυτο και τπτ αλλο.Το double wear το δοκιμασα σε μακιγιαζ που μου εκαναν και δυστυχως δεν μου καλυψε τους κυκλους και γκριζαρε κιολας.

      Διαγραφή

Amazon