Αναγνώστες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

My mac mineralize skinfinishes and a little more!

Την πεμπτη που μας περασε κυκλοφορησε επιτελους η νεα καλοκαιρινη συλλογη της Mac,η Tropical Taboo, η οποια αποτελείται απο πουδρες Mineralize Skinfinish,mineralize σκιες και ρουζ και κραγιον απο την mineralize(εκπληξη ε;) σειρα που ειναι μονιμη.Οι πουδρες οπως ηταν λογικο ηταν στην λιστα μου καθως ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο αυτες που εχω ηδη και ηθελα να προσθεσω τουλαχιστον μια ακομα στη συλλογη μου!Ετσι δοκιμαζοντας και τις 3 απο τις 5 που ειναι limited edition(οι δυο ανηκουν στην μονιμη σειρα)αποφασισα να παρω την Adored που ηθελα απο την αρχη καθως οι αλλες δυο εχουν εντονο ροζ χρωμα και ειναι ιδανικες για ρουζ!
Παμε ομως να σας δειξω τη συλλογη μου;

Απο αριστερα προς δεξια: Adored,Lightscapade,Porcelain pink,Shell





Ας ξεκινησω με το Lightscapade,το οποιο ηταν και το πρωτο highlighter που αγορασα σε μορφη πουδρας.Ειναι στο χρωμα της ζαχαρης θα ελεγα με πολυχρωμα νερα,χαρακτηριστικο των συγκεκριμενων προιοντων,τα οποια αφηνουν ενα σαμπανι χρωμα στο δερμα και υπεροχη λαμψη.Λογω της αποχρωσης του μπορει να χρησιμοποιηθει ακομα και σε ολο το προσωπο για all over λαμψη,χωρις υπερβολες ομως για να μην εχουμε το γνωστο αποτελεσμα ιδρωμενη ντισκομπαλα..



Οταν το πηρα εγω ηταν μερος μιας συλλογης τωρα ομως απο οσο ξερω εχει γινει μονιμο και μπορειτε να το βρειτε ανα πασα στιγμη.



Το επομενο που αγορασα ηταν μερος της συλλογης Apres Chic που κυκλοφορησε το Γεναρη και ειναι επανεκδοση καθως εχει κυκλοφορησει και παλαιοτερα.Στην ιδια συλλογη υπηρχε και το Stereo Rose το οποιο ομως ηταν πολυ κοραλλι για το δερμα μου ακομα και σαν ρουζ.Ας επιστρεψουμε ομως στο Porcelain Pink,το οποιο και ηθελα πριν ακομα κυκλοφορησει βασει των swatches που ειχα δει.Ειναι ενα πανεμορφο highlighter σε ροζ τονους με υπεροχα χρυσα νερα που δινουν μια φανταστικη λαμψη στο προσωπο και το θεωρω ιδανικο για το χειμωνα γιατι δινει και λιγο χρωμα στα μαγουλακια μου :)







Τελος, το τελευταιο μου αποκτημα,το Adored που εχει κοραλλι και σαμπανι νερα τα οποια σε συνδυασμο δινουν ενα τελειο ροζ highlighter!!Δεν εχω να πω πολλα ειμαι ερωτευμενη μαζι του!!!



Μια κοπελα στο instagram εκανε συγκριση του adored και του guerlain cruel gardenia και αποδειχτηκε οτι ειναι πολυ κοντινες αποχρωσεις αρα εχουμε ενα πιθανο dupe!



Τελευταιο σας αφησα ενα ακομα προιον για γυαλαδες σε κρεμωδη ομως μορφη,το Cream Color Base στην αποχρωση Shell.Τα προιοντα αυτα ειναι πολυχρηστικα καθως μπορουν να χρησιμοποιηθουν εκτος απο το προσωπο και στα ματια και στα χειλη αναλογα με την αποχρωση παντα.Αυτη που εχω εγω χρησιμοποιειται και στα τρια και ειναι ροζ χρυση,που τονιζει ιδανικα το μαυρισμενο δερμα!Ωστοσο ειναι και το προιον που εχω χρησιμοποιησει λιγοτερο καθως δεν με βολευει η υφη του και με δυσκολευει και το χρωμα του.




Εδω σας εχω και μερικα swatches διπλα διπλα για να δειτε ποσο διαφορετικο ειναι το καθενα.




Τα mineralize skinfinish κοστιζουν 29,5 ευρω και περιεχουν 10gr προιοντος ενω το cream color base κοστιζει 21,5ε για 3,2gr προιοντος.Σε πολλους δεν αρεσουν τα skinifinish καθως θεωρουν οτι ειναι πολυ glitterατα,ωστοσο αυτο ποικιλει αναλογα με την αποχρωση και η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες απο τις παλιες συλλεκτικες πουδρες ειχαν πολυ εντονα κομματια glitter.Οι τελευταιες κυκλοφοριες ομως περιοριζονται στη λαμψη ευτυχως και η διαρκεια τους ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη,σε εμενα κρατανε τουλαχιστον 7 ωρες και επειτα αρχιζουν να ξεθωριαζουν.



Εχετε καποιο απο αυτα που σας εδειξα;Τι χρησιμοποιειτε για να κανετε τις πολυποθητες γυαλαδες;;
φιλακια!

Υ.γ. μην ξεχνατε το διαγωνισμο μου εδω!!!

18 σχόλια :

  1. Υπέροχα!! μου αρέσουν πολύ τα mineralize! χρησιμοποιώ τοpink leopard by Too Faced που μοιάζει πολύ με αυτά!
    φιλιά
    Μαιρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το εχω δοκιμασει το too faced αλλα εχει τελειο print!!φιλια

      Διαγραφή
  2. Το cream color base φαίνεται πολύ καλό! Ωραίο review κορίτσι!!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι πολυ ωραιο αλλα με δεσμευει η αποχρωση του,ειναι λιγο σκουρη για το δερμα μου.μαλλον θα παρω κι ενα πιο ανοιχτοχρωμο.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ομορφη η συλλογή σου!!Ξεχώρισα το Apres chic υπέροχη απόχρωση!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I am not a fan I have stated that :P
    Εχω το redhead which is kinda of cool, αλλά δε νιώθω να με τραβάνε τόσο σαν προϊόντα. Το shell όμως το θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω ξερω!εγω παλι θελω κι αλλα!το shell μπορει να σου ερθει σκουρο ομως οπως κι εμενα.δοκιμασε το πρωτα.

      Διαγραφή
  5. Έχω μόνο το Rose Quartz (ήταν limited) και ειδικά στο κέντρο του έχει χοντροκομμένο shimmer! Ωστόσο δεν με ενθουσίασε πολύ σαν προιον- αν και απόχρωση με απόχρωση διαφέρουν μεταξύ τους στην υφή- και επιπλέον βαριέμαι το γεγονός ότι τα πιο πολλά χρώματα είναι limited και όλο και κάποιο βγαίνει που είναι πιο όμορφο από τα άλλα και πρέπει να προφτάσω να το δω πριν ξεπουλήσει κλπ... Αντικειμενικά είναι πανέμορφα, αλλά φοράω σπάνια highlighter, ας είμαι ρεαλίστρια!!Το adored το είδα από κοντά και μου άρεσε... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμ συμφωνω οτι ειναι εκνευριστικο που ειναι limited αλλα τουλαχιστον δεν εξαντλουνται γρηγορα οπως τα κραγιον.το αντιθετο θα ελεγα.δεν το θυμαμαι αυτο που εχεις,θα το τσεκαρω αλλα ειναι αληθεια οτι πολλα ειχαν χοντρα γκλιτερ και εχουν ασχημα reviews.μα γιατι να μην φορας;ειναι πολυ ομορφα ;-)

      Διαγραφή
  6. Το shell το αγαπώ γιατί ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένη επιδερμίδα! Μπορεί το χειμώνα να κρατάω τα highlighters μου σε απόσταση αλλά το καλοκαίρι γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μου! Το Lightscapade το θέλω πολύυυ!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι μονιμο οποτε στο επομενο 25% δοκιμασε το!αληθεια;εγω παλι κυριως το χειμωνα φοραω καθημερινα,το καλοκαιρι τα εχω για πιο ειδικες περιστασεις.πολυ ωραιο το shell αλλα σκουρο για μενα :-(

      Διαγραφή
  7. Εγώ στο θέμα γυαλάδες είμαι άσχετη για να το θέσω κομψά. Το Apres Chic και το Adored μου άρεσαν περισσότερο επειδή όπως λες κι εσύ έχουν και λίγο χρωματάκι για τα μάγουλα. Στην επόμενη έκπτωση θα κάνω μια βολτούλα από τα mac ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν limited αλλα λογικα το adored θα το εχουν ακομα.ελα ρε συ ειναι υπεροχος τροπος για να δωσεις φως στο προσωπο σου και να τονισεις τα ζυγωματικα σου!αν βρεις καποιο που να σου αρεσει και να σου ταιριαζει δεν θα θες να το αποχωριστεις!

      Διαγραφή
  8. Aπεκτησα πρόσφατα το Soft and Gentle και απλά το λατρεύω!!! Με βλέπω να εξελίσσομαι και εγώ σε MAC junkie!
    Thanks for sharing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα welcome to the club!!!ωραιο ειναι το soft and gentle,θελω να το παρω κι εγω καποια στιγμη!με γεια σου!

      Διαγραφή

Amazon