Αναγνώστες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

the battle of the bronzers!!

Με αφορμή το οτι ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει άνοιξη και να καλοκαιριαζει αποφασισα να σας δείξω τη συλλογη μου απο μπρονζερς.Τα bronzers ειναι απο τα αγαπημενα μου προιοντα καθως μπορουν να χρησιμοποιηθουν με αρκετους τροπους,με τους πλεον διαδεδομενους να ειναι τα κοψιματα και το περασμα σε ολο το προσωπο σε καιρια σημεια για πιο ηλιοκαμενη οψη!
Αυτα που εχω λοιπον στη συλλογη μου ειναι τα εξης: Chanel soleil tan de chanel, Dior diorskin nude tan 03 canelle, Mac bronzing powder Bronze και του Body Shop η bronzing powder 01.

chanel,dior,mac,body shop


Το πρωτο που αγορασα ηταν το μπρονζερ του body shop και ηταν οταν ειχαν ακομα τις πρασινες πλαστικες συσκευασιες(τις θυμαστε;;)Ηταν απο τα αγαπημενα μου προιοντα και το φορουσα σαν ρουζ καποιες φορες λογω του χρωματος του.Ε καποια στιγμη το εσπασα και οταν πηγα να το ξαναπαρω ειχαν ηδη βγαλει αυτες τις ωραιες συσκευασιες με το χρυσο καπακι και το εσωτερικο τυπωμα(καποτε ειχε εναν ηλιο η πουδρα).το συγκεκριμενο ειναι το τριτο που αγορασα απο τα body shop αλλα δεν το χρησιμοποιω πια γτ ειναι καπως παλιο..Ο λογος που το κραταω ειναι συναισθηματικος και μονο!
Ετσι λοιπον περσι πηρα την αποφαση να παρω ενα καινουριο bronzer και φυσικα αυτο που μου ειχε μπει στο ματι ηταν του dior με την υπεροχη πολυτελη συσκευασια που ερχοταν και με ενα μικρο cabuki πινελο.Οταν λοιπον εβγαλαν μια φανταστικη προσφορα με -40% τα hondos center ε δεν εχασα την ευκαιρια και το πηρα.Διατιθεται ακομη στην τιμη των 49 ευρω για οσες ενδιαφερονται.Το συγκεκριμενο το πηρα επιτηδες σε σκουρη αποχρωση για να μπορω να το χρησιμοποιω το καλοκαιρι για να τονιζω το μαυρισμα μου!Το χειμωνα δυστυχως δειχνει καπως λερωμενο επανω μου.
Επειτα εβλεπα και ξαναβλεπα τις pixiwoo που χρησιμοποιουσαν το chanel soleil tan(49 ευρω) για κοψιματα και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα το κρεμωδες bronzer.Ειναι και chanel..ε τι αλλο θελει ενα κοριτσι;;;Το χρησιμοποιω με δυο τροπους:το βαζω κανονικα πανω απο το foundation για να κανω κοψιματα,ειτε πριν βαλω το μεικ απ μου για κοψιματα και για να ζεστανω λιγο το προσωπο μου οποτε σε αυτη την περιπτωση χρησιμοποιω και λιγη απο την mac bronzing powder για να τονισω τα ζυγωματικα μου ακομα περισσοτερο!
Τελος,την πουδρα της mac(24 ευρω) την πηρα ακριβως για αυτο το λογο!Για να κανω contouring με δυο κινησεις οταν βαριεμαι να χρησιμοποιησω το chanel!Ειναι αρκετα καλη για το σκοπο που την αγορασα,δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα για all over bronzed effect ομως για να μπορω να σας πω πως δειχνει.

chanel,dior,mac,body shop
με φλας
φυσικο φως
Απο τα swatches μπορειτε να δειτε τη διαφορα που εχουν μεταξυ τους και φυσικα αυτος ειναι ενας απο τους λογους που εχω τοσα πολλα στη συλλογη μου!Ειναι με την ιδια σειρα οπως στις προηγουμενες φωτογραφιες και εχω χρησιμοποιησει αρκετο προιον για να φαινονται εντονα οι αποχρωσεις τους.Οπως βλεπετε το chanel δεν δειχνει τοσο πορτοκαλι οσο λενε καποιες κοπελες αλλα και το dior αυτη την εποχη φαινεται ξενο επανω μου.
swatches
Ποιο ειναι το δικο σας αγαπημενο bronzer?Εχετε καποιο απο αυτα;Πως σας φαινεται;;
φιλια!

13 σχόλια :

  1. τι ωραία!!! εγώ έχω αυτό του body shop και το βάζω πολύ συχνά!! το chanel θά ήθελα να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν σου δοθει η ευκαιρια να το δοκιμασεις οπωσδηποτε!Ε το body shop κλασσικη αξια!!! :)

      Διαγραφή
  2. Θελω να δοκιμασω τοσο πολύ το Chanel και επειδη το θελω τοσο πολύ μου φαινεται καλύτερο απο ολα!

    χχχ
    laourasbeautyblog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα κι εγω ετσι το εβλεπα σε αλλα reviews μεχρι που το δοκιμασα για να πειστω.πανε σε ενα chanel counter και ζητα να το δοκιμασεις για να δεις αν σου ταιριαζει!φιλια!

      Διαγραφή
  3. thelw kai gw na dokimasw kai to chanel kai to The body shop.
    to chanel einai pio anoixtoxrwmo apo auto pou exei i elf sto bronzing and powder duo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ το εψαξα στο google γτ δεν εχω το elf κι απο οτι βλεπω ειναι πιο ανοιχτο γτ εχει λιγο πορτοκαλι μεσα αλλα επειδη ειναι κρεμα χτιζεται ευκολα το αποτελεσμα και οπως ειπα καμια φορα βαζω και πουδρα απο πανω!

      Διαγραφή
  4. To chanel!! :) άμα δεν συγκέντρωνε και όλη τη σκόνη πάνω του θα ήταν τέλειο!θέλω και το dior...χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εσενα σκεφτομουν οταν εγραφα το ποστ!πραγματικα πολυ μαζευει το chanel και θελει συχνο καθαρισμα :(

      Διαγραφή
  5. Ουαου!! Ζηλευτή η συλλογή σου! Το μπρόνζερ είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα και το χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι για να δώσω λιιιγο χρωματάκι. Το chanel είναι με διαφορά το αγαπημένο μου. Το mac είναι πολύ καλό επίσης και το Body Shop θέλω να το δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί είναι πολύ απαλό το χρωματάκι..
    Τώρα χρησιμοποιώ της Bobbi Brown και το λατρεύω, έχε το στο μυαλό σου να το δεις κάποια στιγμή, πιστεύω θα σου αρέσει ;-)

    Φιλιά πολλά
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω!αχ η chanel τι μας κανει και την αγαπαμε ολες;bobbi brown ε;δεν το ειχα σκεφτει ως τωρα!χμμ δεν ξερω αν θα προσθεσω αμεσα καποιο στα καλλυντικα μου αλλα θα το εχω υποψη μου!

      Διαγραφή
  6. Το mac ειναιμε εκπτωση -25% στα 24 ευρω ή ειναι η κανονικη του τιμη? Και πιο bronzer ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ειναι η κανονικη του τιμη απο οσο θυμαμαι. Εχει μια μονιμη σειρα με bronzing powders και η αποχρωση που εχω ειναι το bronze.

      Διαγραφή

Amazon