Αναγνώστες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Revlon Colorburst Lip Butters

Καλημερα my beauties,τι κανετε;
Σημερα θα σας μιλησω για την εμπειρια μου με το συστημα δημοπρασιων στο ebay και φυσικα για τα revlon lip butters!!!Πριν απο λιγο καιρο λοιπον αποφασισα να πειραματιστω με το οnline bidding διαβαζοντας οτι πολλες κοπελες πηραν ετσι προιοντα σε ακομα πιο χαμηλη τιμη!Ετσι εντοπισα εναν πωλητη που ειχε σε πλειστηριασμο ενα lip butter σε πολυ χαμηλη τιμη,εκανα μια προσφορα και το παρακαλοθουσα..Ε τελικα κερδισα το προιον,το πληρωσα και περιμενα να μου ερθει...
Μετα απο περιπου μια βδομαδα λοιπον ηρθε ο φακελος που περιμενα πως και πως..Το ανοιγω και τι να δω;;;Ηταν αλλο χρωμα απο αυτο που ειχα παραγγειλει!!!!Πολυ ομοιο αλλα οχι το ιδιο!Πολλες θα ελεγαν ε και τι εγινε,ελα ομως που εγω ηθελα το αλλο..Ετσι εστειλα μηνυμα στον πωλητη ο οποιος αμεσως προσφερθηκε να μου στειλει το σωστο χρωμα δωρεαν και μια εβδομαδα μετα ελαβα και τη σωστη αποχρωση.
Καπως ετσι λοιπον βρεθηκα με δυο lip butters απο εκει που ελεγα οτι θα παρω ενα απλα για δοκιμη..Αυτη ηταν η εμπειρια μου με το bidding στο ebay κι εννοειται οτι θα το ξανατολμησω καποια στιγμη παρολο που την πρωτη φορα δεν πετυχε ακριβως.Παμε ομως να σας πω τη γνωμη μου για τα lip butters.
Η πρωτη αποχρωση που αγορασα ηταν η #53 sorbet ενα πιο φουξ χρωματακι και η αποχρωση που μου ηρθε ηταν η #90 sweet tart που κοραλλιζει ελαφρως αλλα κινειται παλι στους ιδιους τονους.






Οπως βλεπετε η διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη,παιζει στους υποτονους της καθε αποχρωσης.Παρολα αυτα ειναι και τα δυο ευκολοφορετα,εχουν πολυ καλη αποδοση χρωματος και ειναι ιδανικη επιλογη για πρωινο η απλο μακιγιαζ οταν δεν θελουμε πολλα πολλα στο προσωπο μας.
Η υφη τους ειναι πραγματικα "βουτυρενια" και ενυδατωνουν πολυ καλα τα χειλη.Βεβαια μην φανταστειτε οτι αφηνω το αγαπημενο μου chapstick στην ακρη αλλα τουλαχιστον δεν ξηραινουν τα χειλη οπως πολλα κραγιον.Η διαρκεια τους ειναι μετρια,στα δικα μου χειλη κρατανε γυρω στις δυο ωρες με το πιο εντονο φουξ να αφηνει ενα ελαφρυ stain πριν φυγει εντελως.


Εχοντας διαβασει πολλα reviews τα οποια ανεφεραν οτι λιωνουν λογω ζεστης τα προσεξα και ειτε τα ειχα σε δροσερο και σκιερο μερος η ακομα και στο ψυγειο κι ετσι δεν παρατηρησα κατι τετοιο.Παρολο που μου αρεσαν οι αποχρωσεις δεν νομιζω να παρω καποιο αλλο-τουλαχιστον συντομα-καθως προτιμω τα κραγιον μου να εχουν διαρκεια στα χειλη.

#90 sweet tart και #53 sorbet

Η τιμη που το αγορασα εγω ηταν στα 10,34$ (3,79 το προιον και 6.55 τα μεταφορικα) δηλαδη περιπου 7,80 ευρω.Εκτος απο το ebay μπορειτε πλεον να βρειτε καποιες αποχρωσεις και στα hondos center,στη Θεσσαλονικη τα βρισκουμε στο Απολλωνια πολιτεια και αν θυμαμαι καλα η τιμη τους κυμαινεται στα 12-13 ευρω.
Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο τα πολυσυζητημενα lip butters;Πως σας φαινονται;
φιλακια

22 σχόλια :

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτηση σου Στέλλα μου! Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά φαίνονται πολύ ωραία τα χρώματα και η υφή τους!
    φιλια
    Μαίρη
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω!ναι σαν ιδεα ειναι πολυ καλη και ειναι ιδανικα για απλο μακιγιαζ!φιλια

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμάσω ποτε bidding...ισως το κανς καποια στιγμη!!
    Εχω αγοράσει 2 απο το allcosmeticswholesale.com ,το raspberry pie και το cherry tart!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα κι εγω που το δοκιμασα..εγω παλι οταν μπαινω να δω σ'αυτο το site ειναι συνηθως εξαντλημενα :(

      Διαγραφή
    2. Κι εγω το ειδα το σαιτ αλλα με τα μεταφορικα τι παιζει ειναι λιγο τσιμπημενα?εκει κολλησα ποσο σου βγηκανε?

      Διαγραφή
    3. Μπα..εγώ όταν μπήκα ευτυχώς τα είχε όλα!!
      Ναι είναι ακριβά τα μεταφορικά αλλά είναι αρκετά πιο φθηνά τα κραγιόν από ότι στην Ελλάδα...είχα πάρει και το shadow insurance apo Too faced και μου ειχαν βγει φθηνότερα από ότι αν τα αγόραζα Ελλάδα!Επίσης,τον Φλεβάρη που τα πήρα εγώ δεν είχαν έρθει τα συγκεκριμένα κραγιόν Ελλάδα!

      Διαγραφή
  3. Μα σε τι πειρασμό μας βάζεις.. χαχαχ
    Φαίνονται πολύ ωραία αλλά το θέμα με την διάρκεια που ανέφερες με προβληματίζει εμένα.. Κατά άλλα θα τα προτιμούσα και εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εγω σε πειρασμο;;;δεν καταλαβαινω..κοιτα ενα για τη συλλογη σου για να το φορας καθε μερα ειναι ιδανικο!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  4. Αυτό το ebay μας έχει κάψει! >:O
    Πολύ ωραία χρωματάκια Στέλλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας εχει καψει δεν λες τιποτα!μας αδειαζει τα πορτοφολια!!!Σ'ευχαριστωωω :)

      Διαγραφή
  5. Αααα ωστε εσυ ησουν!χιχιχ προσπαθω να χτυπησω κι εγω σε δημοπρασια αλλα το βραδυ που κοιμαμαι μου τα παιρνουνε αστα!ωραια χρωματα και τα δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα για το συγκεκριμενο μαλλον ημουν η μοναδικη που το χτυπησε.θα ψαχνεις να ληγουν συντομα για να μην στο παιρνουν και φυσικα θα κοιτας μη σου βγει πανακριβο!κι εγω εχω χασει αρκετα γιατι ξεφευγε η δημοπρασια πανω απο αυτο που ημουν διατεθειμενη να δωσω!Σ'ευχαριστω!

      Διαγραφή
  6. Ego oxi to candy apple, pou nomizo gia lip butter, afta ta kokkinopa xromata einai ta kalitera, gia na mporeis na foras kokkinaki xoris to mpam to entono tou kragion.
    Mporeis ligo na doseis parapano info gia ti dimoprasia sto ebay? gia to pos ginetai;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που το λες ενα κοκκινακι θα το ηθελα για το χειμωνα!πρωτα απο ολα επιλεγεις τα auction (απο το αμερικανικο ebay οχι το ελληνικο) οχι το buy now και μετα ελπιζω να σε βοηθησει αυτος ο οδηγος http://pages.ebay.com/education/gettingstarted/bidding.html.αν παλι εχεις καποια απορια ρωτα με και ισως κανω καποιο ποστ σχετικα.

      Διαγραφή
  7. Όμορφα χρωματάκια! Δεν τα έχω δοκιμάσει τα lip butters, αλλά και εμένα μου αρέσει το κραγιόν μου να κρατάει, γιατί συνήθως βαριέμαι να το ανανεώσω χαχαχα! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρε ναι οταν εχεις μαθει σε πιο σταθερα κραγιον καλη η αλλαγη αλλα οχι για παντα!φιλια!!

      Διαγραφή
  8. Φαίνεται να έχουν υπερκαταπληκτική υφή!
    Θα τα ψάξω!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon