Αναγνώστες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

MAC Beauty powders!

Σε συνεχεια της προηγουμενης αναρτησης μου για τις πουδρες λαμψης της mac(εδω το post) θα σας κανω review των δυο ακομα beauty powders που εχω στη συλλογη μου.Οι beauty powders ειναι κομματια μεγαλων συνηθως συλλογων,δεν υπαρχουν δηλαδη στη μονιμη σειρα,και η χρηση τους ποικιλει αναλογα με το χρωμα τους και την αποχρωση της επιδερμιδας της καθε κοπελας.
Αυτες που εχω εγω ειναι η Crew Highlight powder απο την περσινη καλοκαιρινη συλλογη Hey Sailor και η Flatter me απο την ανοιξιατικη συλλογη με θεμα τα Archie's girls.Οπως βλεπετε οι συσκευασιες και οι χαρτινες και το κανονικο προιον ειναι συλλεκτικες και εντελως διαφορετικες απο το κλασσικο μαυρο ματ της MAC.





Συνηθως οι πουδρες αυτου του τυπου εκτος απο το χρωμα περιεχουν και λαμψεις αλλα και χρωστικες για να κανουν την επιδερμιδα πιο φωτεινη.


Την crew την ειχα δοκιμασει περσι οταν κυκλοφορησε,αλλα τελικα δεν την αγορασα παρολο που με ειχε ενθουσιασει κι οταν τελικα το αποφασισα δεν υπηρχε πλεον.Τελικα την βρηκα στο www.strawberry.net οπου μπορειτε να την βρειτε ακομα εδω.Οι αποχρωσεις της ειναι ασπρο,μωβ,πορτοκαλι και ροζ και ο συνδυασμος δινει ενα ροζ-κοραλλι ρουζ ιδανικο για το καλοκαιρι!Ωστοσο το ασπρο ειναι απλη επιστρωση,με τη συνεχη χρηση φευγει και αποκαλυπτεται το ροζ οπως μπορειτε να δειτε και στις φωτο.Η διαρκεια του ειναι πολυ καλη και η υφη οπως και η αποδοση αριστη.



H Flatter me ειναι η δευτερη πουδρα που αγορασα και μπορω να πω πλεον οτι ειχα ερωτευτει σχεδον ολη τη συλλογη.Εχει ροδακινι βαση και ροζ καρδουλες που σε συνδυασμο δινουν φανταστικο αποτελεσμα και το τελειο ροδακινι ρουζ για την επιδερμιδα μου.Η διαρκεια της ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη και η πουδρα σαν υφη πολυ απαλη και με αψογη αποδοση.Οι καρδουλες οπως μπορειτε να δειτε και στην τελευταια φωτο ειναι μεχρι κατω,δεν ειναι μια απλη σταμπα στην πανω στρωση.



 Η τιμη των προιοντων ηταν στα 29ε κυριως λογω της limited edition εκδοχης τους και δυστυχως δεν ειναι πλεον διαθεσιμα στα καταστηματα.Η ποσοτητα τους ειναι στα 10gr οπως και των mineralize skinfinish και ενα ακομα μυστικο ειναι οτι οταν σας τελειωσει καποτε το προιον μπορειτε προσεκτικα να αφαιρεσετε το εσωτερικο και να τοποθετησετε το pan απο μια καινουρια πουδρα αρκει φυσικα να ταιριαζει κι ετσι να εχετε για παντα την συλλεκτικη και πολυ ομορφη συσκευασια.

flatter me-crew

Ta swatches δυστυχως αδικουν τα προιοντα καθως στο προσωπο ειναι κανονικα ρουζ.Ωστοσο μπορειτε να δειτε στο περιπου τις αποχρωσεις.


Εχετε δοκιμασει καποια απο αυτες τις πουδρες;Πως σας φαινονται;
φιλακια

12 σχόλια :

  1. εγώ από τέτοιου τύπου έχω την άλλη από τη συλλογή Archie, τη Veronica's Blush η οποία είναι πιο ανοιχτή και συνήθω τη χρησιμοποιώ πάνω από ροζ ρουζ και για highlighter και την Sunday Afternoon από τη συλλογή vera που κι αυτή είναι περίπου στις ιδιες αποχρώσεις. Προσέχω πολύ την Archie συσκευασία μη μου χαλάσει για η αντίστοιχη hello kitty είχε γίνει πολύ πολύ χάλια. Thanks for sharing :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι θυμαμαι που τις εχεις στη συλλογη σου.της vera ενω μου ειχε αρεσει και το τυπωμα και οι αποχρωσεις δεν την ειχα παρει,δεν ξερω για ποιο λογο.να χαλασει;πως δηλαδη;να ξερω να το προσεχω παραπανω.ειχες και απο τα hello kitty???ηταν πολυ ωραια συλλογη μακαρι να κανουν κατι παρομοιο καποια στιγμη οπως και η heatherette και η barbie.ειχαν τελειες συσκευασιες.

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να πάρω μία mac πούδρα! Είμαι αδικαιολόγητη! Αυτές που παρουσιάζεις μου φαίνονται υπέροχες!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσεκαρε συνηθως τις ανοιξιατικες συλλογες,εκει βγαζουν τις καλυτερες!!!

      Διαγραφή
  3. δεν έχω καμία από αυτές τις συλλογές,και πάντα τις ''ζηλέυω''!!!εγώ έχω τη mineralize και μου αρέσει πάρα πολύ!πολύ όμορφες αυτές που έχεις!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστωωω!την κλασσικη;εγω παλι εχω για τις γυαλαδες τις ειχα βαλει στο προηγουμενο ποστ.

      Διαγραφή
  4. και εγώ δεν έχω δοκιμάσει πουδρες MAC απλά λατρευω αυτές τις συλλεκτικές συσκευασίες! πολύ ωραία ανάρτηση!
    φιλια
    Μαιρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εκτος του οτι ειναι τελεια σαν ρουζ και οι συσκευασιες ειναι φανταστικες!!!σ'ευχαριστω :)

      Διαγραφή
  5. Η crew είναι τέλεια!Την χρησιμοποιώ για ρουζ! Έχω και μια από την συλλογή Marylin που είναι πιο πολύ για μια διακριτική λάμψη! Αν και είναι αρκετά άσπρη, δεν πιστεύω ότι ταιριάζει σε σκούρες επιδερμίδες!Έχουν πάντα άψογες συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ειχες παρει την πουδρα της marylin?δεν ειχαν τεστερ οταν ειχα παει να παρω το κραγιον κι ετσι εμεινα με την απορια πως εμοιαζε.ναι αναλογα το χρωμα παει το αν θα ταιριαζει στην επιδερμιδα της καθε κοπελας.καλα η crew τελεια δεν το συζητω!εχω ερωτα με τις συσκευασιες τους!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία παρουσίαση Στέλλα μου! Την crew την έχω και εγώ και την αγαπώ πολύ! Γενικώς έχω δοκιμάσει 3 beauty powders και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ενώ είναι αρκετά διακριτικές κάνουν όντως τη διαφορά! Για τις συσκευασίες δεν το συζητώ..τρέλα!!

    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστωωω!!!ναι ειναι πανεμορφες!ποιες εχεις εκτος της crew που αποδειχτηκε μεγαλο hit?

      Διαγραφή

Amazon