Αναγνώστες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

December's Glowbox!!!

Hello my beauties,τι κανετε;;;
Δυστυχως η δευτερη αναρτηση της νεας χρονιας θα ειναι αρνητικη για ενα προιον που μου αρεσε σαν ιδεα αρχικα αλλα κατεληξε να με απογοητευσει παρα πολυ.Ο λογος για το Glowbox,το συνδρομητικο κουτακι ομορφιας που αγοραζα ανελλιπως καθε μηνα καθως μου εδινε τη δυνατοτητα να δοκιμαζω καινουρια προιοντα και μαρκες με ενα συμβολικο κοστος...Ετσι το πηρα και το Δεκεμβρη αλλα το περιεχομενο του με απογοητευσε πληρως.Ας δουμε ομως τι περιειχε:





Το πρωτο προϊον ειναι τα nail patches απο τα Sephora.Ουσιαστικα ειναι βερνικι νυχιων σε μορφη αυτοκολλητου για τα νυχια,το οποιο προφανως δεν χρειαζεται ουτε απλωμα ουτε χρονο αναμονης μεχρι να στεγνωσει το βερνικι!Η αρχικη του τιμη ειναι στα 9,99 αν θυμαμαι καλα ωστοσο τα εχω δει κατα καιρους ακομα και με 2 ευρω!
Επομενο προϊον ειναι ενα καθαριστικο απο τα Mario Badescu,το Glycolic cleansing gel.Περιεχει γλυκολικο οξυ και ειναι το μοναδικο προϊον που μου αρεσε οταν το ειδα στο κουτι και το χρησιμοποιω καθημερινα για να το δοκιμασω.Ειναι 29ml και η τιμη του στο Beautybay.com για το full size (236 ml) ειναι στα 18,6 ευρω ενω στο site του Glowbox κοστιζει 24 ευρω.
Επισης μεσα στο κουτακι υπαρχουν και 2 προιοντα απο την εταιρεια Peggy sage.Ενα μολυβι ματιων σε γκρι αποχρωση και μια λιμα 4 οψεων.Το μολυβι δεν γραφει καθολου στο χερι μου,ποσο μαλλον στα ματια οσο και να προσπαθησα οποτε μαλλον θα παει στα σκουπιδια.Οσο για τη λιμα...ε ολες μπορουμε να παρουμε μια λιμα παρα την οικονομικη κριση.
Ακομα μου εστειλαν και ενα γκλος της Flormar,της οικονομικης εταιρειας καλλυντικων.Τα προιοντα τους ειναι καλα για τις τιμες τους,ωστοσο η αποχρωση του γκλος που ελαβα ειναι τιγκα στο γκλιτερ και καθολου κολακευτικη για καμια κοπελα!Κοστιζει περιπου 4 ευρω αν θυμαμαι.
Τελος,το τελευταιο προιον του μηνα ηταν μια οδοντοκρεμα!!!Ναι,ναι οδοντοκρεμα!Και μαλιστα σε μικρο μεγεθος απο την εταιρεια Marvis με αρωμα κανελα.



Αφου σας ειπα τι περιειχε το κουτακι μου ας σας πω και την γνωμη μου τωρα.Το gel ειναι καλο και ειναι το μοναδικο προϊον που αξιζε απο το κουτακι αν και ηταν σε μικρο μεγεθος.Τα nail patches επισης ειναι ενταξει,ο συνδυασμος τους ομως με τα υπολοιπα απλα "ριχνει" το κουτι.Το μολυβι οπως σας ειπα δεν γραφει καν..Οσο για τη λιμα και το γκλος της Flormar...Ε ολες μπορουμε να τα αγορασουμε παρα την οικονομικη κριση γιατι ειναι οικονομικα προϊοντα.Η οδοντοκρεμα τωρα....Ε πολυ απλα δεν εχει δουλεια σε ενα κουτακι ομορφιας!!!Δεν με απασχολει το αρχικο της κοστος (το οποιο ειναι 8ε για 75 ml),και δεχομαι οτι η προσωπικη υγιεινη ειναι πολυ σημαντικο κομματι της περιποιησης μας,αλλα για ενα κουτακι ομορφιας που εχει τοσα high end Brands με τα οποια συνεργαζεται απλα δεν επρεπε να υπαρχει!Επισης,δεν δεχομαι να μου βαζει στο κουτι τοσο οικονομικα προιοντα τα οποια ειναι ευκολα διαθεσιμα στην καθε κοπελα καθως ο σκοπος ενος συνδρομητικου κουτιου ειναι να δοκιμαζεις προιοντα απο εταιρειες που θεωρουνται High end και κοστιζουν αρκετα τοσο ωστε να μετανιωσεις αν αγορασεις κατι και δεν σου ταιριαζει (φυσικα δεν μιλαω για ποσα,γιατι κατι τετοιο εξαρταται απο την καθε κοπελα).
Δεν θα σταθω στο οτι ανοιξαν οι συνδρομες μετα τις 15 του μηνα..ουτε και στο οτι το customer service ειναι απλα τραγικο καθως αλλαζουν τους ορους και τις τιμες κατα βουληση και πολλες φορες χωρις καμια προειδοποιηση...
Θα πω μονο με λιγα λογια τα 15ε που εδωσα αυτο το μηνα για το κουτακι ηταν χαμενα χρηματα καθως το περιεχομενο του ηταν απλα ΦΤΩΧΟ και θα μου γινει μαθημα απο εδω και περα.Δεν ξερω αν θα παρω το επομενο κουτακι,πιθανοτατα οχι.Θα περιμενω ομως να δω τι περιεχει πρωτα απο εδω και περα και επειτα θα πραττω.
Αυτα απο μενα!Πως σας φανηκε;Εχετε την ιδια αποψη με μενα;

φιλακια!

26 σχόλια :

  1. Λίμα; Οδοντόκρεμα; Αυτοκόλλητα για τα νύχια;
    Και 14 ευρώ για αυτά εδώ;
    Υποτίθεται ότι επρόκειτο για ένα χριστουγεννιάτικο κουτί-έκπληξη! Εγώ πήρα το Glowbox Sep και απογοητεύτηκα αρκετά, δεν θα το προτιμήσω ξανά! Πήρα το beautytestbox Δεκεμβρίου (έχω κάνει και σχετική ανάρτηση στο blog) και έμεινα πολύ περισσότερο ευχαριστημένη, κάνουν αρκετά αξιόλογη προσπάθεια να μας ικανοποιήσουν με 3-4 full size σε κάθε κουτάκι-μου αρέσει επίσης που περιείχε και κάποια κοσμήματα και χειροποίητες τσαντούλες-ή βραχιολάκια!
    Εύχομαι τουλάχιστον να τα χαρείς τα πραγματάκια που σου ήρθαν, πολλά φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι θυμαμαι το ποστ σου,οντως τελικα το beautytest ειναι το πιο σταθερο απο ολα κι ας μην εχει high end.φιλια!

      Διαγραφή
  2. Δεν το έχω πάρει ποτέ το κουτάκι. Κρίμα γιατί ήταν και Χριστούγεννα! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ευρώ γι'αυτά τα προϊόντα!ε όχι!δεν αξίζει και είναι πολύ κρίμα να μας περνάνε για χαζούς!εννοείται ότι αν συνεχίσουν έτσι αυτοί και μόνο αυτοί θα βγουν χαμένοι!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως,δεν αξιζει για αυτο και το κουτακι τους εκανε δεκα μερες να γινει sold out-αν εγινε τελικα!

      Διαγραφή
  4. Στο τσακ πρόλαβα και ακύρωσα την τρίμηνη συνδρομή που έκανα! Τι να πω, είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτό το κουτί κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χειρότερο κουτί ever!!!!!!
    Θέλω να δω τι θα βάλουν στου Ιανουαριου!!
    Οδοντικό νήμα και σερβιέτες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα σοβαρα αν βαλουν σερβιετες παρακαλω να ειναι με φτερα για να προσγειωθει ομαλα το κουτακι απο το μπαλκονι!

      Διαγραφή
  6. Το πρώτο τους κουτί με είχε ενθουσιάσει, όλη η γειτονιά είχε ακούσει τα επιφωνήματα μου σε κάθε προϊόν που έβγαζα από μέσα. Έκτοτε άρχισε η φθίνουσα πορεία. Το χειρότερο όλων είναι ο εμπαιγμός εκ μέρους της εταιρείας, οι όροι που αλλάζουν νύχτα, τα ειρωνικά σχόλια, οι προθεσμίες που δεν τηρούνται. Όχι. Όταν σε αυτή την κρίση τιμώ το προϊόν σου θα τιμάς και εσύ εμένα. Χαίρομαι που πλέον τα κουτιά δεν είναι sold out τα πρώτα δέκα λεπτά όπως παλιά, αν και δεν τους βλέπω να διορθώνονται...
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αυτά τα κουτιά είναι για να δοκιμάζουμε νέες κυκλοφορίες και προϊόντα που δε θα αγοράζαμε full size εάν πρώτα δεν τα δοκιμάζαμε σε δείγμα.
    Δε θα σχολιάσω καθόλου το περιεχόμενο του κουτιού, εσύ το έκανες καλύτερα, εγώ θα γίνω κακιά. Το μόνο που σημειώνω είναι πως τη λίμα εμένα μου την είχαν βάλει δώρο από το Beautybay όταν πήρα το Tangle Teezer μου.
    Δε θα σχολιάσω ούτε την πολύ μεγάλη διαφορά τιμής για το Badescu, ό,τι και να λένε για φπα και άλλα τέτοια εγώ τα ακούω βερεσέ. Είναι καθαρή αισχροκέρδια.
    Προτείνω τον άλλο μήνα με τα 15 ευρώ να πάρουμε ΚΙΚΟ.
    Σε φιλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μααα γιατι ελα να γινουμε κακιες παρεα,μπορουμε χιχιχι!μονο κικο;οτιδηποτε αλλο εκτος απο το κουτι απο οτι φαινεται!

      Διαγραφή
  7. Εχω απογοητευτει εδω και καιρο απο το συγκεκριμενο κουτι, απο τον τριτο μηνα κυκλοφοριας του!! Ωραια αναρτηση: Καλο σαβκο κορίτσι!
    φιλιά Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ,επισης!Ε λογικο αφου εχει πτωτικη ταση!

      Διαγραφή
  8. Dustuxws enw 3ekinise ekpliktika ka8e mina paei apo to kako sto xeirotero. Eilikrina eimai periergi ti 8a exei mesa tou Ianouariou giati tou Dekembriou itan oti pio tragiko exw dei se tetoiou eidous kouti ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραγικο δεν θα πεις τπτ...χαλια ηταν..κι εγω περιμενω απο σενα να δω τι θα εχει κι αν ειναι καλο μηπως το παρω..θα δειξει..

      Διαγραφή
  9. Ακριβώς το ίδιο έγραψα κι εγώ σήμερα..... http://beautyeverymoment.blogspot.gr/2014/01/glowbox.html
    Αλλά για τα Glowbox Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Κρίμα, πολύ κρίμα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποια απο αυτα που αναφερεις ηταν κατα πολυ ανωτερα απο το κουτι του Δεκεμβρη..το τελευταιο ηταν απλα χαλια.

      Διαγραφή
  10. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ το συγκεκριμένο κουτί αλλά πραγματικά από το δικός σου αλλά και άλλα post review νομίζω ότι δεν αξίζει τα χρήματά του... :/
    Να χαρείς ό,τι σου έστειλαν κορίτσι! Καλή χρονιά αν δεν είπαμε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξιζαν τα πρωτα κουτια τωρα τελευταια ειναι απο μετρια εως χαλια οπως αυτο..

      Διαγραφή
  11. an arxizoyn kai vazoyn mesa kai kana patataki i pasatempo gia tetoies meres toylaxiston tha leme oti epiasan kai kopo ta lefta me ligo fai vre paidi moy... pantos dokimase prin petakseis to molivi na to ksiseis i na to kapseis ligo mprosta gt ta sklira molivia stin arxi den grafoyn! xairomai trela poy stamatisa na to perno prin moy prokalesei ki allo neyriko klonismo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα καλοοο!το δοκιμασα ρε συ,τπτ ειναι θεοξηρο σαν πλαστικο...καλα κι εγω ενα σοκ το επαθα να σου πω την αληθεια οταν ειδα τι ειχε μεσα!

      Διαγραφή
    2. i to kanoyn epitides gia na pane gia kleisimo i den ksero kai go ti allo.... pantos simfono kai me mia kopela pio pano gia to beautytestbox, se ena dio koytia ekane kapos mia mikri koilia alla tora einai sinexeia anodiko! kai etaireies kales kai mi prosites se oloys, the balm mememe kai ena soro alles epaggelmatikes poy den tis vriskoyn oloi!

      Διαγραφή
  12. μεγαλη απογοητευση ηταν και για μενα το κουτι του Δεκεμβριου και ενώ στη αρχη ειχε πολύ καλα προιοντα High end πχ της Yves Saint Laurent τη μασκαρα τωρα εχει χαζομάρες και το ακριβαίναν κιολας εχω κανει κανει και αναλυτικο ποστ αν θελεις να δεις τι ειχε το δικο μου κουτακι που ειχε πανω κατω τα ιδια http://allbeautyincluded.blogspot.gr/2014/01/glowbox-mini-haul-sephora.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η οδοντόκρεμα κάνει 2 ευρώ πάντως, την παίρνω απ'τα Hondos εγώ. Πολύ λίγο περιεχόμενο, ειδικά για γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon