Αναγνώστες

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Dior Iconic Overcurl mascara : a review!

Τι κανετε;;;Εχω κεφια σημερα και ειπα να μοιραστω μαζι σας την γνωμη μου για μια απο τις μασκαρα του οικου Dior.Ο λογος για την Diorshow Iconic Overcurl που ουσιαστικα αντικατεστησε μια απο τις πιο αγαπημενες μου μασκαρα,την Diorshow Unlimited (την λατρευα τοσο που την ειχα αγορασει πανω απο 15 φορες)




O οικος Dior υποσχεται εξαιρετικα αποτελεσματα σε ογκο και καμπυλη με τη χρηση της συγκεκριμενης μασκαρα.Οπως βλεπετε το κυρτο και σχετικα μεγαλο βουρτσακι της βοηθαει τρομερα στο να πετυχουμε αυτο το αποτελεσμα.Επισης αντιθετα απο την αρχικη Iconic,το συγκεκριμενο βουρτσακι ειναι τριχινο και οχι πλαστικο,στοιχειο που μου αρεσε στην κλασσικη εκδοχη.




Στις επομενες φωτογραφιες μπορειτε να δειτε το αποτελεσμα.Θεωρω οτι κανει οντως αυτα που υποσχεται.Προσφερει και μηκος και ογκο αλλα το κυριοτερο εφε ειναι η εντονη καμπυλη που δημιουργειται ειτε βαλω ψαλιδακι ειτε οχι.
Ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι οτι το αποτελεσμα διαρκει και δεν πεφτουν κομματακια κατα τη διαρκεια της ημερας.Επιπλεον χαρακτηριστικο των περισσοτερων μασκαρα της εταιρειας ειναι οτι αφαιρουνται πολυ ευκολα με ζεστο νερο και αφηνουν τις βλεφαριδες τρομερα απαλες και ευκαμπτες.











Στην τελευταια φωτογραφια μπορειτε να δειτε οτι το αποτελεσμα με μια στρωση ειναι ελαφρως γατισιο και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος που αγαπησα αυτην την μασκαρα.Δεν θεωρω οτι ανταγωνιζεται τις αγαπημενες μου Iconic και They're Real,ωστοσο ειναι μια επιπλεον επιλογη για τις ημερες που δεν θελω τοσο δραματικο και εντονο αποτελεσμα.Η αρχικη τιμη της ειναι 33 ευρω αν θυμαμαι καλα.Θα την ξαναπαρω καποια στιγμη σιγουρα καθως με τις συχνες προσφορες δεν ειναι τοσο απαγορευτικη η τιμη της,δεδομενου οτι τελειωνω μια μασκαρα ανα 3 μηνες :p
Πως σας φαινεται το αποτελεσμα;Θα την δοκιμαζατε;

Υ.γ.Μην ξεχνατε τον διαγωνισμο μου εδω!!!

12 σχόλια :

  1. Σίγουρα θα την δοκιμάσω.... το αποτέλεσμα φαίνεται εξαιρετικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο αποτέλεσμα! ωραία παρουσίαση!
    φιλια
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την έχω δοκιμάσει και συμφωνώ σε όσα λες!!! όσο για την τιμή, όταν για μια ''drugstore'' πληρώνουμε 15 ευρω, προτιμώ με 5-10 ευρώ παραπάνω να πάρω π.χ. τη συγκεκριμένη ,όταν έχει έκπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι αυτο με τα drugstore στην Ελλαδα ειναι απλα γελοιο..καποτε χρησιμοποιουσα μια διπλη της L'oreal η οποια ειχε 20ε !!! ε με τα τοτε 25% ακομα επαιρνα την Dior Unlimited με 21ε...!

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικό το αποτέλεσμα, ειδικά στην τελευταία φωτογραφία το βλέμμα είναι γοητευτικά γατίσιο. Ένα από τα ελάχιστα καλά της σημερινής μας κατάστασης είναι αυτά τα -30-35% που γίνονται κάθε τρεις και λίγο, επομένως πράγματι αξίζει και συμφέρει μια τέτοια αγορά. Θα έχω και υπέροχο αποτέλεσμα και ένα στολίδι στο νεσεσέρ μου.
    Θα μου άρεσε πάντως να δω και μια ανάρτηση που να συγκρίνεις αυτές τις τρεις αγαπημένες μαζί (να έχω έναν μπούσουλα βρε αδερφέ άμα θα πάω για να ψωνίσω μάσκαρα)
    Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον θα το κανω αυτο που λες Ελενη μου,αλλα μιας και δυσκολα θα τις εχω ανοιχτες η γενικα στην κατοχη μου ταυτοχρονα,θα βγαλω φωτογραφιες και θα τις παρουσιασω συνολικα καποια στιγμη.ξερεις ποσο αγαπω τις μασκαρα και με αυτες τις προσφορες ειναι δυσκολο να αντισταθεις.φιλιααα

      Διαγραφή
  5. Polu wraio apotelesma dinei,ontws!Teleiwneis mascara ka8e 3 mhnes???Pws?Gt kserw den exeis mono mia ka8es fora....Egw ka8e xrono na teleiwsw mia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ στους τρεις μηνες ανοιγω καινουρια και την παλια την κραταω κανενα μηνα ακομα κι οσο βγαζει.εχμ εχεις δει ποσο μασκαρα βαζω;παλια μου πηγαιναν πιο λιγο απο 3 μηνες :p ασυμφορη..

      Διαγραφή
  6. μ' αρεσει το αποτελεσμα και κυριως το ότι δεν αφηνει κομματακια! nice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι καμια μασκαρα dior δεν αφηνει κομματακια γτ πολυ απλα δεν ξηραινουν τις βλεφαριδες καθολου.

      Διαγραφή

Amazon