Αναγνώστες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Mac Springsheen Blush : a review!!

Hello my beauties,τι κανετε;;;Εχω πανω απο ενα μηνα να γραψω κατι αλλα απο εδω και περα θα επανελθω δυναμικοτατα!!Για σημερα σας εχω ενα review για ενα απο τα πιο γνωστα ρουζ της Mac,το springsheen το οποιο μαλιστα ειναι πολυ κοντινο dupe του πασιγνωστου Orgasm της εταιρειας Nars. (dupe=στα καλλυντικα ονομαζουμε ετσι μια "αντιγραφη" αν θελετε ενος προιοντος-αποχρωσης συνηθως σε οικονομικοτερη εκδοχη,ανεξαρτητα απο το ποιο κυκλοφορησε πρωτο)
Προσφατα λοιπον ειδα στο site της Temptalia (απο τις πιο καταξιωμενες στο χωρο και με πολυ καλα reviews και swatches για οσες δεν γνωριζουν) ενα ποστ για πιθανα dupes του orgasm και το springsheen ηταν το πρωτο στη λιστα της (μπορειτε να το βρειτε εδω)




Να σας πω την αληθεια αυτος ηταν και ο κυριοτερος λογος που αγορασα το συγκεκριμενο ρουζακι πριν πολυ καιρο.Η αποχρωση του ειναι ροδακινι-ροζ-κοραλλι οπως βλεπετε και εχει εντονο χρυσο shimmer το οποιο σε σταρενιες και πιο σκουρες επιδερμιδες δινει μια υπεροχη λαμψη και ειναι υπεροχο για ολο το χρονο.Δυστυχως στη δικη μου ανοιχτη επιδερμιδα δεν ταιριαζουν οι χρυσες λαμψεις και τα μαγουλακια μου εχουν συνηθως κοκκινο χρωμα απο φυσικου τους ειδικα το καλοκαιρι,οποτε οπως καταλαβαινετε δεν ηταν και πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!Παρολα αυτα πιστευω πως ειναι ενα πολυ ομορφο ρουζ για την επιδερμιδα των Ελληνιδων και φυσικα δεν εχει παει χαμενο.Το χαρισα στην μαμα μου που εχει πιο σκουρο δερμα και το εχει λατρεψει!!


Το ειχα αγορασει στην κανονικη του συσκευασια αλλα το εκανα depot για να το βαλω στην παλετα των ρουζ μου.Τωρα που το εδωσα ομως το εχω βαλει σε μια αδεια παλετα της elf για να μπορει να το παιρνει η μαμα μου οπου θελει.
Ανηκει στην κατηγορια sheertone shimmer δηλαδη στα πιο διαφανα ρουζ με shimmer,διαρκει πανω απο 8 ωρες και πρεπει να ειστε αρκετα προσεκτικες με το συγκεκριμενο γιατι μπορειτε πολυ ευκολα να το παρακανετε και να καταληξετε σαν εχμμμ κλοουν (το εχω παθει μη γελατε!)
Κοστιζει 22 ευρω η κανονικη συσκευασια και 18 ευρω το ανταλλακτικο της και περιεχει 6gr προιοντος και εννοειται οτι χρειαζεστε πολυ λιγο γιατι εχει πολυ καλη αποδοση.Μπορειτε παντα να το βρειτε και με εκπτωση φυσικα.







Στις φωτογραφιες μπορειτε να δειτε το αποτελεσμα με διαφορετικο φωτισμο και να καταλαβετε ποσο ωραια "παιζει" με το φως.Σε γενικες γραμμες το συστηνω ανεπιφυλακτα και αν σας αρεσε,περαστε απο ενα καταστημα να το δοκιμασετε και πανω στο δερμα σας!
Πως σας φαινεται;Το εχετε δοκιμασει;;
φιλακια

8 σχόλια :

  1. Xα...μου έχει συμβεί το αντίθετο...είχα πάρει το peachtwist για την μαμα μου και δεν το χρησιμοποιησε...μου το έδωσε και το φοράω εγώ, αλλά μόνο τα καλοκαίρια, η αλήθεια έιναι πως κι εγώ είμαι άσπρη και κοκκινίζω εύκολα (από ντροπή, απ τον ήλιο, οτιδήποτε!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ γενικα ενω μου αρεσουν τρομερα αυτες οι αποχρωσεις τελικα δεν μου ταιριαζουν :(
      καλυτερα το ροζ παρα να μοιαζω με γαριδα ειτε το χειμωνα ειτε το καλοκαιρι.αυτο που λες δεν το θυμαμαι θα παω να του ριξω μια ματια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο χρώμα! Μοιάζει αρκετά με το αγαπημένο μου ρουζ από Sephora κιόλας. Η μάνα μου κι αν έχει γεμίσει καλλυντικά μ'όλα αυτά που της δίνω, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχ καλα κι εμενα το ιδιο!και νομιζα οτι ειμαι απο τις λιγες που το κανουν!!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο χρωματάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφο χρωμα και πολυ κατατοπιστικη η αναρτηση. Εχω σταρενια επιδερμιδα (χμ καποια στιγμη πρεπει να μαθω να λεω σωστα τα χρωματα)και θαρρω πως μου πανε αυτα τα χρωματα.Στην επομενη εκπτωση θα το τσεκαρω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις οτι θα παμε μαζι οποτε δεν το αποφευγεις χεχεχε!!φιλιααα

      Διαγραφή

Amazon